marți, 14 iunie 2016

Pregătirea Pentru Primul Contact - Capitolul VI


Capitolul VI
A Doua Transmisiune pe Pământ

O Nuvelă Pleiadeană prin Suzanne Lie

Salutări Familiei noastre Pământene,
Sunt Comandantul Sharman și sunt din nou aici pentru a vă transmite cea de-a doua transmisie Pleiadeană către Pământ. Am împărtășit deja puțin din experiențele mele din timpul în care mi-am luat un vehicul pământesc în linia temporală cam pe la 2016 după Christos. Cu toate acestea, deoarece mulți dintre voi vă veți întoarce, la rândul vostru, pe Navele voastre Stelare sau în Lumile voastre Natale, aș vrea să vă vorbesc puțin despre procesul meu de întoarcere acasă pe Nava mea după o încarnare destul de lungă pe Pământul 3D.

După cum am spus, Complementul meu Divin, Shelia, m-a ajutat foarte mult să-mi recalibrez frecvența înapoi în rezonanța mea înnăscută cinci dimensională. Ceea ce am descoperit a fost că motivul pentru care am devenit atât de pierdut în dimensiunea a treia a fost căderea din alinierea frecvenței mele de rezonanță cu miezul meu cinci dimensional.

Din lunga mea vizită pe Pământul trei dimensional, am înțeles în totalitate cât de ușor v-a fost să vă calibrați sinele la mediul vostru social mai degrabă decât la frecvența lui Gaia. Dacă aș fi rămas în totală rezonanță cu Pământul, nu aș fi devenit atât de pierdut pentru că aș fi simțit protecția unei întregi planete.  

Atunci când mi-am acceptat misiunea, nu am fost legat de planetă pentru mai multe cicluri experiențiale, care sunt atât de apropiate de ”timp” cât cineva dorește, atunci când trăiește în cinci dimensionalul acum. Prin urmare, eu am căzut din calibrarea cu Pământul. De asemenea, frica care este uneori atât de intensă pe Pământ după toate atrocitățile războaielor voastre, a făcut să-mi fie dificil să rămân calibrat la adevărata mea rezonanță cinci dimensională.

În momentul în care mi-am făcut raportul legat de experiența mea, mi-am dat seama că aceasta a fost într-adevăr misiunea mea, să cad din calibrarea cu planeta și să experimentez aceiași izolare de planetă pe care o simțeau oamenii. Pentru că eu am experimentat în mod direct cea mai dificilă realitate a voastră, trimit această transmisie umplută cu Iubire Necondiționată și cu Foc Violet către ÎNTREAGA viață de pe Gaia.

Cu o mare apreciere pentru conștientizarea voastră crescândă a acestui câmp de energie al luminii pe care eu o direcționez în corpul lui Gaia, îmi încep transmisia:

Salutări de pe Nava noastră Stelară Pleiadeană,
Dragi membri ai Pământului lui Gaia, din moment ce tocmai m-am întors din misiunea mea pe Pământ, mă simt ca și cum eu aș fi UNA cu voi toți. Îmi voi începe transmisia spunând că

”Jocul Iluziei de pe Pământ” se apropie de sfârșit.

Acum, ce va însemna acest lucru? Desigur, el va însemna multe lucruri diferite pentru diferiți oameni. Ceea ce este la fel pentru fiecare dintre voi este că toate viețile voastre trei/patru dimensionale s-au bazat pe iluzie.

Una dintre iluziile de bază pe care voi nu ați cunoscut-o, a fost că VOI sunteți creatorii realității voastre. Ați fost în iluzia că alt cineva are putere asupra vieții voastre. Prin urmare, alt cineva a avut putere asupra vieții voastre pentru că asta este ceea ce voi ați crezut. Și, în dimensiunea a treia, ”ceea ce credem este ceea ce percepem”.

Prin urmare, dragi Ascendenți ai Pământului, dacă credeți că voi sunteți Creatorii propriei voastre vieți, veți găsi curajul interior de a vă însuși acea putere. Apoi, odată ce v-ați însușit pe deplin propria voastră putere interioară, vă veți aminti cum să trăiți prin acea SIMȚIRE a puterii interioare în miezul vostru.

