luni, 1 august 2022

Cum să vă schimbați realitatea

Andromedanii prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări, noi suntem civilizația Andromedană. Venim în iubire, adevăr și pace. Noi oferim prin energia noastră tot ceea ce este disponibil și primim de la Creator. Vă oferim vouă acum. Vă invităm să vă deschideți câmpurile de energie și să lăsați vibrațiile noastre să curgă prin ființa voastră ca o briză de vară reconfortantă, caldă și blândă, trezindu-vă vibrația, trezindu-vă ființa, activând lumina prezentă în voi. 

Astăzi noi, Andromedanii, dorim să vă vorbim despre cum să vă schimbați realitatea. Mulți dintre voi sunteți nemulțumiți de realitatea voastră, poate doar de anumite aspecte ale realității voastre sau de întreaga voastră realitate. Sunteți disperați, doriți o schimbare sau o transformare, poate chiar un nou început sau un nou capitol al vieții voastre. Acordați-vă un moment să vă dați seama dacă aveți vreo dorință să vă schimbați, modificați sau transformați realitatea. 

Noi, Andromedanii, aducem energiile și conștiința să vă susținem în modificarea și schimbarea realității voastre. Dorim să vă spunem că dacă vă schimbați gândirea, gândurile și perspectiva, realitatea voastră se va schimba. Vă oferim răspunsul la cum să vă schimbați realitatea. Mai întâi schimbați-vă gândurile, nu numai gândurile, perspectiva și convingerile. 

Pe măsură ce explorăm mai profund, putem recunoaște o perspectivă a victimei. Ceea ce noi numim Modul Victimă. Modul Victimă se poate manifesta des sau rar, poate fi ceva în care să vă angajați des și din care să vă trăiți realitatea sau s-ar putea să apară din când în când. 

Când vorbim despre Modul Victimă, vorbim despre pierderea puterii voastre. Momente în care vă pierdeți puterea sau mai bine zis, în care credeți că v-ați pierdut puterea. Că sunteți neajutorați și incapabili să schimbați sau transformați ceva. Când sunteți în Modul Victimă, s-ar putea să simțiți că sunteți atacați sau că vi se face ceva, că Creatorul sau Universul vă provoacă durere și suferință. Deși acest mod își are beneficiile și învățăturile sale cu privire la adevărul care există în ființa voastră, când intrați în Modul Victimă este nevoie de iertare. Este nevoie să fiți extrem de blânzi cu voi înșivă, să vă îmbrățișați, susțineți, împuterniciți și încurajați pe voi înșivă. Acest lucru va susține schimbarea de care aveți nevoie ca să ieșiți din perspectiva și Modul de Victimă. Pe măsură ce ieșiți din Modul Victimă, vă aduceți aminte de puterea din ființa voastră. 

Vă creați realitatea din gândurile, din perspectivele și convingerile voastre, vă influențați realitatea din starea ființei voastre interioare. Dacă sunteți capabili să vă concentrați asupra iubirii, păcii și adevărului, acestea vor radia în realitatea voastră. Cu cât mai mult practicați asta, cu atât mai mult intrați și stați în ele recunoscându-le și devine mai ușor să o faceți. Este ca și cum ați recunoaște Modul Victimă cu o mai mare ușurință și sunteți în măsură să decideți că nu este pentru voi. Nu doriți să petreceți nici o clipă de lipsă de putere, ba mai mult, doriți să vă energizați și împuterniciți puterea. Puterea voastră este capacitatea voastră de-a vă urma intuiția și de-a lua decizii, este o curgere iubitoare, pașnică, beatifică și sinceră care este naturală în ființa voastră. Puterea voastră stă în alinierea voastră cu cine sunteți cu adevărat. Puterea voastră poate fi descrisă în atâtea moduri și, totuși, știți când sunteți în puterea voastră, când o accesați pentru că vă simțiți fericiți, vă simțiți mulțumiți și perspectiva, gândurile voastre radiază același lucru. 

Adeseori nu este atât de mult vorba de crearea unor gânduri care să fie aliniate cu pozitivitatea, ci mai degrabă să vă dați seama și să recunoașteți când gândurile vă dez-împuternicesc și să vă amintiți sau imaginați puterea, iubirea, adevărul și esența Creatorului în voi, lăsându-le pe acestea să emane. Prin urmare, gândurile sunt create mai degrabă din această fundație decât din personalitatea voastră. Ele pot fi create și din personalitatea voastră și astfel schimbarea în perspectivă și gândurile vin din esența, spațiul, energia recunoscută în ființa voastră și alegerea voastră să le emanați. Puteți repeta afirmații, dar creația vine din izvorul adevărului din ființa voastră. 

Pe măsură ce începeți să recunoașteți Modul Victimă în realitatea voastră, veți observa cum până și cele mai neînsemnate gânduri sau acțiuni se nasc, de fapt, din acest Mod Victimă. S-ar putea să fie ceva atât de simplu ca până și ceea ce mâncați să fie născut din Modul Victimă. S-ar putea ca un cuvânt pe care-l spuneți sau chiar o piesă din îmbrăcămintea pe care o purtați să fie născută din Modul Victimă. Cu cât mai mult recunoașteți Modul Victimă, cu atât mai mult veți păși în puterea și adevărul vostru. Acest fapt vă va schimba realitatea. 

Vă puteți schimba realitatea atât din interiorul ființei voastre cât și prin gândurile pe care le creați, când acestea două se combină, întreaga voastră ființă este sincronizată. Atunci se manifestă adevărul, izvoarele, gândurile și realitatea voastră se schimbă. Prin urmare, lăsați în urmă Modul Victimă, care crează provocările, suferința, durerea în realitatea voastră și în realitatea altora, de fapt, în realitatea întregii lumi. 

S-ar putea să vă întrebați, sau să ne întrebați, cum poate o mică schimbare făcută în interior să influențeze lumea din jurul vostru? 

Totul este conectat, sincronizat și sintetizat. Fiecare schimbare și transformare pe care o faceți în ființa voastră este ca o scânteie de lumină care curge către întreaga lume. Cu toate acestea, când în lumea voastră sunt implicate atât de multe suflete, atât de multe planuri divine, este nevoie de precizie, sincronizare și răbdare. Fiecare pas pe care-l faceți influențează și schimbă lumea din jurul vostru. Asta se infiltrează în atât de multe realități. 

Vă puteți schimba realitatea și aveți instrumentele necesare să o faceți. 

Vă invităm să explorați și să experimentați ideea noastră. Viața voastră are de-a face cu experimentarea și joaca. Jucați-vă cu gândurile voastre, jucați-vă cu conectarea pe care o aveți cu Creatorul, radiați acest joc ca să fie creativ. Vedeți ce funcționează, vedeți ce nu duce la schimbările și transformarea necesară. 

Noi, Andromedanii, sunt prezenți să vă susținem și să vă asistăm, este nevoie ca doar să ne chemați energiile. 

Vă mulțumim,

 

Noi, suntem Andromedanii

 

 

Traducere Monica Poka

Link catre articolul original

 

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.