vineri, 12 august 2022

Mulțumire

Brenda Hoffman
 

Dragilor, 

Poate aveți un sentiment de calm – ca și cum ați fi făcut un pas în spate din haosul lumesc. Asta nu înseamnă că nu veți mai fi niciodată confuzi sau supărați din cauza evenimentelor care au loc în lume; ci, mai degrabă, că începeți să vedeți soarele luminând printre nori. 

Aceasta este o perioadă de mari tulburări pentru Pământ și pentru cei de pe Pământ. Simțiți acea tulburare a Pământului și, în același timp, vă eliberați de problemele care nu mai aparțin noului vostru eu. O combinație de senzații neplăcute care sunt un mic indiciu al puterii voastre Universale. 

Mulți dintre voi pun la îndoială conceptul că voi sunteți dumnezei. Dar, din cauza acțiunilor voastre din ultimele câteva luni, începeți să înțelegeți fraza pe care ați învățat-o în copilărie că Dumnezeu/Universul ”cunoaște fiecare fir de păr din capul vostru”. Pentru că simțiți durerea și frica altora pe care nu i-ați întâlnit și nici nu o s-o faceți niciodată. Sensibilități peste ceea ce se așteaptă de la un om 3D. 

Responsabilitățile voastre nu mai includ să-i simțiți pe toți și totul. Chiar dacă acea simțire este o abilitate naturală, acea abilitate nu este productivă în noua voastră lume. Nu negați omenirea sau alte ființe pământene, mai degrabă vă dați voie să vă concentrați pe voi înșivă. Noua voastră traversare a Rubiconului este trecerea de la grija pentru toată lumea și toate la recunoașterea nevoilor voastre. Un concept care a fost clasificat drept egoist în 3D, dar este un element necesar în noua voastră lume. 

Noi, cei din Univers, am mai discutat și înainte acest subiect. Diferența este că nu vă mai preocupați de cei din cercul vostru 3D de rude și prieteni, acum o faceți la nivel global. Să dați drumul la nivel global a fost extrem de dificil pentru voi. Recenta voastră epuizare și/sau crizele de furie, arată cât de complicată a fost această fază. 

V-ați antrenat timp de eoni să ajutați Pământul să treacă prin această tranziție. Și, pe măsură ce ați făcut acest lucru, v-ați îmbunătățit abilitățile de îngrijire dincolo de ceea ce ar fi de așteptat de la o ființă 3D. Nu numai că ați avut grijă de familie și de prieteni, dar ați simțit greutatea Pământului și a locuitorilor săi. 

Iubește-ți aproapele – mai ales pe cei care arătau și se comportau ca voi. Iubește-ți și ai grijă de familia ta, indiferent de experiențele pe care le aveați acasă. Încurajându-vă să recunoașteți în interior că toată lumea, totul, inclusiv Pământul, era mai important decât voi. 

Mai devreme în această tranziție, ați simțit nevoia să vă lăsați familia și prietenii să-și găsească calea. Acum faceți ceva asemănător la nivel global – făcând ca sentimentele voastre de-a fi o persoană rea sau egoistă să iasă din nou la suprafață. 

Dacă cineva v-ar spune că erați responsabili pentru bunăstarea și sentimentele tuturor locuitorilor Pământului, i-ați ignora. Cu toate acestea, ați fost prinși în acest concept aparent de neatins de la intrarea în această viață pe Pământ. 

Cei mai mulți părinți înțeleg nevoia copiilor lor să prospere fără control părintesc. Ultimele câteva săptămâni au fost această fază pentru voi – cu frica corespunzătoare ”Dacă Pământul evoluează dincolo de controlul meu?” 

Treptat vă dați seama că nu puteți – și nici nu mai vreți – să controlați pe toată lumea și totul. Sunteți obosiți. Sunteți pregătiți să vă retrageți din rolul de părinți ai Pământului și a tuturor și a tot de pe Pământ. Acest nou Pământ și nou eu sunt cu susul în jos față de orice altă viață pământească ați experimentat. 

Această îngrijire, cu preluarea de putere care a însoțit-o, a fost cheia unei vieți 3D pământești de succes. Ca să puteți muta Pământul dincolo de 3D, a fost nevoie să vă jucați rolul de dumnezeu care știe ce-i mai bine pentru Pământ. Apoi a fost nevoie să vă transformați din nou, să renunțați să aveți grijă de Pământ sau de locuitorii săi. 

Ați inițiat această ultimă fază dând drumul familiei și prietenilor care au refuzat să aibă grijă de ei înșiși, iar apoi, ați făcut același lucru cu Pământul – fază pe care tocmai o încheiați, dându-vă voie să străluciți ca o entitate stăpână pe sine, știind că ceilalți sunt cu mult mai puternici decât se cred și că și Pământul s-a dovedit a fi la fel. 

Este timpul să vedeți și să simțiți soarele. Cei care v-au urmat și-au acceptat rolurile grele. Ale voastre s-au încheiat. 

Relaxați-vă. Jucați-vă. Râdeți. V-ați încheiat părțile provocatoare. Este momentul să fiți un model de mulțumire. 

Nu mai este nevoie să vă petreceți nopți nedormite făcându-vă griji că membrii familiei voastre sau Pământul nu sunt capabili să aibă grijă de ei înșiși. Voi ați încheiat această parte. Ați finalizat acele roluri. 

Este momentul pentru noul vostru rol personal. Un rol pe care nu l-ați acceptat în nici o viață anterioară pe Pământ – dar unul pe care l-ați experimentat în mii de alte frecvențe și dimensiuni. Bucurați-vă. Jucați-vă. Râdeți. Rolurile voastre de îngrijitori s-au încheiat. Așa să fie. Amin.



Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.