vineri, 24 iunie 2016

Pregătirea Pentru Primul Contact - Capitolul XI


Capitolul XI
Vă alăturați nouă ACUM?
O Nuvelă Pleiadeană prin Suzanne Lie

”Vă alăturați nouă ACUM?” îi auzim pe mulți dintre voluntarii noștri pe Pământ întrebând.

”Destul de mult” este răspunsul nostru comun pe care îl trimitem profund în conștiința celor mulți care ne întreabă acest lucru.

”Ce vreți să fac eu?” ne întreabă de obicei voluntarii. Cei treziți sunt pregătiți și dornici să contribuie cu tot ceea ce pot la procesul ascensiunii personale și planetare.

Formați o Echipă de oameni dedicați care ni se pot alătura în Conștiința Unității. Această Conștiință a Unității va impulsiona foarte mult conștiința individuală a fiecăruia dintre voi într-o bandă mai largă a conștiinței de grup. Apoi vă cerem fiecăruia dintre voi să vă împărtășiți experiențele și să le puneți (în comun) cu ceilalți.

În acest fel veți începe să ”faceți ascensiunea ceva normal”. Din momentul în care ascensiunea devine normală, frica de necunoscut va fi eliberată cu ușurință. Apoi, fiecare care este nou în experimentarea ”trasului cu ochiul în dimensiunea a cincea” va avea o echipă de susținere cu care poate comunica și împărtăși.

În acest fel, Conștiința Unității se va expansiona în Conștiința Planetară. Apoi, atunci când cea mai mare parte a conștiinței este calibrată în Conștiința Planetară, Gaia va avea susținerea de care are nevoie pentru a-și începe propria Ei tranziție.

Apoi, membrii umani ai Conștiinței Planetare a Pământului vor fuziona profund cu orice zonă a corpului lui Gaia pe care se află în acel ACUM. Să știți că în ascensiune NU există greșeli sau accidente. Fiecare ”greșeală” este pur și simplu un câmp de energie care trebuie să fie echilibrat și eliberat și fiecare ”accident” este ceva ce voi ați evitat și aveți nevoie de un ghiont pentru a vă aduce aminte de misiunea aleasă.

Transmutarea dintr-un vehicul trei/patru dimensional într-un vehicul cinci/și mai mult dimensional, este foarte provocatoare pentru conștiința voastră umană. Pentru conștiința voastră de zi cu zi, senzația și procesul de ascensiune se simte foarte mult ca și o moarte iminentă.

Voi ați avut cu toții multe încarnări pe Pământ în care ați ”murit în vehiculul vostru pământesc”. Deoarece corpul vostru pământesc rămâne ”îngropat sau incinerat” pe Pământul trei dimensional, corpul vostru nu are amintirea de a călători în frecvențele mai înalte atunci când ați ”murit”.

Prin urmare, va fi nevoie să aveți încredere în amintirile voastre profunde, și ascunse de obicei, ale altor încarnări în care corpul vostru a murit, dar esența VOASTRĂ s-a întors la Corpul vostru de Lumină mai înalt dimensional.

Ceea ce vă va susține în timpul acestui ACUM este că atât voi cât și planeta vă reîntoarceți la rezonanța voastră mai înaltă înnăscută a realității. Prin urmare, aceia dintre voi care sunteți profund conectați cu planeta Pământ veți fi în stare să vă fuzionați experiența personală cu experiența planetară a lui Gaia.

Din momentul în care cineva care poartă o formă umană își amintește că planeta este o ființă vie, simțitoare, conștiința sa se expansionează instantaneu dincolo de limitările trei/patru dimensionale ale timpului/spațiului și se ridică în libertatea voastră cinci dimensională a lui UNU cu ÎNTREAGA viață în acel ACUM.

Spunem ”în acel ACUM” pentru că cu toții veți avea ”probe” și ”avanpremiere” în pregătirea pentru procesul vostru de ascensiune. S-ar putea foarte bine să vă gândiți că sunteți ”bolnavi” pe durata acelei experiențe pentru că corpul vostru va încerca să se elibereze de atașamentele la procesul său de operare trei/patru dimensional pentru a putea să încheie alinierea voastră cu sistemul vostru de operare cinci dimensional.

