marți, 9 august 2022

Noul Plutește în Aer

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Poate călătoriți sau vă mutați într-un loc la care nu v-ați așteptat. Poate este o nouă iubire sau prietenie. Nu contează, pentru că noul plutește în aer. Ce a fost nu mai este. Ceea ce vine este trecerea de la vapori la clarificare în noua voastră lume. 

Asta s-ar putea să nu pară probabil având în vedere viața voastră 3D anterioară, în care cele mai multe schimbări au nevoie de ani, luni sau săptămâni ca să se clarifice. Actuala voastră schimbare este mai mult ca un fel de ”Desigur” în loc de ”Nu știu”. Chiar dacă probabil ați creat această experiență nouă de zeci de ani, cunoașterea voastră că asta este o realitate, va fi aproape instantanee. 

Veți ști că acest ceva nou este corect fără să fie nevoie ca cineva să vă liniștească sau să definească acest nou ceva pentru voi. Pur și simplu este. Procesarea nu mai este necesară. Așa că vă veți simți ca și cum ați sărbători și nu ați sărbători în același timp. Gândurile voastre de sărbătoare vor fi ceva de genul ”Poți să crezi cât de minunat este asta?” și nevoia să nu sărbătoriți este că întotdeauna ați știut în voi că așa ceva va face parte din noua voastră viață. 

Asta este o lume nouă în care visele devin realitate este o nouă regulă. 

Poate noua voastră realitate este un pic diferită de cea pe care v-ați imaginat-o pentru că acel vis a fost inițiat într-o lume 3D sau în timp ce voi erați 3D. 

În trecutul vostru 3D poate că v-ați mutat într-o casă nouă în timp ce plângeați după cea veche. Chiar și așa, în câțiva ani, nu ați mai fost interesați să vă întoarceți la fosta voastră casă. Acesta a fost un proces 3D pe care l-ați experimentat înainte să știți în interior de ce aveți nevoie. 

Diferența acum este absența acelui proces 3D. Vi se va potrivi încă din prima zi. Ceva care s-ar putea să vă surprindă prietenii și rudele. Pentru că în 3D, schimbarea a fost întotdeauna un proces. Alegerile voastre vor fi mai evidente – probabil, mai rapide. ”Asta este potrivit pentru mine pentru că ...” 

Nu va mai fi nevoie să luați în considerare preocupările sau dorințele altora. Sau nevoia să creați acele liste 3D pro și contra. Pur și simplu veți ști. Nu pentru că sunteți o persoană atât de diferită, ci pentru că filtrele voastre 3D nu mai există, filtre care v-au încețoșat listele de dorințe cu preocupări legate de corectitudinea pentru alții la fel de mult cât pentru voi înșivă. 

Aceasta este lumea nouă pe care ați creat-o. 

Unii dintre voi ar putea fi îngrijorați că creațiile și/sau acțiunile voastre vor fi prea pripite. Că veți selecta asta și apoi ailaltă. S-ar putea. Poate că va fi nevoie să vă simțiți în pic ca un copil într-un magazin de dulciuri. Sau poate că veți stabili imediat de ce articol sau persoană aveți nevoie. Nu contează, pentru că abilitățile voastre creatoare vă dau voie să vă jucați cu visele voastre. 

De fapt, probabil că vă veți juca cu visele voastre o vreme, testându-vă noile abilități creatoare sau ca o recompensă pentru răbdarea voastră să așteptați aceste timpuri. Această nouă fază de creație nu este diferită de nici o altă fază. Chiar și așa, veți simți probabil că prima voastră creație este un vis de multă vreme care, în sfârșit, a devenit adevărat. 

Pământul 3D s-a concentrat pe bani și putere. Acest lucru nu mai este valabil pentru noul voi. Dar nu puțini dintre voi veți crea acele articole doar ca să testați realitatea noii voastre lumi. Crearea unei curți frumoase sau descoperirea unui nou prieten s-ar putea să nu vă pară ceva suficient de neobișnuit la început. 

Veți fi probabil surprinși de primele voastre creații, știind că rezultatele nu sunt greșite, dar întrebându-vă de ce acele creații au fost vreodată importante pentru voi. Și probabil veți crede că aveți doar una sau două dorințe ca în basmele voastre până când veți înțelege că creațiile voastre sunt nelimitate. 

Sunteți o nouă ființă creatoare a Pământului. 

Este posibil ca ceea ce creați inițial să nu vă împlinească visele. Așa că, veți încerca o altă creație și o alta. Chiar și așa, acele prime creații vi se vor părea de necrezut – și poate și altora. Ca și cum visele voastre ar fi limitate, ceea ce nu mai este adevărat. 

În 3D v-ați simțit norocoși dacă ați avut locul de muncă perfect, voi și familia voastră v-ați iubit și respectat unii pe ceilalți, și ați găsit o locuință potrivită. Luxul, precum vacanțele exotice, erau doar ciocolata de pe tort. Veți descoperi în curând că visele 3D s-ar putea să vă împlinească o parte, dar nu în totalitate. După ce v-ați săturat cu ceea ce ați crezut că vreți sau că aveți nevoie, creațiile voastre vor fi mai neobișnuite. Creații care combină noul vostru eu cu Universurile. 

Așa se face că noi, cei din Univers, întâmpinăm cu bucurie noile voastre ființe creatoare în noua voastră lume. Ceea ce a fost nu mai este. Iar ceea ce va fi, începeți să creați. Vă observăm cu iubire și uimire știind că ați trecut de la frica 3D la un nou voi într-o singură viață. Ființe creatoare, curajoase toate. Așa să fie. Amin.


Traducere Monica Poka

link catre articolul original

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.