miercuri, 30 noiembrie 2022

Dorințe pe care nu le puteți ignora

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Poate că v-ați suspendat interesele timp de decenii; poate nu. Dar acum simțiți nevoia să funcționați în afara normelor voastre așteptate. Este ca și cum v-ați fi dăruit o baghetă magică ca să înfăptuiți miracolele după care ați tânjit, dar nu v-ați dat voie să le aveți. 

În viața voastră 3D v-ați potrivit în societate cât de bine ați putut. Poate ați experimentat viața 3D printre cei care de-abia își puteau plăti facturile. Sau decorul vostru a fost bogăția materială, dar nu neapărat centrat pe inimă. Sau ați experimentat o viață confortabilă cu căldura inimii. Nu contează pentru că mulți dintre voi, cei care citiți acest material, aveți vise care nu sunt neapărat în concordanță cu viața voastră 3D. 

Ați încercat timp de decenii să vă satisfaceți anumite nevoi interioare pe care nu le-ați putut explica altora darmite vouă. Nevoi sau dorințe care păreau dincolo de setul vostru de abilități cărora nu le-ați putut da drumul. 

Sunt aceste nevoi din viața voastră actuală sau din alte vieți? Nu contează. Tot ceea ce contează este că acele vise sunt acum împlinite. S-ar putea să vă surprindeți pe voi și pe alții cu vise care au devenit nevoi. Chiar dacă nu au fost neapărat importante până acum, sunt nevoi care devin aproape copleșitoare. 

Nevoi care au scop pe care nu-l puteți în mod necesar defini încă. Chiar și așa, vă dați voie să vă împliniți acele vise în moduri la care nu v-ați așteptat atunci când ați inițiat această tranziție. Aceste nevoi sunt necesare continuării avansării pe calea pe care ați revendicat-o pentru noua voastră ființă. Nu este un timp de lipsă de importanță, timiditate sau rușine că vă doriți ceva care s-ar putea să nu fi fost prea important pentru voi chiar cu câteva săptămâni în urmă. 

Unii dintre voi ați simțit această nevoie sau dorință timp de decenii, gândindu-vă că era interesantă, dar de neatins. Ca și cum v-ați citi biografia de la final, în loc de început. O bănuială cu privire la ceea ce v-ați dori, ce ați pofti la un moment dat în viața voastră – acel moment este acum. O poftă care devine tot mai puternică cu fiecare minut care trece. 

Așa cum nu mai este nevoie să aveți grijă de alții, doar dacă simțiți o nevoie interioară profundă să o faceți, nu mai este necesar să pretindeți că această dorință, poftă copleșitoare este greșită sau rea. Piesa (piesele) după care tânjiți este mai importantă decât orice dorințe pe care le-ați revendicat până acum. Această dorință (dorințe) este începutul noului vostru drum. Mai întâi v-ați revendicat sinele. Acum vă oficializați călătoria personală. 

Este ca și cum ați fi ajuns la o răscruce de drumuri în călătoria voastră. Un drum este o uliță de țară care vă neagă strigătele interioare după anumite elemente sau interacțiuni. Celălalt drum este o autostradă cu benzi rapide care vă duce către ceea ce vă cheamă. 

Călătoria de-a lungul uliței de țară este lentă și foarte greoaie, obligându-vă să alegeți elementele care v-ar putea ușura nevoile, dar nu la nivelul la care doriți. Autostrada scânteiază cu distracție și entuziasm. Uneori simțiți că ar trebui să o luați pe drumul de țară ca să vă puteți potrivi cu orice experiențe 3D pe care le-ați simțit confortabile cândva. În timp ce alteori, autostrada pare singura direcție logică. 

Dorința interioară intensă pentru ceea ce poate fi găsit pe autostradă devine din ce în ce mai puternică forțându-vă să o luați în direcții care uneori par contraintuitive, dar perfect corecte. Deciziile voastre de răscruce devin din ce în ce mai ușor de luat. Ceea ce ieri s-a simțit că ar fi greșit, mâine vi se va părea rezonabil și corect. 

Următoarele câteva zile vă vor găsi probabil la această răscruce. La început, va fi aproape imposibil să vă stabiliți direcția corectă – până în acel moment în care pur și simplu știți. 

Cei mai mulți dintre voi ați ales drumul de țară în urmă cu câteva săptămâni, crezând că vă puteți încetini puțin procesul, deoarece ați ales să interacționați cu cei care nu sunt în mod obligatoriu de acord cu noul vostru eu. Dar, clipă de clipă, ieșiți din coaja noului vostru eu și dați la o parte nevoia să-i liniștiți sau să faceți pe placul altora cu pur și simplu mult prea de-ajunsul vostru 3D. 

Nu mai sunteți acel perfect sau aproape perfect om 3D. Sunteți o ființă nouă, cu puteri noi, inclusiv puterea să creați ceea ce ați visat sau de ce ați avut nevoie de eoni ca să vă continuați calea ascensiunii pe care ați inițiat-o în această viață. Aruncați-vă pelerina 3D a lui doar suficient. Acceptați, în sfârșit, tot ceea ce sunteți, inclusiv nevoia să vă construiți o viață nouă într-o lume nouă pe super autostrada voastră a finalizării. Așa să fie. Amin.


Traducere Monica Poka

link catre articolul original




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.