marți, 3 ianuarie 2017

Accesarea Minții Universale


Ființele Celeste Albe

Prin Natalie Glasson

Lumina curge prin voi cu o mare forță și abundență și acest lucru se întâmplă tot timpul indiferent de faptul că sunteți conștienți de acest lucru sau nu. Când vă treziți simțurile pentru a deveni conștienți de fluxul pozitiv și continuu al luminii Creatorului ce pulsează prin ființa voastră, deveniți conștient implicați în toate schimbările care au loc în ființa voastră, instigate de lumina Creatorului. Disponibilitatea voastră de a fi conștienți vă permite să vă amintiți aspecte ale Minții voastre Universale primind astfel intuiții, cunoaștere și înțelepciune care vă servesc și vă ghidează în viața voastră. Când vă dați voie să vă conectați la Mintea Universală vă încurajați esența naturală să devină evidentă în corpul vostru fizic și să se manifeste ca și expansiune, libertate, cunoaștere interioară, lumină, iubire și adevăr. Cu cât mai mult vă dați voie să fiți conștienți de schimbările care au loc în ființa voastră și de eterna voastră conexiune cu Mintea Universală, cu atât mai ușor vă va fi să vă amintiți cine sunteți cu adevărat. La urma urmei, amintirea este ceea ce fiecare suflet caută, fie că este pe Pământ sau în planurile interioare.

O lipsă a amintirii divinului/Creatorului, în fapt a cine sunteți voi cu adevărat, apare atunci când are loc o deconectare de la Mintea Universală. Este nevoie să fii conectat și conștient de această conexiune cu Mintea Universală cel puțin 90% pentru a fi în măsură că accesezi adevărul ființei tale. Acest lucru se datorează faptului că, cunoașterea, înțelepciunea și amintirea sufletului vostru în ceea ce privește viața voastră actuală precum și alte vieți pe Pământ și în planurile interioare vin din Mintea Universală. Sufletul vostru și grupul vostru de suflet sunt într-o constantă comunicare și transfer de energie și înțelepciune cu Mintea Universală. Tot ceea ce este sufletul vostru și grupul vostru de suflet, chiar și viața voastră actuală este stocat în Mintea Universală. Mintea Universală este o vastă întindere de cunoaștere, înțelepciune și informații privind fiecare suflet de pe Pământ și din planurile interioare. Ea este asemuită cu mintea Creatorului. Atunci când primiți înțelepciune sau iluminare divină, aceasta curge din Mintea Universală prin grupul vostru de suflet și sufletul vostru în conștiința, câmpul de energie, mintea și înțelegerea voastră. Sufletul vostru deține informații și înțelepciune; cu toate acestea, în mod predominant el își trage înțelepciunea din Mintea Universală.

Fiecare suflet este conectat la Mintea Universală, și fiecare experiență, perspectivă și înțelegere a fiecărui suflet este prezentă în Mintea Universală. Asta înseamnă că atunci când sunteți conștienți de conexiunea voastră la Mintea Universală, sunteți conștienți de faptul că fiecare gând al fiecărui suflet vă este disponibil să-l atrageți și acceptați. Atunci când un gând sau energie a conștiinței se află în Mintea Universală, ele nu sunt nici pozitive nici negative, ele sunt neutre. Numai atunci când gândul sau energia sunt absorbite de către un suflet acesta le interpretează sau reacționează la ele definindu-le astfel drept negative sau pozitive.

Imaginați-vă că sunteți în măsură să investigați și să atrageți înțelepciunea fiecărui suflet de pe Pământ și din planurile interioare; Maeștrii Ascensionați, Arhanghelii, Ființele Zeițe, Ființele Stelare, etc. Ați putea crede că cunoașterea voastră interioară a fost profundă, expansivă și eternă. Ați putea crede că ați avut acces la orice înțelepciune ați fi dorit să întrupați cum ar fi: cum să canalizați, înțelepciunea stelelor, cum funcționează universul, de ce există oameni pe Pământ, cum să vindecați corpul fizic, limbile străvechi, scopul Creatorului și așa mai departe. Chiar și înțelepciunea aparent banală în ceea ce privește dobândirea a ceva în realitatea voastră fizică v-ar fi disponibilă, de exemplu, cum să fierbeți un ou, cum să tundeți florile, cum să construiți o masă. Învățarea ar căpăta un nou sens; ar fi mai mult ca o aducere aminte sau o conectare și descărcare de informații. O altă credință pe care ați adopta-o ar fi că nu este nevoie să rețineți informații și chiar amintiri pentru că ele vă vor fi disponibile în mod constant printr-o simplă cerere ca și cum ar fi extrasă din mintea voastră când de fapt ea ar fi trasă din Mintea Universală. Informațiile în Mintea Universală nu pot ajunge niciodată să fie învălmășite deoarece veți avea întotdeauna o legătură vibrațională la înțelepciunea, informațiile și cunoașterea sufletului vostru și a grupului vostru de suflet. Această legătură vibrațională este ca un fir de lumină care vă conectează, cu toate acestea, este vorba, de fapt, de abilitatea voastră de a vă recunoaște propria frecvență vibrațională și a recunoaște aceiași vibrație în Mintea Universală. Pentru a accesa alte forme de înțelepciune din Mintea Universală, este nevoie să fiți receptivi la alte frecvențe vibraționale. Toate frecvențele vibraționale deținute de Mintea Universală există deja în ființa voastră, deoarece voi sunteți Creatorul, aliniați cu toate. Amintirea conștientă este pur și simplu cheia. Fiecare meditație pe care o faceți, fiecare exercițiu spiritual sau focalizare este încurajatoare și vă permite să vă amintiți conștient toate frecvențele vibraționale în ființa voastră, amintindu-vă astfel tot ceea ce este Creatorul. Acest lucru vă deschide conștientizarea la cine sunteți cu adevărat: o sursă a Creatorului conectată la tot ceea ce este Creatorul (totul este Creatorul).

