vineri, 3 iunie 2016

Pregătirea Pentru Primul Contact – Capitolul III

O Nuvelă Pleiadeană prin Suzanne Lie


Capitolul III
Conversații de Dimineața cu Arcturienii


Dragi Arcturieni, aveți vreun mesaj pentru mine astăzi?

Arcturienii: Da, Suzille, avem un mesaj pentru tine. Ești pregătită să-l primești?

Sue: Da, sunt, și vă mulțumesc foarte mult. M-am simțit foarte jos emoțional; cred că ieri a fost cel mai puternic. Sper că ați putea fi capabili să mă ajutați să înțeleg motivul acestei stări – deoarece sunt determinată să mă simt mai bine astăzi.

Arcturienii: Dragă Suzille, este adevărat că ai simțit că ceva este pe cale să se întâmple. Dar pentru că nu ai fost sigură ce vine, acest lucru ți-a creat un disconfort emoțional. Așa că, dă-ne voie să te ajutăm să-ți amintești ceea ce știai deja, dar te-ai îndoit pentru că îți doreai atât de mult să se întâmple.

Prin urmare, în loc să-ți dai seama că ceea ce este pe cale să se întâmple este exact ceea ce tu îți doreai, tu ”te-ai protejat împotriva unei noi dezamăgiri”. Vrem să-ți reamintim că este mult mai eficient să trimiți Iubire Necondiționată și Lumină Multidimensională în ceea ce dorești să experimentezi.

Vezi cum îți reții tu singură dorința prin faptul că nu crezi că ceea ce simți este corect?

Sue: Da, înțeleg acum cum eu/noi blocăm ceea ce ne dorim să se întâmple pentru că ne-am spus de atâtea ori pe parcursul multelor încarnări 3D ”Nu-ți face speranțe!” Dar pot să văd cum acea afirmație funcționează, de fapt, împotriva împlinirii dorinței noastre.

Știu că acesta este ACUM-ul a ceea la ce cândva ne-am gândit doar ca la un ”miracol”. Cu toate acestea, chiar dacă știu acest lucru, este această voce interioară a fricii protectoare care mă împiedică de la a-mi ”crede dorința în manifestare”.

Arcturienii: Suzille, ai vrea să îți afirmi credința/dorința ca pe o afirmație puternică, în loc să o șoptești încetișor astfel încât să nu fii dezamăgită?

Sue: Da, da, mi-ar plăcea atât de mult să fac asta ...
”Sunt pregătită să percep în mod conștient aterizarea Navelor Pleiadeene în orice frecvență aleg ei ca fiind cea mai sigură pentru toți cei implicați.”

”De asemenea, sunt pregătită să anunț ”EVENIMENTUL” care a fost îndelung planificat pentru a-i permite realității noastre să elibereze cătușele iluziei că alții ar avea putere asupra noastră. ȘTIU că noi avem abilități pe care cei pierduți nu le vor putea obține niciodată. Abilitățile noastre umane înnăscute rezonează la o stare de conștiință mult dincolo de ceea ce cei care trăiesc prin ”puterea asupra altora” vor putea dobândi sau menține vreodată.

Prin urmare, eu știu că acești pierduți nu pot fi niciodată o amenințare pentru noi numai dacă noi credem că ar putea fi. Noi, forțele Luminii Multidimensionale și Iubirii Necondiționate suntem pregătite ACUM să întâmpinăm cu bucurie o realitate care rezonează la dimensiunea a patra mai înaltă, dimensiunea a cincea și toate dimensiunile dincolo de actualele noastre așteptări.

Mai știu, de asemenea, că aceia dintre noi care s-au oferit voluntar să accepte Lumina Mai Înaltă sunt în prezent într-o stare de metamorfozare. În timp ce ne aflăm în această stare, s-ar putea să ne simțim tot atât de neajutorați ca și o omidă care tocmai se transformă în fluture. Pentru că ne aflăm în această tranziție, este nevoie să eliberăm tot ceea ce a fost asociat cu fosta noastră stare de conștientizare.”

Este corect, dragi Arcturieni?

Arcturienii: Da, este corect. Cum se simte să declari cu îndrăzneală și să-ți însușești ceea ce vrei să manifești?