În timpul acestei tranziții, pe care mulți dintre voi ați întins-o pe o perioadă mai degrabă lungă din ”timpul” vostru 3D/4D, vă veți simți probabil destul de inconfortabil în vehiculul vostru pământesc aflat în procesul transmutării. S-ar putea chiar să simțiți, sau să vă speriați că, muriți.

Vrem să vorbim despre acest concept într-un mod mai profund, deoarece această senzație, sau chiar mai rău, frică de moarte, vă poate coborî starea de conștiință. Apoi, din momentul în care starea voastră de conștiință coboară de pe pragul dimensiunii a cincea în dimensiunea a treia/patra, experimentarea procesului de ascensiune se va opri.

Această experimentare a opririi procesului este de fapt foarte utilă pentru ascendenții noștri. Nu ați dori să conduceți o mașină fără frâne sau să urcați pe vârful unui munte fără să vă opriți pentru a vă regenera câmpul de energie.

De fapt, ”regenerarea câmpului vostru de energie” este o componentă vitală a procesului vostru de ascensiune. Cel mai bun mod în care vă puteți ”regenera” este să vă conectați cu expresiile mai înalt dimensionale ale sinelui vostru multidimensional care vă ajută în acest proces.

De asemenea, când simțiți nevoia de mângâiere și susținere, vă sugerăm cu putere să vă contactați sinele mai înalt dimensional. Expresiile voastre mai înalt dimensionale ale sinelui sunteți VOI.

La fel cum v-ați lăsa mâinile să alunece într-o pereche de mănuși, v-ați ”alunecat conștiința voastră mai înalt dimensională” în actuala voastră formă/vehicul pământesc trei dimensional. Când vă puneți mănușile, mâinile voastre arată ca și mănușile, nu ca și pielea și oasele voastre care se află în interiorul mănușilor. În același fel, din momentul în care ați ”alunecat în vehiculul vostru pământesc”, voi arătați ca un om.

Dar, așa cum mâinile voastre sunt în interiorul mănușilor voastre, VOI sunteți în interiorul vehiculului vostru pământesc. Purtați mănuși pentru a vă proteja mâinile de vremea nefavorabilă atunci când ”ieșiți afară în frig” și purtați un vehicul pământesc pentru a vă proteja pe voi înșivă de ”frica nefavorabilă” a multor oameni care nu sunt pregătiți pentru adevăr.

Când ați ales să vă încarnați pe Pământ pentru a o ajuta în ascensiunea Ei planetară, voi v-ați alunecat SINELE în vehiculul pământesc pe care îl purtați acum. Vehiculul pământesc în care ați alunecat are acum nevoie de ajutorul vostru.

Ați uitat probabil tot antrenamentul prin care ați trecut înainte de a vă coborî frecvența suficient de mult pentru a purta un vehicul pământesc trei/patru dimensional. S-ar putea să fi uitat și faptul că VOI sunteți ființe de lumină cinci dimensionale, și mai mult. Adevărata voastră rezonanță este mult prea înaltă pentru a intra într-un vehicul pământesc fără să-l deterioreze.De exemplu, dacă ați încerca să purtați niște mănuși de copii, probabil că le-ați strica încercând să vă băgați mâinile voastre de adult în mănușile mult mai mici ale unui copil. Acesta este motivul pentru care voi v-ați plasat frecvențele cele mai joase trei/patru dimensionale ale conștiinței voastre în corpul vostru fizic trei/patru dimensional și în aura voastră.

Aceia dintre voi care au ales să fie ”treji” ca și copii ați putut simți această ”ființă” care a fost tot timpul în jurul vostru. Este posibil ca cultura voastră să vă fi spus că această ființă a fost ”Dumnezeu” sau orice alt nume ar fi putut folosi cultura voastră să-i dea și care era dincolo de frecvența dimensiunii fizice.

