miercuri, 22 iunie 2016

Pregătirea Pentru Primul Contact - Capitolul X


Capitolul X
O Scurtă Privire în Dimensiunea a Cincea
O Nuvelă Pleiadeană prin Suzanne Lie

Noi, Pleiadeenii, ”bâzâim” cu toții în pregătirea noastră pentru următoarea fază a contactului. Ceea ce este acea fază următoare va depinde foarte mult de faptul dacă prietenii și familia noastră de pe Pământ sunt sau nu pregătiți pentru o experimentare mai clară, mai trei dimensională a prezenței noastre în realitatea lor. Mai întâi aș dori să explic ce înseamnă ”prietenii și familia” noastră.

După cum probabil știți, mulți dintre noi ne-am luat un vehicul pământesc pentru o anumită perioadă din ”timpul” vostru. În acel ”timp” ne-am făcut prieteni care ne-au fost la fel de apropiați ca și familia noastră Pleiadeană de pe Navă. Când ne-am întors la adevăratul nostru Sine Pleiadean de pe Navă, v-am invitat pe voi, prietenii noștri pământeni, să ne vizitați pe Navă în corpul vostru nocturn patru dimensional.

Mulți dintre voi chiar ne-ați vizitat pe Navă în corpul vostru astral, patru dimensional în timp ce corpul vostru fizic dormea. Unii dintre voi ați venit pe Navă pentru a folosi ”Camera de Regenerare” a noastră pentru a vă vindeca o boală sau vreo rană. Alții ați venit ca să participați la una dintre multele noastre întâlniri educative sau pur și simplu ca să vă vizitați prietenii.

Dar ceea ce este cel mai bine, este că voi, vizitatorii noștri, ați început să vă amintiți din ce în ce mai mult vizitele nocturne în timpul meditațiilor, scrierilor, activităților voastre din timpul zilei și imaginația voastră cinci dimensională. Unul dintre simptomele pe care le-am observat printre prietenii noștri Pământeni aflați într-o continuă trezire este că mulți dintre voi începeți să aveți momente de ”tras cu ochiul în dimensiunea a cincea”.

Prin această afirmație vrem să spunem că experimentați scurte momente de expansionare a conștiinței în dimensiunea a cincea. Unii dintre voi sunteți conștienți de faptul că vizitați, de fapt, dimensiunera a cincea, în timp ce alții vă percepeți experiența drept ”fulgerări bruște de conștientizare”. De fapt, aceste ”fulgerări” sunt expansionări temporare ale conștiinței.

Aceste ”experiențe temporare” sunt momente de fuziune cu conștiința voastră cinci dimensională. Cu toții vă aliniați cu conștiința voastră patru dimensională, din starea de vis a conștiinței în timp ce voi dormiți, dar mulți dintre voi au început să aibă aceste ”fulgerări în dimensiunea a cincea” în timp ce sunteți pe deplin treji.

Aceste fulgerări apar adeseori atunci când vă distrați, sunteți creativi, fuzionați cu natura, vă bucurați împreună cu cei dragi și chiar înainte de a intra în meditație. Ce se întâmplă este că vă aliniați cu SINELE vostru cinci dimensional.

Foarte des veți găsi acest ”sine” pe cer, într-un copac, plutind deasupra, sau în, apei sau chiar atunci când vă pironiți privirea în foc. Aveți aceste experiențe pentru că experimentați elementalii dimensiunilor a patra înaltă și a cincea.

Aceste ființe elementale care sunt unitatea de bază pe care este construită întreaga viață, sunt în căutarea celor care sunt pregătiți să experimenteze lumea lor, care se află chiar pe marginea ”saltului vostru de octavă”. În ACUM-ul vostru, dimensiunile a treia și a patra, pe care voi le percepeți prin intermediul undelor voastre de conștiință beta/alfa, se întrepătrund și rezonează în același ACUM.

Datorită fuzionării percepțiilor trei și patru dimensionale, și, prin urmare, a realităților, saltul de octavă în dimensiunea a cincea și dincolo de ea sângerează/picurăîn viața voastră de zi cu zi. Provocarea este că acest salt de octavă reprezintă un sistem de operare diferit.

În timp ce dimensiunile voastre a treia/patra rezonează la timp și spațiu, dimensiunea a cincea rezonează la ACUM-ul lui UNU. Încă mai puteți apărea ca și un ”individ” în dimensiunile a treia și a patra, dar în dimensiunea a cincea voi sunteți uniți cu UNUL întregii vieți.

În rezonanța celei de-a cincea dimensiuni, realitatea se bazează pe unitatea cu întreaga viață. Noi, pe Nave, rezonăm la UNUL cinci dimensional și mai mult, dar avem în același timp și un puternic simțământ al expresiilor noastre personale ale sinelui.

Un concept care este dificil de înțeles în timpul pivotalei voastre schimbări între sinele vostru fizic 3D/sinele astral 4D și în sinele vostru Corp de Lumină 5D, este că în dimensiunile mai înalte există UNITATE în diversitate. Noi toți suntem UNA în realitatea noastră cinci dimensională. Cu toate acestea, noi ne bucurăm de multe experimentări diferite ale acelui UNU prin faptul că purtăm multe versiuni diferite ale vehiculelor noastre multidimensionale.

