duminică, 19 iunie 2016

Pregătirea Pentru Primul Contact - Capitolul VIII


Capitolul VIII
Fluxuri de Energie Multidimensională
Un Mesaj Arcturian prin Suzanne Lie

Dragi Ascendenți,
Noi, Arcturienii, dorim să vă trimitem această Transmisie pe Pământ. Vedem că mulți dintre voi începeți să vă amintiți modul în care VOI vă creați realitatea. Prin urmare, dorim să vă reamintim că cele trei instrumente puternice ale creării realității voastre sunt starea voastră de conștiință, percepțiile și atenția voastră.

Focalizarea atenției voastre este foarte importantă deoarece ”Acolo unde este atenția voastră, acolo sunteți și voi!” Sunt lucruri asupra cărora doriți să vă fixați atenția și lucruri pe care este mai bine să le ignorați. Atenția voastră este conștientizarea voastră conștientă. Astfel, realitatea pe care vă fixați atenția devine realitatea pe care voi ați ales să o experimentați.

În timp ce sunteți în conștiința voastră trei/patru dimensională, voi uitați că puteți alege pe ce să vă plasați atenția. Voi sunteți încă într-o realitate ”putere asupra altora” care vă spune încotro trebuie să priviți și ce ar trebui să auziți.

Din fericire, pe măsură ce trageți din ce în ce mai mult cu ochiul în dimensiunea a cincea, timpul, spațiul și controlul exterior al celei de-a treia dimensiuni nu mai au atât de multă ”putere asupra voastră”. Vă dați seama că realitatea pe care doriți să o percepeți este realitatea în care VOI veți trăi.

Prin urmare, voi alegeți să NU vă angajați conștiința cu ceea ce grupurile Putere Asupra Altora vă trimit prin intermediul TUTUROR mijloacele mass-media disponibile. Această realizare a propriei voastre autorități asupra realității în care trăiți este adeseori prima etapă a măiestriei personale.

Când vă dați seama că alegerea de a percepe o realitate este primul pas în a trăi în frecvența acelei realități, începeți să vă asumați responsabilitatea în ceea ce privește pe ce vă plasați atenția. Vă amintiți și faptul că nu există realitate corectă sau greșită în percepțiile voastre cinci dimensionale. Nu există realități bune sau rele în lumile mai înalte deoarece ”bine” și ”rău” sunt iluzii polarizate trei dimensionale.

Realitatea pe care ați ales să vă plasați atenția este realitatea în care VOI alegeți să trăiți. Din fericire, fluxurile de energie multidimensională trimit Iubire Necondiționată, Înțelepciune Infinită și Putere Multidimensională în portalul inter-dimensional al Inimii voastre Înalte. În acest ACUM aceste informații sunt trimise în portalul inter-dimensional al celui de-al Treilea Ochi al vostru.

Puteți alege să percepeți realitatea prin conștiința voastră trei, sau chiar patru, dimensională. Dar amintiți-vă, că pe ce vă plasați atenția determină realitatea pe care o veți percepe și, în consecință, realitatea în care veți trăi.

Cu un mare sacrificiu pentru adevărata voastră Conștiință Multidimensională, voi ați ales să vă luați un vehicul pământesc în realitatea unei lumi trei sau patru dimensionale. În consecință, voi trăiți în agitația lumii trei dimensionale în care există mult ”static” (lipsă în mișcare, acțiune sau schimbare, într-un mod văzut ca nedorit sau neinteresant n.t.) în câmpul vostru perceptual.

Acest ”static” este trimis în realitatea voastră trei/patru dimensională de către cei care încep să-și piardă ”puterea asupra” voastră. Atunci când conștiința voastră rezonează la acea frecvență joasă a realității, de multe ori nu puteți percepe curgerea fluxurilor de energie multidimensională care intră tot mai mult în atmosfera lui Gaia.

Desigur, aceste fluxuri de energie multidimensională au existat întotdeauna pe Pământ, dar niciodată atât de multe ca și acum. Noi, Familia voastră Galactică, vă auzim cererea de asistență și vă răspundem.

