luni, 20 iunie 2016

Mesaj de la Balena voastră Interioară


Arcturienii prin Suzanne Lie

Dragi cititori, am primit acest mesaj în urmă cu un an și, oarecum, mi-a captat atenția astăzi, așa că am decis ca în cele din urmă să-l postez pentru că informațiile din el sunt pentru acest ACUM.

Dragi Arcturieni,
M-am trezit cu un mesaj de la voi. Dacă repet ce îmi amintesc, puteți completa voi mesajul? De asemenea, puteți comenta în ceea ce privește viziunea mea cu o balenă uriașă cu aripi în adâncul oceanului?

Dragă Suzille,
Răspundem acestor întrebări pentru tine și pentru cititorii tăi. Mesajul nostru începe cu ”Schimbarea are loc ACUM, dar voi o puteți percepe numai atunci când conștiința voastră rezonează cu dimensiunea a cincea și dincolo de ea.” Dorim să vă reamintim că atunci când spunem ”ACUM” noi NU vorbim despre acum-ul 3D în care ”este timpul să faci ceva”.

Când spunem ACUM, noi vrem să spunem că aceste este ”ACUM-ul în care voi puteți ieși din iluzia timpului”. În acest ACUM voi puteți experimenta Schimbarea pentru că conștiința voastră este calibrată la dimensiunea a cincea.

Forțele întunericului care au lucrat împotriva ascensiunii lui Gaia încă de la căderea Atlantidei, au pierdut bătălia pentru controlul Pământului. Cu toate acestea, procesul de ”curățare” va lua mai mult timp 3D pentru a fi încheiat. Din fericire, mulți dintre voluntarii noștri deschid portaluri către dimensiunea a cincea și-și mențin portalurile deschise.

Această lumină de frecvență mai înaltă care curge prin aceste portaluri deschise îi ajută foarte mult pe cei care curăță minciunile și dominația care a invadat forma planetară a lui Gaia încă din zilele de pe urmă ale Atlantidei.

Datorită acestor fluxuri de lumină de frecvență mai înaltă care intră pe Gaia, combinate cu curățarea întunericului care are loc în același timp, acesta este ACUM-ul în care să vă focalizați pe frecvențele în-între ale stărilor voastre mai înalte de conștiință și conștiința voastră trei/patru dimensională. Astfel, conștientizarea voastră in-conștientă, conștientă și supra-conștientă va fi pe deplin conectată.

Cu alte cuvinte, va fi nevoie să trăiți conștiința întreită a:
1. Expresiilor voastre mai înalte ale SINELUI
2. Conștiința voastră lumească, a vieții de zi cu zi
3. Stările voastre de conștiință ”în-între” viața voastră de zi cu zi și conștiința mai înalt dimensională a SINELUI vostru în tărâmurile mai înalte.

Ființa balenă pe care ai văzut-o în meditația ta este reprezentativă pentru sinele tău inconștient cel mai profund. Îți amintești cum această ființă magnifică a putut să comunice cu tine numai atunci când te-ai predat total experienței tale? De asemenea, când ai pierdut contactul cu ființa balenă, sinele tău inconștient, a fost nevoie să te relaxezi și apoi să intri în lumina circulară care a precedat un alt mesaj de la ”balenă”.

Auzim cum ceri să-ți amintim ceea ce ”ființa balenă” din cel mai profund ocean al inconștientului tău, ți-a spus. Te vom ajuta să-ți amintești. Uită-te acum la imensele aripi ale balenei. Desigur, aripile nu aveau pene, ci aveau aceiași piele ca și restul trupului ei.

Aceste aripi sunt asemănătoare cu înotătoarele balenei, care sunt asemenea brațelor umane. Transmutarea înotătoarelor balenei în aripi imense este asemănătoare cu transmutarea brațelor umane în aripi. Îți vom explica acum mai multe despre semnificația acestor ”imagini în mișcare” interioare.

Înainte să facem acest lucru însă, îți vom reaminti ție și cititorilor tăi, că voi toți veți primi mai multe mesaje în Limbajul Luminii. Limbajul Luminii provine din dimensiunea a cincea și dincolo de ea. Creierul vostru trei dimensional nu este calibrat să descarce informații din acea frecvență, dar el poate capta imagini și simțăminte.

Limbajul Luminii seamănă foarte mult cu limbajul din starea de vis. Prin urmare, dacă împământații noștri își documentează visele atunci când se trezesc, acest lucru va constitui o bază solidă pentru înțelegerea Limbajului Luminii care însoțește toate cercurile din lanuri și transmisiile ”canalizate”.

Vom intra acum în toate detaliile imaginilor care ți-au însoțit mesajul, care este de fapt un mesaj prin tine mai degrabă decât doar pentru tine:

Balena este o ființă blândă și iubitoare care n-ar face nici un rău nimănui.
Balenele sunt dedicate grupului și copiilor lor.
Ele sunt creații uriașe care NU lasă nici o ”urmă” negativă pe corpul lui Gaia.

