duminică, 14 august 2022

Înțelepciunea Veacurilor

Arhanghelul Metatron prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări și iubire, eu sunt Arhanghelul Metatron. Fie ca bucuria Creatorului să vă cuprindă și să vă înconjoare, fie ca ea să clocotească din interiorul vostru. Doresc să împărtășesc cu voi bucuria Creatorului, astfel încât să puteți experimenta bucuria în realitatea voastră actuală. Lăsați ca realitatea voastră fizică să fie o experimentare plină de bucurie, lăsați ca realitatea voastră spirituală să fie o experiență plină de bucurie. Știu că pentru mulți s-ar putea să nu fie o perioadă plină de bucurie. Este important să vă dați seama că bucuria se naște din interiorul ființei voastre și, prin urmare, ea radiază și se reflectă în realitatea voastră. Vă creați o realitate plină de bucurie din propria experimentare interioară a bucuriei. Asta este ceva ce vă încurajez să contemplați și să aduceți în conștientizarea și în întruparea voastră. În timp ce experimentați bucuria în realitatea voastră, vibrația voastră energetică se accelerează și, prin urmare, accelerați procesul de ascensiune. 

Eu, Arhanghelul Metatron, vin astăzi la voi să vă vorbesc despre Înțelepciunea Veacurilor. Fiecare ființă de pe Pământ dorește să acceseze înțelepciunea și iluminarea care să-i ajute să-și înțeleagă realitatea de pe Pământ, scopul și să înțeleagă realitatea de dincolo de Pământ. Întrucât fiecare persoană își caută propria înțelepciune interioară, este potrivit să împărtășim că există atât de multe buzunare de înțelepciune în întregul Univers al Creatorului care pot fi accesate. Atunci când căutați înțelepciune, este nevoie să vă concentrați pe și să fiți clari asupra înțelepciunii pe care doriți să o primiți. Fiecare civilizație care a existat pe Pământ își are propriul buzunar de înțelepciune. Chiar și fiecare țară de pe Pământ își are propriul buzunar de înțelepciune, fiecare generație de pe Pământ își are propriul buzunar de înțelepciune. S-ar putea să vă întrebați de ce este așa. Sufletul vostru vă plasează în anumite părți ale Pământului în anumite momente ca voi să puteți accesa o înțelepciune unică pe care să o puteți transmite mai departe Pământului și omenirii. De exemplu, dacă trăiți într-o țară de pe Pământ, atrageți și vă bazați pe înțelepciunea acelei țări, puteți atrage și apela și la înțelepciunea altor țări sau la înțelepciunea întregului Pământ. Acest lucru poate fi potrivit și necesar scopului și serviciului vostru pe Pământ. Este posibil ca vârsta voastră, deși vârsta și timpul sunt o iluzie, să vă dea voie să accesați o anumită înțelepciune. O persoană care are 20 de ani poate realiza lucruri similare cu cele pe care le realizează o persoană de 90 de ani sau ați putea spune că acea persoană de 20 de ani este complet diferită. Ambele pot accesa aceiași înțelepciune. Cu toate acestea, există buzunare de înțelepciune care servesc fiecărui grup de vârstă. Există o interacțiune, cineva în vârstă de 30 de ani va interacționa probabil diferit cu cineva de 40 sau 50 de ani. Cu toate acestea, interacțiunea va crea iluminare pentru că fiecare are o sursă de înțelepciune care este ușor unică și, prin urmare, se activează în fiecare ființă. 

Există buzunare de înțelepciune pentru diferite civilizații, iar asta poate însemna uneori că o persoană atrage înțelepciune din Atlantida, o alta atrage înțelepciune dintr-o înțelepciune diferită, poate de la Semințele Stelare și, astfel, această înțelepciune este adusă pe Pământ și este potrivită și necesară. Cu toate acestea, uneori s-ar putea să nu fie în aliniere cu Ascensiunea care are loc acum, așa că, eu, Arhanghelul Metatron, doresc să vă încurajez să experimentați cu prudență, puțin câte puțin. 

Ca să faceți asta, asigurați-vă că aveți o concentrare clară și puternică în ceea ce privește înțelepciunea pe care o accesați, trăgând-o în și prin ființa voastră. Fie că acea înțelepciune vine în cuvinte, sunete, muzică, mișcare, artă, sentimente și senzații sau viziuni. Este valoros în aceste momente să fie folosită claritatea. 

