sâmbătă, 26 noiembrie 2022

Inițierile Corpului de Lumină

Maestrul Djwhal Khul prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări iubite ființe de lumină, eu sunt Maestrul Djwhal Khul. Este o onoare să fiu în prezența voastră astăzi. Îmi aduc înțelepciunea să v-o dăruiesc. Sunt un far de energie deschis vouă să explorați, culegeți și îmbrățișați orice înțelepciune de care ați putea avea nevoie sau v-ar putea fi necesară în acest moment. Doresc să vă aduc câteva informații care vă vor ajuta să vă supraîncărcați câmpul energetic, să aduceți mai multă lumină în ființa și în corpul vostru și care să permită o curgere mai puternică a energiei prin chakrele voastre. 

Această binecuvântare și inițiere pe care doresc să o împărtășesc cu voi astăzi vă va permite să invitați, accesați și întrupați înțelepciunea sacră, amintiri din planurile interioare și de la Creator, precum și orice înțelegere sau claritate de care s-ar putea să aveți nevoie în realitatea voastră actuală. S-ar putea să credeți că sunt talente sau abilități pe care doriți să le întrupați ca să vă servească în realitatea voastră actuală. Prin acest proces pe care urmează să vi-l descriu, veți putea face acest lucru. Fiecare ființă are un corp de lumină, corpul de lumină conține energia sufletului. Mai conține și înțelepciune, cunoaștere, vibrații sacre, tipare, simboluri și așa mai departe. 

Toate ființele din planurile interioare au și ele corp de lumină, poate fi foarte complex, cu multe nivele și dimensiuni. Corpul vostru de lumină lucrează bine cu corpul fizic în care locuiți în prezent. Cu toate acestea, dacă ar fi să părăsiți Pământul, ați exista în corpul vostru de lumină. Inițierea și binecuvântarea pe care eu doresc să o împărtășesc cu voi astăzi  este să vă conectați cu un corp de lumină sau o ființă din planurile interioare care vă va servi, care va fi în măsură să acționeze ca o energie supraîncărcată, ca o realimentare sau re-energizare pentru ființa voastră. 

Veți putea cere ca un flux de energie din acel corp de lumină să fuzioneze cu ființa voastră cu un anumit motiv. Doar voi veți ști care este acel motiv pentru că voi veți ști ce doriți să primiți din acest proces. Fie că este vorba de înțelepciune, vindecare, claritate, aducere aminte, noi talente și abilități, vă puteți conecta cu multe ființe de lumină diferite și cu corpurile lor de lumină, cerându-le să împărtășească din corpurile lor de lumină cea mai potrivită energie pentru voi trimițând-o în corpul vostru de lumină cu un anumit motiv și scop. Acest proces este o experimentare atât de încântătoare, este o inițiere care se simte ca o binecuvântare pentru că este ca și cum Universul Creatorului vă oferă daruri sacre care permit ca sănătatea să vă fie îmbunătățită, vitalitatea sporită, lumina voastră să devină mai strălucitoare și chiar să vă crească senzitivitatea față de propria ființă, precum și conștientizarea Creatorului. 

Eu, Maestru Djwhal Khul, doresc să împărtășesc cu voi procesul astfel încât să-l puteți practica atunci când doriți. 

Mai întâi, acordați-vă un moment să respirați profund, închideți ochii dacă vreți, lăsați-vă corpul să se relaxeze în timp ce vă concentrați în interiorul ființei voastre descoperind prezența iubirii care este întotdeauna în voi. În timp ce respirați lăsați energia iubirii să curgă în respirația voastră umplându-vă corpul și umplând tot ceea ce vă înconjoară, curgând în corpul vostru de lumină care există atât în interiorul corpului vostru, cât și în afara corpului vostru fizic, în câmpul vostru auric. 

Apoi, poate doriți să mă chemați pe mine, Maestrul Djwhal Khul, eu sunt un Învățător al Lumii care-i susține pe Maestrul Kuthumi și pe Maestrul Yeshua. Doresc să vă invit în Ashram-ul meu de Învățător al Lumii din planurile interioare. Vă voi ține de mâini, vă voi ridica vibrația și vă voi transporta în ashram-ul meu. Poate doriți să-mi împărtășiți care este scopul vostru.    

Ce binecuvântări doriți să primiți? 

Ce doriți să întrupați sau să amplificați în corpul vostru de lumină, în întregul vostru corp și ce influență doriți să aibă asupra corpului și realității voastre? 

S-ar putea să aveți un Maestru Ascensionat, un Arhanghel, o Ființă Stelară, o Ființă de Lumină, o colecție de energii sau o calitate a energiei cu care doriți să vă conectați. Dacă este așa, atunci vă rog să împărtășiți cu mine acest lucru, dacă nu, atunci puteți să-mi cereți să vă conectez cu ființa cea mai potrivită din planurile interioare, să vă conectez corpul de lumină cu corpul lor de lumină. Dacă vă gândiți la cineva, atunci cereți-mi pur și simplu să susțin acea conectare. Ceea ce se va petrece este că se va stabili o legătură între corpurile voastre de lumină. Va începe să curgă o energie de la acea ființă către voi și de la voi către acea ființă. Toate liniile, conexiunile, circuitele dintre voi vor fi curățate și degajate astfel încât energia, puterea, iubirea, adevărul și tot ceea ce este împărtășit să vă poată fi împărtășit cu precizie. 

Odată ce acest proces a avut loc, veți fi în măsură să primiți și vă puteți da voie să mențineți intenția să primiți. S-ar putea să simțiți, experimentați, conștientizați sau recunoașteți o încărcătură de energie curgând în ființa voastră. Această încărcătură de energie care vă umple corpul de lumină, întreaga ființă de parcă ați fi energizați sau supraîncărcați, este ființa care vă trimite din corpul său de lumină tot ceea ce crede că este potrivit pentru voi. Vă veți simți din ce în ce mai ușori, mai luminoși, mai strălucitori ca și cum ați fi încărcați cu energie, lumină și înțelepciune. Pur și simplu stați și primiți până procesul este complet. 

Atunci este potrivit să-mi cereți să vă transport înapoi în realitatea voastră, să vă concentrați pe podeaua de sub voi, să expirați în pământul, în solul, în Mama Pământ de sub voi ca să împământați, să întrupați totul în ființa voastră. 

Apoi stați, minunați-vă, contemplați, cereți ca orice conștientizare să vă vină în minte. S-ar putea să simțiți că este nevoie să ieșiți la o plimbare sau să vă întindeți, să vă urmați intuiția sau altceva. Este un mod minunat să primiți binecuvântări din Univers și să primiți energii și un impuls pentru lumina voastră, să primiți, de fapt, tot ceea ce aveți nevoie. 

Este numită inițiere pentru că este o inițiere a primirii, să fiți suficient de deschiși să primiți și să lăsați lumina să curgă. Vă rog să fiți conștienți de faptul că sunteți tot timpul în siguranță în energia mea și că eu sunt aici ca să vă susțin. Dacă doriți vă puteți conecta cu multe ființe diferite în momente diferite, vă puteți conecta cu grupul vostru de suflet, chiar cu corpurile de lumină ale Creatorului. Este o practică minunată să explorați, să descoperiți și să vă dați voie să fiți alimentați și hrăniți de ființele din Universul Creatorului. 

Iubirea mea este veșnic cu voi. 

Vă mulțumesc pentru timpul acordat și prezența voastră, 

Eu sunt Maestrul Djwhal Khul

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.