miercuri, 3 august 2022

Viața în această Nouă Lumină

Unul prin Sophia Love 

21 Iulie 2022 

Bună Sophia, sunt Unul.

Ești pregătită să transcrii astăzi? 

Da, sunt. Totuși, asta nu sună ca și cum ai fi tu, este cumva diferit. De ce? 

Ne conectăm la un grad mai mare/mai profund/mai cu ușurință acum. Ți se pare mai familiar. De-asta. 

Ce s-a schimbat ca asta să se întâmple? 

Două lucruri: frecvența și tu. Ai mai mult din vibrația luminii și, prin urmare, ai devenit mai receptivă la vibrații mai puternice. O parte a problemei de ieri* a avut legătură cu sincronizarea. Asta este ceva nou pentru tine. Sunt necesare ajustări care să faciliteze o comunicare clară. 

Sună clar acum. 

Da, este mult îmbunătățită. Putem continua atunci? 

Da, mulțumesc. 

Intrați într-o perioadă neașteptată. Va fi o perioadă de mari tulburări, precum și de recompense. Se va simți agitată, confuză, extrem de activă și, în același timp, minunată. Asupra minunatului aș dori să mă axez acum pentru că asta este o stare pe care nu ați mai atins-o niciodată înainte pentru perioade lungi de timp. Nu în această viață, viața voastră ca oameni. 

Deoarece viața voastră de zi cu zi s-a setat într-un ritm de luptă și suferință, vă va ajuta să știți că această parte se va încheia în curând. Dovezile sunt peste tot în jurul vostru. 

Mai mulți șefi de stat și-au anunțat retragerea. Alți oficiali guvernamentali și din conducerea corporativă fac același lucru. 

Există o voce a rațiunii în creștere în jurul protocoalelor și metodologiilor de vindecare. 

Aceste răspunsuri vă spun că răspunsul fizic la lumină (prezența în creștere a luminii) este simțit. Acest lucru este simțit, poate, prea lent pentru voi, dar, totuși, este evident și vizibil. Va deveni mai rapid pe măsură ce va fi acceptat ca realitate. 

Hai să vorbim acum despre ce mai aduce lumina. Pentru că acestea sunt lucruri pe care voi le veți considera ”minunate”. 

Unul dintre primele este claritatea. Gândiți-vă la imaginea folosită ca să ilustreze o idee bună. Este un bec. Această imagine simbolizează inteligența. 

Lumina este cea care îndepărtează întunericul. 

Lumina este cea care oferă claritatea direcției. 

Când nu puteți identifica ceva, lumina vă oferă o imagine clară ca ajutor. 

Lumina este necesară creșterii. 

Lumina este esența adevărului vostru. 

Și chiar acum este mai multă lumină care vă scaldă lumea decât a fost vreodată. Toți primiți și acceptați lumina. 

Ca această schimbare să poată avea loc, a fost nevoie ca întunericul să fie extrem. Strigătul omenirii trebuia să fie suficient de puternic ca să-i facă să dispară pe cei care preferă să opereze în întuneric. A fost, iar acum lumina este aici. Crește zilnic. 

Ceea ce veți vedea sunt conectări mai frecvente cu forme de viață de toate tipurile – umane, animale și vegetație. 

Iată și alte lucruri pe care le veți vedea: 

O revărsare a adevărului. Acesta va veni din diferite părți și locuri. Poate din familie și de la prieteni, știință și medicină, guvern și justiție, ca să numesc câteva. Peste tot lumina luminează adevărul și îl face vizibil. 

Vor fi vindecări accelerate atât ale oamenilor cât și ale planetei. În timp ce vizualizați un loc sau o persoană care are nevoie de vindecare, veți simți și vedea o preponderență a luminii. Culoarea poate fi diferită de ceea ce vedeți de obicei. Intenționați mai multă (lumină). De fiecare dată când în vizualizarea voastră există lumină, creșteți-o prin intenție. Răspunsul acum va fi dincolo de orice așteptări. 

Pacea va fi mult mai repede agreată de către părțile opuse; fie că este vorba de oameni sau de națiuni, state. Soluțiile care susțin acest aflux de lumină vor deveni mai evidente și acceptate. Din nou, veți simți acest lucru în relațiile personale și îl veți observa în titluri. Vor ieși la suprafață soluții neobișnuite de care beneficiază toți cei implicați. 

Iubirea va fi instantaneu recunoscută, acceptată, anunțată și permisă; iubirea în toate exprimările ei. Apare în artă; în orice fel de exprimare creativă sau dar al serviciului. 

Într-adevăr, dragii mei oameni, ceea ce va apărea și se va simți probabil cel mai minunat dintre toate este că toate formele și exprimările de viață sunt văzute ca iubire în această nouă lumină. Pentru că tot ceea ce este viață este iubire, iar acum aveți ochii, inima și mintea să vedeți asta, să acceptați asta și să găsiți modul în care să o încadrați în societatea voastră.   

Ceea ce începe acum este exprimarea profundă a iubirii ca cerneală folosită să deseneze modelul societății. Această cerneală trebuie să fie formulată, amestecată și apoi folosită de fiecare om – de voi toți. Acest lucru se va întâmpla treptat și apoi, în unele locuri, dintr-o dată. 

Cu instrumentele pregătite și umplute cu această cerneală de lumină/iubire, vă veți scrie noua voastră lume. Voi, cei care vedeți aceste cuvinte, simțiți deja formularea și, prin urmare, sunteți pregătiți să începeți planul. 

Vizualizați, vizualizați, vizualizați! 

Vedeți relațiile, metodele, rezultatele și procesele care ilustrează cum arată viața când este creată cu această lumină. Această lumină care este iubirea. Această iubire care sunteți voi. 

Nu acceptați o altă poveste înafară de cea care conține lumina adevărului. 

Pentru că acest adevăr sunteți voi. 

Vi se vor spune multe lucruri despre întuneric. Lăsați-le să se spulbere în lumina voastră. Nu este un moment în care să vă amestecați în întuneric. Este momentul să stați în lumină, să folosiți lumina, să aveți încredere în esența adevărului care este strălucirea și iubirea voastră pură absolută. 

Acestea sunt timpuri minunate și vi le aduceți acum. Dragul meu om drag, ești pregătit pentru un asemenea răsfăț. 

Asta e tot. 

Mulțumesc.

 

 

 

*Ieri nu am reușit să-mi fac o idee clară în legătură cu ceea ce venea ca mesaj, după ce am încercat de mai multe ori. M-am simțit atât de aproape și nu separată de mine. În cele din urmă am renunțat.



Traducere Monica Poka

Sursa 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.