vineri, 4 noiembrie 2022

Trezirea Comunicării Divine


Tărâmul Unicornilor prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa
 

Salutări, noi suntem Tărâmul Unicornilor. Venim ca o energie colectivă. Suntem de o vibrație similară cu cea a Tărâmului Angelic și scopul nostru este să fim în serviciu. Noi lucrăm cu Tărâmul Elemental, Mama Pământ, Planurile Interioare și, desigur, lucrăm în serviciu ca ghizi pentru sufletele de pe Pământ. Astăzi dorim să vă aducem o energie de trezire care să susțină o comunicare mai clară, mai definită pentru voi cu ghizii voștri, cu intuiția, cu sufletul și cu grupul vostru de suflet, cu Creatorul și cu orice altă energie cu care doriți să vă conectați. 

Dorim ca mai întâi să vorbim de un trio de chakre, Chakra Coroană, Chakra Cauzală și Chakra Celui de-al Treilea Ochi. Chakra Coroană, din creștetul capului vostru, este ca o floare de lotus și vă susține în primirea energiei divine și sacre a Creatorului. Prin Chakra Coroană puteți trage în corpul și în ființa voastră energie, puteți trage și înțelepciune, geometrie sacră, șabloane și descărcări. Pe măsură ce energia curge în ființa voastră prin Chakra Coroană, ea intră în Chakra Cauzală. Chakra Cauzală, aflată în partea din spate a capului vostru, transformă lumina și energia într-o formă pe care mintea și creierul vostru o poate înțelege. Lumina se transformă într-o viziune, un simbol, o culoare, un cuvânt sau o senzație. Sunt atât de multe modalități în care lumina poate fi transformată astfel încât voi să înțelegeți sau să obțineți un rezumat al scopului luminii pe care ați primit-o. 

Chakra celui de-al Treilea Ochi aflată în zona frunții voastre, între sprâncene, vă ajută să vedeți sau să simțiți o înțelegere a luminii. Pe măsură ce lumina ia o formă în Chakra voastră Cauzală, ea este proiectată în zona frunții voastre. Fruntea voastră este aproape ca un ecran de televizor la care vă puteți uita. Vă dă voie să vedeți în propria realitate și în alte dimensiuni. Un exemplu ar putea fi că primiți o energie prin Chakra Coroană, care intră în Chakra voastră Cauzală. Această energie poate fi aliniată cu o anumită dimensiune și în timp ce este proiectată din Chakra Cauzală în Chakra celui de-al Treilea vostru Ochi, să puteți vedea în acea dimensiune. Vă puteți conecta cu dimensiunea, cu înțelepciunea oferită sau energia împărtășită. Putem recunoaște că fruntea, Chakra celui de-al Treilea Ochi, permite o conectare cu energia pe care ați primit-o și, în același timp, vă permite să cercetați mai profund. Este ca și cum un reflector a fost activat pe un anumit tipar energetic, înțelepciune, dimensiune sau spațiu sacru. Cu prezența Chakrei celui de-al Treilea Ochi sunteți în măsură să investigați și să explorați în continuare, accesând adevărul Creatorului. Fiecare persoană își poate folosi Chakra celui de-al Treilea Ochi într-un mod diferit în serviciul propriul scop și misiunii sale pe Pământ. 

Acest trio frumos permite o mai mare claritate în comunicarea voastră cu divinul. Cu cât mai conștienți deveniți de modul în care funcționează acest trio, cu atât mai senzitivi și mai conștienți de informațiile, cunoașterea, comunicarea care curge prin ele veți deveni. 

Noi, Tărâmul Unicornilor, dorim să împărtășim cu voi energia noastră a trezirii și să o lăsăm să curgă în Chakrele voastre Coroană, Chakra Cauzală și Chakra celui de-al Treilea Ochi, dorim să concentrăm energia în fiecare chakră atât cât este necesar și potrivit. În timp ce voi vă concentrați asupra chakrei, noi vom împărtăși cu voi energia noastră Unicorn a trezirii, iar voi s-ar putea să simțiți, percepeți sau recunoașteți deschiderea chakrei. Pe măsură ce vă faceți timp să vă focalizați atenția noi vom trimite energia mai întâi în Chakra Coroană, apoi în Chakra Cauzală, apoi în Chakra celui de-al Treilea Ochi, apoi prin Coloana Chakrelor și în Mama Pământ, trezindu-vă astfel toate chakrele. 

Scopul nostru este să vă trezim la o mai bună comunicare. Prin urmare, vom trimite energii, tipare de lumină și geometrie sacră în Chakrele voastre Coroană, Cauzală și al Treilea Ochi. Vor fi informații cu privire la comunicare care să vă susțină acum în actuala voastră Ascensiune. După ce experimentați procesul de trezire, dați-ne voie să trimitem mai întâi în Chakra voastră Coroană energia noastră a comunicării, informații și cunoaștere care să vă susțină. Apoi le vom trimite în Chakra voastră Cauzală și apoi în Chakra celui de-al Treilea Ochi. În fiecare etapă fiți conștienți și observați orice intuiții, simțiri, sentimente, senzații care vă vin în conștientizare. Odată ce această energie curge în Chakra celui de-al Treilea vostru Ochi, lăsați-o să curgă în Mama Pământ prin sistemul vostru de chakre, apoi întoarceți-vă  în Chakra celui de-al Treilea Ochi și odihniți-vă acolo. Experimentați această energie atâta timp cât simțiți că este potrivit; dacă doriți să continuați procesul, puteți cere înțelepciune și ghidare de la sufletul sau grupul vostru de suflet sau chiar de la Creator, să curgă în același fel. Începeți cu Chakra Coroană, treceți la Chakra Cauzală și proiectați-o în Chakra celui de-al Treilea Ochi. Acordați-vă timp ca pur și simplu să fiți cu energia fiind conștienți de orice intuiții, percepții, înțelegeri, cunoaștere sau aducere aminte care vine în conștientizarea voastră. Asta este o practică foarte simplă. Cu toate acestea, este o trezire profundă și vă susține dezvoltarea comunicării divine. 

Noi suntem prezenți să vă susținem, să împărtășim cu voi energiile noastre ale trezirii, aducerii aminte și vindecării. Pe măsură ce lucrați cu acest instrument și proces, veți descoperi că sunteți mai capabili să vă înțelegeți propria intuiție și mai capabili să vedeți, simțiți și conștientizați adevărul Creatorului din realitatea și din ființa voastră, recunoscând ceea ce este iluzie și ce nu. 

Vă mulțumim pentru timpul acordat astăzi. Vă rugăm să ne chemați să fim prezenți cu voi.

 

Noi suntem Tărâmul Unicornilor.

 


Traducere Monica Poka

link catre articolul original 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.