sâmbătă, 14 septembrie 2019

Povestea pe care v-o spuneți vouă înșivă – Consiliul


Prin Ronald Head

Subiectul nostru de astăzi, povestea pe care v-o spuneți vouă înșivă, este importantă pentru progresul vostru. De fapt, am spune extrem de importantă.

Mai întâi vă vom aminti că mintea voastră, sentimentele voastre, vibrația semnăturii voastre energetice, este un magnet care atrage experiențele către voi. Și doar această afirmație ar putea constitui întregul mesaj, dar îl vom dezvolta.

Sunt cei care se trezesc în fiecare dimineață și o privesc ca pe un nou început, o nouă oportunitate. Sunt cei care au decis, da, au decis, să facă din orice cel mai bun și fericit lucru. Mulți dintre aceștia ar fi văzuți de către majoritatea dintre voi ca nu prea având pentru ce să mulțumească. Și, totuși, ei sunt recunoscători că trăiesc și sunt fericiți cu ceea ce au.  

Sunt și cei care au mai mult decât suficient ca să le ajungă pentru mai multe vieți, dar care nu sunt niciodată mulțumiți, sunt chiar nefericiți.

Pare, de asemenea, la modă pentru unii să-și spună povestea de cât de nemulțumiți sunt de soarta lor și că de-abia așteaptă să încheie această viață și să nu se mai întoarcă niciodată.

Ce poveste vă spuneți vouă despre voi înșivă? Ce fel de magnet împuterniciți cu acea poveste? Spuneți ”Da, dar viața mea este ….” Și noi vă spunem ”Desigur că așa este.” Doar este ceea ce voi creați.

Acum, dacă vă puteți uita în mod sincer la asta, următorul vostru pas va fi să vă întrebați de ce, știind ceea ce știți despre legea atracției, v-ați spune acea poveste. De ce să creați mai mult (din ceea ce aveți) când sunteți cu ușurință capabili să creați ceva diferit?

Dacă răspunsul vostru este că nu sunteți în stare, atunci ați creat un zeu fals al circumstanțelor voastre. V-ați dat puterea pe care Creatorul vostru v-a dat-o vouă. I-ați dat voie circumstanței să vă controleze. Reacționați ca neajutorați atunci când sunteți orice altceva, numai neajutorați nu.

Știm că vă este foarte greu să citiți aceste lucruri. De fapt, mulți s-au înfuriat, iar unii au renunțat. Acest lucru nu poate fi ajutat. Noi spunem ceea ce este adevărat și ceea ce este nevoie.

Iată care este adevărul. Sursa voastră v-a creat din Ea Însăși și a pus în voi liberul arbitru de a vă influența pe voi înșivă și lumea voastră. Sursa voastră trăiește, de fapt, ca voi înșivă și prin voi înșivă. Ați venit în ceea ce este considerat a fi o lume a paradisului. Chiar dacă a fost agresată timp de secole, este totuși excepțional de frumoasă, o grădină. Voi vă plângeți. Și apoi vă spuneți unul celuilalt cum progresează ascensiunea voastră.

Acum, schimbarea poveștii voastre este o sarcină relativ simplă. Voi sunteți, la urma urmei, autorul ei. Vă cerem să vă rescrieți evaluarea vieții voastre și a scopului ei. Spuneți o poveste diferită. Spuneți, de exemplu, o poveste despre cum ați ajuns să schimbați lucrurile, cum vă faceți fiecare zi să fie mai bună, chiar dacă o faceți doar cu gândurile voastre iubitoare.

Când faceți acest lucru, dacă-l faceți, vă garantăm că viețile voastre vor reflecta schimbarea. Nu veți fi singura persoană pentru care acest lucru nu funcționează.

Dacă ați citit până aici, vă oferim binecuvântarea și promisiunea noastră să participăm la eforturile voastre. Așa să fie.

Traducere Monica Poka



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.