luni, 15 august 2022

Înțelegerea Emoțiilor Ascensiunii

Mahatma prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări și iubire se extind din toate aspectele ființei mele. Eu sunt conștiința, energia cunoscută ca Mahatma, eu exist peste tot în cele 352 de nivele ale Universului Creatorului. De asemenea, rolul și scopul meu este să supraveghez nivelul cosmic al Creatorului. Fiecare dintre voi sunteți parte din energia mea și curgeți prin ființa și conștiința mea ca să vă manifestați și existați în Universul Creatorului. 

Astăzi doresc să vă vorbesc despre emoții. Este momentul să conștientizați, să recunoașteți influența Ascensiunii asupra emoțiilor voastre. Ascensiunea se accelerează și avansează cu mare viteză. Asta înseamnă că s-ar putea să vă simțiți dezechilibrați, nesiguri sau derutați atunci când creșteți spiritual. Când vă treziți, puteți dobândi o nouă perspectivă despre voi înșivă ca exprimare a Creatorului. Există o perioadă de timp în care vă obișnuiți cu această nouă vibrație. Această perioadă de timp este una în care corpul vostru emoțional poate experimenta reacții puternice sau dramatice. S-ar putea să vă simțiți răniți de cuvintele altora, s-ar putea să vă simțiți extrem de emotivi sau supărați, sau poate, dimpotrivă, delirant de fericiți. Pe măsură ce corpul și ființa voastră se adaptează la noua vibrație a Ascensiunii pe care ați accesat-o, asta poate însemna că experimentați suișuri și coborâșuri emoționale. Odată ce vibrația și ființa voastră se obișnuiesc cu noua energie a Ascensiunii pe care ați accesat-o și întrupat-o din interiorul ființei voastre, sunteți în măsură să vă recâștigați echilibrul. Sunteți în special capabili să rămâneți echilibrați în corpul vostru emoțional. Asta înseamnă că aceleași experiențe care v-au provocat durere, v-au rănit sau v-au făcut extrem de fericiți s-ar putea să nu mai aibă același impact asupra voastră. S-ar putea să descoperiți că în corpul vostru emoțional produc doar o reacție slabă. Unii oameni pot experimenta schimbări ale Ascensiunii tot la două, trei zile, în timp ce alții pot experimenta o schimbare la câteva luni.    

Atunci când vă obișnuiți cu o nouă conștientizare sau înțelegere a energiei, intrați într-o perioadă a întrupării în care este nevoie de iubire de sine, mai ales de iubire de sine față de corpul emoțional. Când multe suflete își oferă iubire de sine, iubindu-se necondiționat, adeseori această iubire este îndreptată către corpul fizic sau către propria ființă în general. În aceste perioade în care are loc întruparea, după câte o schimbare, este nevoie să vă direcționați iubirea de sine către corpul emoțional. Corpul emoțional își poate câștiga rapid echilibrul și este în măsură să proceseze rapid noua vibrație, întrupând-o, acționând și reacționând din acea vibrație nouă. Asta se poate face pur și simplu prin intenție, vă puteți imagina, simți, conștientiza sau chiar afirma că împărtășiți și vă dăruiți iubirea corpului vostru emoțional. Vă puteți imagina iubirea curgând din chakra inimii, poate ca o lumină roz sau verde, umplându-vă corpul emoțional în câmpul auric de jos până sus ca și cum l-ați umple cu lumină lichidă. Făcând acest lucru în fiecare zi, și mai ales când experimentați o reacție foarte puternică în corpul vostru emoțional, vă va ajuta corpul emoțional să se stabilizeze și echilibreze cu o mai mare viteză. 

Acest proces vă ajută corpul emoțional să ascensioneze într-un mod foarte frumos și important. În timp ce vă umpleți corpul emoțional cu iubire, voi eliberați și legăturile emoționale, nodurile și rănile emoționale din viețile trecute și simultane. Este, în esență, ca o limpezire și eliberare pentru corpul vostru emoțional. Asta înseamnă că și tiparele reacțiilor emoționale sunt eliberate. Prin iubirea de sine corpul vostru emoțional se deschide să primească noile tipare Ascensionale care susțin noi perspective, înțelegeri, vibrații, iluminare și vindecare. Prin urmare, corpul vostru emoțional este în aliniere cu Ascensiunea voastră și cu esența voastră interioară făcând să vă fie mai ușor să fiți o exprimare și un far de iubire și vibrație a Creatorului. Face ca aceste vibrații să curgă mai ușor prin corpul emoțional și să vă susțină corpul emoțional în procesul său de vindecare, permițându-i astfel să vă susțină întreaga ființă. Corpul vostru emoțional este un aspect cheie și foarte important al procesului vostru de manifestare. Prin urmare, dacă corpul vostru emoțional este aliniat cu esența și cu sufletul vostru, el vă oferă energia și combustibilul necesare să creați ceea de doriți și visați dintr-un spațiu al adevărului din interiorul ființei voastre. Cu această înțelegere, vă este mai ușor să vă recunoașteți emoțiile, să le explorați, să intrați în ele și să le experimentați. 

Apoi, aveți oportunitatea să întrebați: 

Care este mesajul? 

Ce dorește corpul vostru emoțional să împărtășească cu voi sau asupra a ce dorește să vă atragă atenția? 

Sau puteți trece direct la dăruirea iubirii de sine corpului vostru emoțional deoarece asta vă va susține nu numai în pregătirea corpului emoțional, să susțineți o eliberare, ci poate chiar să vă dați informații cu privire la motivul pentru care nivelul vostru emoțional a crescut sau a scăzut. 

Acesta este un proces foarte simplu, este un instrument foarte valoros în înțelegerea emoțiilor Ascensiunii voastre, emoții care apar pe măsură ce ascensionați, sau a modului în care corpul vostru emoțional reacționează. 

A fost o onoare să fiu în serviciul vostru, 

Vă mulțumesc, 

Eu sunt Mahatma

 

 

Traducere Monica Poka 

link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.