sâmbătă, 26 noiembrie 2022

Puterea Supremă a Iubirii Transformatoare

Judith Kusel 

Am fost făcută conștientă de faptul că val după val de Iubire transfiguratoare, care este Sursa Puterii, se revarsă și aduce imense schimbări interioare revoluționare în întreaga viață și formele de viață de pe Vechiul Pământ, deoarece totul se află într-o stare de transfigurare. 

Îmi este arătat că până și structurile atomice, armoniile și toate aspectele vieții celulare și ADN-ului, precum și orice se află în corpurile noastre fizic, mental, emoțional, spiritual și în toate celelalte corpuri, se află acum într-o stare de dizolvare într-o întrupare mult mai înaltă, formă și exprimare a sufletelor noastre. 

Am stat ieri într-un anumit loc cu vedere la munții piramidă de aici și am devenit UNA cu Creația Omniversală. M-am simțit ridicată dincolo de ceea ce am putut experimenta până acum: ba mai mult de atât, am simțit-o în cel mai profund miez al inimii, sufletului și Ființei mele! 

Am simțit puterea Noului Pământ ridicându-se, am auzit cântecele cântecelor ei și i-am simțit bătăile inimii, care erau vibrante, vii și, într-adevăr, pline de o exponențială viață și forme noi de viață – specii care nici măcar nu se știa că există, iar noul om, care este dincolo de sfera imaginației noastre acum. 

Schimbările dimensionale se extind acum în octavele 7 și 9 și mai înalte, pe măsură ce Universul renaște și, prin urmare, este ridicat și recreat, cu galaxiile și sistemele stelare, constelațiile și până și stelele nou-născute sunt ridicate într-o stare de evoluție mult mai înaltă a creației. 

Apoi mi-a fost arătat cum atât de mulți oameni de pe vechiul Pământ au încă centrul inimii închis și cum se tem de schimbările drastice, ținându-se de vechea programare, răni, bagatelizări și de orice se pot agăța, frici și ego-uri vechi. Și mi-a fost arătată crăpătura deschisă în miezul inimii lor de unde iese acum la suprafață ceea ce a fost acolo înainte, ceea ce nu a fost niciodată iubit, niciodată iertat, ținut drag vieții ... 

Apoi, am fost martoră la Puterea Iubirii Sursei Divine revărsându-se și dizolvând tot ceea ce era încă acolo blocând, împiedicând, ținând omenirea întemnițată în orice formă și mod – a fost atât de emoționant de frumos să fiu martoră! Pe măsură ce erau eliberați, mulți erau zăpăciți și nu știau ce să facă cu noua lor libertate și sine și totuși erau ținuți în brațele iubirii și în inima iubirii, hrăniți și asistați până când în sfârșit s-au putut iubi pe ei înșiși și pe alții în cel mai profund mod. 

Și apoi am văzut cum cei care au făcut deja tranziția pe Noul Pământ, își trimiteau energie iubitoare din centrul inimii unul celuilalt și apoi asta a devenit o inimă masivă plină de iubire și această iubire a fost trimisă apoi în centrul inimii celor care încă mai era nevoie să fie ridicați pe Pământul mai înalt dimensional. Din nou, valuri după valuri de iubire și, într-adevăr, nu am asistat niciodată la o asemenea profunzime a iubirii, așa o amploare a iubirii, expansiune a iubirii. 

Îmi curgeau lacrimi pe obraji, lacrimi de bucurie! 

Și am văzut Noua Omenire – cu centrul inimii deschis, vibrant, viu și sănătos și cu o nouă vitalitate, creații noi, moduri de viață și trai noi, Una cu Noul Pământ și Una unul cu celălalt! Una cu Universul și Una cu Sursa! Flacăra Iubirii Necondiționate și Unității i-a modelat împreună CA UNUL! 

Asta nu includea numai oamenii, ci și animalele și toate creaturile vii și speciile de pe Pământ, întreaga viață și formele de viață și noua viață creată acum, și noile specii, noile plante și copacii, etc. A fost vast și dincolo de înțelegere, totuși, inima și sufletul meu au recunoscut asta ca pe o Creație total nouă! 

Vom afla în următoarele câteva săptămâni și luni, acum totul se schimbă în miezul lor, pe măsură ce Puterea Iubirii va găsi din ce în ce mai multe crăpături și va străpunge ceea ce este nevoie să fie deschis și, în sfârșit, eliberat – și odată cu asta, masiva renaștere, creșterea în intensitate, val după val, după val. Delfinii și balenele își adaugă cântecele sufletului lor, la fel fac și elefanții care trâmbițează și leii care răcnesc și zguduie noile rețele cristaline ale Pământului. 

Noua Coloană Vertebrală a Pământului cu noi tonuri celeste sacre vibrante și noile Diapazoane sunt la locul lor și Paratrăsnetele și Conductoarele de Fulgere noi și Nou Iluminatele Coloane Vertebrale acționează acum ca Transmițători Cosmici Universali, accesând cunoașterea Omni-Versală dincolo de orice era posibil să fie visat înainte. 

Priviți cum animalele au ascensionat deja, delfinii, balenele, elefanții, leii și toate celelalte, fără nume, și noile specii acum născute. Priviți cum noua viață mișună în toate formele și exprimările acesteia și dincolo de ceea ce a fost cunoscut până acum. Au venit de peste tot din Univers și sunt într 5 și 9 dimensionale, așa cum sunt elementalii, etc. 

Piramidele de Cristal sunt vii și pulsează de viață, la fel și toate locurile sacre și multe care nu ne sunt încă cunoscute, se ridică acum pe măsură ce Noul Pământ este mult mai mare decât cel vechi, iar continentul African își dublează mărimea. 

Răsari! Răsari!

Fiecare cuvânt de-aici va răsuna în sufletul vostru și va trezi miezul sufletului vostru!

Fiecare cuvânt poartă coduri puternice!

Treziți-vă!

Momentul este aproape!

 

Judith Kusel

http://www.judithkusel.com

Photo: Mario Duguay

 

Traducere Monica Poka

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.