luni, 2 ianuarie 2023

Multele Fațete ale Ascensiunii

Prin Ronna Vezane 

Preaiubiți maeștri, ne vom strădui să vă oferim mai multe informații cu privire la procesul de Ascensiune. Este important să înțelegeți că vehiculul vostru fizic a fost codificat pentru întoarcerea în tărâmurile mai rarefiate, mai înalt vibraționale ale Luminii de la începutul experimentărilor voastre de întrupare pământească. De asemenea, pe măsură ce omenirea evoluează, crescând în înțelepciune și devenind mai conștientă de știința și complexitatea Ascensiunii, au avut loc mai multe ajustări ale procesului în ultimele câteva sute de ani. Unele proceduri inițiale ale Ascensiunii au fost eliminate și altele, cerințe mult mai avansate, au fost adăugate. 

În trecut, Ascensiunea a fost posibilă doar pentru câțiva aleși. Doar cei care au venit pe Pământ să fie exemple și arătători de cale și care erau avansați spiritual au fost lăsați să intre în sanctuarele interioare ale școlilor misterelor. Doctrina secretă a fost dată doar acelora dintre discipoli care erau considerați cei mai puternici și mai dedicați. Lecțiile, testele și provocările erau solicitante și mulți au pierit pe parcursul procesului sau nu și-au atins scopul timp de multe vieți. Acest lucru s-a schimbat acum pentru că timpul alocat Ascensiunii Pământului și omenirii în următoarele nivele mai înalte de conștientizare, se scurge. Multe dispense Divine și multă asistență sunt oferite celor care se străduiesc să facă față provocărilor și testelor Ascensiunii. 

Conștiința colectivă a omenirii se străduiește să recunoască și depășească dualitatea extremă care impregnează Pământul. Fiecare persoană, la un anumit nivel, duce o luptă să atingă și dobândească conștientizarea Sinelui – care trebuie să includă îmbrățișarea atât a părții Lumină, cât și partea Umbră a Sinelui – în timp ce se străduiește să se întoarcă la o gamă acceptată de dualitate și polaritate. Fiecare dintre voi trebuie să-și recunoască și să-și revendice partea umbră – demonii interiori – astfel încât și aceștia să poată îmbrățișa Lumina transformării. Suferința umană este rezultatul unei gândiri rigide, unui sentiment de superioritate și a judecării altora, ceea ce duce mai degrabă la separare decât la unitate și la toleranță față de punctele de vedere opuse. 

Puteți accepta ideea că și formele voastre gând negative caută eliberare? Ele se ridică la suprafața conștiinței voastre căutând iluminare și adevăr, exact așa cum faceți și voi. Trebuie să vă asumați responsabilitatea pentru ceea ce creați clipă de clipă. Gândurile și acțiunile negative duc la creații distorsionate, nemulțumire și haos.   

Am explicat că fiecărui Suflet, înainte de întruparea într-un vehicul fizic, îi este alocată o anumită cantitate de Particule Adamantine de Viață pentru uzul personal de-a lungul vieții. Dacă cantitatea alocată este folosită cu intenții iubitoare pentru binele cel mai mare, atunci curgerea de Lumină cu spectru complet a Creatorului va continua pe parcursul întregii sale vieți. Cu toate acestea, atunci când o persoană devine neiubitoare, negativă și înrăită, accesul la Inima Sacră și la Particulele Adamantine ale Luminii Creatorului, nu-i mai este disponibilă. După aceea, el/ea poate accesa doar Lumina cu jumătate de spectru – sau substanța primordială a forței vitale – care poate fi recalificată și folosită într-un mod pozitiv sau negativ. Rețineți, Particulele Adamantine ale Luminii Creatorului pot fi activate și folosite doar prin intenție iubitoare pentru binele cel mai mare al tuturor. 

Centrul inimii unui copil este larg deschis și Particulele lui Dumnezeu curg liber. Cu toate acestea, pentru cât timp centrul inimii rămâne deschis, depinde de iubirea și hrănirea pe care o primesc de la părinți și de la cei din jurul lor. Multe Suflete dragi și-au așezat un scut eteric de protecție peste centrul inimii lor, astfel încât durerea și suferința să nu-i afecteze atât de drastic; închizând, astfel, ușa către Sanctuarul lor Sacru Interior unde sunt depozitate Particulele Dumnezeu ale Creației ale lor. Împreună cu Particulele Adamantine alocate care au fost așezate în Centrul Inimii Sacre al fiecărei persoane, o cantitate mai mică a fost plasată în centrii chakrelor majore ale corpului fizic. Cea mai mare parte a fost plasată în Chakra Rădăcină pe care anticii o numeau Kundalini, șarpele încolăcit de foc sau Focul Sacru al Ascensiunii. 

