marți, 10 septembrie 2019

Aveți Încredere în Voi



Maria Magdalena canalizată de Pamela Kribbe

Dragi prieteni, eu sunt Maria Magdalena. Eu sunt sora voastră, un suflet înrudit care vă înconjoară cu iubire și prietenie.

Uneori vă simțiți destul de singuri în călătoria voastră pământească, iar separarea pare atât de reală încât, uneori, nu vă mai simțiți conectați cu întregul, cu lumina din voi, cu ceea ce transcende tot ce este pământesc și dă viață la tot și la toate, cu Creatorul, sursa creatoare din voi, cu lumina sufletului vostru care este esența cea mai profundă a sufletului vostru.

Misiunea voastră, ceea ce sunteți meniți să faceți, este să simțiți din ce în ce mai mult această lumină în viața voastră pământească. Această lumină care este în voi nu este ceva abstract sau general, ea este unică, este lumina voastră. Voi sunteți o ființă individuală având propriile voastre culori, propriul vostru mozaic de tonuri strălucitoare, care este alcătuit din multele experiențe pe care le-ați avut pe Pământ și în alte părți.

Acum, imaginați-vă că voi sunteți acel mozaic, că vă percepeți ca pe un câmp tridimensional din fiecare culoare cu conținut emoțional și înțelepciune. Această lumină, care conține tot ceea ce este, există în voi, iar corpul vostru pământesc este doar o exprimare a acestui câmp de lumină vibrantă. Sunteți cu mult mai mult decât corpul vostru actual. Sunteți foarte bătrâni; ați fost pe Pământ deja de multe ori și ați purtat multe corpuri diferite.

Acordați-vă un moment să simțiți această lumină în inima voastră și lăsați-o să coboare prin coloana voastră vertebrală până în chakra rădăcină. Imaginați-vă că în acest câmp de lumină nu vedeți cu ochii voștri fizici, ci cu ochii voștri interiori. Vă deschideți ochii interiori și vă uitați la voi înșivă și la câmpul de energie din jurul vostru și vă focalizați pe cele mai luminoase, cele mai frumoase culori. Simțiți energia și puterea și înțelepciunea acestui câmp în voi și lăsați-l să se împământeze în Pământ prin picioarele și tălpile voastre.

Scopul vostru pe Pământ este să vă canalizați lumina interioară și să o lăsați să radieze în exterior. Să vă conectați cu lumina voastră interioară unică și să o lăsați să curgă prin voi în exterior, în lume, este una și aceiași mișcare, o singură mișcare. În momentul în care vă simțiți chemați să vă deschideți canalul și să vă urmați intuiția, ascultați-vă vocea interioară. Sunteți chemați să aduceți schimbarea în lume, în mediul vostru înconjurător, în viața de zi cu zi, pentru că cea mai profundă dorință a sufletului vostru este să se exprime pe sine în materie. Și exact în acest moment sufletul vostru dorește să se conecteze cu realitatea pământească și să curgă în ea.

Cu toate acestea, sunt foarte mulți oameni care se țin strâns de lumina lor. Cu siguranță, au avut licăriri de inspirație – un sentiment, o șoaptă blândă – care-i înghiontește să meargă mai departe. Dar când vine vorba să facă alegerea de a o împărtăși cu alții, ei stau pe margine. Acest prag poate deveni un blocaj de rezistență bazat pe frică, pentru că ați învățat să țineți totul în voi sau chiar să vă spuneți vouă înșivă să tăceți.

Când luați, de fapt, o decizie de viață ca să răspundeți acelei voci interioare, intuiției voastre, canalului vostru, ceea ce faceți este că vă rupeți de un vechi tipar de anxietate și frică care este mai vechi decât această viață și vă regăsiți într-o istorie lungă de vieți. Ca suflet, voi vă aflați într-o evoluție pe termen lung și lucrați să deveniți din ce în ce mai mult voi înșivă în circumstanțe care nu încurajează sau susțin în mod necesar ceea ce este în voi. Este nevoie de mult curaj să fiți voi înșivă într-un mediu care nu vă susține sau înțelege cu adevărat.

Prin urmare, ascultarea intuiției voastre, a sufletului vostru este un act de vitejie, de curaj. Pragul sau rezistența pe care o experimentați în voi este ceva ce s-a acumulat de-a lungul mai multor vieți. Cu toate acestea, în acest moment, șansa și oportunitatea de a da drumul treptat acestei acumulări este prezentă, așa că, veți fi liberi să vă exprimați așa cum sunteți. Atâta timp cât nu faceți acest lucru, atâta timp cât vă rețineți – în esență, reprimați – vă simțiți, la un anumit nivel, prinși în capcană și nefericiți. Vă simțiți ca o pasăre care nu poate zbura sau ca o omidă care nu poate ieși din coconul său ca fluture.

