sâmbătă, 4 iunie 2016

Pregătirea Pentru Primul Contact - Capitolul IV

 O Nuvelă Pleiadeană prin Suzanne Lie


Capitolul IV – Raportul

Datorită îngrijirii iubitoare a lui Shelia, m-am recuperat mai repede decât m-am așteptat. Am ieșit din această experiență cu un mult mai mare respect pentru oameni, precum și pentru mulți alți voluntari galactici pentru a purta un vehicul pământesc în perioada de după cel de-al doilea război mondial și în ACUM-ul lor de pregătire pentru primul contact.

Desigur, mulți oameni nu sunt încă conștienți de faptul că contactul cu familia lor galactică este iminent, dar din ce în ce mai mulți par a se trezi la acest eveniment. Internetul Pământesc le-a permis oamenilor să comunice unii cu alții liberi de complexul ”putere asupra altora” care se focalizează nu pe adevăr, ci pe menținerea controlului lor asupra planetei.

Știu că voi fi chemat curând la raport așa că voi avea șansa de a împărtăși tot ceea ce am învățat. De fapt, chiar cu acest gând, sunt chemat în sesiunea mea de raport. Mă așteptam la această chemare, așa că sunt pregătit și-mi părăsesc cabina pentru a merge în sala noastră de ședințe.

După formalitățile corespunzătoare de salut, m-am așezat în fața panoului de comandă care m-a informat pentru prima dată de misiunea mea și mi-a urat drum bun în timp ce mă îndreptam să-mi iau un vehicul pământesc. Acest lucru ar putea părea derutant, dar chiar dacă părea să fi trecut mult timp pe perioada șederii mele în realitatea trei dimensională, Nava funcționa în ACUM-ul celei de-a cincea dimensiuni și dincolo de ea.

De fapt, întoarcerea la ACUM după atât de mulți ani de trăit în timp a fost una dintre cele dificile provocări ale mele în perioada recuperării. Cu toate acestea, așa cum stau în fața necondiționat iubitorului și în totalitate acceptătorului panou de comandă, știu că m-am întors acasă.

Mai întâi cei patru, doi bărbați și două femei, pentru că noi, Pleiadeenii vedem influența combinației de masculin și feminin a fi foarte benefică. Acum, este nevoie să explic faptul că noi, Pleiadeenii, avem atât de multe în comun, și afinitate cu, familia noastră Pământească care poartă corpuri fizice, încât adeseori menținem un gen în timp ce suntem de serviciu pe Navă, iar apoi fuzionăm cu Complementele noastre Divine, dacă sunt pe Navă, în timpul perioadei noastre de odihnă și recreere.

Aud vocea unuia dintre cei patru care mă aduce înapoi la evenimentul în curs de desfășurare. ”Îmi pare rău”, spun în timp ce-mi revin din reverie. ”Încă mă adaptez din gândirea mea trei dimensională înapoi în gândirea mea cinci dimensională.”

”Da”, a spus una dintre femeile ofițer zâmbind ”putem vedea asta. Cum te adaptezi din nou la viața de pe Navă?”

”Oh, îmi apreciez viața mea de aici cu mult mai mult acum că am văzut provocările de pe Pământul ascendent. Am curs înainte și înapoi între sinele meu Uman și Pleiadean, dar sunt sigur că acest raport mă va ajuta să înțeleg mult mai profund experiența mea trei dimensională pe Pământ.”

”Ai citit Comunicatul Informativ de pe Navă primit de la Arcturieni că acesta este ACUM-ul ca noi să ne facem mai vizibili oamenilor de pe Pământ?”

”Da, am făcut-o” i-am răspuns.

”Acesta este motivul pentru care te-am chemat la raport. Vedem că te-ai recuperat din misiunea ta de pe Pământ și că ești dornic să înțelegi ceea ce ai învățat în timpul misiunii tale la distanță,” au spus cei patru la unison.

La început am fost puțin confuz în legătură cu cine vorbește, deoarece încă mai dețineam conceptul trei dimensional Pământesc în ceea ce privește individualitatea. Puteam vedea că ei îmi auzeau gândurile și că îmi permiteau să-mi recalibrez din nou conștiința în conștiința mea cinci dimensională a unității.

”Mulțumesc”, am spus. ”Deoarece aceasta este prima dată că am părăsit cabina și pe Shelia, rămășițele experienței mele trei dimensionale sunt încă operaționale în o parte din gândirea mea. Apreciez comunicarea voastră unificată deoarece ea mă ajută să-mi închei re-orientarea înapoi în sinele meu multidimensional.”

”Ești pregătit să-ți începi acum raportul?” au spus ei în unitate.

Mi-am acordat un moment pentru a-mi evalua recuperarea și am spus ”Da, sunt”, și m-am așezat la locul meu la micuța masă ce se afla între noi.

”Atunci vom începe raportul nostru. După cum am spus, suntem pregătiți să ne facem prezența mai evidentă, mai ales în urma ultimei directive Arcturiene în ceea ce privește eliberarea camuflării noastre mai des și în a ne face prezența mai cunoscută multora care sunt pregătiți și, de fapt, ne cer să ne arătăm.