Această simțire va, și deja o face, crea un nou ”Sentiment de Sine” pe care din ce în mai mulți dintre voi îl experimentați în fiecare zi. Noi, familia voastră galactică, suntem atât de încântați să vedem că mulți dintre voluntarii noștri pe Pământ își folosesc simțirea puterii lor interioare pentru a-și aminti mai complet adevăratele lor expresii cinci dimensionale ale SINELUI – în timp ce încă își poartă vehiculul lor pământesc.

Dorim să știți cu toții că numai pe Pământul trei dimensional se experimentează procesul îmbătrânirii. Pe Navele și/sau realitățile cinci dimensionale NU există timp în care noi să putem ”îmbătrâni”. Noi, familia voastră cinci dimensională, am observat realitatea voastră la ”prima mână”, deoarece mulți dintre noi ne-am luat încarnări în banda de frecvență a realității voastre.

Când noi ne luăm un vehicul pământesc pe Gaia, noi putem trăi între 60 – 80 de ani de-ai voștri. Cu toate acestea, atunci când ne întoarcem pe Navă, este ca și cum doar atunci am fi plecat de pe Navă, deoarece Nava nu rezonează la timp. Eu, Sharman, trebuie să clarific această problemă deoarece mi-a ”luat ceva timp” să mă vindec pentru că m-am întors pe Navă într-o stare de conștiință foarte joasă.

A fost misiunea mea să experimentez ”partea întunecată” a Pământului trei dimensional astfel încât noi, Pleiadeenii, să putem înțelege și ajuta mai bine necesitățile omenirii. Cu toate acestea, eu am fost ”retras” sau ”salvat” din misiunea mea pentru că scânteia mea de viață a fost diminuată și ei știau că acesta este ACUM-ul să mă aducă înapoi Acasă. Noi am oferit acest serviciu și multor alți oameni.

Unii acceptă cu nerăbdare ajutorul nostru, alții nu pot ”crede” în noi și nu vor avea încredere în noi și apoi sunt aceia care vor să vă conducă lumea în același fel în care ei au avut Putere Asupra Altora pentru mai mulți ani decât ați dori voi să știți. Cei care vor să-și mențină Puterea Asupra Altora doresc să ne evite, sau chiar ne atacă. Mulți dintre acești oameni sunt conducători în lumea voastră, acesta fiind motivul pentru care noi nu putem ”ateriza în curtea voastră”.

Când mi-am luat corpul pământesc, mi-am lăsat o scânteie din SINELE meu pe Navă, pe care Shelia a protejat-o cu multă iubire. Din acea scânteie, eu mi-am expansionat expresiile mele cinci dimensionale ale sinelui în jos, în rezonanța unei forme fizice a unui sugar uman.

Noi (ceilalți voluntari și eu însumi), am acceptat această misiune ca să răspundem chemării de ajutor a lui Gaia. Noi ne-am oferit voluntar să răspundem chemării de ajutor a lui Gaia. Mulți dintre noi, cei care ne-am oferit voluntar, ne-am luat mai multe încarnări pe Mama Pământ a lui Gaia. Prin urmare, noi o știam pe Gaia ca și planetă și ne-am dat seama că existau realități posibile care nu doream să se întâmple preaiubitei noastre planete Pământ. Așa că, ne-am luat corpuri fizice pentru a putea ajuta într-un mod mult mai direct planeta.

Unii dintre noi ne-am luat corpuri de copii într-o linie temporală din trecut sau într-o linie temporală mult mai recentă. Unii dintre noi nu și-au chiar luat un vehicul pământesc, așa cum am făcut eu. În schimb, ei au ales să licărească în și afară din dimensiunea a treia prin ajustarea stărilor lor de conștiință.