Mulți dintre ”zeii” voștri trei dimensionali au fost, de fapt, doar ființe patru dimensionale care erau la fel de polarizate ca și omologii lor umani. Prin urmare, acești ”zei” au dus multe războaie pentru a dovedi că zeul lor era mai bun decât zeul altora.

Cu toate acestea, o ființă infinită, un Dumnezeu, nu va sugera NICIODATĂ vreo formă de putere asupra altora, acțiuni sau credințe bazate pe frică. Cu toate acestea, multe ”războaie sfinte” au fost duse pentru a vedea cine are ”cel mai bun dumnezeu”. Adevărul este că DUMNEZEU nu luptă. DUMNEZEU rezonează la frecvența Iubirii Necondiționate, Iertarea Necondiționată și Acceptarea Necondiționată a ÎNTREGII vieți.

Din momentul în care voi, împământații noștri, începeți să încorporați ”calitățile necondiționate” de mai sus, procesul vostru de ascensiune începe. Din nefericire, este extrem de dificil să trăiești în rezonanța calităților de mai sus în timp ce încă vă mai purtați vehiculul vostru pământesc.

Calitățile Divine de mai sus sunt înnăscute rezonanței SINELUI vostru Corp de Lumină cinci dimensional. Pe măsură ce continuați să încercați să vă amintiți să trăiți în aceste calități cinci dimensionale, conștiința voastră începe să se expansioneze dincolo de limitările conștiinței și corpului vostru trei/patru dimensional.

Pe măsură ce conștiința voastră ”devine prea mare” pentru cochilia voastră fizică, procesul vostru de întoarcere înapoi la SINELE vostru cinci dimensional și mai mult, începe. Odată cu începerea activării Calităților voastre Divine cinci dimensionale, conștiința, percepțiile, gândurile și emoțiile voastre trei/patru dimensionale își încep transmutarea în dimensiunea a cincea și dincolo de ea.

”Transmutarea” nu este același lucru cu ”schimbarea”. Schimbarea înseamnă că elemente noi având aceiași frecvență de bază ca rezonanța voastră sunt adăugate sentimentului vostru de sine. Schimbare poate însemna și faptul că voi ați eliberat unele dintre vechile elemente ale sistemului vostru de operare 3D/4D.

”Transmutarea” înseamnă că frecvența de rezonanță a oricărei percepții, experiențe, gând, emoții, dorințe, etc. s-a expansionat pentru a îmbrățișa următoarea octavă a realității în care sunteți în prezent angajați.

Acest salt în octavă este ceea ce are loc în conștiința multora dintre oamenii de pe Pământ. Am dori să putem spune că majoritatea, dar încă nu a devenit ”majoritatea” oamenilor. Cu toate acestea, aura unui om trezit deține de zece ori (sau mai mult) mai multă lumină decât a unuia care nu s-a trezit încă.

Spunem ”nu s-a trezit încă” pentru că prima misiune a treziților noștri în amintirea adevăratului lor SINE Multidimensional, este să împărtășiți acea informație în orice mod se potrivește mai bine cu abilitățile și talentele voastre. Dacă FIECARE trezit, ”răspândește vorba” în propriul său mod, procesul ascensiunii lui Gaia în rezonanța sa cinci dimensională ar avea loc ACUM.

Acesta este motivul pentru care noi îi chemăm pe TOȚI voluntarii noștri să ajute la ascensiunea lui Gaia să se trezească la adevăratul lor SINE, să-și amintească Misiunea pe care ei și-au ales-o înainte de a-și lua această întrupare și să îndeplinească misiunea pe care și-au ales-o.

Cu toate acestea, unii dintre bravii noștri voluntari au avut mai multe traume decât pot curăța singuri, fără ajutorul altora. Din fericire, din ce în ce mai mulți dintre voi vă recunoașteți unul pe celălalt și vă ajutați în mod deschis prietenii de pe Navă care s-au pierdut în multele provocări ale celei de-a treia dimensiuni.