Sue: Mi-aș dori să spun că cred în totalitate această afirmație, dar am avut atât de multe decenii și vieți-după-vieți de dezamăgire încât trebuie să recunosc cu sinceritate că simt că mă prefac un pic. Vreau să spun că, chiar vreau să cred acest lucru cu toată inima și sufletul meu, dar de multe ori vorbesc despre asta cu alții.

Pot vedea acum cât de mult îmi doresc ca acea realitate să aibă loc, dar îmi dau seama că aș fi recunoscătoare dacă va avea loc în timpul vieții mele. Am fost în acest corp timp de mai multe zeci de ani deja, așa că să îndrăznesc să cred că aș putea experimenta ceea ce am dorit, știut, am așteptat și la care țin încă în ciuda tuturor dezamăgirilor și chemărilor la încheiere?

Arcturienii: Ce ai așteptat? Te rugăm să spui ceea ce dorești să creezi/experimentezi astfel încât să o poți ”crede în manifestare”.

Sue: Când eram copil, mă uitam la prima stea apărută pe cerul nopții și-mi puneam o dorință. Credeam că acea stea avea puterea de a-mi auzi sinele copil și ar fi făcut cumva ca ”visele mele să devină realitate”. S-ar putea ca acea stea, precum și cea pe care o văd mereu în același loc de pe veranda din fața casei să fie o navă stelară?

Arcturienii: Ai putea crede acea dorință într-o realitate?

Sue: ”Să-mi cred dorința într-o realitate!” Wow, îmi dau seama că am chiar făcut acel lucru în multe, multe domenii din viața mea. Dar asta a fost doar viața mea. Aș putea să cred acea dorință în viața tuturor?

Arcturienii: Fiecare trebuie să-și creadă dorința într-o realitate pentru sine însuși/însăși. Cu toate acestea, atunci când sunt mulți, mulți indivizi care au aceiași dorință și ei decid împreună să creadă acea dorință într-o realitate, manifestarea acelei dorințe unite are un mare impuls către manifestarea sa într-o realitate.

Ai foarte mare dreptate atunci când presupui că sunt mulți, mulți pe Pământ care sunt pregătiți pentru și pot îmbrățișa pe deplin aterizarea navelor noastre stelare cinci dimensionale. Spunem ”cinci dimensionale” pentru a diferenția Navele noastre Galactice care rezonează la dimensiunea a cincea de navele create pe Pământ care rezonează numai la dimensiunea a treia.

S-au făcut multe cercetări de către forțele ”putere asupra altora” pentru a crea o navă stelară patru dimensională care să fie invizibilă omului, cu excepția cazului în care acesta doarme. Cu toate acestea, deoarece conștiința lor rezonează numai la planul astral de jos, creațiile lor pot rezona numai la planul astral de jos.

Sunt și multe invenții mai înalte, avansate care au fost create de către oamenii cu o stare de conștiință foarte înaltă și care au fost ascunse populației Pământului. Forțele ”putere asupra altora” au încă suficientă putere pentru a impune această carantină asupra a ceea ce va elibera Pământul de iluzia că ei sunt ”doar oameni”.

După cum poți observa, este purtată o luptă ascunsă între forțele Putere Asupra și forțele Putere Interioară. Această luptă a durat atât de mult pentru că atât de mulți oameni au fost îndoctrinați pentru a-și limita conștiința la dimensiunea a treia. Prin urmare, ei cred numai ceea ce le este prezentat prin intermediul mass-mediei trei dimensionale.

Acesta este și motivul pentru care procesul aterizărilor noastre a durat atât de mult timp. Sunt atât de mulți oameni care vor crede doar în realitatea trei dimensională așa cum le este prezentată prin intermediul mass-mediei trei dimensionale. Ceea ce ei nu știu este că cea mai mare parte, dar nu toată, din mass-media de masă trei dimensională se află sub controlul forțelor Putere ASUPRA Altora.

Această situație este motivul principal pentru care aterizările nu s-au manifestat pe deplin. Cei care au Putere Asupra Pământului trei dimensional NU vor renunța la influența lor asupra realității trei dimensionale.

Deoarece mulți oameni mai depind încă de media trei dimensională pentru ”adevăr”, ei nu-și vor da seama că-și vor trăi viețile lor trei dimensionale, fără a suspecta vreodată că există o realitate mai înalt dimensională care co-există cu lumea lor foarte limitată, fizică.

