luni, 8 august 2022

Eliberarea Legăturilor Mentale

Arcturienii prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări iubite ființe de lumină, noi suntem Arcturienii. Venim în valuri blânde de lumină să vă susținem tranzițiile în lume. Dorim să vă susținem mutarea minții, a stării mentale, a perspectivelor voastre în noi dimensiuni ale luminii. Să vă ajutăm să vă conectați la un nivel mai profund și cu o mai mare înțelegere cu ghizii voștri și cu ființe din Universul Creatorului care doresc să vă susțină în ascensiunea voastră. 

Ca să vă schimbați mintea, starea mentală în noi dimensiuni ale luminii, accesând, prin urmare, înțelepciune și iluminare, este nevoie să eliberați legăturile mentale. Făcând acest lucru veți da drumul la tot ceea ce vă ancorează în actuala voastră dimensiune și realitate și modul în care vă percepeți realitatea în acum. Pe măsură ce eliberați legăturile din corpul vostru mental și din mintea voastră, veți fi în măsură să înțelegeți, vedeți, simțiți și conștientizați cu o mai mare claritate și sensibilitate, deschizându-vă energia către noi conexiuni, comunicări și înțelegeri care să vă servească acum pe calea ascensiunii voastre. 

Dorim să vorbim despre eliberarea legăturilor mentale, vă invităm să vă imaginați că o amintire sau un gând este ca un cerc sau un balon și că atașamentul vostru față de aceste amintiri sau gânduri este ca o coardă sau un șnur. Când sunteți atașați de anumite amintiri sau gânduri, ele vă influențează înțelegerea lumii din jurul și din interiorul vostru, inclusiv Călătoria voastră de ascensiune. Când dați drumul atașamentelor, corzilor sau șnururilor gândurilor sau amintirilor care vă trag în spate, asta este o experiență eliberatoare care vă asigură spațiul și capacitatea de-a câștiga claritate și vedea alte dimensiuni ale luminii. 

Când vorbim de atașament, vorbim de un gând sau o amintire de care vă țineți și pe care o energizați și invitați să vă susțină în crearea realității voastre. De exemplu, poate fi o amintire din copilărie care chiar și acum vă provoacă durere, jenă sau frică. Este o amintire și o experimentare de care vă țineți, există o coardă atașată de ea, o energizați și ea vă susține în crearea realității voastre. Când vă amintiți o circumstanță sau o experiență, frica, durerea sau orice altă emoție experimentați, vă susține în crearea realității voastre. S-ar putea să vi se pară că nu vă țineți de această amintire. Poate fi prea dureros ca măcar să vă amintiți, dar energia este necesar să fie rezolvată. Odată emoția rezolvată, și atașamentul dispare. Amintirea devine pur și simplu o amintire, este înscrisă în biblioteca de experiențe și când vă gândiți la ea nu mai există nici o reacție în voi, este pur și simplu o amintire. 

Unele amintiri pot activa pacea, bucuria și iubirea, acestea sunt potrivite. Acestea sunt energiile cu care doriți să vă creați realitatea, doriți să priviți în realitatea voastră prin lentilele bucuriei, fericirii, iubirii și păcii mai degrabă decât a fricii, furiei sau durerii. 

Începem să recunoaștem că atunci când există un atașament, o coardă, ne ținem de acea experiență, o energizăm și o folosim să ne creăm realitatea. Prin urmare, este necesar să fie rezolvată, putem învăța din ea, iar apoi să o înregistrăm ca pe o amintire care mai degrabă aduce înțelepciune decât o amintire care crează o activare în ființa voastră. 

Trecem acum la următoarea etapă a modului de eliberare a acestor corzi și legături care vă ancorează în anumite dimensiuni și perspective. 

Este nevoie ca mai întâi să recunoașteți experiența, să acceptați că nu este rezolvată, să acceptați că există o legătură cu această experiență și că este ca o ancoră care vă ține într-o anumită perspectivă. 

Toate acestea vor susține o eliberare și ați putea întreba experiența sau amintirea care este mesajul pe care este nevoie să-l înțelegeți, pe care trebuie să-l purtați de-acum înainte cu voi ca pe un dar, o comoară? Ce s-a învățat din acea experiență? Ce puteți în schimb întrupa ca rezultat al experienței? Și ce întrupare împuternicitoare pozitivă poate fi câștigată? 

S-ar putea să fie nevoie să întrebați dacă mai este ceva ce are nevoie de conștientizare, de recunoaștere ca această legătură să fie tăiată? 

Când vă simțiți pregătiți, când simțiți că ați câștigat tot ceea ce aveți nevoie, atunci ne puteți chema pe noi, Arcturienii, sau pe ghizii voștri să taie, secționeze și dizolve legăturile, orice simțiți că este potrivit, poate să topim legăturile și să îndepărtăm amintirea din biblioteca voastră de amintiri. 

Dacă descoperiți că nu sunteți în stare să dizolvați acea legătură, s-ar putea să fie nevoie să stați în energia experienței, acceptând-o. Concentrându-vă asupra ei până se dizolvă, se va topi. Uneori energiile și experiențele au pur și simplu nevoie de atenția voastră ca și cum ar fi nevoie să fie văzute sau observate pe măsură ce se eliberează și se dispersează. Cu cât mai mult puteți elibera legăturile mentale, chiar și legăturile cu sistemele de credințe care vă ancorează într-o anumită perspectivă, veți descoperi că starea voastră de spirit se trezește și se expansionează și sunteți capabili să vă conectați cu un foarte mic efort cu alte dimensiuni. Veți descoperi că sunteți mai capabili să fiți în prezent și să vă bucurați de momentul prezent. 

Vă rugăm să știți că noi, Arcturienii, suntem prezenți să vă susținem. 

Vă mulțumim și vă iubim, 

Noi suntem Arcturienii.

 

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.