miercuri, 1 iunie 2016

Pregătirea Pentru Primul Contact - Capitolul II

O Nuvelă Pleiadeană prin Suzanne Lie


Capitolul II – Recuperarea

După lungul meu tur în dimensiunea a treia, mi-a luat mai mult ca de obicei să mă re-adaptez la rezonanța mea înnăscută cinci dimensională. Din fericire, de câte ori mă trezesc din somnul meu de vindecare, îmi văd complementul meu preaiubit, pe Shelia, lângă mine.

Cu iubirea și îngrijirea ei constantă, am eliberat experiențele dureroase ale încarnării mele pe Pământul trei dimensional și m-am întors la amintirile mele vesele și necondiționat iubitoare de pe Nava noastră Stelară Pleiadeană.

Deoarece Nava noastră Stelară rezonează la ACUM-ul celei de-a cincea dimensiuni și dincolo de ea, vindecarea mea a fost, de fapt, un proces de re-calibrare a conștiinței mele înapoi la rezonanța mea înnăscută cinci dimensională. În timp ce am trecut prin acest proces de re-calibrare, mi-am dat seama cât de curajoși au fost oamenii legați de Pământ să se încarneze în timpul acestei ere de mare schimbare.

În timp ce mă aflam în perioada de recuperare după misiunea mea la distanță pe Pământ, am lăsat amintirile din experiența mea trei dimensională de pe Pământul aflat în tranziție să curgă în mintea mea. Știam că imediat ce eram pregătit voi fi chemat pentru a da raportul cu privire la ceea ce am învățat pe Pământ în timpul erei Sale de așteptată transmutare în frecvențe mai înalte de rezonanță.

În pregătirea mentală a raportului meu, primul lucru pe care l-am conștientizat a fost cât de diferit am perceput acea realitate din perspectiva mea cinci dimensională, față de atunci când am trăit în ea.

În timp ce mă aflam în mijlocul provocărilor din experiența mea fizică pe Pământ, am devenit ușor de prins în emoțiile mele, iar gândurile mele au căzut adeseori în îngrijorare sau chiar în frică. Gândurile mele erau iubitoare și fericite ca și copil deoarece am avut părinți minunați, care au murit când eu eram încă tânăr.

De asemenea, când eram tânăr mai aveam încă o conexiune constantă cu expresia mea cinci dimensională. Nu știam că acesta era sinele ”MEU” cinci dimensional, dar știam că tipul oarecum invizibil din cer – sau de oriunde ar fi venit – era amuzant să vorbesc cu el și mi-a spus multe lucruri despre o lume care se baza pe iubire.

De fapt, când mă uit acum înapoi la acea experiență, pot să văd cum ”imaginația” mea copilărească mi-a permis să comunic în mod deschis cu sinele meu cinci dimensional. Când eram copil n-am simțit nici o separare între ”eu”-l care părea să plutească chiar deasupra mea și ”eu”-l care purta un corp fizic în lumea fizică.

Cu toate acestea, pe măsură ce am crescut, mai ales în perioada adolescenței mele, am vrut să fiu la fel ca toți ceilalți. Prin urmare, l-am dat la o parte pe acel ”eu” care părea să plutească în conștiința mea spunând ”Ah, asta este doar imaginația mea.” Apoi, AM FOST mai mult la fel cu ceilalți, dar NU am mai fost ca sinele meu adevărat.

Apoi, părinții mei au murit într-un accident de mașină, iar la scurt timp după aceea am fost trimis în Nam. Am fost aproape bucuros să fiu într-un război exterior pentru a acoperi o parte din tristețea pe care o simțeam în interior. Părinții mei au fost niște oameni minunați, iubitori. Și s-au iubit atât de mult, încât poate că a fost mai bine că au plecat împreună în dimensiunile mai înalte.

Cu toate acestea, eram prea trist ca să-mi dau seama de acest lucru timp de mai mulți ani. Apoi, în timp ce eram în Nam, am fost dependent de droguri și, împreună cu mulți alții dintre prietenii mei, am avut coșmaruri aproape în fiecare noapte. Am căzut în partea întunecată a celei de-a treia dimensiuni ca și cum m-aș fi oferit voluntar să o fac.

Din nefericire, nu-mi amintesc să mă fi oferit volutar pentru nimic. Nici măcar nu-mi amintesc copilăria sau iubirea și îndrumarea părinților mei sau de la ”eu”-l de pe Navă. Mi-a fost necesară o lungă perioadă de timp pentru a putea trece peste moartea părinților mei, trauma războiului și dependența mea de droguri.

În cele din urmă am făcut-o cu ajutorul unor oameni minunați, precum și a prietenilor mei din AA. Dar am pierdut complet contactul cu realitatea mea cinci dimensională. La urma urmei, de-abia mă descurcam cu o singură realitate, cu atât mai puțin să cred că ar mai putea exista și o alta.

