sâmbătă, 18 iunie 2016

Pregătirea Pentru Primul Contact - Capitolul VII


Capitolul VII – Portalurile se Deschid
O Nuvelă Pleiadeană prin Suzanne Lie

Salutări, aici este Sharman și Shelia vorbind ca o singură ființă,

Pentru că voi, curajoșii noștri ascendenți, vă recâștigați ACUM înnăscutul ”Sentiment al SINELUI Multidimensional”, amândoi am dorit să împărtășim cu voi toți procesul întoarcerii înapoi în SINELE vostru complet, Complementele Divine fuzionând într-O SINGURĂ ființă.

Vom vorbi ca o singură ființă pentru a împărtăși cu echipa noastră aflată pe Pământ versiunea noastră în ceea ce privește cât de provocatoare poate fi reuniunea după separare. Procesul ”re-contopirii” cu Complementul vostru Divin după ce unul dintre voi a fost plecat cu o misiune în dimensiunea a treia poate fi provocator.

Prin urmare, deoarece din ce în ce mai mulți dintre voi vă pregătiți pentru întoarcerea în SINELE vostru cinci dimensional precum și la Complementul vostru Divin, am dorit să abordăm această chestiune. Am descoperit că pot exista mai multe probleme complicate, cum ar fi faptul că cel legat de pământ se îndrăgostește de un om.

Acest lucru poate fi derutant pentru ”Complementul” care este legat de pământ, deoarece voi gândiți din ce în ce mai trei dimensional. Prin urmare, adeseori uitați că în ACUM-ul siguranței Navei noastre, Complementul vostru nu are un sentiment de ”posesiune” în profunda sa iubire pentru voi.

De fapt, noi Pleiadeenii adeseori ne luăm mai mult decât un singur partener. Cu toate acestea, un ”partener” s-ar putea să nu poată înțelege cât de disperat de singur poate ajunge să se simtă cineva aflat pe o planetă trei dimensională aflată pe pragul tranziției. Să trăiești într-o realitate aflată pe pragul ”resetării frecvenței” poate fi o mare provocare.

Voi aveți pe Pământ o zicală ”Noaptea este cea mai întunecată chiar înainte de ivirea zorilor”. Această zicală este foarte corectă pentru că ”lumina Lunii” a dispărut, iar ”lumina Soarelui” nu a apărut încă. Cu alte cuvinte, voi, populația transmutândă a Pământului, vă simțiți FOARTE împliniți de experiența de a fi într-o realitate aflată pe punctul unei mari schimbări.

Schimbarea se bazează pe capacitatea membrilor realității voastre curente de a fi pe deplin conștienți de ADEVĂRUL care se află în fiecare persoană, loc, situație și câmp de energie. Cu toate acestea, ”ACUM-ul de dinaintea schimbării” este plin de provocare pentru că întunericul nu a plecat încă, iar lumina este încă doar o licărire de speranță. Adică, nu există ”un teren solid” pe care să puteți sta.

Multe iluzii trei dimensionale le sunt revelate celor care sunt pregătiți să treacă în frecvențele mai înalte, în timp ce mulți alții se țin de aceste iluzii mai strâns decât oricând. Schimbarea poate fi foarte înfricoșătoare pentru cei care nu sunt încă împământați în Gaia și conectați cu expresiile lor mai înalte ale SINELUI.

De asemenea, până și abilitatea de a percepe resetarea frecvenței voastre aflată în curs de desfășurare se bazează pe capacitatea voastră de a iubi necondiționat întreaga viață și de a-i permite Focului Violet al transmutării să intre în conștiința, corpul, mediul și în viața voastră în general. Ultima vizită a lui Sharman pe Pământ a făcut această cerință clară pentru noi amândoi.

Cu toate acestea, deoarece noaptea este cea mai întunecată chiar înainte de ivirea zorilor, TOT ”întunericul” trebuie examinat, vindecat și eliberat înainte ca ”lumina” să poată fi acceptată. Astfel, înainte ca oamenii să poată experimenta în mod conștient ascensiunea personală și planetară, tot întunericul personal, frica, amânarea, judecarea, polaritatea – lista poate continua – TREBUIE SĂ FIE ELIBERATE.

Mai mult de atât, voi trebuie să eliberați și să transmutați frica din SINELE și din viața voastră. Din ACUM-ul în care sunteți pregătiți să ascensionați, sau să fiți salvați – așa cum a fost Sharman – voi trebuie să priviți întunericul în față, fără frică și să fiți în stare să spuneți ”Te iubesc necondiționat”.