Cu toate acestea, știm și că sunt mulți care nu sunt pregătiți să accepte o realitate în care există o realitate dincolo de limitele percepției lor. Deoarece tu ai căzut în acea gândire trei dimensională în timpul misiunii tale la distanță, îți cerem să-ți exprimi în mod direct opinia și observațiile în ceea ce privește cât sunt de pregătiți oamenii de pe Pământ pentru contact.”

”Ai dreptate”, am răspuns eu. ”Viața mea pe Pământ a început cu speranță, entuziasm, cu o minte deschisă și cu simțul aventurii. Cu toate acestea, greutățile de a trăi într-o realitate în care atât de mulți oameni doresc să câștige puterea asupra altora, în care noi toți trebuie să muncim pentru a trăi și în care legile nedrepte sunt făcute să-i pedepsească pe nevinovați și să-i recompenseze pe cei care trăiesc de pe urma mizeriei altora, mi-a adus un mare respect pentru oamenii care și-au amintit cumva adevăratele lor abilități multidimensionale.

După cum știți, am căzut în totala uitare a adevăratului meu sine Pleiadean, a vieții mele pe Navă, a mulților mei prieteni și chiar a Complementului meu Divin, Shelia. Cred că corpul meu a devenit prea rănit și bolnav pentru că în mine se ducea un război. Pe de o parte doream să-mi amintesc adevăratul meu sine, dar pe de altă parte am descoperit că este cu mult mai ușor să mă dau bătut.

Acolo jos se desfășoară o imensă campanie de spălare a creierelor deoarece grupurile de Putere Asupra par să țină sub control cea mai mare parte a mass-mediei. O mare parte din adevăr este revelat prin intermediul Internetului, dar există mulți oameni care nu au computere sau servicii de Internet.

Ba mai mult, atunci când oameni foarte inteligenți și/sau treziți își folosesc creativitatea înnăscută pentru a face o declarație, cei întunecați, putere asupra altora, le frânează invențiile, ascund adevărata poveste a filmelor lor cu o violență în exces, le fură patentele și multe altele. Mulți chiar au fost uciși pentru că au spus adevărul.”

”Da”, a răspuns panoul de comandă într-un singur glas. ”Am primit aceleași informații și de la alți voluntari de-ai noștri pe Pământ. Te-ai oferit voluntar să participi la o realitate în care ai fost depășit de aceste provocări astfel încât să putem înțelege mai bine unde încep oamenii să se piardă. Ne poți ajuta cu aceste informații?”

”Cred că da” am spus. ”Am vorbit cu Shelia chiar despre acest lucru. Ea m-a observat de pe Navă și mi-ar putea da un feedback important. Mi-a spus că atunci când nu am permis o relație profund iubitoare în viața mea, am început să fiu deprimat.

Apoi, pe măsură ce am devenit din ce în ce mai deprimat, m-am uitat la mine ca la o victimă a altora în loc de a mă privi ca pe stăpânul propriei mele vieți. Desigur, să fii într-un război nedrept în care au fost uciși mulți oameni nevinovați, casele și pământurile lor au fost ruinate și nimeni nu i-a oprit, a îndepărtat mult din ”spiritul schimbării”.

Generația în care am ales eu să intru a fost născută chiar imediat după al doilea război mondial. A fost o perioadă scurtă de timp în anii 1960 până la sfârșitul anilor 1970 când părea că omenirea și-a regăsit curajul de a vorbi pentru ea însăși.

Cu toate acestea, după numai câțiva ani în anii 1980 acel spirit al schimbării a dispărut și toată lumea a trebuit să muncească din greu pentru a-și plăti ”cărțile de credit” pe care cei Putere-Asupra le-au oferit ca și ”cadou”.

Eu am fost în Statele Unite, dar au existat nenumărate povești similare, cu linii temporale ușor diferite, peste tot în lume. Din fericire, bazele subterane ale celor Putere Asupra Altora au fost distruse de Forțele noastre Galactice. Dacă acest lucru nu se întâmpla, sunt sigur că întreaga planetă s-ar fi aflat într-o stare cu mult mai proastă decât se află acum.

”Vezi vreo speranță atât pentru cei care sunt pierduți în îndoctrinarea de a fi ”elita grupului putere asupra” cât și pentru cei care se simt prinși în și victimizați de către versiunea realității lor pe Pământ?” m-a întrebat panoul de comandă.

A trebuit să mă gândesc puțin înainte de a da cel mai sincer răspuns al meu. În cele din urmă, am spus ”Nu am văzut și nu am putut vedea prea multă speranță în timp ce încă îmi purtam vehiculul pământesc pe planetă. Cu toate acestea, acum că m-am recuperat, pot să văd multe schimbări importante care au avut loc chiar în fața ochilor mei, dar am fost prea împilat pentru a le percepe.

