marți, 15 noiembrie 2022

Noua Voastră Casă

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Ați trecut dincolo de 3D. Indicatori ai acestui fapt sunt noile voastre interese și nevoi. Ceea ce cândva a fost interesant și acceptabil, probabil că nu mai este. Iar ceea ce a fost aparent imposibil sau dificil, devine normalul vostru. Chiar dacă întotdeauna ați știut cine veți deveni, ați ascuns această cunoaștere de voi înșivă și de ceilalți până când ființa voastră interioară i-a strigat conștiinței voastre că este timpul să vă schimbați în noua voastră ființă. 

Este ca și cum fosta voastră ființă a murit, iar noua voastră ființă este vie cu idei și gânduri. Ați devenit un tânăr adult, indiferent de vârsta ființei voastre fizice. Nu mai puteți sări între 3D și dincolo de ea. Nici nu vă mai puteți abține de la lumina noii voastre ființe așa cum ați făcut viață după viață pământească. Prefăcându-vă că nu sunteți atât de puternici pe cât sunteți. Acoperindu-vă puterea cu supunere, omisiune și frică. 

De-a lungul călătoriei voastre 3D, ați avut capacitatea să fiți noul vostru eu, să explorați diferit decât v-ați dat voie în lumea voastră 3D. 

Dar ca să înțelegeți pe deplin 3D-ul, trebuia să-l experimentați – nu ca observator, ci ca participant deplin. Și așa ați făcut, viață pământească după viață pământească. Uneori în pielea personajului putere orientată spre exterior, iar alteori supus puterii orientate spre exterior. Ați jucat fiecare rol posibil în 3D – și ați obosit. Nu sunteți obosiți de Pământ, ci de rolurile pe care ați simțit că este nevoie să le explorați înainte de-a putea să vă schimbați ființa și Pământul dincolo de 3D. 

Nu mai este nevoie să vă ascundeți puterea Universală. Nu mai este nevoie nici să pretindeți că sunteți cineva cine nu sunteți – sau că frica este direcția dominantă în viață. Sunteți liberi. Acum este nevoie să explorați această libertate. Similar cu trăitul în sărăcie timp de decenii doar ca să moșteniți miliarde de dolari. 

Ce veți face cu noile voastre resurse? Veți explora posibilitățile sau veți continua o mentalitate a sărăciei? 

Voi determinați cine sunteți ca ființă Universală completă în loc de un om parțial 3D. O schimbare care cere un pic de studiu și cercetare personală – faza voastră actuală. 

S-ar putea să simțiți că sărbătorile de iarnă sunt aproape o intruziune a noii voastre ființe. În timp ce cei 3D se așteaptă să vă comportați așa cum ați făcut-o în trecut. Ceea ce a fost nu mai este. Și ceea ce sunteți acum solicită mai mult din energia voastră decât puteți înțelege. 

Această fază de cercetare personală se întâmplă să coincidă tocmai cu sărbătorile care urmează – încurcându-vă gândurile și acțiunile. Nu pentru că aveți nevoie să fiți derutați, ci pentru că, probabil, veți fi inundați cu ”ar trebui să” și să urmați reguli care nu mai sunt împlinitoare. 

Ce veți face? 

Noua voastră ființă vă trage atât de puternic încât îi veți dezamăgi pe cei care doresc să vă întoarceți la 3D. S-ar putea să vă supărați pe voi în ciuda unei cunoașteri interioare că nu vă mai puteți juca rolul 3D. Inițial, s-ar putea să simțiți că greșiți, întorcându-vă la rolul vostru 3D, precum și să vă revendicați noua voastră ființă. Viața voastră 3D s-a încheiat. Și dacă încercați să vă întoarceți la interesele și abilitățile voastre 3D anterioare, vă veți trezi că sunteți încercați de disconfort sau afecțiuni minore – poate o răceală, o reparație de ultim moment a mașinii, un zbor anulat sau turnuri neașteptate similare ale vieții. Nimic care să vă schimbe viața, dar mai mult ca sigur vă schimbă activitatea.   

Sunteți acasă în voi înșivă. Sunteți în sfârșit liberi să fiți eu-l vostru Universal. Și liberi să vă revendicați noile interese și direcții. 

Nu este nevoie să vă faceți griji pentru alții. Nu este nevoie să încetiniți sau să vă întoarceți pe urma pașilor voștri astfel încât ceilalți să știe cum și când să înainteze. Nu este nevoie să fiți mai puțin sau mai mult decât sunteți. 

Sunteți o ființă nouă într-o lume nouă, așa cum sunt și alte milioane de ființe. Nu mai sunteți singuri pe o planetă ciudată adaptându-vă la acele dictate grele ale planetei. Sunteți un agent liber, într-o lume liberă, pregătiți să experimentați o nouă viață de bucurie. Și tot ceea ce este nevoie să faceți ca să fie așa este să vă ascultați și urmați vocea interioară a libertății. Așa să fie. Amin.



Traducere Monica Poka

link catre articolul original

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.