Cei care se trezesc, și sunt din ce în mai mulți dintre voi care o fac în fiecare zi, recunosc că există o realitate mai înalt dimensională care rezonează la o frecvență chiar deasupra realității trei dimensionale ”putere asupra altora”.

Această realitate deschisă și nelimitată în vreun fel, nu este limitată la restricțiile celei de-a treia dimensiuni. De fapt, această realitate multidimensională este un portal deschis către frecvențe din ce în ce mai înalt dimensionale ale ”vieții pe planeta Pământ”.

Suntem încântați să observăm că mulți oameni încep să îmbrățișeze ceea ce rezonează dincolo de minciunile și îndoctrinările ”liderilor putere asupra” și caută în INTERIORUL SINELOR LOR ceea ce au căutat cândva la un lider.

Pe măsură ce din ce în ce mai muți oameni își aprind și trăiesc din propria lor PUTERE INTERIOARĂ, ei nu vor mai fi prostiți de către cei care doresc să-i domine pe alții, deoarece acești lideri falși nu pot să-și găsească propria lor Putere Interioară.

Din momentul în care cineva și-a găsit propria sa Putere Interioară, acesta nu mai are dorința de a avea putere asupra altora. De fapt, cei care s-au trezit la propriul lor Sine Multidimensional, nu au nici o dorință de a domina sau urma, deoarece și-au găsit puterea interioară.

De fapt, pentru că și-au găsit – și au învățat să trăiască prin – propria lor putere interioară, ei (membrii realității putere interioară) caută SĂ-I AJUTE pe alții care sunt pregătiți să-și descopere propria lor putere interioară.

Pe de altă parte, realitățile Putere Asupra pot să rezoneze doar la frecvențele unei realități trei și patru de jos dimensionale. Prin urmare, ei pot avea ”putere asupra” numai asupra acelor oameni a căror rezonanță este limitată la planurile fizice și astrale de jos.

Deoarece nivelul de conștiință al cuiva este cel care dictează banda de frecvență a percepțiilor sale, cei a căror conștiință rezonează la dimensiunile a patra de sus și a cincea, încep să perceapă în mod conștient acele realități mai înalt dimensionale ale Pământului.

Suntem foarte încântați să vedem cum din ce în ce mai mulți dintre împământații noștri se întorc la adevărata lor conștiință multidimensională. Această conștiință expansionată servește la expansionarea percepțiilor lor conștiente pentru a include versiuni din ce în ce mai înalt dimensionale ale realităților multidimensionale ale lui Gaia.

Pe de altă parte, cei limitați pot percepe numai ceea ce se întâmplă pe planeta fizică. Acești putere-asupra-altora sunt incapabili să se gândească la, creeze, experimenteze sau să trăiască în rezonanța Pământului patru de sus și cinci dimensională pentru că nevoia lor de a avea Putere Asupra le-a limitat conștiința și percepțiile la Pământul trei și patru de jos dimensional.

De fapt, până de curând, a existat doar o mică parte din populație umană a lui Gaia a căror conștiință, și prin urmare și percepțiile lor, care să poată fi conștientă de lumina cinci dimensională care a curs în Pământ într-un ritm din ce în ce mai intens.

Cei care pot să-și expansioneze conștiința suficient de mult ca să poată percepe această frecvență mai înaltă a luminii/realității se trezesc din ce în ce mai mult în fiecare zi la o realitate ”posibilă” pe care ei o fac o realitate ”probabilă” prin angajarea lor conștientă în frecvențele mai înalte ale lumii.

Vă rugăm să rețineți că, spre deosebire de realitățile care funcționează prin intermediul Matricii 3D a iluziei, realitățile din dimensiunea a cincea și dincolo de ea funcționează prin formatul luminii multidimensionale.

Există prea mulți pierduți care nu sunt capabili să privească mai sus de ”puterea lor asupra altora” sau de a fi victima altora. Prin urmare, vom aștepta cât mai mult timp posibil pentru a ne începe aterizările.

De asemenea, ne facem acum pe noi înșine vizibili celor care pot să-și expansioneze conștiința în sub-frecvențele de mijloc-spre-înalt ale celei de-a patra dimensiuni. Simultan, ne folosim navele noastre cercetaș să ”bâzâie” în dimensiunea a treia deasupra acelor zone care rezonează la o frecvență suficient de înaltă ca locuitorii ei să nu se sperie.