Cu toate acestea, numai aceia care și-au împământat câmpul de energie în Miezul lui Gaia și și-au fuzionat conștiința și percepțiile cu cele cinci dimensionale sunt în măsură să perceapă în mod conștient fluxurile de energie cinci dimensională, multidimensională. Am creat această situație pentru ca cei care mai trăiesc încă în conștiința joasă a Puterii Asupra Altora, să nu poată percepe aceste fluxuri de energie.

Cum recunoașteți, voi cei ascendenți, un câmp de energie multidimensională? De obicei, la început veți recunoaște fluxurile de energie prin intermediul corpului vostru fizic. Corpul fizic este ”costumul animal” pe care conștiința voastră îl poartă. Cu toate acestea, conștiința voastră este uneori atât de ”ocupată” cu supraviețuirea în dimensiunea a treia, încât nu aveți ”timp” să vă conectați la fluxurile de energie.

Pe de altă parte, forma voastră fizică este acel ”voi” care vă învelește conștiința și o protejează dându-vă detalii despre mediul vostru înconjurător. Detalii care pot fi atât de simple ca ”înșfacă o haină, este frig afară” sau ”du-te la doctor acum deoarece este ceva ce trebuie vindecat”.

Deoarece corpul vostru fizic servește ca și învelișul care conține și vă protejează conștiința, el este acea componentă a voastră care a învățat/și-a amintit cum să citească fluxurile de energie. Corpul vostru vă va spune ”NU, nu te urca pe scaunul ăla înalt, ia-ți o scară.”

Sau corpul vostru ar putea să spună ”Te rog hrănește-mă, mi-e foame.” Corpul vostru vă va spune și ce alimente nu dorește deoarece are dificultăți să le înghită. Corpul vostru vă va face să vă fie sete atunci când deveniți deshidratați.

Corpul vostru nu este preocupat de ”ceea ce ar trebui să faceți” sau de ceea ce ”v-a spus altcineva să faceți”. Corpul vostru este preocupat de VOI – conștiința pe care el o protejează. Prin urmare, corpul vostru este adeseori acea componentă a ființei voastre trei dimensionale care este prima parte a voastră care recunoaște curgerea valurilor de energie multidimensională.

Corpul vostru a recunoscut întotdeauna adierea vântului pe pielea voastră, temperatura din jurul vostru, ce este înfricoșător și ce este reconfortant. Prin urmare, pe măsură ce fluxurile de energie multidimensională își întețesc curgerea în dimensiunile a treia și a patra, corpul vostru fizic va fi primul care le va recunoaște.

Corpul vostru cunoaște senzația de cald, rece, vânt, ploaie, umiditate și uscăciune. Tot corpul vostru este cel care recunoaște atunci când aveți o experiență unică. Mintea și emoțiile voastre pot fi mult prea implicate în viața voastră de zi cu zi chiar și pentru ”a admira și mirosi trandafirii”, dar corpul vostru vă protejează 24-7.

Corpul vostru recunoaște atunci când ceva este nou pentru percepțiile voastre. Prin urmare, atunci când ceva unic legat de un flux de energie multidimensională intră în percepțiile voastre, corpul vostru va observa ceea ce mintea voastră s-ar putea să fie ”prea ocupată” ca să perceapă. Corpul vostru cunoaște și diferența dintre o percepție fizică care apare din viața voastră trei dimensională și o experiență astrală care apare din viața voastră fizică.

Astfel corpul vostru poate simți saltul de octavă în frecvență în dimensiunea a cincea. Totuși, corpul vostru nu știe cum să reacționeze la acest flux de energie, deoarece doar de curând a devenit capabil să perceapă acest flux într-un mod atât de tactil.

Totuși, corpul vostru poate recunoaște dacă acest câmp de energie este benefic, așa că încearcă să vă orienteze conștiința spre conștientizarea atentă a acestei noi experiențe. Cu toate acestea, mintea voastră este probabil prinsă în vreo sarcină importantă 3D, care vă limitează atenția conștientă la ceea ce faceți, mai degrabă decât la ceea ce simțiți.