Noi toți am avut un lucru în comun prin aceea că aveam o conexiune înnăscută cu sinele nostru cinci dimensional de pe Navă. Cei mai mulți dintre noi ne-am uitat sinele nostru Pleiadean cinci dimensional, dar cei mai mulți dintre noi ”am avut sentimentul” că suntem întotdeauna protejați și supravegheați.

Acesta a fost ”sentimentul” care m-a preocupat pe perioada încarnării mele. Când mi-am pierdut în totalitate acel ”sentiment” am fost fericit și m-am simțit împuternicit. Cu toate acestea, pe măsură ce conștiința mea pământească a devenit atât de joasă încât corpul meu fizic a ajuns pe punctul de a ”muri”, echipa mea de susținere de pe Navă și-a dat seama că eu am pierdut în totalitate acel sentiment și au venit să mă ia înapoi pe Navă.

Aș vrea să vorbesc puțin despre acel ”sentiment” deoarece el este, de fapt, conexiunea voastră înnăscută cu sinele vostru cinci dimensional care s-a oferit voluntar să-și ia prezenta încarnare pe Pământ cam pe la 2016. Noi, Pleiadeenii, am observat ce se petrece pe planeta voastră, precum și nevoia crescândă a lui Gaia de re-calibrare a planetei Ei înapoi în expresia Ei multidimensională.

Am observat că singurul lucru care ne susținea pe noi, pământenii, prin multele dificultăți ale realității trei dimensionale a fost faptul că noi aveam tot timpul acel ”sentiment”. M-am oferit voluntar să-mi iau un vehicul pământesc și să ”pierd acel sentiment” să văd cum se simte acel lucru, astfel încât noi, Pleiadeenii, să putem înțelege ceea ce experimenta omenirea peste tot pe planetă.

Expresiile noastre cinci dimensionale trăiesc pe o Navă pe care toți suntem conectați prin intermediul stărilor noastre mai înalte de conștiință. Noi toți avem sentimentul, care ne permite să rămânem într-un contact permanent cu propriile noastre expresii mai înalte ale SINELUI. M-am oferit voluntar să-mi iau o încarnare în care am avut ”sentimentul” în perioada mea de formare, dar l-am pierdut în timp ce viața mea devenea din ce în ce mai grea.

Noi, Pleiadeenii, am vrut să știm ce s-ar întâmpla dacă voluntarii noștri pe Pământ și-ar pierde legătura cu Nava. Dacă mi-ați citit povestea, știți că am căzut în hăul disperării. Am descoperit că mulți dintre cei de pe Pământ au avut acel sentiment atunci când au fost tineri, dar l-au pierdut pe măsură ce au ”crescut”.

Am observat la mine precum și la alți oameni, că atunci când am fost tineri ne-am amintit că întreaga viață era reală, dar mulți dintre noi am uitat acest lucru pe măsură ce am ”crescut”. Aceasta a fost o mare pierdere deoarece am experimentat atât de mult confort, distracție și explorare atunci când știam că toată viața din jurul nostru era vie. Pentru că încă ne mai aminteam că Elementalii Pământului, Aerului, Focului și Apei erau de fapt creaturi vii care intrau și ieșeau din corpul nostru, noi nu eram niciodată singuri.

Am explorat mușuroaie, cuiburi de păsări, pânze de păianjen și toate părțile minunate ale naturii pe care sinele nostru adult ar vrea să le ”curețe, dea jos și să le stropească cu substanțe otrăvitoare”. Îmi amintesc oroarea pe care am simțit-o când tatăl meu a călcat în picioare un mușuroi de furnici și a risipit furnicile prin curte. Ca și copii, am trăit fiecare moment al experimentării noastre fizice trei dimensionale a unui Pământ viu.

Dar când am crescut a trebuit să ne asumăm responsabilitatea de a lucra din greu pentru a face bani, apoi de a merge acasă prin tot acel trafic și apoi să cădem pe o canapea cu o bere rece. A dispărut aventura unui mușuroi de furnici sau piuitul unor pui de pasăre de-abia ieșiți din găoace.  