Desigur, acești oameni nu mai arată ca și tovarășii voștri de pe Navă, pentru că ei își poartă acum vehiculul lor pământesc trei dimensional. Cu toate acestea, voi, treziții noștri, veți fi în stare să vă ”simțiți” prietenii. Apoi, în timp ce rămâneți plini de respect pentru prietenii voștri care sunt în prezent limitați la dimensiunea a treia, puteți să-i ajutați să se ”trezească la adevăratul lor SINE cinci dimensional”.

La început îi puteți ajuta prin intermediul conștiinței voastre. Dacă puteți stabili o ”legătură de conștiință” cu acea persoană, veți găsi o cale de comunicare prin intermediul conștiinței mai înalt dimensionale. Când ați stabilit această ”legătură de conștiință” puteți ajuta foarte mult acea persoană să-și împământeze pe deplin energia sa cinci dimensională în miezul lui Gaia.

Odată ce câmpul lor de energie cinci dimensional este pe deplin împământat în Pământ, este destul de simplu pentru ei să-și amintească să trimită acea energie jos în Pământ pentru a se ”conecta” personal la miezul lui Gaia. În acest fel, energia lor personală, umană fuzionează cu energia planetară a lui Gaia.

Acest proces de fuziune oameni și planetă are loc în momentul în care omul acordă deplina permisiune de a-și împărtăși câmpul personal de energie cu câmpul de energie planetar al lui Gaia. Acest aranjament personal/planetar poate avea loc numai atunci când sinele vostru uman este pe deplin conștient de Sinele vostru Multidimensional.

Din momentul în care cineva își împărtășește conștientizarea sa conștientă a SINELUI cu Gaia, acesta poate să-și amintească cu o mai mare ușurință că EL/EA este onorat să fie în măsură să-și împărtășească vehiculul în acest mod.

Noi, membrii sinelui vostru multidimensional, NU intrăm în aspectele voastre de la unu la patru dimensionale, deoarece acele frecvențe sunt legate încă de timp și de separarea pe care o crează timpul. Cu toate acestea, noi ne-am fuzionat SINELE nostru cinci dimensional și mai mult cu conștiința cinci și patru cea mai înalt dimensională.

Din perspectiva noastră, noi am fuzionat întotdeauna în acest fel. Cu toate acestea, voi nu ați fost în stare să îmbrățișați acest concept până când nu ați fost în stare să vă activați gândirea cinci dimensională.

Mulți dintre voi puteți proiecta experimentarea noastră, Familia voastră Galactică, în ”afara” vehiculului vostru pământesc. Apoi s-ar putea să vă întrebați cum putem fi întotdeauna acolo sunteți voi. Vedeți voi, noi suntem VOI, dar numai în dimensiunea a cincea și dincolo de ea.

Mulți dintre voi ați uitat că voi sunteți componenta celor din conștiința colectivă care au ales să-și coboare o parte a conștiinței, percepțiilor, experiențelor și sentimentului nostru de sine într-un copil care urma să se nască. Noi, inclusiv voi, ne-am suprapus acelui copil cu mult înainte ca acesta să se nască. Mulți dintre voi ați vorbit cu sinele vostru cinci dimensional încă de când v-ați născut.

De fapt, unii dintre voi ați comunicat întotdeauna cu noi și ați știut întotdeauna că noi suntem familia voastră. Nu v-am putut da aceste detalii exacte până când societatea vaostră nu a ajuns în punctul acestei mari tranziții. Ar fi putut fi periculos pentru voi să cunoașteți acea informație într-o lume care mai era guvernată încă de către Putere Asupra Altora. Cei mai mulți dintre voi erați deja ”prea diferiți” pentru mulți și aveați deja destule secrete de păstrat față de cei 3D.

Mulți dintre voi nu v-ați simțit niciodată confortabil în corpul vostru, acesta fiind și motivul pentru care ați avut atât de multe probleme cu felul în care ați arătat. La nivel inconștient v-ați amintit corpul vostru Pleiadean înalt, subțire, așa că întotdeauna v-ați gândit că sunteți prea ”grași” sau prea ”scunzi”. De asemenea, mintea voastră a fost atât de conectată cu noi încât unii dintre voi ați avut rezultate slabe la școală pentru mulți din anii voștri Pământești.

