duminică, 26 iunie 2016

Ridicați-vă! – Consiliul



De Ronald Head

Ah! Vedeți ce puternice pot fi cuvintele voastre? Nu vorbim despre o revoltă. Vorbim despre ridicarea propriei voastre stări de conștiință. Și subiectul pe care dorim să-l abordăm acum este harababura în care vă găsiți în acest moment.

Acum, fără să facem o listă – nu dorim să facem din asta un ”coborâtor” așa cum îi spuneți voi – dorim să vorbim despre faptul că în jurul vostru se petrec multe lucruri pe care le găsiți a fi cu adevărat deranjante. Și știm că mulți dintre voi sunteți împovărați de eternul ”DE CE”. Pot fi multe discuții legate de motivul pentru care s-au întâmplat asta sau aia, și, de fapt, chiar există astfel de discuții în fiecare zi. Mass-media voastră cu greu vă permite să vă gândiți și la altceva. Dar acele discuții nu ating cauza de bază pe care dorim să vă cerem să o examinați.

Vrem să priviți toate acestea ca și pe o colecție de evenimente, nu ca și pe o serie de evenimente separate. Și vrem să vă gândiți la voi înșivă ca și la noi, nu ca și la ei sau al lor. Gândiți ”ce facem noi și de ce” nu ”ce fac ei și de ce”. Pentru că atunci când sunteți în stare să faceți acest lucru, veți o dobândi o perspectivă cu totul nouă.

Sunt multe nivele de conștiință. Sunt indivizi. Sunt familii și grupuri. Orașele au conștiință, și la fel au țările, statele, continentele, speciile și lumile. Și lista poate continua. Acum are loc o mare schimbare care implică toate acestea pe planetă, într-adevăr, acest întreg sector al galaxiei voastre. Și acesta este contextul pe care dorim să-l explorăm.

Voi ați hotărât să vă ridicați. Doriți să atingeți o stare mai înaltă de conștiință decât ați experimentat în ultimele multe mii de ani. Bravo vouă. Dar mult din ceea ce conștiința voastră poartă cu ea, mult din ceea ce voi credeți că știți, și mult din ceea ce credeți că este adevărat, ceea ce credeți despre voi înșivă, nu poate exista în aceste nivele mai înalte.

Acestea nu sunt noutăți pentru cei mai mulți dintre voi. Ceea ce trebuie să vedeți pentru a înțelege această conversație, este că voi nu veți arunca peste bord acele bagaje a căror existență nu ați recunoscut-o. Și nu ne referim la ”uită-te la ce fac ei”. Ne referim la ”uită-te ce facem”. Din momentul în care devine ”uită-te la ce facem”, acest lucru se va schimba instantaneu. Va exista o creștere inevitabilă în conștiință. De ce? Pentru că în inimile voastre voi știți că nu sunteți asta. Dacă ”ei” o fac, i-ați separat de voi. Și voi nu-i puteți schimba pe ”ei”.

Vedem schimbări monumentale de compasiune, de empatie, de iubire. Da, unii nu aleg asta deocamdată. Dar de departe cel mai mare număr, o face. Și asta vă schimbă.

De asemenea, aduceți-vă aminte că din actualul vostru punct de vedere, voi nu puteți vedea dacă un individ are sau nu contractul de a servi prin aducerea în atenția colectivului a anumitor lucruri. Mai bine să vă asumați ceea ce ei fac decât să-i condamnați. Știm că acest lucru este dificil la început. Dar, după cum am mai spus, trebuie să învățați să separați rolul de actor. Nu este nevoie să treceți cu vederea orice acțiune.

Și un ultim lucru pe care poate că ați dori să-l luați în considerare. Toate cele de mai sus înseamnă că voi faceți progrese mari și rapide. Dovezile acestui lucru abia încep să apară, dar ele sunt acolo și vor fi de necontestat în curând. Iar bucuria de a vedea astfel de dovezi vă va stimula să înaintați chiar și mai repede.


Fie ca voi să vedeți în voi multe care să vă confirme aceste cuvinte. Și să știți că noi nu suntem niciodată separați de voi. O zi bună.


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.