După mulți ani de luptă și schimbare treptată, am fost în cele din urmă în măsură să-i permit lui Shelia, partenera mea de pe Navă, să vină în visele mele. Cu toate acestea, acest lucru a avut un efect invers pentru că odată ce m-am conectat cu ea, mi-am pierdut tot interesul pentru o altă femeie.

Desigur, nu eram conștient de faptul că comparam fiecare femeie pe care o întâlneam cu Complementul meu Divin, deși exact asta făceam. Nici nu știu de câte ori mi-a spus o femeie ”Ai pe altcineva?” ”Nu”, răspundeam eu, dar după ce suficient de multe femei m-au întrebat acest lucru am început să mă întreb dacă am. Cu toate acestea, după acei atâția ani de droguri nu mai puteam să am încredere în viziunile mele interioare. De fapt, nu le-am permis să rămână în mintea mea sau ar fi început să mă facă să am un fix.

Aveam o oarecare pensie din război și am fost întotdeauna bun la repararea lucrurilor stricate, cu excepția sinelui meu distrus, așa că eram în stare să fac suficient de mulți bani prin a fi omul bun la toate.

A trebuit să iau somnifere timp de mulți ani, așa că viața mea din vis a fost deranjată și agitată. Cu toate acestea, în cele din urmă m-am săturat să fiu atât de nefericit și am început să lucrez în mod serios ca om bun la toate. Asta a fost o mare muncă pentru sinele meu 3D deoarece interacționam în cele din urmă din nou cu oamenii.

Acest lucru făcea parte din înțelegerea mea cu sinele meu 5D în timp ce mă aflam încă pe Navă. Eu/eu sunt încă confuz în ceea ce privește modul în care acest lucru a funcționat. Poate că raportul meu va fi în măsură să mă ajute să înțeleg mai mult. De fapt, eu scriu acum despre viața mea ca și parte a raportului meu.

Cred că trebuie să recunosc că acest lucru m-a ținut ”prea ocupat” ca să o văd prea mult pe Shelia. Cred că trebuie să recunosc acest lucru în acest raport că cred că sunt furios pe ea că m-a lăsat să merg în această misiune. Știu că este total nedrept, deoarece eu am fost cel care s-a înghesuit la această misiune.

Poate că am învățat ceva în viața mea 3D de care nu mi-am dat seama în viața mea 5D. Cu toate acestea va trebui să-mi dau seama cum a funcționat în creierul meu. Sunt încă cu un picior în 3D și un picior în 5D.

Ok, ok, cred că trebuie să admit că sunt puțin supărat pe Shelia că nu m-a oprit. Știu, știu că nu este corect, deoarece și în sinele meu 5D am o minte a mea proprie. Dar cred că a fost mult mai ușor să o părăsesc fiind puțin supărat.

În regulă! Am admis acest lucru pentru raport. Acum am curajul să-i spun acest lucru și ei? Știu că asta nu sună prea mult ca vechiul meu SINE cinci dimensional, care este, dacă mi-aș putea aminti acesta – eu – noi??

Înapoi la raportul meu ... Cred că furia mea nedreaptă pe iubita mea Shelia a fost prima mea acțiune trei dimensională. Am urmărit hologramele vieții 3D și m-am angajat în ele suficient de mult încât am devenit de fapt, ei bine, mai mult 3D. Ok, cred că acest raport mă ajută să înțeleg unele lucruri.

Dar acum, înapoi la raportul principal; unde rămăsesem? Da, vorbeam despre modul în care am învățat să mă potrivesc în viața 3D de zi cu zi, să vorbesc cu diferiți oameni și să câștig o perspectivă asupra modului în care ei, membrii de pe Nava mea, ar putea să se întâlnească și interacționeze cu omenirea atunci când ar sosi momentul aterizărilor.

NU-mi aduc aminte de multele informări de pe Navă care au avut loc în timp ce sinele meu 3D dormea, dar am avut câteva vise destul de ciudate. Aceste vise m-au făcut ca pur și simplu să mă izolez mai mult ca niciodată.

Din fericire, munca de om bun la toate m-a făcut să vorbesc cu oameni obișnuiți în viața de zi cu zi. Aceste experiențe au fost împărtășite cu sinele meu 5D de pe navă, care urma să le folosească ca și pregătire pentru ”prima echipă de contact”. Desigur, am uitat cea mai mare parte a vieții mele de pe Navă precum și sinele meu 5D.

În timpul și după război, viața mea de pe Navă n-a mai făcut parte din gândurile mele de zi cu zi sau măcar din visele mele. Adevărul este că lumea fizică m-a doborât prea mult. Dar acum că sunt din nou pe Navă, iubita mea Shelia s-a întors din nou în viața mea. De fapt, mă bucur că am uitat-o, deoarece mi-ar fi lipsit mult prea mult dacă mi-aș fi amintit-o.