Apa este un simbol al emoțiilor. Adâncul oceanului este un simbol al emoțiilor care se află în adâncul minții tale inconștiente. Înainte de a te fi conectat cu balena, a fost nevoie ca tu să vezi cercul de lumină mai înalt dimensional în mijlocul minții tale profund inconștiente. Apoi a fost nevoie să te predai în totalitate acelei lumini și să-ți eliberezi sinele de TOATE așteptările.

Îți amintești că balena a continuat să-ți spună ”DĂ DRUMUL”?

Din momentul în care te-ai conectat cu balena, a devenit clar faptul că balena avea niște aripi imense acolo unde odată avusese niște înotătoare relativ mici. Iubirea ta pentru toate balenele a fost cea care te-a susținut în predarea ta întunericului apos. Tu, precum și mulți alți oameni de pe Pământ, ați fost o balenă pe Sirius B. Astfel, mulți dintre voi vă puteți identifica cu balena ca fiind VOI.

Mesajul pentru tine și prin tine a fost ”Dacă poți găsi lumina ascunsă în cel mai profund inconștient al tău, vei fi capabilă să te conectezi cu o profundă înțelepciune interioară pe care probabil că ai ignorat-o. Pentru o mare parte din anii voștri, omenirea a crezut că inconștientul este un loc în care sunt păstrate secretele negative.

În vis ți-ai adus aminte că incoștientul este totodată și locul în care se află cea mai mare înțelepciune, putere și iubire, personificate în acest caz cu o balenă cu aripi imense, care te poate ajuta în transmutarea într-o expresie mai înaltă a SINELUI tău.

Desigur, noi, Arcturienii, v-am trimis mesajul de mai sus de multe ori. Cu toate acestea, el este mult mai personal și are o mai mare semnificație atunci când îl vedeți, îl simțiți, vă predați lui și îl experimentați profund prin propria voastră lumină interioară, care este mult prea adesea ascunsă în cele mai profunde oceane ale minții inconștiente a cuiva.

Voi toți ați fost îndoctrinați să credeți că este ceva în neregulă cu voi, că trebuie să deveniți mai buni, că ar trebui să fiți mortificați dacă faceți ceva ”greșit” sau dacă corpul vostru este mai mare decât corpul unei stele de cinema.

Reclamele de televiziune au fost un instrument de FOARTE mare succes pentru cabală în diminuarea respectului de sine la cei care le privesc. Din fericire, reclamele TV în curând, și din ce în ce mai mult, se vor sfârși.

Oamenii aleg să se bucure de distracțiile lor într-un mediu care nu se bazează pe reclame. De fapt, reclamele conțin o mare cantitate de informații ”subliminale” care sunt percepute în mod inconștient de către privitor.

Aceste informații subliminale ciuruiesc mass-media voastră trei dimensională prin crearea de forme gând negative, invizibile. Pentru că aceste mesaje negative/de control sunt subliminale, ele sunt adeseori stocate în mintea inconștientă a cuiva.

Apoi sunteți ”inconștient” ghidați să faceți ceea ce mesajul subliminal vă spune să faceți ”sau altfel” vă veți pierde prietenii, vă veți îngrășa, veți fi nefericiți, vă veți pierde slujba ... și lista poate continua.

Acesta este motivul pentru care vă reamintim cum să citiți Limbajul Luminii. Limbajul Luminii este dincolo de abilitatea de percepție a minții voastre trei dimensionale. Prin urmare, ele sunt adesori stocate în inconștientul vostru împreună cu ceea ce voi ați reprimat.

Da, este adevărat că v-ați reprimat aminitiri negative trecute. Cu toate acestea, voi ați reprimat și amintiri ale unor evenimente extrem de pozitive pe care știți că nu le-ați fi putut împărtăși cu alții, cum ar fi multele voastre întâlniri cu ființe mai înalt dimensionale sau vizitele voastre pe Navele noastre Stelare.

Prin urmare, în mintea inconștientă a cuiva s-a putut dezvolta o ”balenă foarte înțeleaptă”. Din momentul în care v-ați amintit modul în care corpul/mintea voastră inconștientă citește Limbajul Luminii și alte comunicări mai înalt dimensionale, aveți un antidot instantaneu pentru mesajele subliminale negative care murdăresc realitatea voastră trei dimensională.

Pentru a citi Limbajul Luminii, trebuie să recunoașteți mai întâi cum se ”simte” acesta, precum și cum să-l discerneți de limbajul simbolic negativ, non-verbal – ca și cel din reclame. Multe reclame vă fac să vă simțiți ”insuficient de buni” și că ”trebuie să vă perfecționați”.

Pe de altă parte, Limbajul Luminii vă face să vă simțiți iubiți. Onorați și deosebit de importanți exact așa cum sunteți ACUM. Limbajul Luminii este plin cu Iubire Necondiționată, Iertare Necondiționată, Acceptare Necondiționată și Foc Violet.

