duminică, 15 septembrie 2019

Deci, Ce Sunteți Voi? – Consiliul


Prin Ronald Head

Deci … ce sunteți? Dacă vă punem această întrebare, cum veți răspunde la ea? Probabil veți spune lucruri cum ar fi ”Sunt om.” ”Sunt bărbat.” ”O femeie.” ”Un învățător.” ”Un consultant financiar.” Înțelegeți ce înseamnă atunci când vă spunem că nu sunteți nici unul dintre aceste lucruri? Acestea sunt mijloace temporare de întrupare și mecanisme de supraviețuire. Dacă faceți o alegere destul de simplă, puteți înceta să mai fiți un învățător și să deveniți fermier sau vânzător într-un magazin. Vă spunem că, fie că credeți sau nu acest lucru, nu ați avut întotdeauna același sex și nici aceiași rasă. Toate acestea sunt condiții temporare prin care ați ales să învățați.

Chiar și fizicalitatea voastră este cel mai bine descrisă ca un fel de ciclu de intrare și de ieșire. Un lucru … există un lucru în legătură cu voi care este și întotdeauna a fost adevărat. Care este acel lucru? Este că pur și simplu ați fost, încă de la crearea voastră, o entitate conștientă.

Acum știți că sunteți o ființă conștientă. De fapt, mai degrabă în mod greșit vă asumați că voi vă aflați în vârful acelei piramide. Nu există nici un lucru pe care să-l puteți denumi – vă place să denumiți lucrurile – care să nu aibă un anumit nivel de conștiință. ”Ce părere aveți de o piatră?” spuneți voi. Și noi spunem, da, chiar și o piatră. Chiar și un atom sau o particulă de atom are un nivel de conștiință. Acum, desigur, nu este același nivel ca al vostru. Dar, cu cât mai repede înțelegeți că totul este conștient și că întreaga viață simțitoare are un scop și sentimente, cu atât mai degrabă și mai repede veți progresa.

În ceea ce privește vârful vostru de piramidă, începeți să vedeți că multe alte specii din lumea voastră manifestă trăsături din care ați face bine să învățați. Ca exemplu vă oferim dăruirea și loialitatea tovarășilor voștri canini.

Cu toate acestea, chiar dacă aveți încă un spațiu larg de creștere, este adevărat că voi sunteți din conștiința Creatorului vostru și ați atins un nivel care vă roagă să vă amintiți acest lucru. Este scris ”Nu știți că voi sunteți zei?” În mod convenabil, la acest lucru nu v-ați gândit și nici nu a fost discutat.

Voi sunteți creatori. Manifestați. Decideți. Alegeți. Întotdeauna ați făcut-o, întotdeauna o veți face. Este cine sunteți voi. Acum, este nevoie de miliarde dintre voi ca să manifestați această lume în existența sa de moment cu moment. Dar nici măcar nu vă gândiți la asta. Nici nu vă acordați credit că o faceți. De ce?

Lăsând la o parte povestea de a fi fost învățați în mod contrar, este, de asemenea, adevărat că conștientizarea acestui fapt vă aduce în mod inevitabil la cunoașterea faptului că sunteți responsabili de ceea ce vedeți. Nu am spus ”de vină”. Dar numai omenirea poate schimba lumea omenirii.

Așa că, atunci când spunem ”cine și ce sunteți”, ne referim la faptul că voi, oamenii, sunteți punctele focale individualizate de conștiință care pot, fac și trebuie să servească această lume dacă este să supraviețuiască așa cum voi o știți. Va fi așa cum voi o creați … sau așa cum o ignorați.

Cuvântul vostru scris spune că vi s-a dat în stăpânire. Până acum, vom spune că nu l-ați exercitat în cele mai înalte scopuri. Și, da, vedem că ați fost înșelați multă vreme și în multe feluri. Dar acum este momentul să vă luați puterea înapoi și să vă refaceți scopul.

Omenirea este un gigant adormit, dar gigantul este format din mulți dintre voi care se trezesc. Când se va ridica?   

Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.