duminică, 22 septembrie 2019

Auto-vindecarea cu esența voastră originară


Descoperiți adevărul esenței voastre, cine sunteți ca ființă spirituală și accesați-vă codurile de vindecare personale aducându-le în manifestare

Cu Arhanghelul Mihail

Arhanghelul Mihail își împărtășește energia și înțelepciunea cu voi ca să vă susțină în experimentarea auto-vindecării. El dorește să vă împuternicească astfel încât să fiți în măsură să inițiați vindecarea din esența ființei voastre în corpul vostru fizic, emoții, mintea și realitatea voastră. Prin scopul de a vă accesa capacitatea de auto-vindecare și codurile de vindecare personale, Arhanghelul Mihail vă ghidează să vă conectați la însăși esența, adevărul și miezul ființei voastre. În adevărul ființei voastre vă veți descoperi codurile de vindecare personale aducându-le în manifestare în ființa și realitatea voastră ca să le experimentați. Arhanghelul Mihail dorește să vă elibereze, împuternicească și să vă inspire să fiți creatorul existenței voastre pe Pământ. Este o meditație frumoasă care nu numai că vă va susține în accesarea imens de puternicelor energii de vindecare din interiorul vostru, dar veți descoperi și cine sunteți ca ființă spirituală și vă va încuraja conștientizarea și conectarea cu miezul și esența voastră. Lăsați-l pe Arhanghelul Mihail să vă ghideze în adâncul ființei voastre ca să creați transformările pe care le doriți.

”Acum, pe măsură ce vă voi ghida mai profund în esența voastră originară, în adevărul a tot ceea ce sunteți ca ființă spirituală, în acest spațiu și în această aliniere și conectare, eu, Arhanghelul Mihail, vă voi ghida să vă accesați codurile de vindecare care sunt ca șirurile de ADN care dețin sănătatea radiantă perfectă, dar și capacitatea de a transforma, de a schimba și modifica precum și adevărata natură a Creatorului unde totul este perfecțiunea Creatorului. Acest lucru nu înseamnă că totul este perfect, înseamnă că totul are un scop, că totul este aliniat cu Creatorul, totul este cea mai înaltă lumină, iubire, pace și adevăr. Așa că, în esența voastră vă veți descoperi codurile de vindecare, așa cum am spus ca ADN, și veți aduce aceste coduri în manifestare în realitatea voastră fizică. Voi împărtăși cu voi cum să manifestați în continuare auto-vindecarea pe care doriți atât de mult să o experimentați.

Este important în acest moment, înainte să începem acest proces, ca eu, Arhanghelul Mihail, să vă invit să contemplați: Ce înseamnă pentru voi auto-vindecarea? Ce aspecte ale ființei și realității voastre doriți să le vindecați? Ce înseamnă pentru voi vindecarea? Vindecarea înseamnă eliberarea energiei, este o energie reînnoită, este ceva ce trece din dezechilibru în echilibru, este o transformare, o schimbare sau o experiență pozitivă în realitatea voastră? Ce înseamnă pentru voi auto-vindecarea? Și cum ați observa că auto-vindecarea a avut loc? Acordați-vă câteva momente pentru a contempla aceste întrebări înainte de a continua.”

Această meditație este formată, de fapt, din 2 meditații, una de 50 de min și 43 sec care conține atât indicații cât și meditația propriu-zisă, precum și meditația propriu-zisă de 34 de min și 12 sec.

Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este 


Pentru a achiziționa această meditație dați click pe bulina din colțul stânga sus pe care apare cifra 57. Veți fi apoi ghidați pe platforma 


unde apar toate meditațiile disponibile și alegeți meditația sau meditațiile pe care le doriți apăsând pe butonul din dreapta pe care scrie add. Alegeți metoda de plată, urmați pașii care sunt indicați acolo și apoi puteți descărca meditația și să vă bucurați de ea.

În cazul în care întâmpinați dificultăți, nu ezitați să ne contactați. De asemenea, dacă acest mod de a achiziționa Capsulele nu vi se pare potrivit sau prea complicat, nu ezitați să ne contactați.
 
Prezentarea în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

Dăruită din iubire cu iubire!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.