joi, 11 august 2022

Creația: Cum funcționează chiar acum

Unul prin Sophia Love 

5 August 2022 

Sunt Unul. Au rămas nespuse lucruri care trebuie spuse. 

Mulțumesc. Care sunt acele lucruri? 

Sunt subiecte care trebuie puse de acord cu viziunea voastră despre viață. Modul în care vedeți voi viața este așa cum este datorită așteptărilor voastre prestabilite precum și a planurilor voastre predeterminate. V-ați prestabilit viața cu scopul de-a vă facilita împlinirea misiunii voastre. Asta veți face la fiecare pas. 

Veți lucra cu ceea ce vi se prezintă, sau cu ceea ce vă apare în față, de fiecare dată. Așa funcționează. Acesta este mecanismul creației la accelerație maximă. Voi sunteți o mașină de creație. Nu există nici un moment în care motorul creației voastre să fie oprit. Cu fiecare gând și fiecare reacție, creați. Este o funcție a acestei vieți. 

Creația nu este ceva ce vi se întâmplă. Erupe ca o încheiere a fiecărei mișcări a voastre. Alegeți o mișcare, o direcție, un cuvânt, un răspuns, un gând, o acțiune – iar răspunsul care rezultă este creator. Devine un produs secundar și alimentează în continuare eforturile creatoare. 

Vorbesc acum despre asta ca voi să puteți începe să înțelegeți subtilitățile complexe care proiectează fiecare act creator. Totul este în mod constant și persistent alterat de opt miliarde de suflete. 

Toți sunt Unul. 

Singura voce care izbucnește din omenire are opt miliarde de componente. Toate aceste componente s-au manifestat datorită liberului arbitru. 

Liberul arbitru este o constantă. 

Începi acum să vezi natura vastă a răspunsului uman? Să prezici așa ceva este posibil doar în termenii cei mai largi. Sincronizarea este obstacolul ca să vedeți dincolo, să vă păstrați credința. Ceea ce poate fi simțit, intuit și chiar văzut este acumularea de energie care duce la o încheiere inevitabilă. 

Nașterea unui copil este un exemplu bun. Nu există nici un fel de garanții în ceea ce privește momentul exact al nașterii, dar ceea ce este sigur este că nașterea va avea loc. În timp ce majoritatea acțiunilor voastre creatoare nu sunt chiar atât de vizibile, în ceea ce privește cauza și efectul, precum nașterea unui copil, ele funcționează în mod similar. 

Din acest motiv se introduce creația responsabilă.

Devine la fel de vital pentru viața voastră precum controlul nașterii. 

Acum energia pentru manifestare este dincolo de orice topuri în puterea ei. 

Vă odihniți într-o lume coaptă cu potențial creator. 

Fiți atenți. 

Când în jurul vostru observați că au loc evenimente și rezultate, gândiți-vă la gândurile și acțiunile voastre care au dus la manifestarea acestora. 

În primul rând cuvintele voastre. 

Amintiți-vă – Mai întâi a fost cuvântul. 

Este începutul creației fizice. 

Reconsiderați necesitatea tocării (în sensul despicării firului în patru) rezultatelor negative, a rezultatelor, condițiilor sau răspunsurilor din Univers. Ceea ce este repetat în cuvinte, se va repeta. 

Ceea ce este repetat în cuvinte, se va repeta. 

Intrați în perioada djinnului din lampă ”Dorința ta este poruncă pentru mine.” 

Fiți atenți. 

Acesta este începutul vieții pe noul vostru Pământ. Este începutul dovezilor vizuale pentru puterea pe care tot timpul ați deținut-o. Abia acum, atmosfera însăși mai degrabă vă susține intențiile decât să le zădărnicească cu propriile intenții. 

Ați luat pârghiile de control în propriile mâini. 

Dați-vă seama de puterea lor și rămâneți întotdeauna conștienți de prezența lor. Veți crea magie. 

Sunteți pregătiți pentru un astfel de răsfăț. 

Asta este tot. 

Mulțumesc.

 

 

Traducere Monica Poka 

Sursa

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.