marți, 8 noiembrie 2022

Libertate

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Imagini, senzații, sentimente și acțiuni noi apar în prim-plan pentru voi și alte milioane de ființe umane. Pentru că, poate pentru prima dată, NU este cuvântul pentru milioane dintre voi – ca și cum vălul fricii ar fi fost ridicat. Desigur, ați putea simți că NU și tot ceea ce acesta reprezintă este o aberație de scurtă durată, inconsecventă, greșită sau rea. 

Orice NU este potrivit pentru acest moment de schimbare. 

NU a fost de cele mai multe ori pe deplin disponibil numai celor care dețineau în 3D puterea. Chiar dacă aceia dintre voi care nu făceau parte dintr-un grup de putere în această viață sau în alte vieți au putut spune NU sau acționa în sensul de NU, efectul a fost minim.  

NU este cuvântul și acțiunea săptămânii. 

”Nu, nu voi face sau spune asta.”, ”Nu, n-am să-ți urmez exemplul.”, ”Nu, nu mai sunt persoana înfricoșată care am fost cândva.” Cu un efect general de confuzie, furie, plăcere sau orice emoție pe care v-o puteți imagina, inclusiv zâmbetul vostru interior de mulțumire și bucurie. 

Ceea ce a fost nu mai este, inclusiv conformarea fără discuție. Cei care în prezent se află în puterea orientată spre exterior sunt confuzi și furioși – așa cum sunt și cei care simt brusc nevoia să-și revendice puterea personală. 

Structura de putere care a fost se clatină. Iar cei care mențin puterea orientată spre exterior sunt îngroziți. Așa că, cei care dețin puterea orientată spre exterior ripostează cu și mai multe directive de putere. Ceea ce nu face decât să-i încurajeze pe aceia dintre voi care au puterea orientată spre interior să-și revendice identitatea individuală în moduri care nu pot fi atinse de puterea orientată spre exterior. 

Vă aflați în mijlocul unei lupte până la moarte – moartea puterii orientată spre exterior. Este ca și cum celulele închisorii sunt deschise, iar gardienii închisorii încearcă să-i aducă înapoi pe prizonieri în celulele lor, dar fără suficienți gardieni care să o facă. 

Sunteți liberi! 

Este posibil ca libertatea voastră să nu fie de acord cu libertatea altora, dar asta nu contează pentru că libertate este cuvântul și acțiunea săptămânii. Este ca și cum ați avea primul vostru cornet de înghețată complet cu mai multe arome, după ce viață după viață ați experimentat faptul de a vă fi îngăduită doar o linguriță de înghețată de vanilie. 

Această libertate este entuziasmantă și plină de necunoscute. Așa că, voi și alții puteți sări de la o aromă sau libertate distinctă, captivantă la o alta sau puteți alege arome și libertăți aleatorii doar pentru că o puteți face sau așa vreți voi. 

Este un moment de entuziasm și frică. Nu pentru că sunteți prinși în frică așa cum ați fost de eoni. Ci pentru că, inițial, vă va fi teamă că ați ales libertatea/aroma greșită. Doar după ce veți înțelege că alegerile aromei/libertății sunt nesfârșite, vă veți instala pe calea sau locul care este potrivit pentru voi. 

S-ar putea ca săptămâna viitoare să fiți înfricoșați în timp ce voi și alții creați acțiuni legate de libertăți noi sau neașteptate. Nu vă faceți griji. Acea frică se va risipi pe măsură ce vă dați seama că nu veți mai fi pedepsiți pentru că v-ați revendicat libertatea sau că aveți nevoie de alții care să întărească libertățile pe care le pretindeți. 

Puterea orientată spre exterior nu este niciodată posibilă într-un mediu izolat – este nevoie de alții ca puterea orientată spre exterior să poată fi menținută. 

Puterea orientată spre interior este opusul puterii orientate spre exterior. 

Probabil că la început îi veți încuraja pe alții să vă urmeze exemplul. Nu pentru că trebuie sau pentru că făcând asta promovați noua voastră viață de libertate personală, ci pentru că așa sunt pământenii obișnuiți să obțină putere în timp ce sunt pe Pământ. Probabil că în același timp, alții vor încerca să vă schimbe vouă direcția. 

În această săptămână vă veți observa noua voastră iubire orientată spre interior în acțiune – contrar la ceea ce mulți dintre voi ar putea crede. Rezultatul va fi libertate independentă, lipsită de mijlocitori, forțare sau frică. Dar mai întâi, cei mai mulți dintre voi veți proba această nouă iubire cu părți de putere orientată spre exterior. 

Chiar dacă această săptămână va fi probabil confuză și puțin înfricoșătoare, ea vă va oferi un sentiment general de încheiere și libertate. Libertatea de-a fi în ciuda a ceea ce alții vor sau au nevoie. Libertatea de-a fi cu noi aventuri, cuvinte și acțiuni. 

Libertate este cuvântul zilei, săptămânii și a restului vieții voastre actuale pe Pământ. Așa să fie. Amin.



Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.