marți, 1 noiembrie 2022

Ați introdus Călătoria în Timp

 

Brenda Hoffman

 

Dragilor, 

Mulți dintre voi vor să știe ce se va întâmpla mâine, luna viitoare sau anul viitor. Unii dintre voi simțiți că aveți o idee cu privire la ce va fi în timp ce canalizați sau vă întrebați cărțile de tarot sau globul de cristal. Căi care nu vor crea cunoașterea după care tânjiți. 

Acele metode menționate mai sus de obținere a unei viziuni cu privire la viitor nu se mai aplică. Voi și lumea voastră vă schimbați în fiecare minut, așa că, ceea ce cândva ar fi fost o viziune precisă a lunii sau anului următor, este aplicabilă doar dacă vă opriți tranziția actuală de minut cu minut. 

Nimic nu este așa cum a fost. Și nimic nu va fi așa cum era de așteptat. 

Această tranziție este dincolo de orice ce poate fi înțeles cu actuala voastră terminologie sau în relație cu evenimentele anterioare de pe Pământ. 

Trecutul și viitorul vostru nu mai sunt statice. În timp ce voi evoluați minut de minut, la fel vor evolua și trecutul și viitorul vostru. 

Ceea ce cândva a fost cunoscut sau de așteptat se va schimba, la fel și ceea ce a fost cândva dureros sau glorios. Pentru prima dată, ființele pământene pot schimba ceea ce s-a întâmplat cândva și ceea ce nu s-a întâmplat încă. 

Această nouă piesă a ființei voastre interioare este un pic ca și cum ați adăuga călătoria în timp la repertoriul vostru – cum ar fi vizitarea Pământului în timpul creării piramidelor egiptene și îmbunătățirea proiectării piramidei egiptene cu actualele tehnici de construcție – schimbând astfel trecutul și viitorul. 

Un indiciu al faptului că acest lucru nu s-a întâmplat neapărat înainte de acum ar putea fi minunile arhitecturale ale Romei construite în Anglia și care au fost îndepărtate de îndată ce romanii s-au retras din peisajul englez. Datorită noii voastre piese, a călătoriei în timp, nu va mai fi nevoie ca generațiile (viitoare) să se întoarcă la ce era de construit din nou. În schimb, vor dansa între timpuri ca să creeze structuri fizice și emoționale mai iubitoare și mai stabile. 

Cel mai probabil vă veți număra printre acei călători în timp care vindecă rănile din trecut și modifică viitorul. 

În trecut, lumea voastră a evoluat în jurul puterii orientate spre exterior – cine o avea, de ce era nevoie ca să fie menținută și fie cum să adune putere sau să se potrivească în structura puterii. Chiar dacă din acea putere orientată spre exterior a rezultat multă tehnologie, ea nu a fost neapărat creată pentru îmbunătățirea omenirii sau a Pământului. În schimb, tehnologia orientată spre exterior, întărește și încurajează puterea direcționată spre exterior. 

Agenda noii voatre ființe este mult diferită pentru că este încoronată* cu iubire. 

Diferența dintre puterea/frica orientată spre exterior și iubirea orientată spre interior este mai mare decât diferența dintre noapte și zi. Este o lume nouă întâmpinată cu multă bucurie și iubire în Univers. 

Pe măsură ce evoluați, renunțând la nevoile voastre de-a fi mai bun decât ..., o victimă a ..., un partener pentru ..., veți schimba lumea și Universurile în moduri pe care nu vi le puteți imagina încă. Este ca și cum Pământul a fost un loc canceros în Universuri. O zonă eliminată sau modificată cu succes astfel încât să nu mai constituie o amenințare. 

Pământul a fost cândva o zonă de curățare Universală datorită frumuseții și capacității sale să-i ajute pe cei din Universuri care doreau să exploreze frica – sau cancerul interior. Un pic ca și cum ai avea o priveliște frumoasă de pe un pat de spital. Pentru că acel cancer a fost curățat, Pământul devine experiența plină de bucurie mult-așteptată în Universuri. 

Poate vă întrebați dacă acest nou paradis al vacanțelor Universale nu va deveni suprapopulat sau orice altă frică cu privire la viitor. Pământul devine mai degrabă un loc plin de bucurie, nu o copie a ceea ce voi ați cunoscut de-a lungul vieților voastre 3D pe Pământ. 

Schimbarea în voi și în Pământ este legată de bucuria și curățarea fricilor din trecut – prin reformarea a ceea ce a fost într-un vesel ceea ce este. Nu este nevoie să vă faceți griji sau să sperați și să vă rugați pentru un viitor mai bun. Ați încheiat acei pași. 

Rolul vostru acum este să vă urmați bucuria și instinctele, pentru că ați creat un nou voi într-o lume nouă – un dar pentru Universuri. Un dar care se transformă în fiecare minut trecând de la frică la iubire în cel mai magnific mod posibil. 

Noi, cei din Universuri, am făcut aluzie la capacitatea voastră din alte locuri decât Pământul să vă schimbați simultan ființa și mediul înconjurător. Acum permiteți ca aceiași transformare să aibă loc în timp ce sunteți pe Pământ. 

Pas cu pas ați creat o nouă pace în voi și în Pământ și ați ajutat lumea să devină o porțiune complet dezvoltată a Universurilor. 

O osana de bun venit în timp ce vă întoarceți în Universuri. Și o rundă iubitoare de mulțumiri Pământului pentru că ea devine o componentă Universală cheie. Așa să fie. Amin.

 

 

 

*încoronată este în sensul ca un munte cu vârful acoperit de zăpadă. 



Traducere Monica Poka

link catre articolul original



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.