sâmbătă, 20 august 2022

Cum să vă conectați cu Destinul vostru

Ființele Celeste Albe prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări, preaiubite faruri de lumină. Noi suntem Ființele Celeste Albe, venim cu energia și lumina noastră pură, translucidă și sidefată. Scopul nostru este să trezim vibrația beatitudinii în toate ființele pe măsură ce avansează pe calea Ascensiunii lor. 

Așa cum venim la voi astăzi, dorim să vă invităm să ne vizitați spațiul sacru din planurile interioare, casa și Ashramul Ființelor Celeste Albe. Ca să ne vizitați Ashramul trebuie doar să ne chemați energiile să vă înconjoare. 

Asigurați-vă  că sunteți conectați cu Sufletul vostru, inspirați frumoasa combinație a luminii noastre, a Ființelor Celeste Albe, și lumina sufletului vostru. Cu fiecare expirație pe care o faceți, vă veți ridica vibrația și vă veți transporta în Ashramul nostru din planurile interioare. 

Vă puteți pune o intenție înainte să începeți această practică, că doriți să vizitați Ashramul Ființelor Celeste Albe în planurile interioare. 

Avem un scop în vizita noastră, și pentru voi, să vă transportăm energia și conștientizarea în Ashramul nostru. Dorim să vă invităm să vizitați Lacul Viziunii Clare din Ashramul nostru. În timp ce intrați în acest spațiu, acesta radiază o lumină albă, roz și albastră. Este ca și cum lumina albă sclipește în culori frumoase. În fața voastră se află un lac vast și expansiv de lumină albă, sunt stânci, pietre și pietricele la malul lui. Mai în spate sunt copaci; frumoși, maiestuoși care înconjoară lacul. 

Sunt multe locuri în jurul lacului unde vă puteți așeza și să stați confortabil. Poate doriți să luați o barcă și să mergeți pe lac. În timp ce vă imaginați, simțiți și conștientizați că faceți asta, vă rugăm să știți că acesta este un spațiu de o puritate extraordinară. Stând lângă Lacul Viziunii Clare îi veți putea simți vibrațiile pure. S-ar putea să descoperiți că mintea și ființa voastră devin mai echilibrate, liniștite și începeți un proces de purificare. S-ar putea să vă simțiți mai capabili să vă conectați cu vibrațiile păcii în ființa voastră. Pur și simplu faptul de-a fi sau medita în acest spațiu este extrem de valoros și crează o regenerare a ființei voastre. 

Lacul are un scop mai important atunci când vă conectați chakra celui de-al treilea ochi urmată de chakra inimii cu lacul. De fapt, vă puteți conecta fiecare chakră în mod individual cu lacul. Fiecare chakră va absorbi puritatea lacului. Făcând acest lucru, vă deschideți să primiți și să împărtășiți cu puritate și claritate. 

Acesta este Lacul Viziunii Clare, așa că, ni s-a părut foarte important să creați o intenție clară în timp ce vă aflați la lac. Puteți vizita lacul ca să dobândiți o viziune clară asupra viitorului și a destinului vostru pe Pământ. 

De ce este nevoie să aflați informații despre viitorul și destinul vostru? 

De fapt, nu este nevoie să știți și este în regulă să nu știți care vă este viitorul și destinul. Cu toate acestea, setarea intenției și vizitarea lacului vă va permite să vă aliniați cu viitorul și destinul vostru, deschizându-vă astfel să primiți o întrupare conștientă a vibrațiilor voastre mai înalte și a vibrațiilor mai înalte pure ale existenței voastre pe Pământ. Vă deschideți să primiți posibilitățile cele mai înalte pentru voi ca suflet pe Pământ și, fie că pur și simplu primiți vibrațiile, fie că obțineți viziuni clare despre cum ar arăta, simți sau manifesta pe măsură ce creați spațiul ca să manifestați, enunțați și puneți în acțiune aceste posibilități cele mai înalte vibrațional pentru propria realitate. 

Uneori, într-o realitate fizică, puteți deveni concentrați pe dimensiunea a treia unde sunteți prezenți cu tot ceea ce sunteți. Cu toate acestea, ajungeți să vă blocați, incapabili să vedeți, simțiți, conștientizați ceea ce ar putea fi posibil, să vă expansionați, să vă eliberați și să vă deschideți să primiți darurile și ghidarea Creatorului, grupului de suflet și a sufletului vostru. 

Uneori este pur și simplu nevoie ca o trezire, o inspirație să aterizeze în ființa voastră ca să vă însuflețească să mergeți înainte cu o viteză mai mare, să întreprindeți anumite acțiuni ca să vă depășiți anumite frici și să aspirați să trăiți ca o vibrație mai înaltă. Acesta este scopul Lacului Viziunii Clare și, prin urmare, în acest spațiu și ori de câte ori vă simțiți ghidați să urmați pașii pe care i-am împărtășit cu voi, vă invităm ca pur și simplu să stați și să vă concentrați asupra intenției voastre. 

Conectați-vă cu destinul vostru, cu viitorul vostru în ceea ce privește existența voastră pe Pământ. 

Conectați-vă cu destinul vostru, cu viitorul vostru în ceea ce privește existența voastră pe Pământ.   

Bucurați-vă de energii și observați dacă ceva vă apare în conștientizare, fie că este un sentiment, o senzație, o culoare, o viziune, cuvinte sau sunet. Poate fi orice și puteți vizita lacul ori de câte ori doriți ca să vă construiți o imagine cât mai amplă și mai iluminatoare. 

S-ar putea să vă întrebați de unde știți că această viziune este adevărul. În acest spațiu unde se află lacul, numai adevărul se poate manifesta. 

S-ar putea ca mintea voastră să încerce să inventeze o poveste sau să vă pună în conștientizare ceva la care visați cu adevărat, dar pur și simplu nu o veți putea susține, nu va putea să stea atât de mult în spațiul vostru dacă nu este adevărul. Ceva care este adevărul, va rămâne cu voi. O să-l simțiți vibrând în ființa voastră. Credem că acum asta este cea mai frumoasă și mai potrivită practică. Mulți dintre voi caută următoarea etapă, următoarea fază a Ascensiunii pentru voi și mai ales ce acțiuni este nevoie și sunt necesar de făcut pe Pământ. Unii dintre voi nu aveți nici o idee care este următorul pas, alții îl înțelegeți complet, dar nu aveți nici o idee cum să ajungeți în punctul de a-l manifesta. Puteți lucra cu lacul, care conține energiile noastre, ale Ființelor Celeste Albe, și să lăsați inspirația, iluminarea să vă fie revelate. 

Dacă găsiți acest proces ca provocator, cereți-ne nouă, și chiar lacului, să activăm încrederea din ființa voastră și începeți cu asta. 

Când doriți să vă întoarceți la realitatea voastră, puteți pur și simplu să vă imaginați, simțiți, conștientizați podeaua de sub tălpile voastre, pământul, pe Mama Pământ de sub voi și concentrați-vă asupra acestui lucru până când vă simțiți pe deplin împământați, înapoi în realitatea voastră. 

Lacul Viziunii Clare este parte integrantă a Ashramului Ființelor Celeste Albe. Este un spațiu sacru și pur și vă întâmpinăm cu bucurie să-l vizitați ori de câte ori vă simțiți ghidați. Suntem, totodată, prezente să vă susținem în descoperirea și conectarea cu destinul și viitorul vostru, prin conectarea cu lacul. Totul va fi descărcat, activat și întrupat în ființa voastră în ceea ce privește destinul și viitorul vostru. 

Vă mulțumim și vă iubim,   

Noi suntem Ființele Celeste Albe

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.