duminică, 22 septembrie 2019

Găsirea Adevărului Vostru Interior



Ființele Celeste Albe prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

Noi, Ființele Celeste Albe, descărcăm peste și prin ființa voastră lumina albă pură a grupului nostru de suflet. Vă invităm să închideți ochii și să vă imaginați că vă întoarceți privirea spre cer. Dați-vă voie să primiți lumina albă pură cu inserții de lumină albastru pal prin creștetul capului vostru, filtrându-se în întreaga voastră ființă. Dați-ne voie să fim una cu voi în timp ce voi ne experimentați energia și lumina curgând prin ființa voastră. Scopul nostru în acest moment este să vă aducem pace, liniște și unitate. Acordați-vă un moment să primiți și să experimentați.

Când vorbim despre scopul nostru de a aduce pace, liniște și unitate, asta are un anumit înțeles. Pacea, ca o energie calmantă, vă ajută întreaga ființă să se relaxeze, o relaxare care este atât de profundă încât tot ceea ce nu este aliniat cu Creatorul se îndepărtează. Drept urmare, vă dați voie să fiți într-un spațiu al adevărului în ființa voastră. Un spațiu în care sunteți atât de relaxați și vă acceptați întreaga ființă, realitatea pe care o experimentați și realitatea pe care o creați. Imaginați-vă o relaxare care este dincolo de simpla relaxare a corpului și a minții, este o profundă acceptare și topire în adevărul vostru; tot ceea ce voi sunteți și ca ce dorește sufletul vostru să se manifeste. Vorbind de liniște, scopul nostru este să creăm o stare de liniște în care toate acțiunile și reacțiile sunt echilibrate și născute din adevărul din voi. În acest caz liniștea nu înseamnă nemișcare, înseamnă mai degrabă să fiți echilibrați mai ales emoțional, fiind astfel centrați în adevărul vostru; magia și divinitatea în ființa voastră. Dintr-o stare de liniște și echilibru poate fi generată adevărata mișcare născută din Creator. Prin scopul nostru al unității căutăm conectarea a tot ceea ce Creatorul este atât pe Pământ, cât și în planurile interioare. O conectare atât de adâncă și de profundă încât nici nu este nevoie să fie recunoscută sau conștientizată, ea pur și simplu există. O astfel de stare de ființare se află în miezul fiecărui suflet, este o stare atât de puternic și de magnific prezentă, încât este aproape de nerecunoscut. Unitatea despre care noi vorbim este asemănătoare cu ADN-ul sufletului vostru, esența și adevărul interior. Ea nu poate fi descrisă, poate fi doar experimentată. În timp ce descărcăm lumina albă pură a sufletului nostru în ființa voastră, scopul nostru este să activăm pacea, liniștea și unitatea în ființa voastră.

Calea Păcii

Imaginați-vă că întreaga linie temporală a vieții voastre, de până acum și până când veți trece în planurile interioare, este o cale a păcii. Acordați-vă un moment să vă examinați întruparea din actuala voastră linie temporală ca pe o cale a păcii. În care dintre experiențele voastre recunoașteți pacea și în care recunoașteți haosul? Examinați cu atenție, puteți recunoaște tipare ale păcii și ale haosului, situații și locuri în care pacea sau haosul au înflorit? Ce mesaj vă este disponibil să-l primiți?

Când vă simțiți pregătiți, întrebați în interiorul vostru unde se manifestă esența păcii din interiorul meu? Acceptați răspunsul în orice mod se formează.

Apoi, îndreptați-vă atenția în voi, unde se manifestă esența haosului din mine? Acceptați răspunsul în orice mod se formează.

Fie că primiți vreo inspirație sau nu, dați-vă voie să știți că ați accesat un nivel mai profund al adevărului și ființei voastre în voi. Cu această conștientizare dați-vă voie să vă cufundați și să vă topiți mai profund ca într-o stare de relaxare. În timp ce vă concentrați atenția pe relaxarea în tot ceea ce este adevărul vostru, simțiți cum o vastă expansiune se deschide în voi în timp ce tot ceea ce nu este în aliniere cu Creatorul curge afară. Ați intrat pe calea voastră a păcii, cum se simte? Cu ce vă conectați și ce experimentați? Recunoașteți sentimentul de pace și de relaxare pe care-l experimentați în întreaga voastră ființă ca pe un spațiu din care vă creați calea în continuare.