Folosim eticheta Mintea Universală, asta din cauza faptului că ea este conștiința expansivă a Creatorului în întregul univers al Creatorului. Nu ne referim la nivelul Universal. Am putea folosi Mintea Cosmică, Mintea Creatorului sau Mintea Infinitului; toate s-ar referi la aceiași sursă. La urma urmei, o etichetă este doar o focalizare a intenției.

O cale de a vă îmbunătăți conexiunea cu Mintea Universală este să vă acordați zilnic vouă înșivă timp să fiți conștienți. Aceasta este o practică foarte simplă și ceva ce mulți învățători spirituali au încurajat de-a lungul veacurilor și, totuși, acesta este o experiență și un proces extrem de puternic. S-ar putea numi chiar transformator deoarece el înlătură iluzia și vă permite să practicați văzutul, simțitul, recunoașterea și amintirea adevărului în voi și în jurul vostru. Vă invităm să practicați trei forme de a fi conștienți.

Prima este să fiți conștienți de sinele vostru interior, asta însemnând gândurile, sentimentele, intuițiile, modul în care se simte corpul vostru fizic și prezența sufletului/luminii/iubirii voastre. Acestea pot fi observate simultan sau individual. Ați putea permite ca cel mai potrivit aspect al sinelui vostru interior să vă fie adus în atenție pentru observare sau să fiți conștienți de el.

A doua este să fiți conștienți de lumea voastră exterioară asta însemnând tot ceea ce se întâmplă în jurul vostru în realitatea voastră curentă. Lumea voastră exterioară poate fi și observarea altora sau a situațiilor care au loc în lume.

A treia este să faceți o combinație între sinele vostru interior și lumea exterioară, văzând dincolo de separare și fiind conștienți atât de realitatea voastră interioară cât și de cea exterioară în mod simultan.

Prin practicarea acestor trei forme de a fi conștienți, vă dați voie vouă înșivă să vă deschideți la recunoașterea și realizarea conexiunii voastre cu Creatorul și cu Mintea Universală. Apoi accesarea Minții Universale devine ușoară. Să fii conștient poate părea un proces provocator, nu este nevoie să fie așa. Aveți aici câteva linii directoare care să vă ajute:

·     Încurajați-vă să observați, ca și cum ați încerca să absorbiți sau să luați toate informațiile în voi, în afara voastră și apoi amândouă simultan.

·      După ce reușiți să stăpâniți cele de mai sus, permiteți-vă să vă observați reacțiile la exteriorul, interiorul vostru sau la ambele simultan. De exemplu, s-ar putea să observați că judecați sau sunteți supărați, sunteți plini de iubire sau de frică. Observați sau înregistrați reacțiile și fie că le percepeți drept negative sau pozitive, trimiteți iubire din inimă și suflet reacției. Acest lucru va reprograma unele din reacțiile voastre și va amplifica reacțiile care vă împuternicesc.

·       După ce le-ați experimentat pe cele de mai sus, conectați-vă la sufletul și la inima voastră amintindu-vă vouă înșivă că voi sunteți Creatorul în manifestare pe Pământ. Apoi dați-vă voie să observați, să priviți, simțiți, recunoașteți realitatea voastră interioară, exterioară și pe amândouă.

Să fiți conștienți vă permite, de fapt, să vedeți, simțiți și să recunoașteți prin vălurile iluziei în infinit. Aceasta ar putea părea o sarcină neimportantă care nu are legătură cu Mintea Universală, cu toate acestea, atunci când vă dați voie să deveniți armonizați cu voi înșivă, cu mediul înconjurător și cu tot ceea ce este Creatorul, Mintea Universală vă pare a fi prezentă într-un mod în care nu a fost înainte.

Este esențial să dețineți intenția de a exista într-o eternă comunicare conștientă cu Mintea Universală. S-ar putea să doriți să afirmați ”Eu exist într-o eternă comunicare conștientă cu Mintea Universală”.

În timpul meditației puteți cere ghizilor voștri, sufletului sau nouă, Ființele Celeste Albe, să vă conectăm conștient la Mintea Universală. Acesta este un proces minunat dacă aveți o întrebare la care doriți să primiți un răspuns, doriți să dobândiți o abilitate sau o capacitate, doriți să accesați iluminarea sau pur și simplu să experimentați Mintea Universală în expansiunea și perfecțiunea sa. Voi sunteți tot timpul conectați la Mintea Universală; conștientizarea voastră conștientă a acestei continue conversații este nevoie să vi-o amintiți și să o dezvoltați.

Cu binecuvântări celeste infinite,

Ființele Celeste Albe



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.