miercuri, 16 noiembrie 2022

Noii Oameni

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

Sunt programate să se întâmple lucruri de care este nevoie să fiți conștienți. Aceste lucruri se vor infiltra în activitățile voastre programate în mod regulat și vor deveni predominante în mințile voastre. Va fi o schimbare majoră a minții, pe măsură ce gândirea voastră devine preocupată de schimbările mai mari și care schimbă viața în mod regulat. 

Nu sunteți obișnuiți să vă petreceți zilele în acest fel și va exista o ajustare. 

Sunteți pe cale să experimentați intensitatea modificării globale în această viață. Nu este ceva la care asistați de la distanță. Este ceva la care luați parte și pe care îl și creați. Pentru că nivelul vostru de participare vă va ocupa mintea conștientă. 

Trecerea despre care se vorbește aici este de la o preocupare de concentrare pe Ascensiune cu jumătate de normă – la un angajament cu normă întreagă. 

Nu numai că vi se va spune adevărul despre ceea ce se întâmplă și impactul pe care-l are asupra vieții voastre de zi cu zi, dar, împreună cu o aducere aminte a scopului și adevărului vostru, vă veți înțelege imediat rolul. 

Viața voastră este pe cale să simtă o mult mai mare angajare decât o face acum. Într-o zi, veți privi în urmă la acest moment și veți spune ”Ăsta este momentul în care a început distracția.” 

Pentru că fiecare dintre voi sunteți aici cu o misiune, iar viața voastră s-a desfășurat în pregătirea pentru acea misiune. Fără să fiți conștienți de specificul (misiunii), v-ați plasat în locații precise cu oamenii potriviți ca să aveți succes. O parte a voastră a știut întotdeauna adevărul și o parte a voastră a funcționat din această cunoaștere. 

Aveți talentele și experiența necesară atât să duceți la îndeplinire o transferare de succes pentru, cât și împreună cu locuitorii Planetei Pământ. 

Schimbarea va fi de proporții masive. Locuitorii Pământului nu sunt obișnuiți să ia în considerare modul în care acțiunile lor afectează populația la o scară mai largă. Acesta este genul de gândire care le va fi adus și pus în aplicare. 

Odată ce adevărul iese la iveală, va fi evident că totul a fost o minciună și că întreaga societate a fost cooptată să genereze supunere, ascultare, într-un cuvânt – FRICĂ. Acestea nu sunt atribute ale unei societăți sănătoase, ci ale uneia bolnave. 

Societatea Pământului a fost manipulată să devină și să rămână bolnavă și mulțumită. Instituțiile care au fost înființate ”presupus” în beneficiul vostru, cum ar fi cele medicale și educaționale, fac, de fapt, tocmai pe dos. Sunt orientate mai degrabă spre dependență decât spre independență, spre boală decât spre sănătate și spre conformare mai degrabă decât spre inteligență. 

Ceea ce veți afla, și repede acum, este că v-ați născut cu capacitatea strălucirii și bucuriei. Acestea au fost exersate, ca niște pantofi purtați până la tocire, prin repetare, competiție, sclavie și datorii.   

Pe măsură ce capturarea Pământului se adâncește, și scopul vostru este din nou activat, viața voastră se va schimba într-un mod drastic. Mintea voastră nu va mai fi niciodată plictisită sau îndobitocită. Veți folosi, în schimb, acea parte nefolosită a creierului în contemplarea soluțiilor posibile și în inventarea de noi alternative. 

Acestea sunt necesare în fiecare domeniu – alimentație, comerț, transport, medicină, sănătate mintală, finanțe, construcții, credință, educație, îngrijirea copiilor, etc. Asta este o listă parțială care doar zgârie suprafața la ceea ce se va schimba. Întreaga voastră societate se va transforma în timp ce voi trăiți în ea, iar procesul va dura zeci de ani ca să se finalizeze. 

Voi sunteți noii oameni și sunteți aici ca acum să începeți procesul. Nu va fi împovărător, ci plin de bucurie. Capacitatea pe care o aveți vă este necunoscută, dar o dată ce o accesați, veți experimenta ușurință și satisfacție în folosirea abilităților voastre. Ați venit să schimbați lumea și momentul să începeți să o faceți este aproape. 

Sunteți pregătiți pentru un astfel de răsfăț. Fiecare pas făcut va merita. 

Asta e tot.

 

Mulțumesc!

 

Traducere Monica Poka

Sursa


Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici.




 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.