vineri, 11 noiembrie 2022

Navigarea în Tărâmurile Creației

Arhanghelul Metatron prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări și iubire, eu sunt Arhanghelul Metatron. Ce bucurie este să fiu în prezența voastră astăzi ca să vă aduc Tărâmul Angelic și să vă susțin în manifestarea viselor și dorințelor voastre pe Pământ. 

Fiecare ființă de pe Pământ are abilități și aptitudini să manifeste ceea ce dorește, fiecare persoană manifestă deja în fiecare moment al realității sale. Este important să înțelegeți că sunteți pricepuți și că aveți capacitatea să manifestați și că o faceți deja. Cu această înțelegere s-ar putea să doriți să vă uitați la visele și dorințele voastre recunoscând dacă ele se manifestă sau nu în realitatea voastră. Dacă nu se manifestă sau se manifestă mai lent decât v-ar plăcea, poate există un motiv pentru asta. Eu, Arhanghelul Mihail, doresc să împărtășesc cu voi un instrument care susține accelerarea manifestării voastre sau eliberarea blocajelor. 

În planurile interioare și în ființa voastră există Tărâmuri ale Creației. Aceste Tărâmuri ale Creației sunt unice. Fiecare Tărâm este ca o capsulă de energie, intenție și lumină pe o anumită dimensiune. Fiecare Tărâm al Creației susține diferite creații. Aveți capacitatea și posibilitatea să vizitați un Tărâm al Creației în Planurile Interioare sau chiar în ființa voastră ca să absorbiți energiile creatoare, vibrațiile și frecvențele care vă vor susține în manifestarea viselor și dorințelor voastre. S-ar putea să intrați într-un Tărâm al Creației și să descoperiți că sunteți vindecați sau poate că sunteți inspirați. S-ar putea să descoperiți că sunteți îndreptați către o anumită zonă a ființei voastre unde există o rană care trebuie vindecată. Când intrați într-un Tărâm al Creației, energiile din acel spațiu vă direcționează către ceea ce vă este necesar ca să vă creați visele, dorințele și scopul vostru pe Pământ. Odată ce această informație vă este oferită s-ar putea să existe o perioadă de tranziție în timp ce existați în Tărâmul Creației absorbindu-i energiile obișnuindu-vă cu vibrația sa. 

Apoi va exista o a treia etapă în Tărâmul Creației în care sunteți înzestrați sau făcuți conștienți de vibrațiile care sunt necesare că să manifestați visul sau dorința. De exemplu, este nevoie de mai multă putere sau curaj, poate o mai mare iubire de sine, poate de capacitatea să vă deschideți față de alții. Sunt numeroase posibilități de vibrații și energii care ar putea să apară ca să vă susțină în propulsarea naturii voastre creatoare. Aceste energii vor fi apoi împământate în ființa voastră, împământate în Mama Pământ, în realitatea și în creațiile voastre. Prin urmare, atunci când vă gândiți la ceea ce doriți să creați, energiile acelui Tărâm vor curge prin voi. Le veți emana acționând astfel ca o putere suplimentară și o sursă de susținere care să vă propulseze înainte în manifestarea viselor și dorințelor voastre. 

Și în ființa voastră există Tărâmuri ale Creației, Tărâmuri ale Creației pot fi găsite în Chakrele voastre, pot fi găsite în câmpul vostru auric și chiar și într-un proces de gândire. Ca să vă conectați cu un Tărâm al Creației în ființa voastră, pur și simplu cereți să vă conectați cu cel mai potrivit Tărâm al Creației din ființa voastră care să vă susțină creația explicând ceea ce doriți să manifestați. Lăsați-vă atenția să se îndrepte spre interior și lăsați-vă ghidați către ceea ce are nevoie de concentrarea voastră. S-ar putea să descoperiți că Tărâmul vostru al Creației se află într-o conectare cu o ființă, cu un ghid, cu sufletul vostru, cu grupul vostru de suflet, chiar cu Creatorul. Pe măsură ce explorați acest proces, aceleași trei lucruri se vor întâmpla: 

Veți fi ghidați către ceea ce este necesar, fie că este nevoie de vindecare, de un blocaj care trebuie eliberat sau de ceva la ce trebuie să vă gândiți. 

Va exista o perioadă de aclimatizare la Tărâmul Creației în care să absorbiți energiile și să le întrupați devenind una cu ele. 

Apoi veți fi dăruiți cu o energie și inspirație, un cuvânt sau un simbol pe care-l puteți ancora în ființa voastră, în întreaga voastră ființă, în Mama Pământ și în creația voastră. Ori de câte ori vă gândiți la ceea ce doriți să manifestați, această energie va curge prin voi ca să susțină manifestarea. 

Este la fel și atunci când lucrați cu un Tărâm în Planurile Interioare. Pur și simplu cereți să fiți transportați de ghizii voștri în Tărâmurile Creației din Planurile Interioare care vă servesc, apoi explicați ce vreți să creați. Veți fi ghidați către Tărâmul cel mai potrivit, poate fi Tărâmul Angelic sau Maeștrii Ascensionați, poate fi pe o Stea, în Tărâmul Elementalilor sau vă puteți regăsi pur și simplu într-un spațiu de energie. Nu este nevoie să înțelegeți unde se află acest spațiu al creației sau măcar care este scopul său. Îi veți desluși scopul pe măsură ce intrați în el și, pe măsură ce faceți asta, veți fi direcționați către ceea ce este necesar. Indiferent dacă este o rană care este nevoie să fie vindecată sau o energie care este nevoie să fie întrupată. 

Apoi va fi o perioadă de aclimatizare la energie și apoi veți fi dăruiți cu ceva ce puteți împământa în ființa voastră, în Mama Pământ și în creația voastră. 

S-ar putea să simțiți că este nevoie să vizitați mai multe Tărâmuri diferite ale Creației ca să manifestați un scop sau un vis, sau s-ar putea să vă întoarceți în același loc pentru o mai bună aclimatizare și mai multă împământare. 

Folosiți energia creației de la Creator ca să alimentați visele și dorințele, să manifestați realitatea și ascensiunea spirituală pe care o doriți și la care visați. Asta este cel mai potrivit acum pentru că procesele de ascensiune au legătură cu întruparea și exprimarea puterii voastre personale. 

Vă invit să explorați, să experimentați și să descoperiți, eu, Arhanghelul Metatron, voi fi prezent cu voi să vă servesc și să vă asist. 

Vă mulțumesc,

 

Arhanghelul Metatron

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.