În cele din urmă, ”vă faceți timp” să vă opriți din agitația voastră și să vă așezați, să vă relaxați, poate chiar să meditați. Din momentul în care vă așezați și vă simțiți corpul, veți recunoaște un nou sentiment în miezul vostru. Pare să fie o gâdilătură pe șira spinării, ceea ce vă face să doriți să vă mențineți coloana dreaptă și să vă acordați la această ”gâdilătură”.

Dar, nu, NU voi trebuie să FACEȚI ”ceva” foarte important. Dar este mai important acel lucru decât să vă conectați la acea senzație unică care este în miezul corpului vostru? Dacă răspunsul vostru este ”Da, trebuie să fac mai întâi acel lucru”, atunci voi ați ales să NU vă conectați la curgerea fluxurilor de energie multidimensională. În schimb, tocmai v-ați ales treburile voastre trei dimensionale în locul procesului vostru de ascensiune. Ați ales acțiunea în locul percepției.

Cu toate acestea, faptul de a vă acorda și numai o secundă pentru a percepe curgerea fluxurilor de energie multidimensională, ar putea schimba toate acțiunile pe care ați alege să le faceți pentru tot restul încarnării voastre. Desigur, nu vă veți da seama că ați făcut acea alegere pentru că ați ales să NU vă acordați la ceea ce este liber, înnăscut, natural și peste tot în jurul vostru.

Ați fost învățați, spălați pe creier că trebuie să munciți din greu pentru tot și să plătiți bani pentru ceea ce doriți să experimentați. Ați uitat plăcerile simple de a simți vântul pe fața voastră, soarele încălzindu-vă corpul, de a vă uita la un apus de soare și/sau de a contempla luna.

Ați fost spălați pe creier să credeți că trebuie să lucrați întotdeauna – ca să puteți câștiga bani – ca să obțineți ceea ce ați fost spălați pe creier să credeți că trebuie să posedați. Putere Asupra Altora, sunt șeful vostru invizibil, și ei vă dau ordine prin nenumăratele reclame care vă înconjoară.

Ați fost spălați pe creier să participați la reclame pentru a face mai mulți bani pentru grupurile ”Putere Asupra Altora”. Din fericire, corpul vostru vă amintește să ignorați reclamele și să ascultați liniștea. Corpul vostru spune ”Închide ochii și ascultă liniștea.”

La început, nu veți auzi liniștea, dar vă veți auzi gândurile și vă veți auzi corpul. Când vă auziți gândurile, acordați-vă un moment să recunoașteți modul în care gândurile voastre vă afectează corpul. De asemenea, observați modul în care corpul vostru vă influențează gândurile.

ACUM, eliberați-vă gândurile și fiți atenți numai la corpul vostru ...

Când un gând intră în mintea voastră, doar DAȚI-I DRUMUL ...

Gândurile voastre vor dori să se întoarcă înapoi la voi. Așa că, spuneți-le cu blândețe să stea în cealaltă parte a camerei și că vă veți întoarce la ele într-o clipă ...

Întoarceți-vă TOATĂ atenția către corpul vostru ...

Începeți prin a vă simți tot corpul deodată ...

Nu interacționați cu aceste simțiri. Doar recunoașteți aceste senzații și apoi DAȚI-LE DRUMUL ...

Lăsați ca întreaga voastră atenție să se focalizeze în interiorul vostru ...

Faceți respirații lungi, lente și profunde și RELAXAȚI-VĂ în corpul vostru ...

Apoi, corpul vostru va începe să vorbească cu voi pentru că în sfârșit îl ascultați.

Către care zonă a corpului vostru vă curge atenția?

