duminică, 20 noiembrie 2022

Recuperarea Sufletului

Andromedanii prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări, iubite ființe de lumină. Noi suntem Andromedanii, venim cu lumina, înțelepciunea și iubirea noastră să fim în serviciul vostru. Dorim să vă ajutăm acum în Ascensiunea voastră, să aducem putere și forță abilităților voastre spirituale și să trezim adevărul în ființa voastră. Suntem în serviciul vostru și este o onoare să facem acest lucru, să vă ajutăm în orice mod putem. 

Astăzi dorim să vorbim despre Recuperarea Sufletului. Dorim să vă susținem în recunoașterea și înțelegerea a ce înseamnă asta în timp ce vă dați voie să aduceți schimbări, transformare și vindecare ființei voastre. Când noi, Andromedanii, vorbim despre Recuperarea Sufletului, vorbim despre aspecte ale câmpului vostru energetic care s-au fragmentat, care au fost ascunse vederii, separate sau chiar conținute într-o barieră astfel încât nu le mai puteți accesa sau nu le mai puteți accesa energia. 

Energia sufletului vostru, esența voastră vă umple întreaga ființă în timp ce existați pe Pământ, vă umple corpul fizic, chakrele și câmpul de energie. Câmpul vostru de energie este atât în corpul vostru fizic cât și în jurul corpului vostru fizic. Sunt multe denumiri ale câmpului vostru energetic. Îl puteți recunoaște pur și simplu ca fiind esența voastră care radiază. Câmpul vostru energetic conține toate amintirile, experiențele voastre, mai ales din această viață, dar și din alte vieți. 

Când aveți o experiență, mai ales pe Pământ, care este provocatoare sau dureroasă, sau poate haotică, o parte din voi poate da la o parte experiența și toate emoțiile și gândurile pe care le aveți în legătură cu ea, pentru că este prea dureros să vă uitați la ea, să vă conectați cu ea sau să o recunoașteți. Uneori poate exista chiar o pierdere de memorie în sensul că nu vă puteți aduce aminte o anumită experiență sau circumstanță. Acest lucru ne dă voie să identificăm cum aspecte ale câmpului vostru energetic sau aspecte ale esenței și sufletului vostru devin separate de ființa voastră.   

În asta există adeseori o lipsă de putere și poate însemna că atunci când energia Creatorului curge prin ființa voastră, lucru pe care-l face întotdeauna, pot exista blocaje în câmpul vostru energetic astfel încât energia să nu poată curge în modul în care este menit să o facă. Acest lucru poate arăta că există aspecte fragmentate, separate sau pierdute ale sufletului vostru. De cele mai multe ori ele se află în câmpul vostru energetic astfel încât putem recunoaște că ele nu sunt cu adevărat pierdute, cu toate acestea, au devenit deconectate și nu sunteți capabili să le accesați energia sau poate că energia lor a devenit încețoșată sau limitată. Accesul la ele poate fi limitat. 

Acum, că înțelegem modul în care sufletul poate fi fragmentat, face mai ușor ca aceste aspecte ale sufletului să fie recuperate. Recuperarea înseamnă să fie readuse în conectare și în folosire în întreaga voastră ființă. 

Nu este necesar ca acea energie care a devenit deconectată de voi să se afle în altă parte, deși poate fi în altă parte, iar uneori această energie poate fi dăruită altora sau s-ar putea să fi fost ancorată într-un anumit loc de pe Pământ. Cu toate acestea, energia rămâne încă în ființa voastră. 

O întrebare pe care noi, Andromedanii, dorim să vă invităm să o contemplați acum și în zilele următoare, este: 

Ce este necesar? 

Care aspecte ale câmpului vostru energetic și ale sufletului vostru este nevoie să fie reunite cu voi acum ca să servească acestei etape actuale a Ascensiunii Voastre? 

Poate fi foarte ușor să vă rechemați aspecte ale sufletului care au fost pierdute, separate și așa mai departe. Cu toate acestea, acest lucru nu-i servește ființei voastre deoarece vă poate fi greu să procesați deodată toate astea. Este cu mult mai sigur și mai ușor să lăsați să se întoarcă la voi și să vă fie reamintit doar ceea de ce aveți nevoie în acest moment. Atunci când lucrați cu energia voastră, chemați Echipa de Vindecare Andromedană, Echipa Andromedană de Recuperare a Sufletului și Echipa Andromedană a Unității. Puteți chema oricare dintre aceste echipe să vă înconjoare și să lucreze cu voi, iar ele vor face ca procesul să fie foarte ușor. S-ar putea să vă fie amintită o amintire dureroasă, s-ar putea să vă simțiți separați, s-ar putea să vă simțiți triști, s-ar putea să vă simțiți furioși, s-ar putea să apară o culoare, un sunet sau un simbol. Orice vă vine în conștientizare, invitați Echipa de Vindecare Andromedană, Echipa Andromedană de Recuperare a Sufletului și Echipa Andromedană a Unității să vă asiste. 

Chemați-i pe toți să trimită energie în orice primiți sau în orice conștientizare primiți. Imaginați-vă, simțiți sau conștientizați că vă trimiteți iubirea, iubirea necondiționată, în orice conștientizare primiți sau în scopul vostru de-a lăsa să se întoarcă la voi ceea ce vă este necesar în acest moment. Lăsați-vă iubirea să se reverse până când simțiți o schimbare, energia s-ar putea să se dizolve, s-ar putea să descoperiți că luminează mai strălucitor, s-ar putea să simțiți că o acceptați sau pur și simplu simțiți că nu mai este nevoie să vă concentrați. Indiferent de schimbarea pe care o experimentați, dați-vă voie să exprimați recunoștință și să întâmpinați cu bucurie acest aspect în ființa voastră. Unele aspecte pot fi provocatoare atunci când deveniți conștienți de ele. Dacă sunt provocatoare, dureroase sau le simțiți copleșitoare, știți că aveți cu voi cele trei echipe Andromedane, precum și pe ghizii voștri. Încercați să mențineți o focalizare clară cât de mult puteți, aducându-vă înapoi atenția asupra scopului vostru și asupra luminii și iubirii ființei voastre. Permiteți orice vindecare și transformare a acestui aspect, acceptându-l astfel în ființa voastră. 

Vă aducem această înțelegere și această aducere aminte pentru că în acest moment Creatorul dorește ca voi să fiți împuterniciți. Este nevoie ca voi să explorați puterea, să vă explorați puterea personală și să obțineți vindecarea în ceea ce privește puterea astfel încât să puteți trăi într-un mod puternic în lunile care urmează, este timpul să explorați. 

Să știți că suntem alături de voi și suntem în serviciul vostru, vă mulțumim.

 

Noi suntem Andromedanii

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.