Am pierdut mult din spiritul nostru pe măsură ce am crescut și mult prea mulți dintre noi am pierdut acel ”sentiment”. Fără acel ”sentiment”, terenul a trebuit cosit, curățat și acoperit cu ciment. Ne-am uitat abilitatea înnăscută de a binecuvânta elementalii și de a lucra cu ei. În schimb ne-am întors la situații pe care le-am experimentat în alte încarnări sau le-am învățat de la părinții noștri.

Am lucrat împotriva pământului, dar ACUM noi, Familia voastră Pleiadeană, vă cerem să vă uniți cu pământul așa cum facem și noi în Pleiade. Prin lucratul cu, fuzionarea cu și iubirea profundă a pământului, cerului, apei și planetei ne putem întoarce în locul nostru înnăscut de predare la faptul că NOI SUNTEM PLANETA NOASTRĂ.

Noi, Pleiadeenii, a trebuit să ne amintim acest lucru atunci când ne-am găsit în cele din urmă casele noastre planetare. Am căutat și am tot căutat casa perfectă, dar până când nu am fuzionat împreună pentru a crea un sentiment de conștiință planetară, nu ne-am putut găsi casele noastre planetare. Noi trăim ACUM într-un Pâlc de Stele și avem nouă case planetare.


În propria voastră stare de conștiință planetară umană, voi veți fi capabili să vă amintiți cine sunteți în dimensiunea a cincea și dincolo de ea și veți dori probabil să vă întoarceți acolo. Dar aveți grijă să nu fiți prinși în separarea trei dimensională dintre bine și/sau rău, precum și între dificultățile și/sau bucuriile celei de-a treia dimensiuni.

Păstrați-vă vie conexiunea cu SINELE vostru în fiecare moment din viața voastră trei dimensională. Observăm și înțelegem că mulți dintre voi sunteți foarte pregătiți să vă întoarceți acasă la casa voastră mai înalt dimensională. Sunteți pregătiți să vă întoarceți pe Nava voastră și înapoi în Acum.

Sunteți foarte pregătiți să faceți acest lucru, dar în același timp nu vreți să abandonați planeta. Mulți dintre voi ascendenții noștri ați avut atât de multe încarnări pe Pământ încât ați ajuns să o iubiți profund pe Gaia. Voi/noi știm că Gaia nu este un lucru ci o ființă vie.

Voi știți și că Venus este și ea la rândul ei o ființă vie, deoarece este locul în care mergeți de multe ori între încarnări sau pentru retrageri. Mulți dintre noi cei de pe Navă mergem pe Venus pentru a ne pregăti pentru misiunile noastre de pe Pământ. Noi toți, oameni și Pleiadeeni care ne luăm o încarnare pământeană, vizităm planeta Venus pentru a ne odihni, recalibra și integra tot ceea ce am învățat pe Pământ.

Noi, Pleiadeenii, am învățat foarte multe prin faptul că ne-am luat forme umane în Acum-ul vostru lui 2016. Prin aceste vizite noi am câștigat un mare respect pentru curajul umanității. Desigur, mai există încă mulți pământeni care se tem pentru că ei au uitat cum să-și mențină sentimentul rezonanței lor mai înalte înnăscute. Din perspectiva realității noastre cinci dimensionale, nu există judecată sau alegeri bune sau rele ale omenirii. Unii pământeni sunt pregătiți pentru sistemul de operare cinci dimensional, total diferit (de cel actual 3D), al celei de-a cincea dimensiuni, și unii nu.

Fiecare dintre voi cei care ați ales să vă luați un vehicul trei dimensional în perioada curentei ”realități transmutaționale” a Pământului, sunteți chemați să vă amintiți adevărata voastră frecvență cinci dimensională și să împământați acea rezonanță cinci dimensională a SINELUI vostru în miezul lui Gaia.

De fapt, voi sunteți chemați și aleși să fiți în deplină conexiune cu cristalele din miezul lui Gaia în timp ce rezonați simultan cu, și trăiți în, realitatea voastră trei dimensională. În acest fel voi, împământații noștri, ajutați foarte mult planeta din chiar miezul Ei. În timp ce voi o ”alimentați” în mod constant pe Gaia prin cristalele din miezul ei, Gaia vă realimentează simultan pe voi.