Când suntem în Corpul nostru de Lumină cinci dimensional, putem alege să creăm un ”spațiu” între noi înșine și alții sau putem fuziona într-o lumină a unității multidimensionale aflată într-o continuă expansiune. Aceasta este lumina în continuă expansiune a conștiinței unității care este necesară pentru ca omenirea să-i fie de cel mai mare ajutor lui Gaia.

Realitatea este că voi TOȚI, fie că sunteți sau nu conștienți de acest lucru, intrați într-o frecvență ușor diferită și ușor mai înaltă a realității. Mulți dintre voi simțiți că parcă ceva, sau cineva, zboară în toate părțile în jurul/în capul vostru.

ACUM este momentul ”să țineți o ședință” cu prietenii și/sau familia voastră. Prin ”a ține o ședință” vrem să spunem să vorbiți cu alții cu care vă simțiți pe deplin în siguranță să spuneți, eliberați, simțiți și exprimați multitudinea de sentimente, gânduri, percepții, vise, idei și concepte noi care par să apară subit în conștientizarea voastră.

Ceea ce se întâmplă, de fapt, este că VOI ”rezonați în mod subit” la o frecvență a conștiinței care este dincolo de ceea ce ați experimentat vreodată în oricare dintre încarnările voastre fizice.

Ceea ce se întâmplă este că voi vă dați seama și vă amintiți că oamenii au fost meniți să fie cele mai avansate specii. Cu toate acestea, din cauza interferenței cu cei întunecați, prea mulți oameni se comportă într-un mod în care nici un animal nu și-ar trata vreodată turma, stolul, bancul sau roiul.

Din fericire, mulți dintre voi vă treziți la faptul că VOI sunteți copiii Mamei Pământ. De fapt, VOI sunteți conștiința colectivă a tuturor versiunilor SINELUI vostru Multidimensional pe care le-ați avut vreodată în oricare dintre încarnările voastre pe planeta lui Gaia.

În această totală unitate a voastră cu Gaia, voi, copiii umani ai lui Gaia, vă veți uni unul cu celălalt pentru a vă expansiona conștiința voastră personală trei/patru dimensională în următoarele octave ale conștiinței voastre planetare cinci și mai mult dimensionale.

Ca O SINGURĂ ființă a ”omenirii”, voi TOȚI veți deschide și veți pătrunde în Portalurile de Lumină inter-dimensionale. Ați exersat cu toții această deschidere măreață, unită, în mai multe încarnări, precum și pe Navele voastre și în Lumile voastre Natale.

Vă cerem să practicați acest ”salt de octavă” pe perioada întrupării voastre actuale pe Pământ. Pe măsură ce intrați în deschiderea și în portalurile deschise de lumină, corpurile voastre fizice vor reacționa la fluxurile de lumină mai înalte, vii, cinci dimensionale.

Vă sfătuim să vă reamintiți limbajul corpului vostru. Vehiculul vostru pământesc personal este format din toate elementele planetei. Prin urmare, vehiculul vostru pământesc poate intra în comuniune cu Gaia pentru a vă reaminti toate încarnările pe care vi le-ați luat vreodată pe Pământul trei/patru dimensional.

Prin amintirea nenumăratelor voastre aventuri pe draga de Gaia, veți fi în măsură să vă amintiți și mai profund și să înțelegeți ceea ce ați învățat în timpul multelor voastre aventuri pe Pământ. Apoi, vă cerem să vă amintiți, și să vă re-conectați cu, amintirile voastre de a trăi pe o Navă Stelară cinci dimensională.

De asemenea, vă cerem să vă fuzionați amintirile unității cinci dimensionale de pe Nava voastră cu relațiile voastre apropiate cu Gaia ca și casa voastră planetară. În acest fel, vă veți aminti cu o mai mare ușurință cum să:

Trăiți în Conștiința Unității cinci dimensională a ACUM-ului și AICI-ului ...
În timp ce forma voastră fizică trăiește în separarea trei dimensională a TIMPULUI și SPAȚIULUI.

”Corpul vostru de Lumină” cinci dimensional este un salt cuantic dincolo de ”corpul vostru fizic” trei/patru dimensional. Amintiți-vă că frecvența vehiculului vostru pământesc vă va influența foarte mult starea de conștiință, iar starea voastră de conștiință va determina în mare măsură frecvența realității pe care o veți percepe.

Corpul vostru de Lumină vă înconjoară deja, și în același timp este conținut în, corpul vostru fizic. Cu toate acestea, Corpul vostru de Lumină este un salt de octavă dincolo de vehiculul vostru pământesc. Prin urmare, va exista ”un dans al sincronizării” pe care va fi nevoie să-l practicați. Această sincronizare este:

·      Sincronizarea Conștiinței voastre cu dimensiunea a cincea și dincolo de ea.

·   Sincronizarea percepțiilor voastre cu stările voastre de conștiință cinci dimensionale (și mai mult).