Acum se află în progres o inițiere planetară accelerată care afectează totul în planul Pământului, mai ales Ființele simțitoare. Este multă frică și agitație pe măsură ce conștiința colectivă a omenirii îndură schimbările dramatice care au loc la închiderea unei ere și începutul unei ere mult mai avansate. Mai ales când o mare parte din ceea ce era considerat de o vastă importanță în planul pământesc dispare încet. Așa-zisul Armaghedon face parte din realitatea Trei/Patru Dimensională. Cu toate acestea, dacă semnătura voastră energetică este de o frecvență mai înaltă, mai echilibrată, nu multe dintre energiile perturbatoare ale schimbării vă vor afecta personal. Există, de asemenea, un mare sentiment de anticipare și entuziasm pentru cei care au învățat să stea centrați în Inima Sacră. În fața fiecăruia dintre voi stau multe viitoruri probabile și este important să rămâneți în momentul ACUM. S-ar putea ca pe măsură ce intrați încet în fluiditatea dimensiunilor mai înalte să fiți ghidați să schimbați cursul de mai multe ori; cu toate acestea, dacă îi dați voie Inimii Sacre și Sinelui vostru Mai Înalt să Lumineze calea, nu veți fi niciodată duși în rătăcire. Liniile temporale ale viitorului conduc la un teren mai înalt, mai stabil, departe de spectrul larg al dualității și iluzia separării. 

Sunteți în procesul de integrare a numeroaselor fragmente ale Sinelui pe care le-ați creat în timp ce vă aflați în întruparea fizică. Faceți asta în pregătirea fuziunii cu multele Fațete ale familiei Sufletului vostru, atât pe Pământ cât și în multe dimensiuni din întregul sistem solar și galaxie, și, în cele din urmă, din întregul univers. Trebuie să existe o reunificare cu Sinele și o întoarcere în centrul puterii voastre care se află în Inima voastră Sacră. Odată ce vă conectați cu Sinele vostru Mai Înalt și începeți procesul de reunire cu toate Fațetele Sinelui vostru Creator (Atomul Sămânță al Focului Alb al Creatorului), dorința să vă reuniți devine o forță magnetică care nu poate fi negată. Supra-Sufletul vostru care este compus din Esența Creatorului este ghidul și însoțitorul vostru conștient în timp ce vă aflați în vehiculul fizic. 

Multă vreme, pentru cei mai mulți oameni, Sufletul a fost doar o șoaptă slabă pentru că personalitatea ego-dorință a fost foarte puternică și a deținut o poziție dominantă în interior. Procesul de inițiere începe atunci când îi faceți Sufletului încet loc să-și asume locul cuvenit de director al vieții voastre. Acest lucru îi permite în cele din urmă Sinelui Mai Înalt să preia conducerea călătoriei voastre înapoi în Tărâmurile Luminii. Treptat, Cordonul de Argint îngust, care este linia vieții voastre către Creator, începe să se lărgească până când în cele din urmă ajunge la lățimea chakrei coroane din creștetul capului vostru. Atunci intrați în curgerea prezenței voastre Divine EU SUNT și Particulele Creatorului ale Iubirii/Vieții încep să curgă prin și din voi prin semnul Infinitului al vieții. Acest minunat, luminiscent Foc Sacru vă dă acces la ”comorile voastre stocate în rai” care este o sursă nelimitată de Lumină a Creatorului atâta timp cât este necondiționată, pură, Iubire/Lumină și folosită pentru binele cel mai mare al tuturor. 

Exercițiul de Secvențiere Binară/Respirația Infinitului, în care respirația trece prin Medulla Oblongata (Chakra Ascensiunii aflată la baza craniului), vă conectează la Sufletul Pământului și la multiple tărâmuri ale Luminii în care se află numeroase Fațete ale Sinelui până când, în cele din urmă, vă uniți cu Prezența voastră Divină EU SUNT sau Sinele Creator. Râul Vieții are o multitudine de afluenți în tot Universul. Mulți dintre voi, pe măsură ce intrați în Mintea voastră Sacră și învățați să stați centrați în Inima Sacră, deveniți canale pentru Particulele Adamantine ale Conștiinței Creatorului. 

Mai întâi trebuie să vă acordați glandele Pineală și Pituitară la Sinele vostru Mai Înalt, care începe procesul de dizolvare a membranelor Luminii care păzesc Mintea Sacră. Mintea voastră sacră face legătura cu Inima voastră Sacră și odată ce Particulele Adamantine ale Conștiinței Creatorului activate încep să curgă din Inima voastră Sacră în Mintea voastră Sacră, procesul iluminării se accelerează. Lumina Creatorului curge prin Chakra Coroană și intră în Glanda Pineală, promovând conștientizarea celulară în timp ce activează glandele Pituitară și Hipotalamus și curge prin structurile creierului în Mintea voastră Sacră. Apoi curge în jos în Inima Sacră unde Particulele Luminii Creatorului sunt în continuare activate prin intenția voastră iubitoare. Aceste Particule ale Luminii Creatorului sunt pregătite acum să vă asiste în crearea a orice doriți, atâta timp cât intenția voastră este pentru binele cel mai mare al tuturor. Vocea Sinelui vostru Mai Înalt devine mai clară, iar înghiontirile Inimii voastre Sacre, numite intuiția voastră, devin mai puternice. 

