joi, 16 iunie 2016

Unitatea Corpului de Lumină Personal și Planetar


Arcturienii prin Suzanne Lie

Din ce în ce mai mulți oameni, în special cei care meditează în mod regulat, au început să aibă primele lor experimentări ale Corpului de Lumină. Lumina Corpului vostru de Lumină se află în voi înșivă, în măduva spinării voastre, în acea energie Kundalini care se află în miezul coloanei voastre vertebrale.

Energia Kundalini este depozitată la baza coloanei voastre vertebrale și este cunoscută adeseori sub numele de ”Șarpele Adormit”. Pe măsură ce conștiința voastră se expansionează în undele gamma cinci dimensionale, energia Kundalini începe să se ridice pe coloana voastră vertebrală.

La început, energia Kundalini se ridică puțin, iar voi trebuie să vă adaptați acelui sentiment unic, precum și altor senzații noi care apar în corpul vostru. Prin urmare, voi reveniți la viața voastră de zi cu zi, iar Kundalini revine la locul său de la baza coloanei voastre vertebrale.

Dar, data următoare când apare în conștientizarea voastră, atenția voastră este focalizată pe transformarea voastră personală, iar voi sunteți pregătiți să vă continuați procesul vostru de transmutatre personală. Kundalini urcă puțin mai sus, dar se întoarce din nou la baza coloanei voastre vertebrale în timp ce voi vă adaptați treptat acestei senzații unice.

Acest proces se repetă din nou și din nou în timp ce Kundalini se ridică și apoi se întoarce înapoi la baza coloanei voastre. Procesul procesului vostru Kundalini se potrivește cu procesul expansionării conștiinței voastre, și astfel a percepțiilor voastre, într-o frecvență mai înaltă.

Și apoi ... ați întârziat la slujbă. Copiii au nevoie de micul dejun. Primiți un apel telefonic important. Cu alte cuvinte, viața voastră 3D vă cheamă, iar voi trebuie să vă întoarceți la stările voastre de conștiință trei sau patru dimensionale.

Din fericire, Kundalini urcă treptat câte puțin. Acest lucru se întâmplă așa ca voi să vă puteți adapta la sentimentul interior, intens al ridicării lui Kundalini. Acest proces este asemănător celui de a intra în apă rece sau fierbinte.

Mai întâi vă băgați doar picioarele în apă. Apoi, pe măsură ce vă obișnuiți cu acea senzație, s-ar putea să intrați mai adânc în apă. Acesta este modul în care și Kundalini se ridică pe coloana voastră. Când puteți medita și focaliza pe Sinele vostru Mai Înalt, Kundalini se ridică. Apoi, Kundalini cade înapoi la baza coloanei voastre vertebrale când este nevoie ca voi să vă implicați în responsabilitățile voastre fizice.

Pe măsură ce Kundalini urcă pe coloana voastră vertebrală, Corpul vostru de Lumină se activează. Când aceasta coboară înapoi la baza coloanei voastre, Corpul vostru de Lumină se întoarce la starea sa latentă. Fiecare persoană poate să-și controleze propriul proces învățând să-și ajusteze stările de conștiință.

Atunci când vă aflați într-o stare înaltă de conștiință, probabil pentru că meditați, sunteți implicați într-o aventură creatoare, fuzionați cu natura sau alte lucruri, conștiința voastră se expansionează, Kundalini vi se ridică pe coloană, iar Corpul vostru de Lumină este stimulat.

Unii dintre voi sunteți conștienți de faptul că puteți alege cât de departe să mergeți cu ridicarea Kundalini pe coloana voastră pentru că știți că odată ce Kundalini își urmează calea sa și ajunge la chakra voastră coroană, voi vă începeți transmutarea în Corp de Lumină.

Voi mai știți și faptul că odată ce transmutați în Corp de Lumină, voi nu mai rezonați cu Pământul trei dimensional SAU cu corpul vostru trei dimensional, cu realitatea și viața fizică așa cum ați cunoscut-o odată.

