sâmbătă, 12 noiembrie 2022

Capturarea

Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

Sunt lucruri de spus și multe dintre ele. 

Vom începe acum cu cele mai recente alegeri din țara voastră de origine (adică SUA). Ele nu sunt așa cum par, iar descoperirea a ceea ce înseamnă ele de fapt, nu se va produce dintr-o dată. Va fi un proces, și unul de durată, pentru cetățeni. 

Ceea ce s-a întâmplat totuși, ascuns vederii voastre și mult mai rapid, este conștientizarea de către cei care încă își imaginează că ei dețin controlul, a cât de capturați sunt ei de fapt. Ce face asta este să trimită unde de șoc în rândurile lor în timp ce chiar acum au loc dezvăluiri și descoperiri. Fiți siguri că fiecare primește mesajul că ”dansul s-a încheiat” și nu se vor mai putea baza pe activități frauduloase ca să-și mențină puterea. 

Într-adevăr, participarea lor actuală la astfel de activități are consecințe pentru ei. Acest lucru bulversează energia de pe pământ și mai ales în locurile în care și-au asumat controlul total. Este o parte din motivul pentru care v-ați simțit ieri așa cum v-ați simțit (la nivel personal*). A existat, și încă mai există, o perturbare majoră. Acum ajunge la cei care au urmat ordinele fără să se gândească profund sau să pună la îndoială motivul din spatele ordinelor pe care le-au urmat. 

Trezirea începe acum cu o accelerație maximă și nu vor mai rămâne în picioare nici un fel de scuze ca să rămână inconștienți. În acest moment va fi nevoie de un refuz flagrant să nu recunoască ceea ce se întâmplă ca să continue să accepte narațiunea fără nici o urmă de îndoială. 

Există o ordine de dezvăluiri probabile și apoi acceptarea a ceea ce a fost mințit la o scară atât de masivă ... 

La început va fi povestea cu OZN-urile, care este deja acceptată de generația mai tânără drept o minciună. Până acum a fost neimportantă pentru viața lor, așa că, nu i se acordă prea multă importanță. Cu toate acestea, asta se va schimba în curând. 

Secundar la această poveste va fi adevărul despre cine controlează lucrurile la nivel global și cum au reușit să continue să facă acest lucru. Sunt fraude masive în guvernele din întreaga lume și în alegerile care pun pe acele posturi marionete care să conducă lucrurile pentru cei care se află în control. Această fraudă, metodele și întreg procesul urmează să fie dezvăluite. Din nou, acesta este un adevăr destul de acceptat și va fi relativ ușor să fie acceptat de către populație. Rețineți cuvântul ”relativ”. Este important. 

Odată ce există convingerea de corupție și fraudă în centrele de putere din localitatea voastră, este acum un spațiu deschis să începeți să vedeți și să acceptați ceea ce s-a petrecut aici – Capturarea, Controlul, Manipularea, Corupția și Abuzarea unei întregi rase de ființe. 

Și nu orice rasă – Rasa Umană. Steaua tuturor raselor; genială, pasională, puternică, loială și iubitoare.

Și capturarea unei asemenea rase a cerut, de asemenea, genialitate. Totuși, această genialitate a fost întemeiată pe dorința de-a deține, limita, folosi și tortura. Așadar, una care nu ar putea fi niciodată susținută. Acest plan în sine conținea un eșec inevitabil. Acel moment al eșecului a sosit și s-a infiltrat adânc în populație. Mulți au fost corupți, dar nu toți sunt pierduți. 

Ceea ce se întâmplă pentru voi, pentru fiecare dintre voi, depinde de locul (se referă la poziția pe care o dețineți în acest moment) pe care-l ocupați. De asemenea, și de cât de înrădăcinați sunteți în Matrice. 

Vor fi șocuri pentru toată lumea. Cei care s-au ferit să vadă adevărul, sunt și ei aici ca să se trezească și să ajute la această Trezire. Vă așteaptă multe surprize pe toți și vor exista multe răsturnări de situații și dezvăluiri neașteptate. Nimic nu este așa cum pare. Sunteți sfătuiți să vă mențineți mintea și inima larg deschise. 

Aveți încredere că vi se ca dezvălui adevărul. Aveți încredere în ce-i mai bun în omenire. Pentru că acest cel mai bun în omenire v-a adus până aici. Acum un deceniu ați insistat ca toți să vină și să ajungă la linia de sosire. 

Amintiți-vă că acum doi ani** am vorbit despre asta. Cei corupți sunt oameni. Ei sunt incluși în termenul de ”toți”. Va fi o sursă majoră a surprizei voastre. Când vă dați seama, în cele din urmă (să sperăm) empatizați cu cei care au acționat așa cum au făcut-o pentru că au fost induși în eroare și nu pentru că au intenționat să facă rău. Vor fi răsturnări de situații din cauza acestor descoperiri. 

Va fi nevoie de voi din mai multe motive decât cele de care sunteți conștienți și în moduri care s-ar putea să vă surprindă. 

Om drag, drumul care îți stă în față îți cere ”iertare” și necesită suveranitate. 

Suveranitatea este o cunoaștere solidă a adevărului și a granițelor tale. Este un respect profund pentru acel adevăr în orice altă formă de viață pe care o întâlnești. Odată dobândită, ceea ce ți se va cere în continuare nu va fi dificil. Va fi o chestiune de bucurie. 

Atunci nu veți acorda ”iertare” deoarece acel act (iertarea) vă separă de celălalt. 

Veți fi, în schimb, o forță a iubirii. 