În meditație puteți cere să accesați înțelepciunea propriei grupe de vârstă. Poate aveți 20 sau 30 de ani, 40 de ani, 50 de ani, 60 de ani, 70 de ani, 80 de ani, 90 de ani și așa mai departe. Puteți accesa și invita să primiți și să vă conectați cu buzunarul de înțelepciune al acelei grupe de vârstă și apoi să experimentați; poate încercați grupul de vârstă următor vârstei voastre sau cel anterior vârstei voastre și vedeți cum diferă. Ceea ce faceți, de fapt, este să recunoașteți diferite vibrații și să recunoașteți vibrațiile care vă servesc și vă activează iluminarea interioară și vă susțin ascensiunea. 

În timpul meditației puteți cere să primiți și să accesați buzunarul de înțelepciune al țării voastre și apoi, poate, încercați o altă țară și vedeți cum acesta variază. Când spunem buzunar de înțelepciune, vorbim despre cea mai înaltă vibrație a înțelepciunii care este disponibilă. 

S-ar putea să doriți să vă conectați cu un buzunar de înțelepciune dintr-o civilizație diferită. 

Este important pentru mine să vă împărtășesc faptul că dacă vă conectați cu un buzunar de înțelepciune diferit și descoperiți că nu este potrivit pentru voi, îi puteți cere Arhanghelului Metatron să intervină imediat să întrerupă conectarea astfel încât aceasta să nu mai curgă. Nu există experimentare corectă sau greșită. Nu este nevoie să simțiți o presiune că trebuie să vă conectați cu anumite buzunare de înțelepciune. Este vorba mai mult să experimentați, să vă dați seama că există mai multe buzunare de înțelepciune și să recunoașteți care vă sunt de folos. Este vorba despre recunoașterea vibrațiilor și frecvențelor care vă servesc cel mai mult. 

Noi accesăm energia Creatorului. Este aproape ca și cum am diseca energia Creatorului cu scopul de-a o explora. Ceea ce veți găsi este că descoperiți anumite vibrații/frecvențe care vă aduc înțelepciune cu adevărat împuternicitoare și vă aduc iluminarea și înțelegerea pe care le căutați. S-ar putea să aveți 60 de ani și buzunarul de înțelepciune care să vă servească cel mai bine în acest moment să fie cel din grupa de vârstă de 20 de ani. Aveți de experimentat. 

Înseamnă, de asemenea, că aveți capacitatea să recunoașteți că există forme de înțelepciune și perspective diferite deoarece oamenii lucrează în moduri diferite, au scopuri și destine diferite. Există un serviciu diferit pe care fiecare persoană îl împărtășește în timp ce îl exprimă pe Creator. Vă ajută să recunoașteți că există o singură energie și o singură sursă și, cu toate acestea, ea poate fi exprimată în nenumărate moduri. Prin urmare, începeți să vă expansionați mintea și să recunoașteți că există o înțelepciune care servește tuturor. 

Unele buzunare de înțelepciune nu vă vor servi și nu veți fi de acord cu ele, accepta sau să vă placă măcar. Alte buzunare de înțelepciune vă vor servi bine și asta este în regulă, este o acceptare. În acest moment aveți o anumită vibrație, un anumit scop și un anumit serviciu (de adus) și, prin urmare, aveți nevoie de o anumită hrană de energie și înțelepciune. În unele privințe, asta este diferența dintre voi și o altă ființă și înțelepciunea care vă este disponibilă. 

Ceea ce mai puteți descoperi este că s-ar putea ca în ființa, în realitatea voastră sau în realitatea altora să existe unele nealinieri. Poate că puteți vedea, simți sau conștientiza că unii oameni trag înțelepciune dintr-un buzunar de înțelepciune care este atât de vechi încât nu mai servește acestei realități. Prin urmare, puteți lucra cu energiile mele, ale Arhanghelului Metatron, și să mă invitați să vin să lucrez cu voi să creați o realiniere cu un buzunar de înțelepciune care servește și crează Ascensiune și iluminare în cel mai blând și iubitor mod. Totul are legătură cu explorarea și intenția. Este, totodată, vorba despre expansionarea minții voastre, acceptarea lumii din jurul vostru, unicitatea și diferențele din lumea înconjurătoare. La fel și în voi și susținerea altora în călătoria lor, chiar dacă călătoria lor este foarte diferită de a voastră. 

Scopul meu în acest moment este să trezesc o nouă perspectivă în ființa voastră. Vă mulțumesc că m-ați ascultat. A fost o bucurie să împărtășesc cu voi. 

Vă iubesc, 

Eu sunt Arhanghelul Metatron


Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.