Uneori, la fel ca și în cazul lui Sharman, împământatul ajunge să fie atât de pierdut de SINELE său încât ”lumina” nu poate fi percepută sau acceptată. În acest caz, Familia sa Galactică, poate veni să-l ”salveze”. Această salvare are loc de obicei atunci când bravul voluntar se află pe punctul colapsului fizic, mental, emoțional și/sau spiritual.

Această salvare ar fi ca și în cazul unui războinic care a fost atât de profund rănit în luptă încât el/ea ar putea primi ajutor numai dacă cineva i-ar lua trupul pe Navă pentru a fi vindecat. Am aflat că o misiune îndelungată pe Pământ poate provoca răni foarte mari corpului cuiva, precum și stării sale de conștiință.

În cazul lui Sharman, el și-a pierdut capacitatea de a se percepe pe sine însuși ca pe o ființă care menținea deschis un portal cinci dimensional.

Din ce în ce mai multe portaluri inter-dimensionale vor fi deschise ACUM în dimensiunea a cincea. Cu toate acestea, mulți dintre dedicații noștri ascendenți își dau seama că ei nu vor să treacă prin acel portal de ascensiune până când nu se conving că și-au îndeplinit misiunea.

În ACUM-ul vostru sunt din ce în ce mai mulți cei care spun
”NOI suntem CEI care Ascensionează.”

”Cine este mai precis acel ”noi” care ascensionează?” vă auzim întrebând. ”Răspunsul nostru din Cunoaștrea noastră Mai Înaltă”, care este unică în fiecare, este VOI! Ați avut atât de multe întoarceri la nenumăratele versiuni ale celei de-a patra dimensiuni.

Prin urmare, voi simțiți ACUM că ați terminat cu realitățile timp/spațiu și sunteți pregătiți să faceți saltul în octavă în realitățile AICI/ACUM. Cu toate acestea, mulți dintre voi v-ați oferit să vă luați o încarnare în acest ACUM al Pământului Ascendent.

Din fericire, mulți dintre voi sunteți capabili să călătoriți inter-dimensional prin intermediul conștiinței voastre multidimensionale ca să vizitați Pământul cinci dimensional. Sunteți capabili să rezonați la acea percepție pentru că v-ați expansionat conștiința în Undele Gamma.

Este foarte dificil să menții o conștiință a Undelor Gamma în timp ce te afli pe o planetă trei dimensională. Acesta este motivul pentru care Societățile Spirituale se află adeseori pe munții înalți, departe de civilizație și în Inima Mamei NATURĂ.

Ori de câte ori, voi, cei ascendenți, puneți deoparte orice dorințe personale și vă urmați Ghidarea Interioară, veți fi în măsură să vă bucurați de vizită. Cu toate acestea, trebuie să ȘTIȚI că ceea ce noi facem pentru Gaia este O REPETIȚIE GENERALĂ.

Ceea ce veți descoperi este că va fi nevoie să vă eliberați de TOATE miasmele voastre trei/patru dimensionale. Din fericire, acest lucru nu este chiar atât de dificil cum și-ar putea închipui cineva. Voi toți cei care vă aflați în realitatea voastră de prag vă cunoașteți foarte bine pe voi înșivă. Vă cunoașteți punctele forte și vă cunoașteți slăbiciunile.

De asemenea, voi știți că v-ați îndeplinit ”contractele de dinainte de naștere.” VOI veți fi ”printre primii.” VOI veți fi ”printre primii” NU din cauza vreunui rang sau pentru că sunteți mai buni. Voi sunteți cei care ați experimentat multe ”ascensiuni” în dimensiunea a patra.

Prin urmare, a avut loc Străpungerea Vălului dintre planurile trei și patru de mijloc dimensionale. În acest ACUM, ”străpungerea vălului” nu mai este o denumire potrivită. Ceea ce se întâmplă acum este că voi sunteți chemați să ”Deschideți Portalurile” care conectează dimensiunea a treia/patra cu dimensiunea a cincea.

Adevărul este că voi deveniți Maeștrii dimensiunii a treia/patra. Cu alte cuvinte, aproape că ați absolvit. Spunem ”aproape” pentru că voi v-ați oferit voluntar să vă fuzionați conștiința personală:
         Cu Conștiința voastră Planetară a lui Gaia
                  Cu Conștiința voastră Solară
                            Cu Conștiința voastră Galactică
                                        Cu Conștiința voastră Universală

Această tranziție de pe o micuță planetă numită Pământ a captat atenția celor Mai Înalte Ființe ale lui UNU. NOI, Familia voastră Galactică, Familia Solară, Familia Universală dorim să vă spunem BINE AȚI VENIT ACASĂ!

