vineri, 4 noiembrie 2022

Lumina

Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

Azi vom vorbi despre lumină și creșterea ei în cerurile voastre. Acest lucru nu a fost posibil în condițiile anterioare și așa este și acum. Nu este o căutare online atât de dificilă să găsiți fotografii și videoclipuri recente cu navete de lumină, nave de lumină, curcubeie de lumină, fascicule de lumină și stâlpi de lumină. 

Eu consider că acestea sunt dovezi concrete că lumina a crescut. 

Asta înseamnă că frecvența ”permite” să fie văzute. În esență, vă mișcați suficient de repede ca să fiți acordați la lumină. Acceptați aceste fenomene de lumină în câmpul vostru vizual. 

Le vedeți. 

Considerați că asta este o dovadă a progresului vostru. Rasa se îndreaptă spre lumină și nu-și ascunde lumina. 

Și, ce face lumina? 

Crește capacitatea vizuală și elimină întunericul. 

Întregul proces a fost unul de creștere rapidă a luminii. Crește în suprafață și crește în strălucire. Lumina este văzută acum în locuri în care nu a fost niciodată văzută înainte. Lumina este prezentă acum ca o constantă. 

Lumina emană acum din cei iluminați și din cei treziți. 

Lumina apare pe cerurile voastre. 

Lumina, lumina voastră, a fost întotdeauna aici. Totuși, a rămas învăluită în preponderența întunericului de aici. Nu mai este cazul. Lumina a depășit întunericul. 

Toate locurile întunecate, oameni și practici, trebuie să fie iluminate și expuse în această lumină. Este un produs al procesului Ascensiunii. 

Așa cum se întâmplă, corelat cu rata trezirii, a fost greu de prezis. Întotdeauna apar situații aberante și surprize. Viteza este fie mai rapidă, fie nu atât de rapidă pe cât era de așteptat. Asta duce la așteptări care nu sunt împlinite și apoi la dezamăgire. 

Este o decădere atunci când dezamăgirea reduce energia pozitivă și lumina emisă. Acest lucru nu oprește procesul. Deși îl încetinește și afectează puțin timpul. Aceste lucruri nu pot fi ajutate deoarece este un proces viu. Se petrece pe măsură ce previziunile sunt făcute și așteptările sunt stabilite. 

Datele vin și trec, totuși, lumina rămâne. 

Lumina crește în mod constant. Lumina depășește și expune întunericul în fiecare situație. 

Fiți siguri că lumina a învins. 

Destinația pentru iluminarea totală a fost setată și vă aflați pe acel curs. 

Pe măsură ce observați tot mai multe lumini pe cerurile voastre și mai multe dezvăluiri de locuri întunecate, vă dați seama ce indică aceste lucruri. 

Schimbați însăși structura realității voastre și, în scurt timp, lumina va fi tot ceea ce vedeți. 

Bravo, om drag, bună treabă. 

Asta este tot.

 

Mulțumesc.

 

 

Traducere Monica Poka

Sursa


Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici.

Aveți aici un link către opțiunea de-a vă abona la materialele în limba engleză postate de către Sophia, sau cumpăra cărți de-ale ei.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.