Sunt două componente ale acestui proces. Una, dacă deveniți Corp de Lumină pentru a o ajuta pe Gaia și pe toți locuitorii Ei să ascensioneze, voi vă veți controla și evalua experiențele astfel încât să vă puteți menține un corp fizic pentru a vă continua ”motivul întrupării”.

Pe de altă parte, dacă vă doriți doar să vă părăsiți viața fizică pentru că sunteți nerăbdători sau pentru că vă pasă numai de voi înșivă, conștiința voastră va fi prea joasă pentru a vă putea transmuta forma în Corp de Lumină.

Cu alte cuvinte, transmutarea voastră în Corp de Lumină va avea loc numai în stările de conștiință mai înalte care sunt asociate cu dedicarea voastră de a servi întreaga viață și de a o ajuta pe Gaia în ascensiunea Ei planetară.

Aceia dintre voi care vă amintiți Sinele vostru Mai Înalt și ”declarația de misiune” pe care voi ați scris-o astfel încât să vă puteți lua un vehicul pământesc pentru a ajuta la Ascensiunea Planetară, voi nu veți dori să explodați în Corp de Lumină înainte de a vă fi încheiat misiunea.

Vă veți aminti că voi sunteți deja Corp de Lumină în SINELE vostru cinci dimensional și că ați venit pe Pământ pentru a ajuta. Mulți dintre voi ați rămas mai mulți ani de cât ați fi avut nevoie pentru că vă simțiți îndrăgostiți de ”viața de pe Pământ”.

Aceștia sunt aceia dintre voi care își pot aminti că și-au vizitat Nava, că se vizitează cu ființe mai înalt dimensionale, multidimensionale și își amintesc propriile lor expresii mai înalte ale sinelui.

Cei treziți știu că realitatea lor se desfășoară simultan cu misiunea lor de a o ajuta pe Gaia. Prin urmare, ei sunt tot timpul pe Navele lor, în lumile lor natale și împreună cu prietenii și familiile lor galactice și angelice în același ACUM în timp ce ei își îndeplinesc misiunea lor trei dimensională pe Pământ.

Ei știu că nu vor pierde niciodată acea realitate. Ei știu că ei sunt într-o misiune prin care să ajute la ascensiunea planetară. Misiunea lor este să ajute la Ascensiunea unei întregi planete.

Datorită dedicării lor personale, ei își limitează întoarcerea în Corp de lumină. Ei știu că pentru a putea adera la și a experimenta planeta trei/patru dimensională a Pământului, este nevoie să-și mențină corpul lor pământesc trei/patru dimensional.

Din fericire, Pământul și locuitorii Săi flirtează cu dimensiunea a cincea. Prin urmare, există așa numitele buzunare de ACUM în care ființele de pe Pământul ascendent pot sclipi într-o scurtă experimentare a Corpului de Lumină.

Desigur, această experiență este scurtă numai pentru sinele lor trei/patru dimensional, dar aceasta este o experimentare constantă pentru sinele lor cinci dimensional și mai mult.

Atunci când cineva are o experimentare inițială a Corpului de Lumină în dimensiunea a treia, dacă se predă acelei experiențe, va părăsi rezonanța trei dimensională și va intra în rezonanța sa cinci dimensională.

Cu toate acestea, dacă există vreo intenție egoistă de tipul ”scoate-mă din mizeria asta”, conștiința lor va fi prea joasă pentru a putea activa Kundalini. Pe de altă parte, dacă își ridică Kundalini pentru a ajuta planeta, conștiința lor se va expansiona foarte mult.

Mai mult de atât, ei vor avea de ajutat o întreagă planetă să se întoarcă în dimensiunea a cincea (Ascensiunea Personală) tot așa cum ajută și planeta să se întoarcă în dimensiunea a cincea (Ascensiunea Planetară).


Binecuvântări, Arcturienii.


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.