miercuri, 24 august 2022

Noaptea Neagră a Sufletului

Unul Prin Sophia Love 

23 August 2022 

Sunt Unul. 

Mulțumesc. 

Sunt multe de împărtășit. 

Locul în care vă aflați chiar acum este etapa de cursă lungă. Este partea procesului care vă cere să continuați să credeți, indiferent de ceea ce unii dintre voi văd. A devenit o chestiune de credință și Adevăr. Să vă păstrați credința în ceea ce simțiți că este Adevăr este unul dintre produsele secundare ale suveranității. 

Observați că este folosit termenul ”simțit”. Asta este o provocare pentru voi să discerneți și chiar acum vă aflați în toiul acelei provocări. 

Nu este o problemă să vă păstrați credința în ”ce vi s-a spus” că este Adevărul. Mai degrabă este o problemă să vă păstrați credința în ceea ce ”voi simțiți” că este Adevăr. Condițiile nu sunt neapărat identice. 

Ceea ce vă încurcă, problema pentru voi este că ați avut o viață întreagă de manipulare împrejurul Adevărului. Această întărire constantă a programării și-a lăsat amprenta în psihicul vostru. Anumite povești pot ajunge atât de adânc în interior, încât vă veți simți nesiguri de sentimentele voastre. 

”Mă simt așa din cauza codului meu interior? sau ”Mă simt așa din cauza programării?” 

Vom vorbi astăzi despre cum să faceți diferența. Se speră că asta vă va ajuta cu discernământul. 

Modul în care vă descoperiți, vă dați seama de adevărul vostru începe prin simțirea lui. Se simte diferit de preferință, confort sau disconfort. Este mai profund și este șoapta sufletului vostru. 

Vedeți voi, dragii mei oameni dragi, deși trăiți această viață parțial ca să experimentați numeroase emoții și întâmplări, Adevărul nu este unul dintre ele. Adevărul este cunoscut. Îl cunoașteți. Acest lucru este Adevărat pentru fiecare om care este întrupat acum sau în orice alt moment. 

Adevărul a fost denaturat și re-încadrat ca să vă manipuleze emoțiile. În acest fel, ceva poate fi ”simțit” a fi corect și, prin urmare, Adevărat, pentru că pare să răspundă unor anumite întrebări specifice. 

De exemplu. Este un Adevăr că toți bărbații, femeile și copiii sunt egali între ei. Acest Adevăr este valabil indiferent de rasă, caracteristici fizice sau nivel de prosperitate. Egalitatea este un Adevăr absolut. 

A fost folosit ca să propulseze sau promoveze alte declarații, programe și politici. Toate sunt referiri la egalitate, dar nu egale. Le puteți discerne pe cele două separându-le, vorbind sau citind mai multe despre ele și, la final, recunoscând ce simte instinctul vostru în timp ce faceți asta. 

Pentru că un Adevăr absolut nu va oscila în interior, nu în esența lui. Se va simți întotdeauna pozitiv. Nu va trebui clasificat ca să se potrivească parametrilor. Își va păstra valoarea și originea de-a lungul veacurilor, distanței și timpului. A început ca Adevăr și așa va rămâne pentru totdeauna. 

”Simțirea” Adevărului nu trebuie să fie confortabilă. Poate provoca ceea ce ați crezut că știți și ridica întrebări pe care nici nu știați că le-ați avut. 

Egalitatea atinge și influențează alegerile de viață, aparențele, preferințele și locațiile. Este universal Adevărată. 

Modul în care să vă dați seama dacă ceva sau cineva pe care îl luați în considerare reprezintă, de fapt, Adevărul este prin verificarea ”simțirii instinctive”. Dacă gândindu-vă la asta, ceva sau cineva vă provoacă disconfort sau ezitare, mergeți mai adânc. Întrebați-vă ”de ce?”. 

Răspunsul vostru va începe să vă dezvăluie cauza ezitării. Va fi nevoie să continuați să puneți în mod repetat acea întrebare ca să ajungeți la miezul problemei. Asta vă va conduce la Adevărul absolut. 

Sunt foarte puține Adevăruri absolute. Atunci când ajungeți la unul, veți ști. Este satisfăcător într-un mod în care nimic altceva nu este. Acesta susține complet, în același timp, orice alt Adevăr absolut. 

Precum sus, așa și jos este Adevăr. Legea Atracției este Adevăr. Unimea este Adevăr. Atunci când întâlniți una dintre aceste idei, veți experimenta o stare de rezonare. 

Aici se sugerează că atunci când luați în considerare o persoană, idee sau lucru care vă provoacă disconfort, motivul pentru disconfortul vostru este o lipsă de rezonare. Ceva nu este de acord cu credința voastră actuală cu privire la acel lucru. 

Nu trebuie să fiți convinși de Adevărul Absolut. Faptele și circumstanțele nu se adaugă neapărat la Adevărul Absolut. De fapt, ele se pot adăuga ca să arate exact opusul. Răspunsul, din nou, este cum se simte. 

Dacă asta vă sună circular, este pentru că să fii om înseamnă să trăiești într-o existență circulară. Sunteți aici să trăiți prin intermediul lucrurilor în timp ce vă străduiți să le înțelegeți. 

Așadar, cum se simte Adevărul Absolut? Se simte imediat și incontestabil. Demonstrabil este pus în evidență prin furnicături/frisoane ca atunci când vă ciocniți de cineva sau săriți într-o piscină să salvați o persoană străină care se îneacă. Se întâmplă fără să vă gândiți sau să decideți. Pur și simplu este. 

Omenirea trece acum prin ”noaptea întunecată a sufletului”. Acesta este un proces de descoperire. Oamenii își vor recunoaște Adevărul cu ajutorul unei busole interioare. Veți ști că v-ați găsit-o pe a voastră atunci când nu veți mai avea întrebări. Concluziile voastre vă satisfac. Printr-un sentiment instinctiv lipsit de cuvinte, veți ști. Aveți încredere. Cunoașterea va ilumina tot ceea ce urmează. 

Sunteți pregătiți pentru un astfel de răsfăț. 

Asta e tot. 

Mulțumesc.




Traducere Monica Poka

Sursa 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.