Pe măsură ce oamenii planetei lui Gaia lucrează împreună cu oamenii care asistă planeta și planeta care asistă oamenii, așa cum fac animalele, omenirea va deveni UNA cu planeta și planeta UNA cu omenirea.

Apoi, omenirea își va aminti că voi nu ”mergeți departe într-o realitate necunoscută”. Mai degrabă voi vă ”întoarceți la ceva și cineva care ați fost întotdeauna”. Voi toți v-ați luat încarnări în realitățile trei și patru dimensionale. Mulți dintre voi ați trecut prin realități aflate chiar pe punctul unei tranziții majore.

Dar ACUM voi treceți prin tranziția în următoarea octavă a realității. Voi transmutați dincolo de dimensiunea a treia/patra în dimensiunea a cincea care are un sistem de operare complet diferit. Să părăsești timpul și spațiul și să intri în Aici și Acum este o ajustare de-a dreptul imensă.

Pentru că sunt atât de multe de învățat și pentru că veți trece prin atât de multe octave de ajustare, cei mai mulți dintre voi și-au luat multe încarnări pentru a studia acest proces al ascensiunii planetare. Aceia dintre voi care ați învățat acest proces prin încarnări repetate precum și prin practicarea procesului de ascensiune planetară în timpul viselor voastre sau în timp ce erați în realități alternative, vă pregătiți pentru ascensiunea pe care VOI ați ales să o experimentați.

Pentru că atât de mulți dintre voi sunteți într-o pregătire activă pentru aterizările noastre, care știți că vă vor ajuta foarte mult să transmutați în următoarea voastră octavă a realității, noi răspundem solicitărilor voastre de asistență. Cei mai mulți dintre voi sunteți conștienți de faptul că voi experimentați o realitate trei dimensională ca o proiecție holografică rezultată din intersectarea fasciculelor de lumină.  

Din fericire, voi mai știți și că VOI sunteți o componentă a acelei proiecții holografice deoarece voi sunteți lumină. Din momentul în care vă întoarceți la Corpul vostru de Lumină nu veți mai fi limitați la realitatea voastră trei dimensională. Nu veți mai fi legați de rolurile timpului/spațiului trei/patru dimensional sau de polaritățile de a fi tânăr sau bătrân, de a fi născut sau pe moarte.

Vă veți întoarce înapoi în Corpul de Lumină cinci dimensional
în care Unul este AICI ACUM.

Fiecare dintre voi va descoperi cum simțiți această tranziție astfel încât să vă puteți împărtăși procesul cu alții. Prin acest dar iubitor al ”istorisirii transmutării voastre” îi veți ajuta pe alții să-și descopere propria lor poveste a transmutării.

Apoi, pe măsură ce din ce mai mulți dintre voi transmutați în mod conștient înapoi în Corpul vostru de Lumină cinci dimensional și împărtășiți acest lucru cu alții, ascensiunea va deveni din ce în ce mai NORMALĂ. De asemenea, prin faptul că vă împărtășiți procesul, voi contribuiți foarte mult la Unitatea Procesului care este necesară pentru ascensiunea planetară.

Și, cel mai important, un câmp colectiv de energie a transmutării are mult mai multă putere decât câțiva oameni ”separați”. Probabil că procesul vostru va începe ca o experiență personală, dar pentru că voi treceți dincolo de separare, în unitate, veți căuta și vă veți alătura câmpului colectiv aflat în continuă expansiune a mai multor câmpuri de energie de ascensiune personală și planetară.

Pe măsură ce aceste grupuri fuzionează împreună în colectivul Iubirii Necondiționate, Comunicării Inter-Dimensionale, Puterii Multidimensionale și Focului Violet al Transmutării, veți trimite multelor noastre Nave un mesaj luminos care spune ”Suntem Pregătiți să Vă Întâlnim ACUM!”

