luni, 6 iunie 2016

Noi Suntem UNUL


Prin Suzanne Lie

Ce este Noul Pământ? Cum creăm Noul Pământ? Cum trăim pe Noul Pământ? Acestea sunt întrebări pe care ni le punem nouă înșine pentru că simțim că ceva este foarte diferit. În același timp, mai sunt multe lucruri care sunt așa cum au fost întotdeauna. Din nefericire, unele dintre acestea sunt același întuneric și îndoctrinare.

Din fericire, între acel întuneric și îndoctrinare, care se află pe punctul de a se încheia, strălucește lumina a ceea ce începe. Ceea ce începe este faptul că Pământul nostru trei și patru dimensional se expansionează în expresia sa cinci dimensională Pământul Corp de Lumină.

Noi, membrii omenirii, ne străduim să ne expansionăm în Corpul nostru de Lumină cinci dimensional astfel încât să putem deveni populația care locuiește această versiune minunată, revizuită, actualizată a preiubitei noastre planete Gaia. Cu toate acestea, înainte de a ne muta în această nouă versiune, haideți să ne acordăm un moment de a ne întoarce la modul în care Gaia a devenit o planetă trei dimensională.

Așa cum membrii omenirii sunt ființe multidimensionale și planeta pe care noi trăim este o ființă multidimensională. Pentru că mulți oameni ne recalibrăm conștiința pentru a ne întoarce la sinele nostru cinci dimensional, noi o ajutăm pe Gaia să se întoarcă la Planeta Ei Corp de Lumină.

Așa cum noi o ajutăm pe Gaia și Gaia ne ajută pe noi. În acest fel noi creăm o asistență reciprocă de ”persoane care ajută planeta” și ”planeta care ajută persoane”. Datorită acestui ajutor reciproc, noi ne putem fuziona experiențele noastre umane ale transmutării în dimensiunea a cincea cu Gaia, iar Gaia își poate împărtăși experiențele ei cu noi. În acest fel, oameni și planetă lucrăm ca o echipă pentru a ne transmuta realitatea într-o rezonanță cinci dimensională, oameni corp de lumină care își împărtășesc realitatea cu o planetă corp de lumină, cinci dimensională.

Așa cum noi, oamenii, suntem ființe multidimensionale care ne-am coborât frecvența pentru a fi expresiile trei dimensionale ale SINELUI nostru, precum și corpul nostru astral și aura patru dimensională, și Gaia a făcut același lucru. De fapt, Pământul cinci dimensional a existat întotdeauna pentru că el rezonează dincolo de timp și în Acum-ul lui Unu.

Noi toți, voluntarii pentru Pământul trei și patru dimensional, am decis să ne coborâm conștiința și să ne trimitem percepțiile în proiecția Pământului trei și patru dimensional. Pământul trei și patru dimensional este ca o hologramă.

Imaginea luminii multidimensionale a lui Gaia este filtrată printr-o prismă trei dimensională pentru a crea o iluzie, o realitate care este proiectată pe eterii vieții pentru a crea o planetă trei dimensională numită Pământ. De fapt, Pământul este pământ, aer, foc și apă trei dimensionale și eter patru dimensional.

Pentru că ne-am luat atât de multe încarnări în sistemul realității Pământ, am crezut că noi suntem PE Pământ mai degrabă decât ÎNtr-o proiecție holografică. Nenumăratele noastre încarnări ne-au făcut să uităm că, în multidimensionalitatea noastră, noi suntem infinit UNA cu Sursa.

În timp ce în cea mai înaltă frecvență de rezonanță a noastră noi am ales să intrăm în iluzia Pământului trei/patru dimensional. Pentru a intra în această iluzie, noi a trebuit să ne coborâm atât de mult conștiința încât am uitat că noi SUNTEM Sursa pentru că Sursa este Totul în Toate.

De aceea noi nu putem fi din Sursă pentru că noi nu putem părăsi Sursa. Părăsirea Sursei este doar o iluzie trei dimensională. În realitate nu există nici o separare de Sursă cu excepția proiecției holografice a unei planete trei dimensionale.

Pământul, care a fost atât de plin de întuneric și frică pentru atât de mult din timpul său planetar, încât noi, Protectorii lui Gaia, am uitat că Gaia este a Sursei, că noi suntem ai Sursei – Totul este al Sursei pentru că Totul Este Sursa. Noi suntem Sursa pentru că Sursa este Totul în Toate.