După experiența mea pe Pământul 3D, am un mare respect pentru oamenii trei dimensionali. Ei sunt foarte curajoși. Nu știu cum o fac, vreau să spun gândindu-mă că este singura viață pe care o au. În cel mai bun caz, unii dintre ei cred într-o Putere Mai Înaltă, am învățat acest termen la AA,  dar mulți erau atât de disperat de singuri și de strămutați ca și mine.

Shelia m-a întrebat dacă ar putea contribui la raportul meu, deoarece ea mi-a perceput experiența fiind în siguranță pe Navă. Cu toate acestea, s-a simțit atât de neajutorată că nu putea să mă ajute încât a vrut să-și împărtășească și ea experiența. Cred că toate acestea vor fi cuprinse în raportul meu, pe lângă faptul că sunt nerăbdător să citesc ceea ce are ea de spus.

Din moment ce eu a trebuit să o uit, ea nu mi-a lipsit mie. Dar acum sunt nerăbdător să aflu tot ceea ce s-a întâmplat cât timp eu am fost plecat. De asemenea, așa cum și ea îmi citește mie rapoartele, și eu voi citi rapoartele ei.

Se pare că suntem puțin distanți acum. Când m-am întors prima dată pe Navă, am fost foarte rece față de ea și încă nu am fost în stare să îndrept acest lucru (vorbesc ca la AA). Doar că eu nici măcar nu știu cine sunt acum. Așa că, ar fi corect să apropiu prea mult de ea atunci când nu sunt nici măcar aproape de sinele meu?

Principalul meu regret în timp ce eram pe Pământ era că nu mi-o aminteam pe Shelia. Cu toate acestea, cred că dacă mi-aș fi amintit-o mi-ar fi lipsit îngrozitor de mult. Am învățat multe despre gândirea 3D în timp ce eram legat de planetă, iar unul dintre principalele lucruri pe care le-am învățat a fost modul în care oamenii 3D se protejează să nu fie răniți – fizic și emoțional.

Este un loc foarte înfricoșător acolo jos. Moartea poate surveni brusc fără nici o avertizare sau după ani de durere și suferință. Am învățat chiar și faptul că uneori eu/oamenii gândesc că viața este prea grea pentru a merge mai departe. Mă bucur că am ”continuat”, deoarece cred că sunt o persoană mult mai înțeleaptă și mai plină de compasiune.

Asta este, sper ca atunci când îmi voi fi revenit pe deplin să fiu repartizat la o Primă Echipă de Contact. Cred că voi fi capabil să înțeleg cât de înfricoșătoare poate fi schimbarea.

Comandantul Sharman, Flota Pleiadeană a Primului Contact

SHELIA VORBEȘTE:

Sharman și cu mine ne iubim total și suntem ca o singură persoană. Prin urmare, eu știu cât de mult a suferit în misiunea lui la distanță, dar nu l-am lăsat niciodată să știe acest lucru. Nu am vrut să interferez cu dedicarea lui de a intra în mediile cele mai sordide ale vieții în polaritatea și separarea celei de-a treia dimensiuni.

Sper că pe măsură ce amândoi ne deschidem și ne scriem cu sinceritate raportul să ne putem împărtăși în cele din urmă ceea ce am scris. Nu-l voi presa și știu că nici el nu mă va presa pe mine. Dar distanța dintre noi îmi rănește Sufletul și cred că acest lucru interfereză cu recuperea lui completă.

De asemenea, știu că el trebuie să păstreze toate aceste experiențe, gânduri și emoții pentru a le putea împărtăși în mod apropiat cu Echipa Primului Contact. S-ar putea să fie în stare să facă parte chiar el din acea echipă; dacă se poate vindeca complet. Nu voi scrie prea mult acum și nici nu ne vom împărtăși rapoartele unul cu celălalt – încă.

Așa cum trei dimensionalii nu au idee când sau cum va avea loc Primul Contact, tot așa și noi. Dacă aterizăm prea repede, vom răspândi mai degrabă frică decât iubire. Apoi, dacă aterizăm prea târziu, trei dimensionalii se vor simți abandonați și nu vor avea încredere în noi.

Prin urmare, chiar acum stăm cu trei dimensionalii care ne vizitează pe Navă în timpul somnului. Apoi, pot alege dacă sunt sau nu pregătiți să-și amintească că au fost pe Navă.

Sună mișto să vorbești despre asta cu prietenii, dar provocarea de a te confrunta cu o realitate total diferită, care este mult mai evoluată decât a ta proprie, va fi mai supărătoare decât cred ei.  

De asemenea, încă mai sunt cei întunecați pe Pământ care cheltuie imensele bogății pe care le-au furat de la oameni pentru a se asigura că aceștia se tem de propria lor umbră – chiar mai mult decât le este frică de Primul Contact.

Asta este tot ceea ce voi scrie acum. Acesta este momentul iubitului meu Sharman și nu vreau să-l subminez cu propria mea poveste de a rămâne în siguranță pe Nava noastră printre tot ceea ce noi am iubit toată viața noastră.


Comandantul Shelia, Flota Pleiadeană a Primului Contact


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.