miercuri, 23 noiembrie 2022

Maeștrii Creației

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

Mulțumesc. 

Interesul meu să te contactez astăzi este dublu. 

În primul rând, să ofer consolare și încurajare. Pentru că intrați în vremuri precare. Aceste zile care se află în fața voastră nu vin cu o hartă rutieră. Nu există direcții specifice pentru că fiecare destinație este determinată individual. 

Veți simți acest lucru mai ales acum în timp ce sunteți martori la o amestecătură de răspunsuri și direcții. Acestea vor varia de la mâhnire la furie și de la turbare la pace. Cum se va simți pentru voi? Asta puteți determina fiecare dintre voi. 

Să știți că fiecare răspuns este autentic și perfect pentru acel individ. Cu alte cuvinte, nu există răspunsuri greșite. 

Nu puteți alege incorect și, într-adevăr, nu ați făcut-o niciodată în această viață sau în oricare alta.

Toate alegerile oferă învățare și conduc la alegeri ulterioare. Acestea, din nou și cu o mai mare specificitate, oferă o învățare suplimentară. 

La ce duc toate astea dragul meu om drag, este că intrați într-un moment în care este vital să aveți încredere și să simțiți pe deplin fiecare răspuns. De-asta ați venit. 

Experimentați împreună un moment care vă permite să fiți martori la o realitate care se prăbușește – totul ca să pună în evidență și să prezinte singura realitate care este adevărată. Aceasta este Unul care rămâne în picioare și întreg când toate celelalte se dezintegrează. Aceasta, draga mea, este Esența voastră. 

Pentru că Adevărul vostru este Iubirea și tot ce urmează după asta este pentru experimentare, joacă, decorare și educație. V-ați pus aici ca să înțelegeți și să simțiți visceral Adevărul la toate. 

Nu există forță mai puternică decât Iubirea și cum Iubirea este Esența voastră, nu există forță mai puternică decât voi. 

Lumina voastră este alimentată de Iubirea voastră, iar Iubirea voastră este consolidată prin reflectarea Luminii voastre. Acesta este secretul Unimii și motivul pentru care sunteți aici, împreună, în acest moment. Esența voastră pură este cea care vă alimentează Lumina. Acea Lumină, când strălucește asupra altuia, este reflectată și vă consolidează Iubirea. Să-l iubești pe un altul (alt om), draga mea dragă, este, în sine, cel mai puternic act. 

Această Iubire este cea care vă va menține neclintiți acum. Această Lumină este cea care va lumina ceea ce este Adevărat. Nu aveți nevoie de nimic mai mult. 

În al doilea rând, și acesta este la fel de important de reținut acum, urmați-vă instinctele în zilele care urmează. Amintiți-vă că tot ceea ce faceți pentru un altul se reflectă înapoi asupra voastră. În acest fel, gândurile, cuvintele și acțiunile voastre, fie vă răspândesc, fie vă reduc Lumina. Lumina voastră. 

Sunt o multitudine de motive pentru care ați fost aleși și pentru care ați ales să fiți acum aici. Acestea se apropie într-o succesiune rapidă. Nu ca să susțină evitarea sentimentelor negative cum ar fi furia, mâhnirea sau regretul. Este ca și cum v-ar spune – simțiți-le și dați-le voie să întărească orice veți face în continuare. 

Aceasta este o experimentare de învățare. Este ambalată în emoții. Aceste emoții sunt combustibil pentru creație, iar tu, dragul meu om, ești un Maestru al Creației. Depinde de voi acum să vă creați în mod conștient Noua voastră Lume. 

Sunteți iubiți în fiecare moment. 

Asta este tot? (Nu am ”auzit” nimic altceva, totuși nu am simțit o concluzie certă.) 

Ar putea fi, da. 

Bine. O întrebare, te rog? 

Da, Sophia? 

Ce face DJT (Donald John Trump)? (Asta a fost o referire la ”anunțul” pe care se spunea că-l va face în 15.11.2022) Se simte atât de greșit. 

Voi spune asta. Asistați la niște iluzii optice. Nu este totul așa cum pare. Multe sunt pentru spectacol. Se va îndrepta de la sine înainte să fie decodat și apoi călătoria se accelerează. Vă simțiți grăbiți, dar aceștia sunt doar pași de bebeluși. 

Viața se mișcă mult mai repede la frecvențe mai înalte și veți vibra cu aceiași viteză astfel încât nu se va simți împovărătoare. De fapt, dimpotrivă, vă veți simți mult mai vii. 

Este indicat să mergeți înainte și să acționați ”ca și cum” trăiți într-o realitate iluminată. Această presupunere vă duce repede acolo și va fi simțită neîntreruptă. Sunteți prea focalizați pe modul vizual de prezentare. Încercați să vă focalizați mai degrabă asupra Luminii și Iubirii voastre. 

Altceva? 

Nu în acest moment, nu. 

Mulțumesc.

 


Traducere Monica Poka

Sursa 

 

Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici.


 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.