Calea Liniștii

Imaginați-vă că întreaga linie temporală a vieții voastre, de până acum și până când veți trece în planurile interioare, este o cale a liniștii. Acordați-vă un moment să vă examinați întruparea din actuala voastră linie temporală ca pe o cale a liniștii. În care experiențe recunoașteți liniștea? Amintiți-vă că atunci când vorbim de liniște, avem în vedere o stare de liniște în care toate acțiunile și reacțiile sunt echilibrate și născute din adevărul din voi.

Examinați cu grijă, s-ar putea să recunoașteți tipare, situații și locuri ale liniștii sau s-ar putea să recunoașteți lipsa liniștii în realitatea sau ființa voastră. În cultura voastră modernă liniștea nu este apreciată și poate nici înțeleasă pe deplin. Acordați-vă timp și spațiu să dobândiți o mai profundă înțelegere din adevărul vostru interior a adevăratului înțeles și esență a liniștii.

Când vă simțiți pregătiți întrebați în voi, unde se manifestă esența liniștii din mine? Acceptați răspunsul în orice mod se formează. Lăsați-vă să plutiți într-o stare și spațiu al liniștii în voi, chiar dacă nu sunteți în măsură să o contemplați pe deplin. Vă simțiți calea voastră a liniștii, angajați-vă pe și întrupați calea voastră a liniștii.

Cum diferă calea voastră a liniștii de calea voastră a păcii?

Calea Unității

Calea voastră a Unității seamănă cu ADN-ul întregii voastre ființe fizice și energetice. Unitatea este prezentă în tot ceea ce voi sunteți și creați, nu puteți crea în lipsa unității voastre cu Creatorul. Simpla voastră existență este rezultatul unității voastre cu Creatorul. Unitatea este pura și profunda voastră conectare cu Creatorul. Uneori ea nu poate fi recunoscută în realitatea voastră exterioară, chiar dacă este prezentă. Mai întâi este nevoie să recunoașteți unitatea în adevărul și esența voastră interioară pentru a fi capabili să examinați pe deplin și să creați unitatea cu realitatea voastră exterioară. Unitatea este etern prezentă; adeseori, mintea și programele voastre limitatoare sunt cele care vă influențează creațiile și experiențele pe Pământ, mai degrabă decât esența unității. Când unitatea este recunoscută în interior, atunci este ușor să recunoașteți și să creați din adevărata unitate toate experiențele voastre. Adeseori mentalitatea este cea care are nevoie de schimbare și concentrarea pe prezența unității în interior este cea care crează schimbarea.

Imaginați-vă că întreaga linie temporală a vieții voastre, de până acum până când veți trece în planurile interioare, este o cale a unității. Recunoașteți fără să judecați, cum tot ceea ce sunteți și creați are legătură cu Creatorul. În loc să vă examinați viața mult prea amănunțit, dați-vă voie să vă simțiți în puternica și profunda prezență a unității și a conectării cu Creatorul.

Amintiți-vă prezența păcii în voi, o relaxare atât de profundă. Amintiți-vă prezența liniștii în voi, un echilibru atât de profund, și apoi amintiți-vă prezența unității, o conectare atât de atot-consumatoare cu Creatorul. Prin angajarea cu aceste trei etape și căi vă dați voie să vă descoperiți adevărul interior. Adevărul vostru interior nu este în mod neapărat un izvor de înțelepciune, el este un spațiu al adevărului în care puteți fi esența voastră, adevărul vostru fără nici un fel de limitări sau frontiere. Este un spațiu în voi atât de personal vouă și care vă permite relația voastră intimă cu Creatorul. Este un spațiu de nedescris care este atât de valoros, este vindecător, înălțător, inspirator și împlinitor. Este adevărul vostru interior.

Lăsați cele trei căi pe care vă încurajăm să vă concentrați și să le explorați acum să fie susținute de lumina noastră pe măsură ce o descărcăm în ființa voastră. Călătoria în adevărul vostru interior este una dintre cele mai mărețe călătorii din întreaga voastră existență.

Întotdeauna în iubire celestă,

Ființele Celeste Albe

Traducere Monica Poka

Link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.