În încheiere, Noi, Shelia și cu mine, am avut câteva comunicări minunate cu voluntarii și prietenii noștri de pe Pământ. Prin urmare, am dori să împărtășim câteva dintre experimentările ”Corpului de Lumină cinci dimensional” pe care acești oameni le-au avut în timp ce ei se

Pregătesc pentru Corpul de Lumină Cinci Dimensional

{De la OA} Experimentarea Kundalini este fantastică, dar nimic nu m-a pregătit pentru tipul de experiență pe care sunt pe cale să o împărtășesc și pe care nu o pot încă explica. În timp ce moțăiam, acum 2 sau 3 săptămâni, părea că conștiința mea a intrat în celulele corpului meu.

Eu am devenit de mărimea unei celule situată în apropierea chakrei mele rădăcină și așa cum priveam în sus (din perspectiva celulei) am început să percep cea mai frumoasă priveliște pe care am văzut-o vreodată, mi-am văzut fluxul Kundalini!

Am fost martor la mișcarea energiei, care se ridica ca doi șerpi (sau tuburi de lumină) amândoi având culori luminoase foarte vii dar diferite, a fost absolut minunat. Încă nu pot explica ceea ce s-a întâmplat în acea zi, dar a fost cu siguranță o experiență neprețuită pe care nu am să o uit.

{De la LJ} Am primit acest zumzet și vibrație interioară în partea din spate a gâtului meu, sunete ca și acea consoană surdă C din video-clipul lui Bashar cu rezonanța Pământului. Este aceasta o conexiune la Kundalini?

{De la PK} Experiența mea a fost scurtă dar total transcedentală ... nimic asemănător cu ceea ce experimentăm aici în tărâmurile 3 și 4 D ale manifestării temporale. Punctul culminant al acelei experiențe a constat în transcenderea în totalitate a timpului și a percepției și gustarea unui tărâm de existență pură, nealterată ... un concept cu adevărat nealterat al realității într-o stare nediferențiată de a fi. Acest lucru s-a petrecut cu aproximativ 40 de ani în urmă și tot restul pălește în comparație cu el.

{De la DC} Mă aflam la o întâlnire de afaceri care a culminat într-o călătorie șamanică cu aproximativ 150 de oameni de-a lungul a două zile. În prima zi m-am simțit ca un bob de nisip dintr-unul din acele experimente cimatice și am crezut că brațele mele erau aripi și eu m-am transformat într-o pasăre!

A doua zi am simțit cum ies rădăcini din pământ (camera de lucru din hotel) și mă trag în jos. Era o vibrație intensă care venea din zona șoldurilor, cobora prin genunchi și prin tot corpul meu. Îmi simțeam în mod special creștetul capului, părțile laterale ale nasului, lobii urechilor, sânii și mâinile.

Era ca și cum energia ar fi vrut să iasă afară dar nu putea. Mâinile mele s-au contorsionat în această mudră ciudată. Știam că am fost legată și chiar dacă nu-mi puteam folosi degetele am reușit să mă eliberez de aceste legături. Punându-mi mâinile laolaltă am simțit energia circulând mai bine și în cele din urmă mâinile mi-au găsit inima. Ajunsesem acasă.