Focalizați-vă pe acea zonă a corpului vostru și DAȚI DRUMUL ...

~~~~~~~~~~~~~
Suzille vorbește,
Zona corpului care-mi vorbește chiar acum este inima mea.
”Inimă dragă,” întreb eu, ”Ce mesaj ai pentru mine în acest ACUM?”

Corpul vorbește,
”Dragă conștiință a vehiculului nostru pământesc, noi, membrii inimii tale, dorim să-ți reamintim puterea Iubirii Necondiționate – mai întâi pentru sinele tău – și apoi pentru alții.

Iubirea Necondiționată este antidotul pentru toată frica care este trimisă în realitatea voastră. Această frică este trimisă pentru ca oamenii treziți de pe Pământ să NU simtă valul fluxului de energie multidimensională.

Cu toate acestea, pe măsură ce corpul vostru începe să recunoască ”senzația” acestui flux de energie multidimensională, voi îl veți simți chiar și atunci când mintea voastră este ocupată și chiar și atunci când emoțiile voastre vă distrag.

Noi, inima ta, reprezentăm începutul vieții tale. Când inima ta a bătut pentru prima dată singură, tu te-ai născut și când inima ta a încetat să mai bată, tu ai murit. Noi, inima ta, suntem aici să-ți reamintim că va fi în curând o ”încheiere” care va fi urmată de un ”nou început”.

Mulți oameni se tem de această tranziție, deoarece ei cred că nu vor fi capabili să facă această tranziție. Noi, inima ta, dorim să vorbim pentru toate inimile care încearcă să comunice cu mințile îndoctrinate ale vehiculului lor pământesc.

Dragi oameni care purtați acest corp, voi meritați Iubirea Necondiționată pentru sinele vostru, deoarece această Iubire Necondiționată vă va direcționa atenția către fluxurile de energie multidimensională care curg prin realitatea voastră ȘI prin vehiculul vostru pământesc.

Simțiți curgerea acestui flux de energie de Iubire Necondiționată
   Urmați acest flux cu gândurile voastre,
         Cu emoțiile voastre,
               Cu alegerile voastre și
                      Cu Corpul vostru.

VOI sunteți Curgerea pentru că VOI ați ales să o SIMȚIȚI în corpul vostru.

Noi, Inima voastră, vă reamintim că atunci când voi vă iubiți sinele, veți fi în stare să percepeți toată iubirea care vă înconjoară.
Simțiți Iubirea Necondiționată
Urmați Iubirea Necondiționată
FIȚI Iubire
Și veți descoperi că Iubirea Necondiționată care emană din interiorul vostru
Atrage Iubirea Necondiționată care emană din alții.

Iubirea Necondiționată este un magnet, o binecuvântare care poate recunoaște curgerea fluxurilor de energie multidimensională. Când SIMȚIȚI iubirea în corpul vostru, veți simți cum acea iubire direcționează fluxurile de energie multidimensională în Inima voastră Înaltă.

Pe măsură ce această Iubire Necondiționată curge în ”portalul inter-dimensional” al Inimii voastre Înalte, Inima voastră Înaltă împărtășește acest flux de energie multidimensională cu ”portalul inter-dimensional” al celui de-al Treilea Ochi al vostru.

Cu portalul inter-dimensional al celui de-al Treilea Ochi deschis, veți vedea ceea ce emană atât înspre voi cât și de la voi. Această emanație vă vindecă corpul, mintea și spiritul. Cu această vindecare interioară, invizibilă, voi începeți să vă creați realitatea.

Pe măsură ce dimensiunea a treia, iubirea condiționată transmută în frecvențele mai înalte, multidimensionale ale Iubirii Necondiționate, veți simți cum Iubirea Necondiționată curge în mod natural și infinit în fluxurile de energie multidmensională pe care le puteți simți ACUM îngrijindu-vă corpul, intrând blând în mintea voastră și curgând în inima voastră.

Cum vă vor schimba aceste fluxuri de energie realitatea?
Cum vă vor schimba aceste fluxuri de energie pe voi?

Din fericire, din momentul în care îmbrățișați, deveniți și emanați aceste fluxuri de energie multidimensională, nu va mai fi nevoie să cunoașteți răspunsurile, pentru că voi veți trăi răspunsurile.