Cu toate acestea, proiecția holografică a Pământului fizic este atât de captivantă încât noi am ajuns să fim îndoctrinați în conceptul că Pământul este real și că imaginația/amintirea noastră despre realitățile mai înalte nu este reală.

Așa că haideți să ne uităm puțin la conceptul de ce este real. Real este un termen trei dimensional. Chiar și Planul Astral patru dimensional este conștient de faptul că Pământul trei dimensional este o proiecție. Membrii dimensiunii a patra știu acest lucru pentru că ei au trebuit să ”moară” sau au meditat pentru a intra în acea realitate patru dimensională.

Poate că ei au intrat și în timpul stării lor de visare. În toate aceste scenarii, ei și-au expansionat conștiința dincolo de iluziile proiecției holografice a Pământului trei dimensional pentru a putea arunca o privire adevăratei realități a iubirii necondiționate și a luminii multidimensionale.

Fiind în această iubire necondiționată și lumină multidimensională, cineva poate vedea, percepe și experimenta modul în care lumina multidimensională se fragmentează pe Pământ în șapte frecvențe diferite, separate de culori/vizual și tonuri/auditiv. Această separare începe din momentul în care lumina mai înaltă intră în cel mai înalt sub-plan patru dimensional și crește pe măsură ce lumina trece prin sub-planurile din ce în ce mai joase.

Când lumina mai înaltă intră în lumea astrală de jos, care este realitatea patru dimensională cu cea mai joasă frecvență, întunericul fricii din îndelungatul trecut violent al Pământului se amestecă în cea mai joasă frecvență a luminii astrale.

Pe pragul dintre dimensiunea a patra înspre dimensiunea a treia, se află ceea ce s-ar putea numi un filtru, care este de fapt o prismă. Această prismă separă toate frecvențele diferite ale luminii, astfel încât pare că există o separare de la o frecvență de culoare/ton la următoarea frecvență de culoare/ton.

Un exemplu pentru acest lucru ar fi să umpleți cu grijă o sită, sau un bol cu multe găurele, cu nisip. Când umpleți pentru prima dată sita/bolul, nisipul ar putea să rămână la un loc în unitatea nisipului.

Cu toate acestea, dacă ați pune dedesupt un prosop sau o foaie de hârtie și ați agita sita/bolul, ați vedea cum diferite boabe de nisip cad formând un model care pare a fi separat. În același fel, când lumina multidimensională a lui UNU curge prin prismă (sită) pe Pământul trei dimensional, lumina multidimensională se separă în șapte culori diferite de roșu, portocaliu, galben, verde, albastru, indigo și violet.

Prin urmare, pe măsură ce lumina multidimensională a Unității lui Unu curge prin prisma (sita) celei de-a patra dimensiuni, ea se separă în mod progresiv de lumina multidimensională în șapte octave diferite ale realității care sunt apoi proiectate în matricea trei dimensională a pământului fizic al lui Gaia, care este bazată pe separare.

Experiența voastră de a fi trei dimensionali sunteți, de fapt, voi trecând prin prisma din dimensiunea a patra pentru a fi proiectați în iluzia unei planete trei dimensionale. Ceea ce se întâmplă în Acum-ul vostru este că acest obiect trei dimensional, Pământul fizic își expansionează frecvența în dimensiunea a cincea.

Pământul face această ajustare prin eliberarea atașamentului său la matricea trei dimensională, care se bazează pe iluzia separării de întreaga viață și, cel mai important, Marea Iluzie a separării de Sursă.

Din cauza nenumăraților ani de atașament ai lui Gaia de matricea de a fi o planetă trei dimensională pe care multe ființe au experimentat o realitate trei dimensională, face ca tranziția ei planetară să fie dificilă.

Din fericire, în acest ACUM, dimensiunea a patra trece în frecvența dimensiunii a cincea așa că ea nu mai servește drept filtru sau prismă pentru a separa viața multidimensională în cele șapte octave diferite ale unei realități trei dimensionale.

De fapt, Gaia își recalibrează tot mai mult expresia Ei trei dimensională în expresiile Ei patru și cinci dimensionale. Cu toate acestea, pentru a finaliza această recalibrare, Ea trebuie să părăsească Matricea 3D și să-și transfere câmpurile de energie în continuă expansiune în câmpul ei de energie multidimensional, înnăscut.