Acest mesaj colectiv este mult mai puternic decât un mesaj individual și vă va avansa cu mult mai repede conștiința înapoi în frecvențele mai înalte, înnăscute ale SINELUI. Un mesaj colectiv vă va oferi totodată camaraderia și susținerea de care veți avea probabil nevoie pentru a putea ”da drumul” vieții așa cum voi ați cunoscut-o și să ”îmbrățișați” octava cinci dimensională a realității voastre.

Vă cerem acum ca fiecare dintre voi să vă acordați un moment și să meditați la ceea ce tocmai v-am spus și să revedeți ceea ce v-am spus de două sau trei ori. Noi, Pleiadeenii, împreună cu Arcturienii comunicăm din ce în ce mai mult cu bravii noștri ascendenți de pe Pământ. Noi percepem că un număr din ce în ce mai mare dintre voi vă recunoașteți frecvența mai înaltă a SINELUI care alunecă din ce în ce mai mult în conștiința voastră.

Aveți din ce în ce mai multe experiențe care nu sunt legate de timp. Mulți dintre voi primiți ”reluări”. Prin ”reluare” vrem să spunem că voi faceți ceva, iar apoi veți simți/gândi că ați făcut-o deja.

Apoi, sinele vostru trei dimensional gândește că ceva este greșit, dar în același timp sinele vostru mai înalt dimensional spune ”Ce nu ai învățat din asta? Faci din nou acest lucru pentru că vrei să iei toate informațiile pe care le poți lua din acel ”tipar energetic”.

Începeți să vă percepeți acum realitatea nu atât de mult ca forme și configurări în sine, ci prin tiparele de energie care vă înconjoară percepțiile realității voastre înconjurătoare. Cu alte cuvinte, voi începeți să percepeți suprapunerea cinci dimensională asupra tuturor formelor și configurărilor care sunt în, peste tot în jur și/sau prin aceste tipare energetice multidimensionale diferite care au fost invizibile cândva conștiinței voastre de zi cu zi.

Cu alte cuvinte, conștiința primordială se expansionează dincolo de dimensiunile a treia și a patra în dimensiunea a cincea, care pare să strălucească în afara, în jurul și/sau în situații, oameni, și din ce în ce mai mult în jurul, în și din sinele vostru. Această experiență este de cele mai multe ori mesajul pe care vi-l dă vehiculul vostru pământesc că forța voastră Kundalini se trezește în voi. Vă rugăm să îngăduiți ca acea activare să aibă loc în ordinea Divină potrivită.

În încheiere, dorim să vă rugăm să acordați atenție oricărui ”avion zgomotos” care pare să fie chiar deasupra casei voastre. Navele noastre sunt în mod obișnuit silențioase, dar am creat un sunet pentru a atrage atenția prietenilor noștri de pe Pământ. Vă sugerăm să vizitați unul dintre marile voastre aeroporturi, sau chiar mai mici, din apropierea caselor voastre.

Navele noastre sunt deasupra aeroporturilor și nu sunt vizibile cu percepțiile voastre trei sau chiar patru de mijloc dimensionale. Prin urmare, permiteți-i conștiinței voastre să intre în stările de conștiință patru de sus și cinci dimensionale. Nu veți fi în stare să ne vedeți numai în cazul în care sinele vostru inconștient este pregătit să transfere acea percepție din mintea voastră inconștientă în mintea voastră conștientă.

Alegem să ”aterizăm” deasupra aeroporturilor pentru că acesta este locul în care oamenii s-ar uita după noi, iar noi NU vrem să ne ascundem. Dorim să fim exact acolo unde oamenii ne-ar căuta! Vă rugăm să ȘTIȚI că noi nu venim să luăm ceva sau pe cineva. Noi venim pentru că VOI ne-ați cerut să venim. În cele din urmă, există o majoritate suficient de mare de oameni care doresc să ne întâlnească.

Acum vom vedea cu toții ce se întâmplă. Va fi foarte interesant.

Sfârșitul Transmisiunii
  

link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.