Ne creștem treptat vizibilitatea – eliberându-ne acoperirea – în locurile și situațiile care crează un val de câmpuri de energie cinci dimensională și dincolo de ea. Ne facem apariția și în ceea ce voi ați numit ”spațiu cosmic”. Când căutați pe Internetul vostru veți vedea din ce în ce mai multe video-clipuri cu Navele noastre.

Ne adaptăm vizibilitatea în funcție de rata de frecvență a zonei deasupra căreia zburăm, sau a zonelor din spațiul vostru, cum ar fi în vecinătatea Stației voastre Spațiale Internaționale. Și aceste imagini sunt disponibile pe Internetul vostru.

Ca prim pas în ”A face ASCENSIUNEA ceva Normal”,
Ne propunem să facem vederea unei Nave Stelare ceva ”normal”.

Pe măsură ce din ce în ce mai mulți vor vedea vederea navelor stelare ca și pe ceva normal, chiar reconfortant, iar omenirea se convinge că noi suntem aici ca să vă ajutăm, și pe măsură ce forțele Putere Asupra sunt recunoscute și abordate de către locuitorii treziți ai Pământului, vom fi în măsură să ne facem din ce în ce mai mult ”de ajutor” în viața voastră de zi cu zi.

Atunci când devine ”normal” să vedeți o Navă Stelară pe cerul îndepărtat al nopții sau o Navă de Recunoaștere zburând deasupra vecinității, cei care și-au găsit Puterea lor Interioară vor ieși afară și vor căuta să-i ajute pe cei în frica celor care au Putere Asupra lor.

Cineva poate să se elibereze de frica celor care au ”Putere Asupra” sa, numai atunci când și-a descoperit, acceptat și a învățat să trăiască folosindu-și propria Putere Interioară în viața sa de zi cu zi. Odată ce cineva și-a găsit Puterea sa Interioară, îi va recunoaște cu ușurință pe cei care încearcă să-și exercite ”Puterea Asupra” sa sau asupra altora.

Pe măsură ce fiecare dintre voi vă regăsiți Puterea Interioară înnăscută și alegeți să fiți creatorii propriei voastre realități, conștiința voastră se va expansiona mult dincolo de iluziile, limitările și polaritățile Matricii 3D. Apoi VOI veți fi creatorul propriei voastre realități.

Fără victime pe care să le domine, cei Putere Asupra Altora vor fi nevoiți să-și găsească propria Putere Interioară sau vor pierde ACUM-ul Ascensiunii Planetare și Personale în dimensiunea a cincea și dincolo de ea.

Vă rugăm să vă amintiți că cei care sunt pierduți sunt cei care au nevoie să aibă Putere Asupra Altora. Pentru că ei sunt pierduți de propriul lor Sine Mai Înalt, ei sunt speriați și au nevoie de ajutorul celor care și-a recăpătat propria lor Putere Interioară.

ȘI, cei care și-au revendicat Puterea lor Interioară, îi vor ajuta cu bucurie pe cei care s-au pierdut în frică și întuneric și caută în cele din urmă lumina și iubirea.

Aceia dintre VOI care v-ați recâștigat Puterea Interioară suficient de mult pentru a face față la ceea ce a fost cândva perceput drept înfricoșător, și trimiteți totuși Iubire Necondiționată și Foc Violet acestor pierduți, sunteți Gardienii Pământului Ascendent.

Mulți dintre VOI ”Gardienii” ați fost cândva pierduți în dominarea forțelor Putere Asupra. Cu toate acestea, VOI v-ați găsit și vă veți găsi propria Putere Interioară de a-i îndepărta pe acești pierduți de la orice poziții sau putere în societatea voastră.

VOI sunteți Puterea Interioară care va spune NU celor care caută să aibă Putere Asupra voastră.

Noi, membrii Familiei voastre Galactice vă lăsăm cu aducerea aminte că cea mai mare putere a voastră se găsește în propria voastră Iubire Necondiționată pentru ÎNTREAGA viață, la fel ca și imensa voastră putere de a transmuta întunericul în lumină prin puterea Focului Violet.


Noi, Acrturienii, Pleiadeenii și toți membrii expresiilor mai înalte ale SINELUI, vă trimitem Iubire Necondiționată și Foc Violet VOUĂ, Gardienii Mamei Pământ.


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.