Veți fi, în schimb, un far de lumină. 

Veți fi cine sunteți voi. Asta se va ocupa de tot. 

Asta e tot. 

 

Mulțumesc.

 

 

*Lucrez cu copii într-un centru educațional foarte aglomerat dintr-o zonă suburbană din apropiere de Chicago, Ilinois. Ieri, 09.11.2022, a fost neobișnuit de haotic. Copiii nu se puteau concentra. Părinții și educatorii acuzau Luna Plină. Cu toții am simțit-o. 

** Ceea ce urmează este un extras din Cuvinte de-ale lui Unu, Volumul III. A fost lansat în noiembrie 2020, iar conversația de mai jos a avut loc în vara acelui an. Cred că am împărtășit-o într-un buletin informativ anterior deoarece este una dintre cele mai puternice conversații pe care am avut-o cu Unul. Asta este conversația la care mă refer:

”Sunt Eu. Sunt Unul. 

Dovada pe care o căutați nu vine ”îmbrăcată” în piele umană, ci în alte moduri, altă piele, alte locații. De fapt, nu călătorește după tiparul vostru de trafic sau rută. N-a făcut-o niciodată și nu o face nici acum. Trebuie să fie invocată. 

A-i invoca-o? Asta este mai mult decât chinuitor. A despicat însăși țesătura vieții mele. Mă sfâșie. 

Pot Sophia, și o voi face. Doar că nu încă. 

Atunci nu pot continua. Refuzul tău de-a invoca asistență pentru o populație aflată pe moarte este crud. Dacă acest ajutor este disponibil, atunci este. În rest, ceea ce ai făcut a fost să creezi o fațadă a libertății care niciodată nu a intenționat să se manifeste. Asta este ceva ce nu voi face. Nu voi lua parte la asta. 

De ce ai făcut asta? De ce m-ai contactat? 

Scopul a fost întotdeauna salvarea. 

A cui? 

A celor care ar înșela și acționa doar pentru ei înșiși. 

Cine face asta??? 

O faci să sune de ca și cum toată chestia asta a fost orchestrată de tine pentru câțiva aleși – că durerea noastră nu contează – că până când ei nu se întorc și nu-și dau seama ...

STAI AȘA. STOP. ASTA ESTE? 

Sunt oameni și asta este adevărat. 

Nu vom primi ajutor până când ei nu-și vor căuta salvarea? 

(Aici tremuram, în timp ce gravitatea a ceea ce a fost spus se afunda și îmi dădeam seama de ea.) 

Nu toți, dar mulți mai ales anumiți dintre ei. 

Îți bați joc de mine? Nu-și vor recunoaște crimele! Vor fi spânzurați sau mai rău ... 

Asta este partea în care omenirea intră în joc. 

Ce. Spui. Tu. 

Că rasa trebuie să le oprească activitatea, da. Dar oricum trebuie să-i iubească. Odată ce acest lucru se întâmplă, se vor opri singuri. Frica este acum la maxim. Din toate unghiurile și din toate părțile. Trebuie să scadă. 

Nu va scădea până nu ni se dă ajutor. Violența se înrăutățește și devine din ce în ce mai vizibilă. Se apropie de haos. Ne prăbușim. 

Nu se va permite să vă prăbușiți. Vei vedea. Ceva se va întâmpla. 

Te rog. Încetează cu predicțiile. 

Vă veți uni și iertarea va depăși frica. Odată ce acest lucru se întâmplă, se caută salvarea. Și apoi apare ajutorul. 

Am să mă opresc acum. (Înseamnă: voi opri această conversație.) 

Da, Sophia, o vei face.

Rămâi aleasa mea indiferent de ceea ce vei face în continuare.

 

 

Conversația s-a încheiat aici. 

Iată un rezumat a ceea ce a apărut cu putere ... 

Este ceva asemănător cu ”Micul Suflet și Soarele”. Este o carte care merită să o aveți. 

Iubirea copleșitoare (care va depăși frica n.t.) care este posibilă, vine de la noi. A fost și încă este imaginată (de către noi) ca fiind dintr-o Sursă exterioară. Nu o Sursă exterioară este cea care schimbă totul. Nu vine de la cineva de dincolo de noi. Înflorește în noi. Testul final al Unimii este Iertarea. Nu-i vom ierta pe alții până nu ne vom ierta pe noi înșine.

Acest experiment a fost și este un test al iubirii. Nu vom merge mai departe până nu vom accepta tot ceea ce am fost vreodată. Și apoi, să iubim oricum. Să iubim complet. Să iubim perfect. Să iubim sincer. Acceptare deplină. Conștientizare deplină. Transparență deplină. Acceptare totală, fără judecată. 

Toți am ales să o facem așa. Cei care declanșează această iubire de sine, au sacrificat atât de multe ca să o facă. Natura extremă a crimelor despre care vom afla, ne va pune față în față cu propria noastră reflectare. Am fost, în alte vremuri și vieți, și de-o parte și de alta. 

Vom renunța la polarizarea noastră doar atunci când ne vom simți egali unii cu ceilalți. Acesta este următorul pas. Nu este o invocare pe care trebuie să o orchestrăm ca să putem merge mai departe. Este ceva plin de iubire. În acel singur act, are loc transformarea pentru noi toți. Asta este singularitatea. 

Vine înfășurat în speranța că ne vom da seama cu toții de strălucirea Ascensiunii noastre fă-o-singur. Este o onoare să fiu aici cu voi toți. 

Sophia.” 


Traducere Monica Poka

Sursa


Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.