Cred că răspunsul meu este că dacă cei împământați se pot conecta cu rezonanța mai înaltă a sinelui lor în dimensiunile mai înalte și/sau pe Nave, ei pot câștiga o perspectivă a împuternicirii personale. La început ei se pot gândi la acest ”sine mai înalt” ca fiind cineva deasupra lor, dar ceea ce eu nu mi-am amintit până când nu m-am întors acasă pe Navă, este că acel ”sine mai înalt” a fost tot timpul în mine.

”Da”, a răspuns panoul. ”Vedem și că faptul că și-au găsit puterea interioară le-a permis multor oameni să facă o mare diferență în realitatea lor. Din nefericire, observăm și că există încă mulți oameni buni și iubitori care nu-și pot da voie să îmbrățișeze măcar posibilitatea a ceea ce ei numesc ”viață extraterestră”. Ai putea să abordezi această problemă?”

”Da”, am răspuns gânditor. ”Pot încerca să răspund la asta. De fapt, eu însumi am devenit atât de pierdut încât nu am putut crede că cineva care nu este nici măcar pe planeta noastră ne-ar ajuta. Am căzut într-o stare de profundă victimizare în care nu am putut avea încredere în nimeni, nici măcar în mine însămi.

Deci, dacă nu puteam avea încredere nici măcar în sinele meu și/sau în propria mea cultură, prieteni, țară să mă ajute, de ce m-aș fi gândit măcar să am încredere în ceva ce nici nu puteam vedea măcar? Pe de altă parte, chiar dacă aș fi văzut o navă spațială, mă îndoiesc că aș fi crezut acest lucru. Probabil că aș fi numit-o un fel de conspirație.

Deoarece eram atât de căzut în starea de conștiință în care eram victima ”lor”, fără să identific cine era acest grup ”lor”, nu-mi puteam permite o soluție. Chiar și atunci când am fost chemat înapoi pe Navă, m-am luptat chiar cu lucrul pe care sinele meu interior îl dorea pentru că îmi pierdusem orice speranță că voi obține vreodată ajutorul de care aveam o nevoie disperată.

Nu numai că eram total pierdut pentru puterea-interioară a sinelui meu Pleiadean, eram pierdut pentru puterea-interioară a sinelui meu uman. Am descoperit că cea mai dificilă parte a recuperării mele este să mă iert pe mine însumi pentru că mi-am uitat atât de total propriul meu SINE mai înalt dimensional.

Iubirea Necondiționată și totala acceptare a Sheliei, Complementul meu Divin, este cea care mi-a permis ca în cele din urmă să îmi iubesc necondiționat și să-mi accept sinele. Dar cum putem trimite iubire necondiționată și acceptare totală mulților răniți de pe Pământul trei dimensional?

”Sharman”, mi-a răspuns panoul în timp ce îmi trimiteau iubire necondiționată, ”Ai fost de foarte mare ajutor. Am încercat să descoperim o modalitate în care să-i putem ajuta cel mai bine pe oamenii de pe Pământul aflat în curs de transmutare, în timp ce recenta ta experiență de a fi uman ne-a amintit că cel mai eficient ajutor este să ajutăm omenirea să se ajute pe ea însăși.”

”Da, da”, am răspuns cu o voce plină de emoție, ”Îți amintești istoria noastră Pleiadeană timpurie? Și noi am dorit să creăm o nouă viață. Așa că am călătorit în jurul galaxiei în căutarea exact a planetelor în care să ne putem împământa iubirea necondiționată și lumina multidimensională pentru a ne crea noile noastre case.”

”Desigur”, a răspuns panoul de comandă. ”Probabil că cel mai bun ajutor pe care îl putem trimite oamenilor este iubirea necondiționată. De fapt, putem începe prin trimiterea puterii colective a iubirii noastre Pleiadeene necondiționate celor care doresc să aibă ”putere asupra” altora, precum și celor care își găsesc și/sau trăiesc prin ”puterea lor interioară”.

”Da”, am spus eu entuziasmat. ”Și numai vorbind despre Puterea Interioară mi-a încheiat recuperarea. Sunt gata să ajut în continuare în orice fel pot.”

”Mulțumesc”, mi-a răspuns panoul de comandă. ”Acesta a fost un raport foarte informativ. Te vom chema din nou. De fapt, planificăm să trimitem în mod regulat ”Transmisii pe Pământ”. Arcturienii au trimis aceste transmisii timp de multe decenii în timp Pământesc, și le-au găsit a fi foarte utile.

Deoarece noi Pleiadeenii părem a fi foarte asemănători cu oamenii, noi vom fi printre primii la Petrecerea Aterizării pe Pământ. Prin urmare, dorim să pregătim omenirea prin trimiterea în mod regulat de transmisii pe Pământ. Am dori să preiei comanda acestora Comandante Sharman.”


”Mulțumesc”, am spus în timp ce mă ridicam să plec. ”Aș fi onorat să ajut la pregătiea oamenilor pentru aterizările noastre în orice fel pot să o fac.”


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.