O altă experiență care s-a apropiat de aceste sentiment de bucurie pură și euforie, a fost nașterea primului meu copil. După acel eveniment ochii mei au putut cu adevărat să vadă frumusețea în toate. Au fost și câteva experiențe ciudate de tip halucinogen și încă două experiențe de mâini contorsionate. Mi-a fost arătat că cufundarea mâinilor în apa de baie dispersează energia blocată și îmi permite în același timp să o păstrez.

~~~~~~
{De la HL} Experiența Kundalini este ca un fel de Tub Fluorescent în Coloana Vertebrală – Am Grijă Să Nu Descarc Prea Multă Iubire/Lumină Deodată, Altfel Mă Doare Splina! Corpul de Lumină Este În Sclipiri de Conștientizare. Am uitat să-mi Amintesc – Dar este Minunat!!

{De la AA} Imposibil de explicat în cuvinte 3D ... sper să am șansa de a avea suficient timp on-line pentru a împărtăși ... Corpul de Lumină și Kundalini sunt în mod absolut conectate, ele mă conectează cu puterile mele și cu identitatea mea adevărată ...

Imaginați-vă că aveți toate puterile pe care le-ați visat vreodată

Toată Beatitudinea nesfârșită pe care vi-ați dorit-o vreodată,
Vedeți o ușă-vortex către Unime.
Ego-ul colapsează/fuzionează cu Oceanul Infinit
CURGEREA este activă din nou iar voi conștientizați și sunteți conștienți ...
Am să încerc să împărtășesc mai mult on line ... doar întrebați-mă
PS Kundalini este mai puternică decât bomba atomică sau hiperbombele ...

{De la AR} Da, cu siguranță vreau să-mi împărtășesc experiența acum că mai mulți dintre noi sunt deschiși să evolueze la o vibrație mai înaltă. Această minunată realizare sau conștientizare a avut loc acum aproape 17 ani de Ziua Recunoștinței. O zi pe care nu o voi uita niciodată. Am avut întotdeauna un interes special pentru metafizică, fizica cuantică, angeologie, energie și vindecare alternativă. Îmi place să meditez și să ascult muzică care are pe fundal sunete din natură.

În acea Zi a Recunoștinței stăteam în casa unui prieten. Îmi amintesc că înainte de a merge la culcare l-am întrebat pe prietenul meu dacă are muzică de relaxare. Mi-a spus să cobor și să pornesc sistemul pe orice muzică îmi place. Era întuneric când am coborât scările să merg în camera de zi. Când am pornit sistemul, acesta n-a funcționat și m-am întors  și am simțit dintr-o dată rece în jurul meu, iar sistemul s-a pornit singur. Puțin confuză l-am chemat pe prietenul meu pe care l-am văzut coborând scările.

Era o muzică frumoasă din această lume, care suna ca și un cor. Nu am putut identifica limba, dar simțeam cum fiecare cuvânt al melodiei îmi atingea inima. Atunci am văzut o ceață ca și o energie cuprinzând camera de zi. Mi s-au înmuiat genunchii și mi-am simțit corpul mai greu decât de obicei. Îmi amintesc că mi-am închis ochii și am fost luată printr-o gaură de vierme de culoare aurie. O voce de nedescris mi-a vorbit cu atât de multă iubire și mi-a arătat viața mea în diferite etape. Tot ceea ce am trăit și tot ceea ce am învățat în această viață și în altele.

Această voce era a unei energii feminine iubitoare care îmi spunea cât de mândră era de mine. Mi-a spus că eram plină de grație. Îmi amintesc că am simțit atât de multă iubire încât am plâns. Îmi amintesc că i-am spus acestei energii că dacă ar trebui să trăiesc din nou toate aceste vieți, aș face-o din nou fără să schimb nimic la ele. Apoi ne-am văzut pe mulți dintre noi ținându-ne mâinile deasupra planetei Pământ trimițând această lumină alb-aurie strălucitoare. Apoi am simțit cum fiecare celulă din corpul meu devine una cu această lumină frumoasă. Când mi-am deschis ochii prietenul meu mă ținea.

L-am întrebat dacă văzuse ceva, dar nu văzuse nimic. I-am spus ce am experimentat și după câteva zile a decis să nu continue prietenia noastră. Timp de mai mult de o săptămână am simțit această energie iubitoare în jurul meu. De asemenea, simțeam miros de trandafiri de fiecare dată când mergeam la culcare. Această experiență mi-a schimbat cu siguranță modul în care îmi trăiesc astăzi viața.

{De la CB} În 1987 la convergența armonică m-am simțit complet electrocutat și am început o perioadă de trei ani de imersiune în a fi UNA cu tot ceea ce este. În cea mai mare parte a timpului nimic nu era solid, totul era tipare de energie. Treptat se pare că nu este stilul meu, dar eu meditam încă din 1969. Atunci mi s-a spus că cu 7 planete în foc, Kundalini a mea își făcea drum, era ca și cum aș fi fost pe LSD timp de 3 ani și mi-a luat mult mai mult să integrez totul.

{De la SD} Vibrant, inteligent, curgător și extatic – energia curge, acaparează și dansează prin conștientizarea mea. Lumina din interior îmi trezește înțelepciunea, puterea multidimensională și iubirea necondiționată pentru a permite conexiunea noastră înnăscută cu ÎNTREAGA Conștiință. Noul prototip uman este aici!

~~~~~
Vă mulțumim tuturor că v-ați împărtășit procesul. Acesta este tipul de împărtășire prin care voi
VOI Puteți Face Ascensiunea să Fie Ceva NORMAL

Vrem să vă mulțumim tuturor pentru curajul de a vă împărtăși în mod deschis modul în care ați experimentat ascensiunea. Întreaga viață de pe Gaia are oportunitatea de a ascensiona, de a sălta în octavă din separarea și polaritatea realității timp/spațiu trei/patru dimensională în Unitatea și Unimea AICI/ACUM a celei de-a cincea dimensiuni.

Mai important decât orice, VOI întrați în saltul de octavă de la ”Conștiința Personală” la ”Conștiința Planetară”. Ne vom întoarce să vorbim despre continuă schimbare a Percepție voastre de SINE.


Sharman și Shelia


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.