Prin urmare, atunci când recepționați Limbajul Luminii vă simțiți fericiți, onorați, euforici sau plângeți în hohote de fericire și bucurie. Acest plâns în hohote este o formă de profundă eliberare din îndoctrinarea voastră negativă zilnică. Această eliberare a ”Nu am știut cât de supărat, confuz și singur eram până când nu m-am simțit atât de minunat!”

Această eliberare de emoții pline de frică stocate în inconștientul cuiva este unul dintre darurile primare ale Limbajului Luminii. Chiar dacă creierul vostru 3D s-ar putea să nu-l înțeleagă, mintea voastră inconștientă și corpul vostru fizic SIMT iubirea necondiționată și lumina multidimensională stocată în TOATE mesajele în Limbajul Luminii.

De fapt, această iubire și lumină este marker-ul care dovedește că acesta este într-adevăr vorba de Limbajul Luminii care curge spre voi din dimensiunile mai înalte. Noi, Familia voastră Galactică, vă trimitem în mod continuu mesaje în Limbajul Luminii.

Cu toate acestea, curgerea mesajelor noastre prin corpul vostru poate să vă aducă o inițiere. De obicei, o ”inițiere” apare atunci când sunteți pregătiți să treceți într-o rezonanță mai înaltă, dar mintea voastră inconștientă trebuie să fie curățată înainte de a putea accepta pe deplin acest dar multidimensional.

Canalul nostru nu a fost în măsură să transmită verbal mesajul nostru pentru că ”și-a pierdut vocea”. În realitate ea nu și-a pierdut vocea. Ea a pierdut doar tonurile ”în-între” frecvențele mai înalte și cele mai joase. De exemplu, gâtul lui Suzanne putea exprima frecvențele înalte și joase ale sunetului, dar nu și frecvențele ”în-între”.

După meditațiile de dimineață cu balena, vocea ei a început încet să-și revină, iar ea a început să fie în măsură să experimenteze momente scurte în care sunetele ”în-între” au putut fi exprimate. Apoi a început să-i revină vocea.

Cu alte cuvinte, corpul ei a primit mesajul în Limbajul Luminii ”Amintește-ți să fii pe Deplin Conectată prin alăturarea conștiinței sinelui tău supra-conștient cu conștiința sinelui tău in-conștient.”

Din moment ce Limbajul Luminii apare din cele mai înalte expresii ale SINELUI vostru și pătrund adânc în sinele vostru inconștient, acesta este cel mai bine perceput dacă v-ați conectat pe deplin sinele supraconștient cu sinele vostru inconștient.

În acest fel vă puteți aminti și cum să ”citiți” mesajele în Limbajul Luminii prin intermediul evenimentelor din viața voastră de zi cu zi. Atunci când sunteți în mod conștient conectați la ÎNTREAGA gamă a vieții voastre, puteți să vă conectați pe deplin la întreaga gamă a vieții pe Pământ.

Pe măsură ce conștiința voastră se expansionează în frecvențele mai înalte ale luminii, veți percepe conștient orice întuneric (care este de fapt frică) pe care voi l-ați pus la păstrare în mintea voastră inconștientă. Poate că ați ascuns acel întuneric, frică, comportamente negative și răni vechi în mintea voastră inconștientă pentru că ați crezut că nu le-ați putea face față.

Pe măsură ce lumina voastră devine din ce în ce mai strălucitoare, voi aveți curajul de a percepe conștient și de a vindeca secretele întunecate pe care le-ați ascuns în sineled vostru inconștient. Odată ce această iluzie a întunericului este vindecată, înțelepciunea, puterea și iubirea voastră înnăscute vă sunt revelate.

Apoi, această înțelepciune, putere și iubire, eliberează ”iubitoarea voastră ființa balenă de înțelepciune și lumină” înnăscută. Această ființă a fost întotdeauna acolo, dar voi ați ascuns-o în inconștientul vostru pentru a o proteja de o lume care nu putea crede în balena voastră sau în voi.

Pe măsură ce vă vindecați și vă onorați trecutul, aveți destulă încredere în sinele vostru pentru a trăi în ACUM.
În ACUM vă împliniți motivul încarnării.pentru care v-ați încarnat.
În ACUM sunteți liberi de dezamăgiri trecute și frici viitoare.
În ACUM sunteți cea mai bună și mai înaltă versiune a SINELUI vostru care este ACUM voi.

În ACUM voi nu mai aveți nevoie să vă comparați cu cine ați fost cândva sau cu cine ar trebui să fiți în viitor.

În ACUM vă amintiți să iubiți necondiționat, iertați necondiționat și să vă acceptați necondiționat propriul sine.

În ACUM sunteți liberi de toate polaritățile și iluziile lumii 3D și sunteți în stare să percepeți lumina multidimensională a lui UNU care curge în viața voastră.

În ACUM sunteți ACASĂ și ACASĂ este unde ați fost întotdeauna.  

Vă rugăm să vă alăturați nouă în acest ACUM,

Arcturienii




Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.