duminică, 7 august 2022

O conversație blândă cu privire la: acum

Unul prin Sophia Love 

2 August 2022 

Sunt Unul. 

Sunt lucruri de spus; multe lucruri. 

Mulțumesc. 

Teatrul la care asistați este doar o producție pusă în scenă. Nu este ”real” în sensul că va avea consecințe în timp real pentru public. Este un scenariu și are un final prestabilit. Amintiți-vă acest lucru în timp ce asistați la știrile din mass-media oficială în zilele care urmează. Vedeți punerea în scenă a unui scenariu. 

Nu veți vedea escaladarea situației într-un război ”fierbinte”. Acest lucru nu se va întâmpla. 

Te referi la conflictul global? 

Da.   

Paraziții, așa cum am mai spus, nu vor renunța voluntar la stăpânirea sau implicarea lor. Vor trebui să fie forțați să plece și forțați să () dea drumul. Acest lucru continuă să se întâmple acum, doar că se întâmplă într-un teritoriu nou. Acest teritoriu nou va beneficia de atenția întregii prese precum și de toată dezinformarea. 

Totul va părea foarte real. Poate că este un spectacol foarte bun, dar nu este real. 

Amintiți-vă să evitați frica. Scopul lor cu această orchestrare acum este să trezească lumea. Sunt lucruri de care veți afla sau veți auzi acum. Acestea sunt lucruri de care nu ați fost conștienți până acum. Este o idee bună să rămâneți conștienți și atenți pe parcursul acestei perioade. Cei care vociferează din nou și din nou nu fac altceva decât să-i confere substanță. Asta nu ajută. Face exact contrariul. 

Pe măsură ce traversați această perioadă veți fi martori la apariția unei distribuții de personaje și asumarea de diferite roluri. Când se întâmplă acest lucru, amintiți-vă că în toate cazurile ei sunt actori, fie că sunt conștienți sau nu de rolurile lor. 

Pe măsură ce vă apropiați de sfârșitul zilelor, există profeții care trebuie să se împlinească. O parte din ceea ce se petrece acum împlinește acele profeții. 

Este sfârșitul zilelor. 

Nu este sfârșitul timpului. 

Domnia corupției și a controlului se încheie acum. Priviți cum fiecare fortăreață este scoasă la suprafață ca să poată fi văzută cu ușurință. 

Fiți atenți. 

Să știți că procesul a fost bine planificat și este frumos orchestrat. Aceste detalii le veți afla după ce scena finală se va fi încheiat.Nu ați venit aici să fiți încătușați, suferind ani și ani la rând fără nici un rezultat. Ați venit să aduceți și să activați noul. 

Aveți încredere că veți ști când va veni timpul vostru să acționați. 

Mai sunt și alte lucruri de spus. 

Acestea nu au legătură cu ceea se întâmplă în știrile Mass Media Oficiale. 

Au legătură cu profețiile. 

Unele dintre ele sunt străvechi, altele sunt mai noi. În toate cazurile acestea se referă la lucrurile prezise în legătură cu sfârșitul timpurilor. Pentru că acestea au fost, sau mai degrabă potențialul pentru acestea a fost văzut de mulți dintre clarvăzătorii voștri. 

Din toate punctele de vedere, ceea ce a fost văzut există ca potențial. Pe măsură ce momentul ”potrivit” se apropie, unele dintre ele devin irelevante sau imposibile. Unele, nu toate. Ceea ce cu siguranță se poate spune, este că Pământul va răspunde într-un mod inconfundabil. 

Ceea ce se mai poate spune este că răspunsul lui Gaia i se va potrivi Gaiei și copiilor ei. Nu va fi dat în scopul împlinirii profeției; va fi un răspuns autentic la energia eliberării. 

Sunt locuri pe Pământ care au suferit foarte mult. Acestea vor răspunde cu cea mai mare forță. Le veți ști datorită acestei forțe. Asta este o referire la acțiunile Gaiei – nu ale (acțiunile) omului. 

Intrați acum într-o porțiune unică a călătoriei. Este partea în care omenirea vede de la sine că profeția este împlinită. Nu va putea fi confundată cu nimic. Din acest motiv este împlinită în diferite arene. * 

Apariția și/sau dispariția anumitor oameni sau lucruri devine doar una dintre indicații. 

Sunt multe. 

Uitați-vă după ele. (Căutați-le) Vă apropiați de sfârșit acum. 

Mulțumesc.



 

*Aceasta a fost o conversație deosebit de densă. Una în care cuvintele scrise nu sunt chiar în acord cu sensul primit atunci când au fost rostite. Au fost blânde și iubitoare; genul de conversație pe care ați avea-o cu un copil pe cale să se căsătorească sau să plece la universitate sau să facă un alt pas major în viață. Prima parte am simțit-o ca pe o referire la ceea ce se arată în Taiwan precum și la numeroasele avertismente cu privire la boală și atacul nuclear. Nu au fost specificate cu exactitate nici o locație sau subiect. Partea referitoare la profeție conținea în ea fiecare clarvăzător important, religie mondială și text sacru. Din nou, nici o precizare, totuși, împreună cu cuvântul ”arene” a apărut impresia unor mase de pământ, atât în ridicare cât și în dispariție. Nu s-a simțit nici un interval de timp pentru niciuna dintre ele. 



Traducere Monica Poka

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.