luni, 9 septembrie 2019

Energiile în creștere – Consiliul


Prin Ronald Head

Astăzi vă vom spune un pic mai multe despre energiile care sunt în creștere, oferindu-vă ceea ce ar putea fi o imagine ușor diferită cu care să le folosiți.

Am afirmat înainte că această creștere a frecvenței și puterii în mediul energetic al planetei voastre este și va fi în desfășurare pentru ceva vreme. Vi s-au oferit imagini cu valuri și cicluri, ambele fiind adevărate. Dar lăsați-ne să vă oferim și imaginea unei scări.

Această scară, așa cum noi am vrea să v-o imaginați, are fușteii destul de rari. Vă puteți imagina că unii lipsesc, că sunt ca niște pauze. Puteți folosi aceste pauze ca să vă adunați, să integrați ceea ce ați primit și să vă pregătiți. Spunem să vă pregătiți pentru că mai sunt multe de venit. Iar intensitatea și puterea a ceea ce va veni va crește tot în trepte.

Dacă cineva nu știe acest lucru, este de înțeles că este ”aruncat într-o buclă”. Dar dacă cineva știe ce urmează, așa ca voi, atunci învață să ”facă surf” pe aceste valuri sau să urce aceste trepte, iar acesta s-ar putea să fie programul vostru.

Asta nu este o acumulare care să ducă la Evenimentul despre care vă place să vorbiți. Acesta ESTE Evenimentul de care vă place să vorbiți. Aceasta este energia care face schimbările pe care le-ați cerut în voi înșivă și în lumea voastră, la care aveți dreptul și pe care vi le aduceți vouă înșivă și întregii voastre lumi.

Acum, vă întrebăm, ce fel de energie ar putea recrea o lume? Ei bine, ce fel de energie a creat-o în primul rând? S-ar putea ca această energie să fie Divină? Desigur că este! Și ce face ea cu adevărat? Îndepărtează solzii din ochii care o văd. Lumea voastră nu ”devine” nimic. Ceea ce voi știți despre lumea voastră începe să vadă Adevărul a ceea ce este.

Și acum, vă întrebăm, ce fel de ființă ar putea cere asta pentru ea însăși? Vă rugăm să vă gândiți profund la această întrebare.

Deocamdată vă lăsăm să vă gândiți la asta.

Binecuvântări tuturor.

Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.