Între timp, ați tezaurizat, de-a lungul multor vieți, o grămadă de bogății în inima voastră. Această bogăție nu constă doar în cunoaștere, ci și în compasiune, profunzime emoțională, înțelegere și abilități de predare care acum doresc să ia formă. Aveți încredere în voi înșivă. Puneți-vă încrederea în faptul că acum sunt prezente condițiile potrivite ca voi să puteți înflori. Imaginați-vă că acea lumină interioară de care v-am vorbit se mișcă acum prin mâinile voastre și prin vârfurile degetelor, prin picioarele și tălpile voastre. Lăsați-o să curgă în afară.

Există siguranță, iar lucrurile sunt acum suficient de sigure să faceți acest lucru. Dacă încă vă mai luptați cu temerile, ele sunt, mai presus de orice, frici care vin din trecut. Este necesar să începeți prin a face un mic pas înainte ca să vă îndepărtați tot mai mult de umbrele trecutului pentru că numai așa vă veți convinge de siguranța și posibilitatea de-a vă lăsa acum lumina să radieze. Lăsați acea lumină să se concentreze în chakra gâtului vostru. Simțiți lumina curgând prin gâtul vostru, centrul vostru de comunicare, creând astfel o legătură între inima și gâtul vostru.

Acum aș dori să spun ceva despre canalizare în general. În acest moment, intenția este ca actul canalizării să producă sau să exprime o conștiință bazată pe inimă. Nu este vorba despre clarvedere, nici un mod de a prezice sau de a oferi viziuni în ceea ce privește viitorul. Este vorba de exprimarea conștiinței inimii, să-i dați voce iubirii prin voi ca canal. Chakra gâtului se află la mijlocul distanței dintre chakra coroană și chakra inimii. Atunci când canalizați, primiți iubire dintr-o dimensiune mai înaltă și această iubire și informațiile care curg prin chakra voastră coroană sunt apoi purtate prin gâtul vostru și prin inima voastră deschisă. Doar o inimă deschisă poate comunica o vibrație mai înaltă a iubirii. Chakra coroană și chakra inimii se revarsă împreună în chakra gâtului vostru pentru a fi exprimate și asta înseamnă că este nevoie să conștientizați importanța și prețiozitatea voastră ca canal.

Atunci când canalizați, nu este vorba de primirea unor imagini spectaculoase sau de faptul că sunteți ”clarvăzător/clarvăzătoare” în vechiul sens al cuvântului. Este vorba despre faptul că voi ajutați la aducerea unei noi conștiințe pe Pământ. Voi știți că, ca canal, sunteți o parte esențială a procesului și nu doar un canal neutru. Inima voastră dezvoltată – dezvoltată de-a lungul multor vieți prin durere și bucurie – este mesagerul. Sunteți egalul învățătorului sau celui/celei care vă trimite mesaje. Conștientizați-vă propria voastră demnitate și vedeți canalizarea ca pe un proces de colaborare.

Conștientizarea care vine la voi dintr-o dimensiune mai înaltă, vă ajută să vedeți lucrurile într-o perspectivă mai largă, lucru care este uneori dificil de făcut din conștiința voastră pământească și la asta contribuie ghidul sau învățătorul atunci când canalizați. Iar voi, atunci când sunteți prezenți din inimă, veți primi această energie și informațiile prin conștiința voastră pământească dezvoltată, care este la fel de importantă ca conștiința lor cosmică stabilită. Tocmai prin uniunea celor două voi oferiți informații prețioase altora.

Așa că, nu vă îndoiți de voi înșivă. Nu puneți învățătorul sau ghidul pe care-l canalizați deasupra voastră, vedeți-i ca pe partenerul vostru egal. Ceea ce este important este modul în care exprimați prin inima voastră mesajele pe care le-ați primit. Voi, ca receptor pământean, și ghidul, ca mesager celest, aveți fiecare dintre voi o perspectivă unică asupra vieții, dar ele au valoare egală. Prin fuziunea celor două puteți atinge inimile oamenilor și puteți găsi curajul, bucuria și inspirația izvorând în interiorul vostru.

Aveți încredere în inima voastră dezvoltată, în propria voastră înțelepciune și experimentați bucuria de a fi conectați. Meritați pe deplin; este starea voastră naturală, așa că, deschideți-vă ei.

Vă mulțumesc atât de mult pentru prezența voastră aici.

Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.