Mulți dintre voi vă treziți ACUM la adevăratul vostru SINE, aveți ”simptomele transmutării” de amețeală. Simptomele de transmutare încep, de obicei, în timpul stării voastre de vis în care voi vizitați, de fapt, o altă realitate. Mulți dintre voi mergeți pe Venus pentru că acesta este ACUM-ul vostru să vă activați o actualizare de frecvență. Cu toate acestea, ”actualizarea” poate fi destul de provocatoare pentru corpul vostru fizic.

Unele dintre simptomele transmutării sunt o durere într-o zonă slăbită a corpului, precum și amețeli care pot dura de multe ori chiar și șapte zile. Amețeala este o reacție la faptul că percepțiile voastre sunt expansionate în frecvențele mai înalte.

Cei care poartă un vehicul pământesc mai în vârstă pot avea mai multe dificultăți de adaptare la această actualizare decât alți oameni, mai tineri. Această experiență este ca și cum ai pune o parte nouă într-o mașină veche. Mașinii îi trebuie un oarecare timp ca să integreze noua modernizare.

Vrem să știți că aceste actualizări se vor contopi în cele din urmă cu tiparele voastre energetice ”de modă veche”. Prin urmare, nu este nevoie să vă îngrijorați. Mulți dintre voi, cei care v-ați oferit voluntar să fiți un ”prototip” pentru noile vehicule pământești ați venit într-un vehicul pământesc după încheierea celui de-al doilea război mondial.

Numeroase cupluri au fost separate în timpul războiului și au dorit să sărbătorească reunirea lor prin faptul de a avea un copil. De asemenea, deoarece mulți oameni au murit în timpul războiului, a fost în ”instinctul vostru animalic” să creați mai mulți oameni. Astfel, a fost creată Generația Baby Boomer.

Deoarece această generație ”Baby Boomer” a văzut multe decoperiri și invenții noi, ei sunt înnăscut pregătiți pentru ultima descoperire că ”ET” sunt REALI. Sunt mulți lideri din această generație care s-au oferit voluntar să vadă dacă ar putea proiecta aceste fluxuri noi de energie cinci dimensională într-un vehicul pământesc mai în vârstă fără să-i provoace pagube.

Realitatea este că toți veți experimenta disconfort la început, dar suntem foarte fericiți să spunem că cei mai mulți dintre voi ați fost în stare să vă adaptați destul de bine. Multe aranjamente sunt făcute în timpul vizitelor voastre nocturne pe Navele voastre pentru a vă ajuta să recunoașteți în mod conștient că ”ceva” este FOARTE diferit.

Tăiască diferența! Și ”Țineți-vă bine!” Norii se curăță, Soarele răsare și Noi, Familia voastră Galactică, venim în vizită. Vă mai amintiți cum să gătiți mâncare Pleiadeană? J
Binecuvântări de la Familia voastră Pleiadeană!

Încheierea Transmisiei

Dragi Cititori,
În comentariul de mai jos, Shawnna împărtășește cum plănuiește să-i pregătească pe ”alții” pentru Primul Contact.

Haideți să ”Facem Ascensiunea Normală” și să avem o discuție despre modul în care ne planificăm să ne pregătim pe noi înșine și pe alții pentru Primul Contact. Ceea ce aveți de spus este important. Vă rog să vă simțiți liberi să împărtășiți,
Binecuvântări,
Sue

Cum Plănuiesc Să-i Pregătesc pe Alții pentru Primul Contact


Așa cum am reflectat la contribuția mea personală în pregătirea primului contact, am văzut atât de multe aspecte care sunt strâns legate. Eu îl văd ca pe un întreit proces de conștientizare:

Înțelepciune
În primul rând, este foarte importantă căutarea activă și căutarea adevărului. Văd foarte valoroasă focalizarea pe ridicarea cunoașterii globale și a conștientizării adevăratei noastre istorii, a actualului contact cu și ghidarea primită de la familia noastră galactică. Adevărul a fost ascuns și dat la o parte și este momentul să reînviem aceste evenimente foarte importante. O parte importantă a acestui proces de conștientizare este înțelegerea că omenirea atinge un punct important în procesul său natural, evolutiv.

