sâmbătă, 6 august 2022

Jeliți Karma de Ieri

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Corectitudinea voastră este acum corectitudinea lui unu. 

Această corectitudine a unui concept înseamnă că nimeni nu vă va imita pentru că viziunea lor asupra lumii este diferită de a voastră. Poate că acest concept este derutant deoarece întotdeauna viețile voastre pământești au fost axate pe urmărirea cuiva sau a ceva. Deci, vă simțiți izolați – fizic, emoțional, chiar și intelectual. 

Știți că aveți dreptate, dar nu pare să-i pese nimănui. Așa că vă gândiți la următoarea mișcare sau gând în termeni de ce a fost în loc de ceea ce este. 

Faptul că alții nu mai sunt interesați în reproducerea gândurilor sau acțiunilor voastre indică că Noul Pământ a sosit. Un alt indicator este neliniștea și disconfortul liderilor voștri mondiali. Vreți să le urmați gândurile și acțiunile pentru că au avut ”dreptate” în viața voastră 3D, dar nu în totalitate sau chiar parțial, acum că sunteți dincolo de 3D. 

Nu există nimeni pe care să imitați înafară de voi înșivă. 

Chiar dacă unii vor să fie cineva care nu sunt – să continue să fie în 3D – numărul lor scade zilnic. Ce a fost nu mai este. 

Ați făcut cândva parte din diferite grupuri. Știați de ce au nevoie și v-ați simțit destul de confortabil cu acele nevoi încât să le acceptați. Aceleași grupuri prezintă un interes mai mic acum pentru că nu mai simțiți nevoia să le îndepliniți nevoile – totuși, nu vă înțelegeți propriile nevoi. 

Totul și toată lumea pare plată și lipsită de viață, inclusiv voi. 

Formulați o nouă ființă – schimbându-vă în interior și în exterior. Chiar și așa, aspectul vostru fizic nu se schimbă în același ritm cu ființa voastră interioară. 

Arătați la fel ca o ființă 3D; pur și simplu acționați diferit. Dar pentru cei treziți, ființa voastră se simte și arată diferit. Aura voastră s-a schimbat. Datorită acestei schimbări, frecvența voastră nu mai este similară celor cu care v-ați simțit confortabil cândva. 

Acesta este un moment de vid relațional pentru că noua voastră frecvență v-a modificat viața fizică. Asta a fost o cerință a acceptării noii voastre ființe. 

Nu mai sunteți cine ați fost. Așa cum ar fi fost în 3D dacă ați fi părăsit o comunitate mică, izolată în adolescență doar ca să vă întoarceți ca un lider mondial bogat câteva decenii mai târziu. Poate că ați comunica cu cei pe care i-ați ținut în inima voastră de-a lungul absenței voastre, dar acele legături ar fi încordate datorită stilurilor de viață diferite. Multiplicați acest concept de 100 de ori ca să înțelegeți cât de diferiți sunteți acum. 

Vorbiți și gândiți diferit față de cum a fost cândva adevărat – foștii voștri prieteni sunt interesați de portocaliu, dar voi înțelegeți doar verdele. Chiar dacă cândva v-ați simțit magnetizați de acele persoane sau grupuri, acum pare să nu mai existe nici un atașament. Ei pur și simplu sunt. Nu există nici o unitate a lor – ca și cum ar fi decupaje de hârtie. Și probabil că și ei simt ceva similar față de voi. 

Este așa din mai multe motive, dintre care nu în ultimul rând este că voi ați trecut dincolo de ființa voastră 3D. De asemenea, ați curățat legăturile karmice care v-au ținut împreună – inclusiv disconfortul sau nevoile. Interacțiunile voastre karmice nu mai există. 

Creați legături din motive noi. Nu neapărat legături karmice, ci mai degrabă legături care să ducă la dezvoltarea voastră. Așa că, descoperiți că aveți puțin interes în continuarea relațiilor care nu au nici o semnificație dincolo de ceea ce erau înainte. 

Simțiți că sunteți pregătiți pentru nou – dar poate că noul nu este pregătit încă pentru voi. Un pic la fel ca acel timp în care să vă vindecați după încheierea unei relații romantice. În câteva zile sau săptămâni, veți descoperi noi conexiuni care să umple gaura care pare să existe acum în ființa voastră. Faza voastră de izolare aproape s-a încheiat. 

Probabil credeți că izolarea voastră nu se va încheia niciodată din cauza bolii, a tulburărilor politice sau a factorilor economici. Piese dezarticulate care sunt importante doar dacă voi credeți că sunt. Odată ce această fază de izolare este încheiată, soarele va străluci din nou, iar râsul și iubirea va fi modul vostru de operare. Dați-vă voie să știți asta cu fiecare fibră a ființei voastre. 

În doar câteva săptămâni, de această dată, chiar și ultimele luni vor fi uitate pe măsură ce vă găsiți noul vostru făgaș, prieteni și interacțiuni. 

Ceea ce simțiți acum nu mai este viața voastră, mai mult decât este adevărat că zilele ploioase durează pentru totdeauna. Este pur și simplu o perioadă de odihnă pentru noul vostru voi care vă permite să dați drumul la ceea ce nu mai face parte din ființa voastră. Vă veți împlini nevoile emoționale actuale cu noi ființe și activități. Așa să fie. Amin. 

 


Traducere Monica Poka

link catre articolul original

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.