marți, 8 noiembrie 2022

Fuziunea Corpului Mai Jos Vibrațional cu Corpul Mai Înalt Vibrațional


Judith Kusel
 

Mi s-a cerut să vă transmit acest cel mai important mesaj tuturor:

Întreaga omenire a trecut prin inițieri intense în ultimii ani și mai ales în ultimele luni. Astăzi, în zorii acestei zile de opt noiembrie 2022, intrăm în infinit, la propriu și la figurat. 

Asta înseamnă că Corpul Mai Jos Vibrațional, Chakrele aflate în partea de jos a corpului, Sinele Mai Jos Vibrațional, bazat pe frică, supraviețuire, luptă sau fugi și creațiile greșite provenite dintr-o stare de conștiință trei dimensională, sunt ridicate (eliminate) acum și nouă tuturor ni se oferă în mod individual șansa să ne contopim corpul mai jos vibrațional al Sinelui, cu Corpul Sinelui mai înalt vibrațional, Puternicul EU SUNT CEEA EU SUNT, forma Corpului de Lumină. 

Acest lucru este fără precedent și nu s-a mai întâmplat până acum la o scară atât de mare. 

Pe măsură ce sunteți pregătiți să primiți această binecuvântare după binecuvântare, ea vi se va da. Pentru că este într-adevăr eliberarea Vechiului Adam, Vechii Eva, Vechii Lilith, iar acum apare o Creație total nouă, iar elementul cel mai proeminent aici este cel al apei. Nu este o întâmplare, face parte dintr-un mare proiect, pentru că ultima distrugere a avut loc prin Marele Potop. Da, am fost trecuți prin Focurile Purificării, dar acum ne aflăm în stadiul în care ”se rupe apa”, momentul în care nașterea începe să se producă deoarece copilul este pregătit să iasă din pântec. 

Un moment de importanță apocaliptică! 

Puterea Iubirii Divine este cea care ne unge.

Puterea Iubirii Divine este cea care ne naște într-o formă total nouă – nu doar fizic și toate corpurile, ci și o viață complet nouă pentru că stările mai înalt dimensionale se deschid acum de la 9D la 12D pe măsură ce ne întoarcem la Cetățenia Universală și ne luăm din nou locul cuvenit în Consiliile Universale precum și în cele Intergalactice – acesta este locul de care aparținem cu adevărat. 

Puterea energiilor care se revarsă acum aduc echilibru și armonie în cel mai înalt sens. Când cele două corpuri se contopesc, este doar Lumină, Lumină Divină pură, iar întregul este umplut cu Iubire Divină și Înțelepciune Divină, pe măsură ce în sfârșit ne contopim acum din nou cu Sfânta Sophia și Sfânta Shekinah.

Acest lucru nu are precedent! 

Este un Dar Divin sublim al Grației.

Deschideți-vă astăzi larg brațele și cereți-i Divinului Feminin să-și reverse Iubirea în voi ca și cum ați sta sub o cascadă și lăsați această iubire nu numai să vă purifice în cel mai profund sens, dar și să vă pregătească pentru binecuvântări peste binecuvântări care sunt acum revărsate asupra noastră a tuturor. 

Ce înseamnă asta este că toate vechile tipare bazate pe frică, vechea programare, vechile sisteme de credință care ne țineau prizonieri în corpul de vibrație mai joasă sunt eliberate odată cu contopirea corpului de vibrație mai joasă cu cel de vibrație mai înaltă. 

Din nou, acest lucru se va întâmpla pe măsură ce sunteți pregătiți să primiți această binecuvântare. 

De cele mai multe ori fricile inconștiente, programarea inconștientă, care este blocată încă în corpurile mai jos vibraționale, adăugați și corpurile mentale și emoționale, sunt cele care se opun oarecum binecuvântărilor dintr-o oarecare frică de-a da drumul în totalitate Vechiului. 

Cheia aici este Grația Iubitoare. 

Am lacrimi de recunoștință, minunare și uimire în timp ce aceste informații sunt transmise prin mine, în mine și radiază înspre voi.

Miracolele se întâmplă!

Puterea Iubirii Divine se revarsă! 

 

Judith Kusel

http://www.judithkusel.com

Photo: Daniel B. Holeman

Sursa: Facebook

Traducere Monica Poka

 

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.