vineri, 5 august 2022

Direcție nouă, abilitate veche

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Probabil vă simțiți nesiguri. Acest lucru nu este diferit față de cum au fost adeseori primele zile la un nou loc de muncă 3D – un sentiment inițial de bucurie care s-a transformat apoi în confuzie și neîncredere în capacitățile voastre. Un sentiment care a persistat până v-ați dat seama că sarcinile care v-au fost repartizate erau în cadrul capacităților voastre. 

Așa este și acum. Intrați în vârful picioarelor în noua voastră ființă și vă panicați cu sentimente că nu sunteți suficient de buni, suficient de pricepuți sau suficient de armonizați spiritual ca să fiți tot ceea ce ați vrut să fiți înainte de-a intra în această viață pe Pământ. 

Uitați că nu mai sunteți un segment 3D al totalității voastre, ci o ființă mai completă care include abilități din viețile trecute, prezente și viitoare, dar pentru că nu ați avut nevoie de aceste abilități noi, nu ați fost nevoiți să le introduceți încă în noua voastră lume. 

Credeți cumva că constructorii bicicletei, Wilbur și Orville Wright, știau că ei vor schimba lumea transporturilor? Nu au fost primii care au experimentat cu avioane, dar setul de abilități pe care ei l-au folosit a creat ceva dincolo de visele lor. Așa este acum și pentru voi. 

Poate că sunteți interesați de ceva care nu pare important sau fezabil. Credeți că frații Wright au proiectat de la început avionul care a creat zborul? Sau că modelele lor de biciclete au fost suficient de inovatoare ca să sară de la biciclete la avioane? Așa va fi și pentru voi. Mâzgăliturile voastre s-ar putea să creeze ceva care să vă uimească prin enormitatea posibilităților. 

Treceți cu succes de la un voi 3D la un nou voi. 

Această ultimă propoziție nu este un concept nou – noi, cei din Univers, am făcut această afirmație de atât de multe ori. Dar până acum, ați intrat în noua voastră ființă în vârful picioarelor, ezitând din când în când, crezând că nu sunteți suficient de pricepuți sau iubitori. 

Vă întrebați dacă vă puteți iubi pe voi înșivă. Pentru că zi de zi vă descoperiți furioși, triști sau pedepsindu-vă pe voi înșivă sau pe alții, în loc să recunoașteți că vă adaptați după cum este nevoie pentru orice sarcină nouă și credeți că din nou ați dat greș. Că nu vă puteți iubi pe voi înșivă nici măcar în unele zile în care ați dori să o faceți. 

Sunt zile în care vă doriți să vă întoarceți la confortul vieții voastre 3D. Chiar dacă acea viață ar fi inclus disconfort, simțeați că, în general, ați avut succes. Erați înconjurați de cei pe care-i înțelegeați și, deși interesele voastre erau limitate, vă erau cunoscute. 

Acum totul este nou. Cum să vă raportați la alții sau chiar la voi înșivă în noua voastră lume? 

Chiar dacă onestitatea, iubirea de sine și atât de multe alte atribute ale noului vostru eu par ușoare, atunci când citiți despre ele, realitatea este confuză. ”Cum să fiu pe deplin sincer și în mod iubitor cu cineva cu care nu sunt de acord? Dacă mă simt îngrozitor după ce am făcut acea afirmație sinceră? Am făcut acea afirmație ca să fiu sincer sau pentru că a fost un gest de iubire de sine?” 

Mii de întrebări asemănătoare vă neagă capacitatea de-a ști dacă vă aflați la locul potrivit în noua voastră ființă. 

Veți face probabil unele greșeli. Frații Wright nu au proiectat un avion funcțional într-o singură zi. Au testat, schițat, proiectat și reproiectat – așa cum este adevărat și pentru voi acum. Vă veți simți iubitori și apoi nu. Veți face unele afirmații pe care ați vrea să nu le fi făcut. Și-apoi vă veți găsi locul potrivit. 

Trecerea dramatică de la o ființă 3D la un nou voi cere o oarecare experimentare, acceptare a unor posibile greșeli și o cunoaștere interioară că aveți abilitățile necesare să vă îndepliniți noile sarcini. 

Această schimbare este dincolo de convingerea că setul vostru de abilități 3D ar putea corespunde nevoilor angajatorului vostru. De eoni v-ați pregătit pentru această realitate. Ați testat tipare, ați adăugat segmentele necesare și v-ați perfecționat abilitățile de care aveți nevoie în ființa voastră. Chiar dacă ați folosit unele dintre aceste abilități ca să schimbați Pământul, continuați să deschideți și să extindeți abilități suplimentare care vă cresc iubirea de sine și acțiunile de iubire de sine. 

Nu sunteți novici în iubirea de sine. Sunteți o ființă pricepută aflată într-un mediu nou la care vă adaptați. Ați fost învăluiți în iubirea de sine în aproape întreaga voastră ființă/segmente ale experimentării voastre, cu câteva excepții, cum ar fi fostele voastre vieți pământești. 

Iubirea de sine este o trăsătură mai dominantă în voi decât abilitățile voastre direcționate spre exterior. 

Așa că, relaxați-vă în voi înșivă. Nu puteți face nimic greșit și nici nu sunteți niște ratați în iubirea voastră de sine. Poate că veți face câțiva pași greșiți în timp ce vă găsiți făgașul iubirii de sine. Greșeli care vouă vă vor fi mult mai evidente decât oricui altcuiva. 

Nu v-ați afla pe Pământ în acest moment dacă nu ați fi un maestru al iubirii de sine. 

În această viață rolul vostru pământesc este un proces în doi pași: distrugerea structurilor orientate spre exterior ale Pământului, pe care cu succes l-ați finalizat, și abordarea iubirii de sine cu care sunteți atât de familiari din experimentările în alte dimensiuni și frecvențe. 

Spre deosebire de nevoia dezvoltării unui nou set de abilități pentru distrugerea structurală a Pământului, iubirea de sine înseamnă să vă întoarceți la cine/ceea ce ați fost întotdeauna. Nu puteți da greș mai mult decât să uitați cum să vă legați șireturile sau vă încheiați la nasturi. 

Nu vă reproșați că nu vă descurcați atât de bine în domeniul iubirii de sine pe cât v-ați dori. Aveți nevoie de puțină practică, având în vedere că iubirea de sine nu este încă o trăsătură dominantă a Noului Pământ. Iubirea de sine se află în siguranță în voi. Doar dați-i voie să înflorească așa cum o face acum. Așa să fie. Amin.



Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.