Gaia a fost întotdeauna menită să-și aibă locuibile toate multele frecvențe ale realității pentru nenumărate versiuni ale vieții. Cu toate acestea, frica care s-a acumulat pe planeta Ei, i-au scăzut atât de mult lumina multidimensională încât Ea nu și-a putut încheia întoarcerea la planeta ei multidimensională fără ajutorul mulților ei locuitori.

ÎNTREGUL regat al plantelor și al animalelor o ajută, dar și ele sunt sub dominația regatului uman. Din fericire, pentru că lumina multidimensională nu mai trece prin filtrul, prisma planului astral de jos patru dimensional, ea intră direct în dimensiunea a treia, fără a mai fi separată în șapte octave separate, ci ca un șuvoi de lumină unificată, multidimensională.

Această lumină multidimensională intră în inimile și în mințile omenirii pentru a-i elibera de lungul lor exil din SINELE lor Multidimensional. Pe măsură ce oamenii își amintesc din ce în ce mai mult SINELE lor Multidimensional, se vor alătura și ei în a o ajuta pe Gaia în procesul transmutării Ei planetare.

Pe măsură ce oamenii de pe Gaia, care și-au amintit adevăratul lor sine multidimensional crează portaluri de lumină, întunericul care s-a acumulat în aura lui Gaia poate fi transmutat de către această lumină multidimensională care curge direct din dimensiunea a cincea.

Pentru că procesul de trecere a luminii mai înalte prin acea prismă patru dimensională începe să se schimbe, dimensiunile a treia și a patra ale lui Gaia devin UNA.  Prin urmare, nu mai există acel filtru care să împartă diferitele frecvențe ale luminii.

În acest ACUM, lumina multidimensională călătorește din dimensiunea a cincea căutând să se împărtășească pe sine cu întreaga viață. Prin urmare, fiecare ființă – planetară, galactică, universală – și, da, fiecare om, experimentează această lumină în mod conștient sau inconștient.

Înainte, am experimentat numai fragmentări ale luminii trei și patru dimensionale, dar acum acea lumină intră în noi fără acea fragmentare în șapte octave diferite. Un cor de iubire necondiționată și de foc violet însoțesc această lumină multidimensională.

Ființele lui Gaia, ceea ce înseamnă nu doar oamenii, ci și cetaceele și membrii regatelor plantelor și animalelor, crează în mod constant tunele de Lumină. Aceste tunele de lumină sunt în același timp tunele de speranță și de iubire necondiționată.

Iubirea Necondiționată este antidotul pentru frică și întuneric.

Pe măsură ce aceste tunele de lumină se deschid din corpul lui Gaia și călătoresc mult dincolo de dimensiunea a treia pentru a aduna lumină multidimensională și iubire necondiționată, ele servesc și la crearea unei forțe de vindecare împotriva fricii care încearcă întotdeauna să-și mărească impactul.

Prin urmare, aceste frecvențe ale fricii încep să se dizolve sub impactul Luminii Multidimensionale. Cei care au trăit în, și au fost conduși de către întuneric, sunt speriați de această Lumină, deoarece le este frică că ea ar putea pune capăt vieții lor.

Pentru că ei nu au meditat și nu și-au permis lor înșiși să-și amintească visele, ei nu au nici o conștientizare legată de lumina și iubirea care este chiar dincolo de Planul Astral de Jos patru dimensional, în Țara Faerie (Zânelor) și dincolo de ea.

Prin urmare, acești pierduți cred că ei pot trăi numai în realitatea trei dimensională și se tem că aceasta se aproprie de sfârșitul ei. De fapt, tunelele de lumină îi înconjoară dar frecvența lor este atât de joasă încât ei nu le pot percepe.

Aceste tunele de lumină au fost deschise de către membrii lui Gaia pentru a-i ura bun venit plinătății și unimii a iubirii necondiționate și luminii. Această iubire și lumină multidimensională intră prima dată în zonele în care au fost deschise portalurile.

Pe măsură ce lumina multidimensională trece prin portaluri și ajunge în miezul Pământului, Gaia o acceptă și o amplifică astfel încât să o poată emana la suprafața TUTUROR zonelor ei planetare. În acest fel, Gaia își poate împărtăși lumina Ei expansionată cu TOATE ființele de pe ÎNTREAGA Ei suprafață.