Întrebarea care a fost pusă: ”Care este diferența dintre intuiție și inspirație?” 

INTUIȚIA înseamnă să înțelegi imediat un concept  sau anumite informații, fără un raționament conștient. Sinele vostru Mai Înalt vă vorbește prin intermediul intuiției voastre și, în cele din urmă, curăță calea către Sinele vostru Creator și înțelepciunea stocată în înregistrările cosmice. Intuiția vă dă, de asemenea, semnale prin simțirea că ceva este corect sau adevărul vostru și o stare de teamă sau disconfort atunci când ceva este greșit sau nu este în aliniere cu frecvențele mai înalte ale Luminii. 

INSPIRAȚIA înseamnă procesul sau calitatea de-a fi inspirat, cum ar fi atunci când o idee bruscă, oportună sau neobișnuită, uneori despre ceva de care nu erați conștienți înainte, vă apare în minte. Canalizarea sau mesajele de la ghizii și învățătorii voștri angelici conduc adeseori la concepte inspirate sau la conștientizarea unor lucruri aflate dincolo de tărâmul cunoașterii voastre. Intuiția este validată mai întâi prin intermediul minții și apoi prin inimă, în timp ce inspirația este validată mai întâi prin inimă și abia apoi prin procesele de raționament ale minții. 

Percepția voastră a timpului și spațiului se schimbă cu repeziciune pe măsură ce învățați să vă concentrați mai mult asupra momentului în loc să oscilați între trecut și viitor, doar cu momente de conștientizare concentrată a prezentului. Sentimentele de separare, izolare și judecată sunt înlocuite de o conștiință a unității care va duce în cele din urmă la un sentiment de unime cu întreaga Creație. Pământul și omenirea se află în procesul devenirii Ființe armonioase sau echilibrate Trei înalt și Patru Dimensionale. Nu există dar mai mare decât să vă conectați încă o dată cu Lumina cu Spectru Complet a Creatorului astfel încât să puteți magnetiza pentru voi cea mai mare parte de Particule Adamantine de Lumină. După ce luați ceea ce aveți nevoie voi personal, trebuie să împărtășiți apoi acest dar prin radierea Iubirii/Luminii rămase în lume. Odată ce Râul Vieții începe să curgă prin corpul vostru fizic și afară în lume, veți fi bine angajați pe drumul vostru către măiestrirea Sinelui, iar lumea voastră personală va fi schimbată pentru totdeauna. 

Amintiți-vă că v-am explicat în trecut că dimensiunile Trei și Patru nu sunt ”rele sau diavolești”. Tiparele Modelelor de Frecvență Divină au devenit distorsionate și nearmonice deoarece pendulul luminii și umbrei a fost balansat prea departe de centru de-a lungul multor Ere trecute. Ascensiunea îi cere fiecărei persoane să-și vindece trecutul sau, cu alte cuvinte, să curețe tiparele majore interioare discordante vibrațional, astfel încât semnătura sa energetică să fie acordată din nou, cel puțin, la nivelele acceptate de dualitate în cele șapte sub-nivele ale Dimensiunilor a Treia/a Patra.   

Sufletele pământești care se trezesc și care și-au început conștient călătoria Ascensiunii, sunt în procesul devenirii Ființei Patru Înalt Dimensionale. Cu toate acestea, conștiința multor Suflete avansate, cele pe care le numim Semințe Stelare, sunt în procesul de atingere a mai multor nivele diferite de conștientizare Cinci Dimensionale. Vă veți păstra trupurile fizice; cu toate acestea, sănătatea voastră se va îmbunătăți și vitalitatea și starea de bine vor crește. Pământul va continua să fie solid încă, iar dualitatea/polaritatea vor continua să fie prezente; cu toate acestea, spectrul de Lumină și Umbră se va întoarce la Planul său Divin Original. 

Pe măsură ce frecvențele mai înalte ale Luminii impregnează Pământul, structura credinței conștiinței de masă se va întoarce treptat la modele de frecvență mult mai armonioase astfel încât toate nivelele dimensionale ale conștiinței Pământești să poată începe să încorporeze adevăruri mai înalte și mai rafinate. Cei care își continuă vechile modele de gândire negative, dezechilibrate vor experimenta efectul alegerilor lor mult mai rapid, uneori aproape instantaneu. 