·   Sincronizarea a ceea ce mâncați, cât de mult dormiți, ceea ce purtați și ceea ce faceți cu directivele pe care le primiți de la SINELE vostru interior, cinci dimensional.

·     Sincronizarea SINELUI vostru interior cinci dimensional cu SINELE vostru mai înalt cinci dimensional de pe Navele voastre Stelare și/sau din Lumile voastre Natale.

·     SINELE vostru interior cinci dimensional este Corpul vostru de Lumină care așteaptă să fie trezit în interiorul Kundalini care se află la baza coloanei voastre vertebrale.

·    SINELE vostru mai înalt cinci dimensional, înseamnă SINELE vostru de o frecvență mai înaltă, și SINELE voastre, care își au reședința în dimensiunea a cincea și dincolo de ea.

·     Corpul vostru de Lumină este corpul vostru cinci dimensional care rezonează mai sus cu o octavă decât corpul vostru 3D/4D.

·      Așa cum trebuie să vă adaptați la stările voastre de conștiință, percepțiile, dieta, gândurile și emoțiile mai înalte, va fi nevoie să vă adaptați și la Corpul vostru de Lumină cinci dimensional.

Vedem că mulți dintre voi faceți aceste adaptări importante. S-ar putea să nici nu fiți conștienți de aceste schimbări pe care conștiința voastră mai înalt dimensională le face în liniște în viața voastră de zi cu zi. Cu toate acestea, voi deveniți tot mai conștienți de nivelul de echilibru și fericire care se manifestă în viața voastră.

S-ar putea să fiți surprinși de această schimbare lentă, dar constantă, pentru că voi NU încercați să fiți mai buni. Voi NU lucrați din greu sau luați decizii mai bune. S-ar putea chiar să nu meditați mai mult, să mâncați mai bine sau să faceți exerciții fizice.

Dar s-ar putea să vă dați seama că faceți cu o mai mare ușurință alegeri mult mai sănătoase. Nu faceți aceste alegeri pentru că ”ați devenit o persoană mai bună” așa cum sinele vostru 3D probabil că v-ar fi spus.

Nu, voi faceți aceste alegeri transmutaționale pur și simplu pentru că așa doriți. Descoperiți un sentiment de pace interioară prin care nu trebuie să ”munciți din greu pentru a crea”. Nu sunteți siguri de ce această pace interioară vă mângâie conștiința. Și într-un mod și mai surprinzător, nu vă temeți că această pace interioară va dispărea.

”Este ceva în apă?” vă întrebați glumind pe jumătate. De fapt, descoperiți că acea glumire este mult mai bună decât îngrijorarea, iar zâmbetele vă fac să vă simțiți mult mai bine decât încruntările.

Chiar vă surprindeți într-o oglindă sau într-o oglindire în fereastră și vedeți un ”VOI” care pare a fi nou. În loc să suferiți de o ”anxietate fluctuantă” sunteți binecuvântați cu o ”pace și fericire curgătoare”.

”De ce știu pur și simplu dintr-o dată că totul va fi în regulă?” vă întrebați. Dar apoi uitați răspunsul la întrebarea voastră. ”Îngrijorarea”, pune întrebări, iar voi vă amintiți să dați drumul îngrijorării și să o înlocuiți cu ”Speranța”.

Ce se întâmplă este că conștiința voastră se ridică dincolo de frecușurile și fricile lumii voastre trei/patru dimensionale. În loc să uitați să fiți fericiți, voi uitați să fiți triști. ”De ce se întâmplă asta?” întrebați.

Răspunsul este că conștiința voastră rezonează în mod natural la frecvențele mai înalte ale luminii care vă dezmiardă tot mai mult planeta, zona, casa, familia și viața.

Există o mică parte din voi, speriată, care nu vrea să aibă încredere că viața poate fi de fapt fericită și calmă. Mergeți la oglindă și priviți în ochii acelei părți speriate ...

Priviți fix în propriile voastre pupile și spuneți,

”Drag minunat eu.
SUNT PREGĂTIT/Ă să fiu fericit/ă.
SUNT PREGĂTIT/Ă să-mi amintesc adevăratul meu SINE.
SUNT PREGĂTIT/Ă să-mi vizitez Nava Stelară, Lumea mea Natală și Familia mea Galactică!”

Pământul este o planetă a ”liberului arbitru”. Prin urmare, dacă vreți să vă schimbați viața, va trebui să faceți acel pact cu Sinele vostru 3D, Sinele vostru 4D, Sinele vostru 5D și cu Mama voastră Gaia.

Când vă amintiți să vorbiți cu toate aceste versiuni ale SINELUI vostru, vă veți da seama că voi NU sunteți singuri. Vă veți aminti că sunteți înconjurați în mod constant de câmpurile de energie iubitoare ale tuturor expresiilor multidimensionale ale SINELUI vostru și de către toți membrii familiei voastre multidimensionale.

Invitați-i pe toți în viața voastră de zi cu zi.
Veți descoperi că sunt FOARTE fericiți să vă ajute.
Binecuvântări de la Familia voastră Pleiadeană și Galactică.


Sfârșitul Transmisiunii Noastre.



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.