joi, 12 septembrie 2019

Schimbați Lumea – Consiliul


Prin Ronald Head

Astăzi vă vom cere să schimbați lumea. Unii dintre voi vor ști că deja faceți asta. Dar pentru aceia dintre voi care nu știu, vrem să revenim la câteva concepte simple pe care le-am discutat înainte. Va fi benefic să le vedem discutate împreună.

Schimbarea lumii pare a fi un proiect descurajant în care să vă angajați, nu-i așa? În mintea voastră apar imagini cu acte grandioase care schimbă cursul istoriei peste noapte. Deși acest lucru pare să fie ceea ce se întâmplă când vă uitați la înregistrările istorice care v-au fost date, nu este ceea ce se întâmplă. Nu a fost niciodată. Exceptăm, desigur, fenomenele globale și cosmice.

Schimbarea istorică a fost întotdeauna făcută de către omenire bazându-se pe schimbările anterioare. Întotdeauna. Renașterea, Revoluția Industrială, Revoluția Agricolă și multe altele despre care nu aveți nici o înregistrare în acest moment, toate au fost procese prin care ați trecut. La fel este și cea în care sunteți angajați în prezent.

Ceea ce vrem să discutăm cu voi nu este dacă un astfel de proces are sau nu loc. Are. Ceea despre ce dorim să discutăm este locul vostru în el.

Este posibil să fiți acum, sau să deveniți, un individ care provoacă o mare schimbare în politică, în agricultură, în tehnologie, etc. Da, acest lucru este posibil. Dar trebuie să înțelegeți că de-a lungul experienței omenirii pe această minusculă planetă au existat multe, mult mai multe persoane anonime decât cele ”faimoase”. De fapt, faima în sine, așa cum voi o știți, este un fenomen extrem de recent.

Nenumăratele milioane de persoane nu erau necesare? Milioanele au fost motivele schimbărilor. Milioanele au fost ”lumea” care s-a schimbat. Milioanele au fost solul din care au crescut ideile. Și cel mai des, unii indivizi sunt recunoscuți ca autori ai unor schimbări pe care nu ei, individual, le-au creat.

Acum, nu acesta este aspectul subiectului pe care vrem să-l subliniem astăzi. Ceea ce vrem să subliniem pentru voi este că voi vă aflați într-un mediu de vastă schimbare. De fapt, acest lucru nu s-a întâmplat niciodată la scara la care voi vă aflați acum. Va mai trece ceva timp până când ceea ce noi spunem va putea fi pe deplin înțeles, dar se întâmplă. Se întâmplă acum. Acest lucru vă oferă o oportunitate fără precedent. Ce vrem să spunem?

În timp ce stați în mijloc la toate astea, puteți decide ceva care se va dovedi una dintre cele mai importante decizii din viața voastră. Sau puteți decide să nu o faceți. Este alegerea voastră, ca întotdeauna.

Aveți de gând să porniți la drum? Sau vă veți schimba lumea? Aveți de gând să vă sculați în fiecare dimineață cu intenția de a folosi fiecare șansă de a crește vibrația energiei în care vă aflați? Să zâmbiți? Să fiți amabili? Să fiți de ajutor? Să contribuiți? Vă rugăm să învățați să vedeți fiecare act pe care voi sau oricine altcineva îl face ca având efect asupra lumii voastre. Are. Are. Are. Nu puteți face, sau nu face, nimic care să nu aibă efect. Fiecare cauză are un efect. Fiecare efect este, la rândul său, o cauză. Acesta este adevărul simbolului yin/yang pe care l-ați văzut cu toții.

Afectați? Sau sunteți efectul? Aceasta este o decizie pe care puteți alege să o luați. Promisiunea noastră este că este o decizie care vă va schimba lumea, lumea voastră personală.

Restul se va întâmpla. Într-adevăr, se întâmplă cu o viteză incredibil de mare. Mulți dintre voi pot simți acum acest lucru. Țineți-vă bine. Va fi mai bine.  

Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.