joi, 4 august 2022

Cea mai puternică componentă a noastră

Unul prin Sophia Love 

28 Iunie 2022 

Sunt Unul. 

Mulțumesc. 

Hai să vorbim astăzi despre lucrurile păstrate adânc în inimile voastre. Ele sunt nespuse, dar, totuși, se manifestă ca unde în ceea ce ar putea fi o existență fericită. 

Acestea sunt fricile voastre. 

Le-am abordat și în alte momente și în alte conversații. Ceea despre ce vom discuta astăzi este mecanismul fricii. Ați auzit de Legea Atracției. Vă spun că acționează cu aceiași forță fie că ceea ce simțiți este rostit sau nerostit. Această lege răspunde energiei în toate formele sale. 

Învățăturile ”de-a vă face dorințele active prin verbalizare” au fost inserate în conversație ca să crească gradul de conștientizare al creației conștiente. 

Acest lucru a fost dus la îndeplinire. 

Legea Atracției este de neîncălcat. Ea nu va fi stopată sau dejucată. Este principala armă folosită pentru înrobirea rasei. Fiecare dintre voi sunteți familiarizați cu numeroasele sale nuanțe. Vă va ajuta enorm de mult să apreciați această lege pe parcursul zilei, în conversațiile, în activitățile, în dorințele voastre. 

Folosește energia. 

Prin urmare, cu energia polarizării veți gândi, scrie și spune lucruri în viață. Lucruri cum ar fi etichetele pentru oameni, oameni ale căror acțiuni sunt opuse convingerilor voastre. Lucruri precum judecata, ridiculizarea și instigarea la violență. 

Este o provocare să exprimi puternicul potențial pe care îl dețineți fără includerea utilizării greșite a acestuia. Pentru că asta este arma capturării voastre și v-a antrenat bine. Vă așteptați să vă angajați cu oameni înfricoșați și acțiuni înfricoșătoare. Prin urmare, aceste lucruri sunt observate de voi și ajutate să se perpetueze de frica voastră de ele. 

Asta nu înseamnă că aceste lucruri înfricoșătoare ar trebui ignorate prin acțiunea de-a vă băga capul în nisip. Pe aceste acțiuni și idei înfricoșătoare nu este nevoie să stăruiți. Mai degrabă concentrați-vă fie pe o acțiune opusă, fie pe un remediu, fie pe pace. 

Iubirea este un antidot puternic împotriva mecanismului fricii și îi reduce impactul asupra vieții voastră odată ce v-ați implicat în ea. Societatea voastră nu are nevoie de o atitudine blândă și cu volănașe față de ideile și/sau acțiunile distructive. Are nevoie de angajarea voastră să o iubiți în toate formele sale. 

Adeseori iubirea nu apare cu inimioare roz și fluturași. Asta este o negare a forței iubirii, un camuflaj pentru puterea ei. Ați fost prostiți să vă gândiți la ea ca la o slăbiciune când, de fapt, ea este puterea voastră. Cu această tactică genială controlorii voștri au reușit să vă ascundă cea mai puternică și eficientă armă a voastră. 

Haideți să vedem ce face iubirea: 

Șterge diferențele. 

Vindecă inimi. 

Îi salvează pe cei asupriți, pe cei obosiți, pe cei răniți, pe cei pierduți. 

Întărește suflete. 

Insuflă o forță remarcabilă. 

Îi salvează pe cei dărâmați. 

Îi inspiră pe cei abătuți și deprimați. 

Expansionează tot ceea ce înconjoară. 

Vede adevărul. 

Este eternă. 

Alimentează inspirația. 

Vindecă. 

Însămânțează creația. 

Este un lucru simplu dar provocator să faci iubirea să apară într-o lume aparent învăluită în frică. 

Totuși, acesta este motivul pentru care vă aflați aici. 

Frecvența iubirii elimină frica. O face într-un mod atât de constant și etern, în cele din urmă. 

Aici vă ajută o profundă cunoaștere a iubirii. 

O profundă acceptare a sinelui este cea care inițiază această iubire. 

În timp ce vă gândiți la aceste lucruri, începeți cu sinele. Pentru că toată creația de-aici începe. Ați venit să eradicați frica și sunteți în stadiul de acceptare de sine. Pentru că în acel act pur de iubire, frica se risipește. Și în timp ce face asta, vă veți vedea cu claritate ”inamicul”. 

Arma fricii, acum dizolvată, nu mai atrage și mai multă frică. În acest fel, iubirea se manifestă. 

Gândește-te la aceste lucruri, dragul meu om drag. 

Asta este tot. 

Mulțumesc.



Traducere Monica Poka 

Sursa

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.