Din momentul în care această lumină mai înaltă emană nu numai din dimensiunile mai înalte, ci și din miezul lui Gaia, ființele care nu au fost suficient de norocoase să se afle într-o zonă în care sunt deschise portaluri, pot și ele experimenta lumina mai înaltă.

În acest fel, toată lumea poate experimenta lumina mai înaltă care a fost atât de generos împărtășită cu Gaia prin intermediul nenumăratelor portaluri deschise. Pe măsură ce cei treziți încep să-și amintească sinele lor multidimensionale, ei sunt capabili să își cheme expresiile mai înalte ale SINELUI lor în lumile Angelice și Galactice.

De fapt, mulți cer și primesc cu bucurie ajutorul pe care Arcturienii, Pleiadeenii, Siriusienii, Antarienii și Andromedanii îl trimit tuturor membrilor Pământului și Mamei Gaia. Pentru că Gaia este o planetă a ”cauzei și efectului”, procesul transmutării întunericului în lumină trebuie să fie inițiat de către ființele care au trimis pentru prima oară întunericul în afară.

Aceste ființe sunt numai în regatul umanoid, deoarecere regatele animal, al plantelor și eteric trăiesc în unimea iubirii pentru planeta lor. Prin urmare, cei care poartă vehicule pământești este nevoie să trimită antidotul. Acesta este motivul pentru care multe ființe înalt dimensionale și-au luat o formă umană ca să ajute Pământul.

Chiar dacă cei care poartă un vehicul pământesc s-ar putea să nu fie cei care au trimis în afară întunericul, ei sunt cei care și-au luat un vehicul pământesc în scopul de a ajuta planeta.

Gaia este o planetă a cauzei și efectului, așa că cei întunecați care au pus frica în realitatea lui Gaia trebuie să primească acea frică și să o transmute prin actul de a se iubi și ierta necondiționat pe ei înșiși, precum și pe alții.

Dacă ei sunt în stare să facă acest lucru, dacă sunt în stare să accepte efectele cauzei lor și să transmute acele efecte cu propria lor iubire necondiționată, vor fi și ei în măsură să se alăture marelui eveniment al transmutării planetare. Nimeni nu este prea întunecat pentru a fi iertat sau prea înfricoșat pentru a trăi în iubire.

Cei care își folosesc liberul arbitru pentru a alege să ajute planeta în transmutarea Ei își vor expansiona foarte mult conștiința. Această expansiune a conștiinței se datorează faptului că ei au ales să contribuie la marele eveniment al ascensiunii planetare.

Prin urmare, ei au trims în afară cauza de ”noi creăm ascensiunea planetară” care aduce înapoi efectul de a fi ”un membru al conștiinței planetare”. În această conștiință expansionată ei pot crea portaluri care se vor deschide mai larg și vor trece în frecvențe și dimensiuni din ce în ce mai înalte.

Aceste portaluri de lumină vor fi capabile să accepte din ce în ce mai multă lumină multidimensională și iubire necondiționată. De fapt, aceste șuvoaie expansionate de lumină pot să se miște mult mai eficient:
În jos în cristalele din miezul lui Gaia
Apoi să emane afară din miezul lui Gaia în întreaga suprafață a lui Gaia
În aura/atmosfera lui Gaia
Și în și prin dimensiunea a patra.

Când această lumină mai înaltă intră în miezul lui Gaia și apoi afară în realitățile legate de timp trei și patru dimensionale, ACUM-ul acestei lumini eliberează conceptele de ”trecut și viitor” precum și separarea și limitarea create de către timpul trei/patru dimensional.

Prin eliberarea conceptului separării, dimensiunile a treia și a patra se contopesc cu ACUM-ul procesului de transmutare al lui Gaia într-o planetă cinci dimensională de lumină mai înaltă și iubire necondiționată.

În aceste fel, iluzia separării dintre viață, care a fost percepută ca trăitul într-o viață fizică, și moarte, care a fost percepută ca și trăitul într-o lume astrală patru dimensională, este eliberată.

Pe măsură ce aceste iluzii sunt eliberate, ele sunt înlocuite cu cunoașterea că ”Viața” este eternă și MOARTEA este o iluzie trei dimensională. Nici măcar dimensiunea a patra nu este guvernată de iluzia morții, pentru că acesta este locul în care oamenii merg atunci când au ”murit” în realitatea lor trei dimensională.