ADN-ul nostru este activat de către energiile cosmice sporite și sunt trezite noi abilități în timp ce noi devenim noile prototipuri umane. Este introdusă conștientizarea conexiunii noastre înnăscute cu planeta, iar noi ne revendicăm recunoașterea că suntem una cu planeta, GAIA (Mama Pământ), care este o ființă inteligentă, simțitoare, susținătoare, generoasă și iubitoare. Începem să înțelegem că familia noastră mai mare galactică este aici pentru a ne ghida, educa și împuternici să devenim specia umană evoluată care am fost întotdeauna destinată a fi.

Puterea
În al doilea rând, vizualizez ajutarea omenirii în procesul de trezire la adevărata putere care se află în interior. În fiecare persoană există potențialul de a-și acorda timp să se deconecteze de la rutina zilnică și modul supraviețuire în care se află atât de mulți. Pe măsură ce meditația și conexiunea cu sinele mai înalt devin un obicei regulat și o prioritate, energia și pasiunea creatoare pentru viață este re-trezită.

Ca și societate, noi începem să ne creăm în mod activ propria noastră realitate ideală pe măsură ce devenim stăpânii gândurilor, emoțiilor și puterii transmutaționale (folosind flacăra violet). Înțelegem că gândurile noastre ne crează realitatea. Înțelegem că există mult potențial și că este momentul să fim schimbarea pe care dorim să o vedem în noua și împuternicita lume. Recunoaștem că suntem conectați cu toții și că suntem parte integrantă a unei conștiințe cosmice mai mari. Încurajăm conexiunile continue în conștiința unității.

Iubirea
În al treilea rând, văd evoluția naturală a fiecărei persoane trezite căzând în îmbrățișarea iubirii necondiționate. Sinele noastre Mai Înalte, ghizii galactici, ghizii angelici, familia din Pământul Interior și Complemenții Divini sunt invitați și îngăduiți în ființarea noastră pe măsură ce sunt atinse stări de conștiință mai înalte. Maturitatea emoțională facilitează exapnsionarea conștientizării noastre și permite conexiunea cu mintea noastră multidimensională și cu inima noastră înaltă.

Portalurile iubirii necondiționate și conexiunile mai înalt dimensionale sunt deschise și primul contact este făcut în interior. Se formează o nouă legătură care facilitează un influx continuu și în continuă expansiune de creativitate continuă, conștientizare, protecție, putere, încredere, conștientizare, înțelepciune, iubire, compasiune, iertare și pace.

În Concluzie,
În concluzie, fiecare dintre noi ne predăm ghidării și conexiunilor noastre mai înalte și începem să ne întrupăm sinele noastre mai înalte și servim ca portaluri de conștientizare, potențial și energie mai înalt dimensională care este ancorată în această dimensiune și în miezul lui GAIA. Noi SUNTEM noile prototipuri umane și suntem aici pentru a servi drept pionierii care co-crează realitatea cea mai înalt posibilă în această frecvență la care rezonăm.

Ne împărtășim călătoriile personale și îi încurajăm pe alții care sunt pregătiți să facă în mod voluntar pasul într-o conștientizare mai profundă pentru a-și revendica și activa infinita înțelepciune, puterea multidimensională și iubirea necondiționată.

Cu cea mai profundă recunoștință îi mulțumesc Dr. Suzanne Lie și Arcturienilor pentru eforturile lor neobosite, răbdare și ghidare și mă simt atât de privilegiată să fiu parte integrantă a unui ”moment” atât de semnificativ sau ”frecvență a realității” în evoluția omenirii.


Shawnna DonopTraducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.