La început veți continua să le trăiți în ”realitatea voastră timp/spațiu”. Cu toate acestea, pe măsură ce fluxurile de energie multidimensională vă ghidează constant în dimensiunea a cincea și dincolo de ea, veți elibera treptat timpul și veți trăi în ACUM.

În acel ACUM voi veți curge în și prin nenumăratele versiuni ale realității pe care VOI le experimentați, îmbrățișați și creați. Crearea acestei realități este determinată de frecvența realității pe care o experimentați în prezent.

Prin urmare, dacă voi experimentați PRAGUL de trecere în frecvența celei de-a cincea dimensiuni, vă amintiți că esența cinci dimensională a SINELUI vostru trebuie să transmute fiecare particulă de emanații pe care le-ați lăsat vreodată în materia lui Gaia de-a lungul tuturor încarnărilor voastre.

Cu toate acestea, dacă sunteți aproape de, sau chiar pe, acest prag inter-dimensional, voi ați transmutat deja cele mai multe tipare de emoții pline de frică care mai sunt încă agățate de Gaia. Această sarcină nu este amenințătoare pentru că Iubirea Necondiționată pe care o aveți pentru SINELE vostru va vindeca frica pe care ați acumulat-o în alte încarnări.

De asemenea, și Focul Violet este inter-dimensional. Prin urmare, atunci când vă transmutați realitatea prezentă, voi transmutați în același timp toate frecvențele acelei realități. Da, voi toți ați avut vieți inter-dimensionale înainte, dar de obicei vă puteți expansiona conștiința numai în cele mai înalte tărâmuri ale Lumii Astrale patru dimensionale.

Simțiți/credeți că sunteți pregătiți să săriți într-un sistem de operare total diferit? Vă rugăm să vă amintiți că procesul ascensiunii voastre va avea loc probabil prin ”atingerea punctului de maxim în Pământul cinci dimensional”. Apoi vă veți întoarce pe Pământul trei dimensional pentru a-i educa pe alți oameni.

Oamenii i-au creat cele mai multe daune lui Gaia. Prin urmare, oamenii trebuie să participe la transmutarea lui Gaia. Desigur, ascendenții sunt cei care o vor curăța pe Gaia, chiar dacă grupurile ”Putere Asupra Altora” au creat cele mai grave prejudicii. Și aici veți fi chemați voi să trimiteți Iubire Necondiționată și Foc Violet celor pe care i-ați cunoscut înainte ca fiind dușmanii voștri.

Colectivul celor pe deplin treziți și ascendenți, lucrând în unitate cu Familia voastră Galactică în dimensiunea a cincea și dincolo de ea, precum și numărul mare de locuitori cinci dimensionali din Miezul lui Gaia sunt cei care vor avea puterea de a transmuta o planetă.

Vă rugăm să știți că cel a cărui conștiință rezonează la dimensiunea a patra și a cincea are o putere de zece ori mai mare decât unul care este pierdut încă în dimensiunea a treia. Prin urmare, nu este necesară o majoritate de oameni pentru ca ascensiunea planetară să poată avea loc.

Conștiința Unității, Iubirea Necondiționată, Focul Violet și conștiința cinci dimensională a celor pe deplin treziți, precum și Gaia însăși, au destulă putere pentru a o recalibra pe Gaia în frecvența Ei de rezonanță mai înaltă.

În acest fel, vă veți întoarce la acel VOI care rezonează infinit cu cinci dimensionalul ACUM al lui UNU.

”Ăsta-i un vis?” întrebați voi.

”Nu”, răspundem noi. ”Dimensiunea a treia/patra este un vis. Voi vă treziți ACUM la UNUL cinci dimensional și mai mult care ați fost întotdeauna – dar vehiculul vostru pământesc a uitat.”

Acesta este motivul pentru care vă rugăm să împărtășiți aceste informații inter-dimensionale cu alții. Dacă nu știți cum să faceți acest lucru, întrebați-ne pe noi, Familia voastră Galactică și noi vă vom ajuta.

Binecuvântări vouă tuturor,
Ne vedem în dimensiunea a cincea.


Arcturienii




Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.