joi, 18 august 2022

Este Timpul de Joacă!

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Sus, jos și de jur împrejur pare să fie acum modul vostru de acțiune. Simțiți că nu aveți neapărat control asupra vieții voastre. În același timp, vă place unde sunteți. O mulțumire pe care o simțiți disproporționată față de tot ceea ce se întâmplă în lumea exterioară. Zilele voastre zboară fără prea multă activitate, dar, totuși, ele vă par scurte și, da, active. 

Acum săriți între dimensiuni și frecvențe. Mintea vă poate părea încețoșată sau un pic goală, doar ca să descoperiți că au trecut trei sau patru ore. Sau vă simțiți distrași sau aparent în două locuri deodată. Îndrăzniți să săriți între linii temporale și locuri pentru prima dată în eoni de vieți pământești. 

Chiar dacă nu sunteți nici aici, nici acolo, alții vă atestă prezența fizică. 

În trecutul nu prea îndepărtat poate că v-ați simțit singuri și singuratici. Acum vă întrebați ce s-a întâmplat cu ziua voastră. Vă interesează foarte puțin, mai ales dacă este o activitate 3D. Pentru dimensiunea sau frecvența voastră săritul este mai interesant decât orice activitate 3D. 

Poate vă întrebați de ce nu vă amintiți dimensiunea sau frecvența săriturii. O veți face – doar că nu astăzi. În mod intenționat negați aceste amintiri pentru că să vi le amintiți acum s-ar putea să vă sperie mai mult decât vă puteți imagina. 

Este o perioadă de practică. 

Determinați care frecvențe sau dimensiuni sunt cele mai confortabile. Asta nu înseamnă că veți rămâne pentru totdeauna în aceiași frecvență sau dimensiune, ci mai degrabă că descoperiți cel mai confortabil loc în timp ce vă inițiați noua ființă. 

Această fază de practică este destul de plăcută pentru că vă întoarceți la unele locuri plăcute pe care le-ați negat în orice viață pământească. Combinați vechiul cu noul – pentru că ați sărit dimensiuni și frecvențe încă de la începuturile voastre, încă de dinainte ca timpul să înceapă.   

O mare parte din noua voastră ființă vă încorporează totalitatea în ființa voastră actuală. 

Acum sunteți suficient de puternici să călătoriți prin dimensiuni și frecvențe după bunul vostru plac, pentru că nu mai sunteți împovărați cu așteptările voastre 3D sau cu lipsa cunoașterii. Odată ce v-ați eliberat de credințele 3D cu privire la ceea ce nu erați capabili, ați lăsat abilitățile noului Pământ să vă pătrundă ființa, inclusiv pe cele pe care le-ați accesat în alte locații. 

Așa că, acum plutiți de-a lungul zilei în timp ce vă ocupați cu rutina voastră 3D. O rutină care a fost redusă la lucrurile de bază pentru că nu mai aveți trebuie-urile și vinovăția 3D care să vă împovăreze. Sunteți o ființă nouă cu interese care poate vă surprind. Dar cea mai uimitoare piesă este că nu mai sunteți constrânși de limitele Pământului 3D cu care ați fost obișnuiți de eoni. Sunteți liberi să explorați două sau mai multe zone minut cu minut. Ceva de care ați fost întotdeauna capabili – cu excepția faptului că aparțineați Pământului 3D. 

Această lejeritate a ființei, această schimbare în timpul zilei, este unul dintre noile voastre domenii de interes. Un domeniu care vă va deveni atât de familiar precum vă este acum mersul la magazinul alimentar. Și o stare de familiaritate care în curând va fi mai vizibilă decât este acum. Pentru că la sfârșitul zilei sunteți atât de obosiți deși nu pare să fi avut atât de multe activități. 

În timp ce vă aflați în corpul fizic și vă verificați mesajele, vă faceți munca cu hârtiile, pregătiți cina, grădinăriți sau orice altă activitate zilnică 3D, voi zburați încoace și încolo determinând care dimensiune sau frecvență este cea mai distractivă pentru voi. Deciziile voastre se bazează acum pe distracție și bucurie în loc de ce ar trebui. Sunteți o ființă nouă într-o lume nouă care se deschide mai repede decât înțelegeți voi. 

Imaginați-vă trezindu-vă copil fiind și părinții voștri vă încurajează să explorați orice doriți, oricând doriți și vă informează că treburile casnice, școala sau orice altceva ar trebui nu mai sunt importante. Așa este pentru voi acum. 

V-ați încheiat pregătirile personale pentru această viață. Acum jucați-vă pe Pământ sau în orice altă dimensiune sau frecvență care o simțiți a fi pe placul vostru. Munca, trebuie-urile, obligațiile și dorințele s-au încheiat. Este timpul să vă jucați, timpul de joacă. Așa să fie. Amin. 



Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.