Credeți sau nu, au existat câteva avantaje în retragerea în trecut a unei părți majore din abilitățile voastre de manifestare. V-am spus că Roșul (planul exoteric sau fizic de culoare) Primei Raze a Voinței și Puterii Divine de-a crea a fost în cea mai mare parte retras după ce Pământul și Omenirea s-au scufundat în densitatea mediului Trei/Patru de Jos Dimensional. Acest lucru a fost făcut pentru ca omenirea să nu se autodistrugă în Era dualității extreme. Acea perioadă se apropie cu repeziciune de final, pe măsură ce omenirea se trezește treptat și își recâștigă capacitatea de-a ingera mai multă Lumină Spirituală. 

Amintiți-vă, la origine, ați fost scoși din Miezul Inimii Sacre a Creatorului Suprem ca Atom Sămânță de Foc Alb, de unde vine și zicala: ”Făcut după chipul și asemănarea lui Dumnezeu”. Lumina Creatorului Suprem conține energie, inteligență și tot ceea ce este necesar creării de lumi fără sfârșit și ducerii la îndeplinire a numeroaselor planuri Divine unice. Vi se oferă oportunitatea să deveniți un co-creator de cel mai înalt nivel; cu toate acestea, trebuie să ieșiți din zona voastră de confort și să vă revendicați dreptul din naștere. Urmați calea Luminii, iubiților; timpul marii reuniuni este aproape. Sunteți iubiți în cel mai profund mod. 

EU SUNT ARHANGHELUL MIHAIL

 

 

Notă de iubire de la Ronna 

Iubiți prieteni, în timp ce un alt an se prelinge în trecut, este important să reflectăm la ceea ce s-a întâmplat; provocările pe care le-am întâlnit și depășit; victoriile pe care le-am obținut și obstacolele pe care este nevoie să le depășim în viitor. Pe măsură ce granițele lumii noastre devin mai definite și lăsăm ca o mare parte din ceea ce am crezut că era important să dispară încet în trecut, este nevoie să devenim mai înțelepți și mai plini de discernământ în alegerile noastre. Când ne agățăm de oameni sau de lucruri care nu se mai potrivesc în noua noastră realitate, sentimentul de-a nu fi în armonie devine mai pronunțat. Afirmând ”Facă-se voia Ta” le-am dat Sinelor noastre Mai Înalte permisiunea să ne crească abilitățile intuitive, care includ să știm aproape instantaneu dacă am făcut alegerile corecte sau greșite. Prin asta putem rectifica rapid orice acțiuni care ne îndepărtează de calea dreaptă și îngustă a Ascensiunii. 

Noi, ca adepți fideli ai Luminii, trebuie să fim întotdeauna vigilenți în gândurile și acțiunile noastre ca să fim siguri că suntem întotdeauna în aliniere cu misiunea noastră Divină. Arhanghelul Mihail a spus că noi, ca Semințe Stelare santinele de avangardă ale Luminii, avem capacitatea să depășim sau să neutralizăm formele gând negative a cel puțin 100.000 de oameni care mai funcționează încă în limitele iluziei Trei/Patru dimensionale. 2023 va fi un an al SFÂRȘITURILOR și NOILOR ÎNCEPUTURI. Misiunea noastră este să ajutăm la construirea unei fundații solide pentru viitorul întregii omeniri. Puterea și înțelepciunea voastră interioară vă vor servi bine dacă rămâneți centrați în Inima Voastră Sacră – în timp ce deveniți un maestru al Sinelui și un canal al particulelor rarefiate ale Conștiinței Creatorului. 

Străluciți-vă Lumina, prieteni dragi, și pe măsură ce cercurile noastre de influență radiază din ce în ce mai departe în lume, într-o bună zi cercurile de Lumină se vor suprapune, iar lumina noastră combinată va izbucni în Lumina pură a Creatorului și va cuprinde lumea. Vă consider pe toți și pe fiecare dintre voi ca fiind tovarășul meu de Suflet în această călătorie și aștept cu nerăbdare marea noastră reuniune. 

Iubire veșnică și binecuvântări angelice, Ronna.

 

Transmis prin Ronna * Scrib Sacru * În calitate de transmițătoare a acestui articol, eu, Ronna Herman Vezane, îmi revendic dreptul de autor universal în numele Arhanghelului Mihail. Partajarea personală cu prietenii sau postarea pe site-uri web și în publicații este permisă atâta timp cât informațiile nu sunt modificate, extrase sau adăugate, iar creditul acordat autorului și adresa site-ului meu sunt incluse. https://www.starquestmastery.com/

 

De asemenea, având în vedere că tot ceea ce eu traduc și ofer este gratuit, onorați vă rog măcar efortul făcut, iar la preluarea acestui material tradus în limba română pe alte site-uri și/sau publicații, să menționați traducătorul și adresa blogului:https://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.com/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.