Cu toate acestea, odată ce se află în dimensiunea a patra, ei descoperă că nu sunt morți. Acesta este momentul în care ei își dau seama că viața continuă mult dincolo de întruparea lor fizică.

Pe măsură ce Gaia se expansionează din ce în ce mai mult în conștiința cinci dimensională, cei care revin înapoi în întrupare își vor da seama că NU există nici o separare între viață și moarte. Ei își vor aminti că nu există nici o separare între dimensiunea a treia și dimensiunea a patra.

Cu această amintire, ei își vor da seama că întreaga separare este o iluzie a dimensiunii a treia și a patra de jos. Ei își vor aminti că nu sunt separați de alți oameni și că nu sunt separați nici de planetă.

Apoi, chiar și cei care și-au luat inițial o încarnare pe Pământ ca ființe ale întunericului pentru a deține un tipar de putere asupra altora vor învăța că NU există tipare de putere asupra altora, pentru că nu există alții.

De asemenea, pe măsură ce Gaia rezonează din ce în ce mai rapid și în dimensiunea a cincea, nici unul dintre cei cu ”convingeri întunecate” nu vor mai fi în stare să trimită în afară nici un gând dăunător, plin de frică, lipsit de armonie, pentru că aceste gânduri se vor întoarce imediat înapoi la emitentul lor.

Atunci, cel care trimite frica și întunericul va spune ”Stai, nu mai pot face acest lucru. Nu mai pot trimite în afară întuneric pentru că se întoarce înapoi la mine. Cu toate acestea, cineva a trimis acest întuneric în mine.” Atunci s-ar putea să spună ”Stai, dacă eu nu pot trimite în afară întuneric, atunci acel întuneric care mi-a fost trimis mie poate fi acum eliberat.”

Vă puteți imagina, de fapt vă rugăm să o FACEȚI, o realitate în care toți cei care au suferit vreodată întunericul care i-a contaminat pentru a deveni membrii ai întunericului, sunt în mod spontan vindecați de ceea ce a creat pentru prima dată acel întuneric în ei.

Amintiți-vă că toată Gaia, că întreaga viață de pe Gaia, întreaga viață de pe toate planetele, că întreaga dimensiune a treia a venit din frecvențele mai înalte ale luminii care a fost trecută prin filtre pentru a fi divizată în diferite octave.

Apoi aceste octave au fost percepute ca fiind separate. Aceste octave au fost percepute și ca unele fiind mai bune, iar altele mai rele. Apoi acea percepție, care a fost de fapt o judecată, a intrat în oameni.

Astfel unii oamenii au fost buni, iar unii oameni au fost răi. Apoi oamenii răi i-au făcut și pe alți oameni să se simtă răi. Dar dacă oamenii buni și-ar fi dat seama că nu erau separați de oamenii răi?

Dacă ”oamenii buni” și-ar fi dat seama că ei erau acei preaiubiți oameni care și-au amintit cumva că ei sunt UNA cu Lumina și UNA cu Iubirea?

Dacă dacă ei și-ar fi împărtășit Lumina și Iubirea cu TOȚI oamenii care înainte au fost identificați drept răi?

Dacă nu a existat nici o separare?

Dacă cei care s-au definit pe ei înșiși drept răi sunt în stare cumva să elibereze acea programare și să accepte lumina și iubirea necondiționată astfel încât să se poată ierta în mod necondiționat și să se accepte în mod necondițioant pe ei înșiși?

Și-ar aminti ei atunci că ei sunt UNA cu ÎNTREAGA viață? Ce vindecare glorioasă! Dacă toată omenirea ar fi vindecată în Lumină și tot întunericul ar fi eliberat?

Voi, membrii lui Gaia, sunteți cei care aveți capacitatea de a crea această realitate prin propria voastră iubire necondiționată, iertarea necondiționată și puterea propriei voastre transmutări prin intermediul Focului Violet.

Vă trimitem tuturor buni, răi, în-între și orice alte etichete v-ați atașat din nefericire conștientizării voastre de sine ...

Vă trimitem TUTUROR iubire necondiționată în timp ce Ardem, Ardem, Ardem Focul Violet.

Binecuvântări, noi suntem UNUL – pe care acei mulți Unii Treziți l-au creat și îl crează în continuare.

În acel UNU/UNA, Noul Pământ se naște.
  


link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.